Как да получите холандски IP адрес с VPN

IP адрес за Холандия

В наши дни много онлайн услуги и повечето основни стрийминг платформи са гео ограничени, което означава, че не могат да бъдат достъпни извън конкретна държава. Така че, ако искате да гледате любимото си холандско съдържание и да получите достъп до важни услуги като онлайн банкиране, докато сте в чужбина, ще ви трябва нидерландски IP адрес. Най-лесният начин да получите холандски IP адрес е с помощта на VPN. VPN ви позволява да изглеждате сякаш като браузър от вашата страна, дори когато пътувате.

Обикновено вашият доставчик на интернет услуги (ISP), мрежов администратор, работодател и понякога дори правителството могат да видят какво правите онлайн. Но VPN подобряват вашата поверителност чрез криптиране на вашия интернет трафик. Това означава, че дори ако трафикът ви бъде прихванат, тези снайперисти няма да могат да кажат какво правите.

Как да получите холандски IP адрес с VPN

Получаването на нидерландски IP адрес е много просто, дори ако никога досега не сте използвали VPN.

Ето как да промените IP адреса си в Холандия с VPN:

 1. Първо, регистрирайте се в една от VPN услугите по-долу (препоръчваме ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте съответната версия на приложението за вашето устройство.
 3. Свържете се с някой от наличните сървъри в Холандия.
 4. И накрая, опитайте да получите достъп до геоблокиран сайт. Съдържанието трябва да се зареди почти моментално, но ако не стане, опитайте да изчистите кеша и бисквитките си, преди да опресните страницата.

ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО платен VPN: Ако имате нужда само от краткосрочно VPN покритие (ако отивате например на ваканция), можете да се възползвате от 30-дневната гаранция за връщане на парите на ExpressVPN. Въпреки че трябва да платите предварително, можете да се откажете по всяко време през този период и да поискате пълно възстановяване, без зададени въпроси.

Има много подробности за всеки от доставчиците, които разглеждаме по-долу, но в случай, че имате време само за бърз поглед, ето ни списък на най-добрите VPN за получаване на IP адрес на Холандия:

 1. ExpressVPN: Нашият топ избор за получаване на холандски IP адрес! Надеждни и супер бързи сървъри, изпъстрени по целия свят. Приложенията са лесни за използване и сигурни. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN: Най-добър бюджетен VPN. В експлоатация над 10 години, този VPN ветеран осигурява сигурна и частна услуга. Много сървъри за избор.
 3. CyberGhost: Начинаещите намират приложенията си лесни за използване и нашето тестване разкри някои от най-бързите сървъри за HD стрийминг.
 4. IPVanish: Потребителите на Kodi обичат този доставчик за приложения, които работят добре с дистанционно контролирани Kodi устройства. Бързо и сигурно.
 5. PrivateVPN: Най-малко известният доставчик в този списък прави пляскане с броя на стрийминг сайтовете, които може да деблокира. По-малко сървъри от другите.

Важно е да преминете предварително по-горе стъпките, ако искате да предавате поточно определено събитие на живо. По този начин, ако вашата VPN не работи според очакванията, ще имате време да получите помощ от екипа за поддръжка на клиенти и може да не се наложи да пропуснете нито едно от шоуто си.

Тъй като има много различни VPN за избор и нови, които се появяват през цялото време, може да бъде трудно точно да се сравни една услуга с друга или да се избере най-добрата за дадена цел.

Ето защо, когато изследвахме най-добрите VPN за получаване на нидерландски IP адрес, ние взехме предвид само тези, отговарящи на всички критерии по-долу:

Критерии за избор на най-добрите VPN

 • Има поне един сървър в Холандия
 • Осигурява висока скорост и надеждни връзки
 • Не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира
 • Използва мощно криптиране и включва няколко други опции за сигурност
 • Предлага приложения за всички най-широко използвани устройства

Кой е най-добрият VPN за получаване на нидерландски IP адрес?

Ето нашия списък с най-добрите VPN за промяна на вашия IP адрес в Холандия, за да имате достъп до цялото си любимо съдържание от всяка точка на света:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е сигурна и надеждна услуга с повече от 3000 сървъра в 94 държави, включително Холандия. Този VPN е идеален за стрийминг, тъй като е в състояние да заобиколи регионалните ограничения за услуги като Netflix Netherlands и NPO Start с лекота и е достатъчно бърз, за ​​да предава HD видео на живо без никакви прекъсвания..

Тази услуга използва 256-битово криптиране, превключвател за убийство (в приложения за настолни компютри) и защита от течове на IPv6 и DNS, за да запазите личните си дейности по всяко време. ExpressVPN не регистрира никаква лична информация но можете да плащате с Bitcoin, ако искате да се регистрирате почти напълно анонимно. Поддръжката на клиенти е на разположение 24/7 през чат на живо в случай на проблеми.

Приложенията ExpressVPN са достъпни за Windows, MacOS, Linux, iOS и Android. Той също така предлага потребителски фърмуер, който улеснява инсталирането на поддържани рутери.

Професионалисти:

 • Деблокира популярните холандски стрийминг услуги
 • Последователни, високоскоростни връзки
 • Изчерпателни функции за сигурност
 • Позволява анонимна регистрация

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от съперниците

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ХОЛАНДИЯ: ExpressVPN е нашата най-добра избор за получаване на IP адрес в Холандия. Той е бърз, сигурен, дава приоритет на поверителността ви и предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате безрисково.

Прочетете нашия отзив за ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има огромна мрежа с повече от 5000 сървъра в 62 държави и изумителните 268 само в Холандия. Този VPN предлага надеждни, високоскоростни връзки и може лесно да отблокира основни поточни платформи, включително Netflix Холандия от всяка точка на света. С разрешени до шест връзки, NordVPN ви позволява да защитите повечето си устройства наведнъж.

Тази услуга разполага с огромен набор от функции, предназначени да подобрят поверителността ви. Има 256-битово AES криптиране, специфичен за приложение превключвател (всички версии с изключение на Android) и защита срещу течове на DNS, WebRTC, IPv6 и пренасочване на порта. Потребителите могат също да се възползват от блокирането на реклами, сканирането на зловреден софтуер, Tor over VPN и мулти-хоп от NordVPN. Тази услуга не регистрира никаква лична информация. 24/7 чат на живо означава, че поддръжката е налична, когато имате нужда от нея.

NordVPN има приложения за Linux, MacOS, Windows, Android и iOS. Може да се инсталира ръчно на избрани безжични рутери.

Професионалисти:

 • Много сървъри в Холандия
 • Бързи връзки
 • Многобройни функции за сигурност
 • Бюджет лесен

Недостатъци:

 • Отнема малко повече време, за да се свърже със сървър от някои от неговите конкуренти

ВЪЗМОЖНО ДОСТЪПНО: NordVPN улеснява сигурния достъп до холандското съдържание с многобройни сървъри в Холандия, високи скорости, широки възможности за поверителност и ниска цена. Включена е 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия пълен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost В момента има повече от 3400 сървъри по целия свят, обхващащи 60 страни. Той предлага 110 високоскоростни сървъра в Холандия и е в състояние да предава съдържание от платформи, включително Netflix, NPO 1 и AT5 безупречно. Допускат се до седем едновременни връзки, което прави CyberGhost силен избор за всеки, който иска да защити цялото си домакинство.

Функциите за защита на този VPN включват автоматично блокиране на реклами, сканиране на злонамерен софтуер и превключвател за постоянно включване, който присъства във всяка версия на приложението. 256-битовото криптиране на CyberGhost, DNS и IPv6 защита от теч и отказът да се регистрира всяка идентифицираща информация означава, че вашите дейности не могат да бъдат проследени до вас, дори и да бъде поискано от правителството. Тази услуга е много лесна за използване, но ако се нуждаете от помощ, е налична поддръжка 24/7 през чата на живо.

CyberGhost предлага приложения за Android, iOS, Windows и MacOS. Необходима е ръчна инсталация за базирани на Linux системи и избрани мрежови рутери.

Професионалисти:

 • Високи скорости
 • Може да деблокира различни услуги с географски заключения
 • Цялостна сигурност

Недостатъци:

 • Липсата на персонализиране може да бъде проблем за напредналите потребители

ЗАЩИТА НА СТРЕСА: CyberGhost е бърз, достъпен и лесен за използване, с мощни функции за сигурност и поверителност, активирани като стандарт. Той също така идва с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия задълбочен преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish може да се похвали с висока скорост, леки приложения за широк спектър от устройства и достъп до повече от 1100 сървъра в 60 различни страни. Има 98 за избор в Холандия, всеки от които позволява P2P трафик. Тази услуга позволява до 10 едновременни връзки, което означава, че е идеално за хора, които искат да защитят всичките си устройства с един акаунт.

Тази VPN ви защитава с DNS и IPv6 защита от теч, както и ключ за убийство и 256-битово криптиране. Въпреки това също така включва няколко по-модерни функции за защита като обфуксация на OpenVPN, блокиране на трафик на LAN и възможност за автоматично превключване на IP адреси на предварително зададени интервали. За да гарантира вашата поверителност, IPVanish не пази никакви журнали. Нужда от помощ? Можете да се свържете с поддръжката 24/7 чрез чат на живо.

Тази услуга има приложения за Amazon Fire TV / Firestick, Windows, MacOS, Android и iOS. Той също работи с Linux системи и изберете маршрутизатори, но трябва да бъде конфигуриран ръчно.

Професионалисти:

 • Бързи връзки
 • Многобройни холандски сървъри
 • Разширени опции за поверителност

Недостатъци:

 • Бори се да заобиколи упоритото геоблокиране

BROWSE БЕЗОПАСНО НЯКОЙ: IPVanish възприема поверителността ви сериозно, достатъчно бърз е за HD поточно предаване и ви позволява да получите холандски IP адрес за всяко едно от вашите устройства. Включена е и 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN може да няма толкова сървъри, колкото някои от неговите конкуренти (общо 88 в 57 страни, с 2 в Холандия), но той го компенсира с над средните скорости и силна деблокираща способност. Този VPN е достатъчно бърз, за ​​да предава 4K съдържание в платформи като Netflix без забележимо буфериране. Освен това, той позволява до шест връзки, така че можете да защитите всички най-често използвани устройства едновременно.

Този VPN използва 256-битово криптиране, превключвател за убийство (само за Windows) и защита срещу течове на DNS, WebRTC и IPv6, за да запазите личните си дейности. PrivateVPN има строга политика за незаписване въпреки че можете да изберете да платите с Bitcoin за допълнително спокойствие. Чатът на живо е достъпен 22 часа на ден (с изключение на 1-3PM PST) и персоналът с удоволствие ще инсталира или конфигурира софтуера дистанционно за вас, ако се нуждаете от помощ.

PrivateVPN предлага приложения за Windows, MacOS, Android и iOS устройства. Той също работи на Linux и избира безжични рутери, но трябва да бъде инсталиран ръчно.

Професионалисти:

 • Много високи скорости
 • Конфиденциалност и не съхранява регистрации
 • Добра деблокираща способност

Недостатъци:

 • Чатът на живо не е достъпен 24/7
 • Малка сървърна мрежа

БЕЗПЛАТНО ИЗПЪЛНЕНИЕ: PrivateVPN е по-бърз от повечето, отблокира популярни холандски услуги като AT5 и взима сериозно личната ви информация. Всичките му планове включват 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия пълен преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Мога ли да получа холандски IP адрес с безплатен VPN?

Докато безплатните VPN мрежи могат да изглеждат привлекателни на пръв поглед, ние съветваме да не използвате такъв. Като начало тези услуги обикновено нямат достатъчно сървъри, които да поддържат всички техни потребители, което означава, че вероятно ще изпитате изключително бавни скорости. Това прави редовното сърфиране смущаващо и поточно почти невъзможно, с чести, продължителни периоди на буфериране, ако видеоклипът дори се възпроизвежда изобщо. Освен това безплатните VPN често се борят за заобикаляне на строгите мерки за ограничаване на географските ограничения, използвани от популярни услуги като Netflix.

Международните сървърни мрежи са изключително скъпи за изграждане и поддръжка, така че как безплатните услуги го правят? Ще установите, че почти винаги имат големи, натрапчиви реклами, но някои отиват дори по-далеч, като използват бисквитки за проследяване, за да следят кои сайтове посещавате и колко често. Тази информация се събира за определен период от време и след като бъде събрана достатъчно, се продава на рекламодатели. VPN мрежите са предназначени да ви помогнат да увеличите поверителността си онлайн, но като действате по този начин, безплатните услуги вземат контрол от вашите ръце.

И накрая, съществуват рисковете за сигурност, които са безплатни услуги. В миналото видяхме добре познати безплатни VPN мрежи като Hola злоупотребяват с доверието на потребителите си, а по-малките услуги не са непременно по-безопасни. Всъщност един анализ на 283 безплатни VPN приложения установи, че над 80% са уязвими за течове на IPv6, близо 40% са включили злонамерен софтуер и най-притеснителното е, че 18% не използват никакво криптиране. Най-добрият начин да се защитите онлайн е използвайте надежден VPN с доказан опит за защита на личния живот на своите потребители.

Вижте също: Най-добрите VPN за Холандия

Ще ви позволи ли VPN да гледам холандска телевизия от чужбина?

Повечето геозаключени услуги просто преглеждат IP адреса на потребителя, за да проверят дали той е в поддържана държава или не. Въпреки това, когато се свържете с VPN, ви се назначава временен IP адрес от държавата на избрания от вас сървър. След като сте свързани, ще можете да използвате интернет, сякаш всъщност сте на това място. Това означава, че с холандски IP адрес ще можете да предавате съдържание от услуги като Netflix Netherlands, AT5 и NPO Start без никакви проблеми.

Заслужава да се отбележи обаче, че някои услуги ограничават достъпа по други начини. Например някои изискват да предоставите начин на плащане, свързан с местен адрес, докато други няма да ви позволят да се регистрирате без местен телефонен номер. Ако обикновено живеете в Холандия и временно сте в чужбина, все още можете да се регистрирате, но в противен случай е много трудно.

За какво друго е полезен IP адрес в Холандия?

Автоматичните сигнали за предотвратяване на измами са все по-чести. Те са създадени така, че да Ви информират за достъп до вашия акаунт от чужбина, но не могат да посочат разликата между нарушение на сигурността и потребителите, които са просто в отпуск. Това означава, че може да се окажете неспособни да получите достъп до акаунта си, без да харчите ценно време за проверка на самоличността си. Свързвайки се с VPN сървър във вашата страна обаче, значително намалявате шанса да задействате автоматизирания сигнал.

Когато пътувате, е много по-вероятно да използвате обществени wifi мрежи. Проблемът е, че те са известни несигурни, винаги почти следени и могат да блокират достъпа до определени напълно законни уебсайтове. С VPN вие предотвратявате всеки да вижда какво правите онлайн, а също така напълно заобикаляте всички наложени от дружеството или правителството ограничения за интернет.

Какви интернет ограничения има Холандия?

Интернет е почти изцяло неограничен в Холандия. Сайтовете, хостващи нелегална порнография, са блокирани, както е норма в по-голямата част от света, но освен тези, единственият основен сайт, блокиран от интернет доставчиците, е The Pirate Bay. Това блокиране е отменено веднъж преди и може да бъде премахнато за постоянно, ако Върховният съд реши, че е незаконно.

Цензурата на ISP обаче в най-добрия случай е неефективна поради лекотата на заобикаляне на техните ограничения. Потребителите имат достъп до блокирани уебсайтове, просто като се свържат към VPN сървър в страна, в която въпросният уебсайт не е блокиран.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 22

Adblock
detector