Как да получите индийски IP адрес

Как да получите индийски IP адрес

Има много причини, поради които някой би искал да получи индийски IP адрес, когато е извън Индия. Например, може да искате да получите достъп до гео ограничени индийски стрийминг платформи като Hotstar или India TV или услуги като онлайн банкирането на Bank of India от чужбина. Също така, достъпът до определени уебсайтове с индийски IP адрес ще означава, че те са по подразбиране на вашия роден език. В тази публикация ще обясним как можете да получите индийски IP адрес от САЩ, Великобритания, Канада, Австралия, Франция, Германия или от другаде по света с помощта на виртуална частна мрежа (VPN).

Нямате време да прочетете цялата статия, ето го нашия списък с най-добрите VPN за получаване на индийски IP адрес:

 1. ExpressVPN Нашият топ избор. Бързи сървъри с най-висока сигурност. Деблокира Netflix US и Hotstar. Страхотна поддръжка на клиенти. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Най-добра бюджетна опция. Скорост и надеждност на ниска цена. Чудесно за деблокиране на гео ограничени поточни сайтове.
 3. NordVPN Добър всеобхват, с добри скорости и сигурност. Предава добре. Лесна за използване и огромна сървърна мрежа.
 4. IPVanish Бързи скорости и добра поверителност на потребителите. Без регистрационни файлове и силно криптиране. Не е толкова добре с Netflix.
 5. PrivateVPN Най-новият участник на сцената с добри скорости и сигурност. Малка мрежа от сървъри, но в състояние да деблокира Netflix.
 6. Surfshark Неограничени едновременни връзки, 24/7 поддръжка за чат на живо, деблокира Hotstar, Netflix и др.

VPN се предлагат с няколко други предимства. Първо те криптират вашия трафик, като го правят нечетлив от вашия доставчик на интернет услуги (ISP), мрежови администратори или хакери. Това намалява вероятността от заглушаване на ISP и не позволява на компаниите да следят вашите дейности от един уебсайт до друг. И накрая, VPN ви позволяват да се свържете със сървъри по целия свят и да получите IP адрес от избрания от вас регион. Това заобикаля регионалното блокиране и ви позволява да използвате обикновените си услуги, дори ако сте извън тяхната определена зона.

Как да получите индийски IP адрес

VPN мрежите улесняват сигурността ви онлайн. Просто следвайте стъпките по-долу, за да получите индийски IP адрес и да шифровате мрежовия си трафик.

Ето как да получите индийски IP адрес:

 1. Регистрирайте се за една от VPN услугите по-долу (препоръчваме ExpressVPN).
 2. Изтеглете софтуера, като внимавате да изберете правилната версия за операционната система на вашето устройство.
 3. Свържете се с един от индийските сървъри на VPN.
 4. Опитайте да посетите индийски сайт със заключен географски характер, например India TV. Трябва да откриете, че всички грешки изчезват и имате достъп до съдържанието, сякаш сте в Индия.

СЪВЕТ: КАК ДА ПОЛУЧИТЕ ПЛАЩАНЕ VPN БЕЗПЛАТНО: За да получите най-ниската цена за първокласна VPN услуга, често се изисква да се абонирате за нея в продължение на няколко години. Ако обаче сте на почивка или просто ви трябва VPN, за да гледате едно конкретно събитие от чужбина, препоръчваме да се възползвате от 30-дневния пробен период на ExpressVPN. Това изисква авансово плащане, но можете да се откажете по всяко време в рамките на 30 дни и да получите пълно възстановяване. По същество ще имате пълен достъп до услугата почти месец, без риск.

Кой е най-добрият начин да получите индийски IP адрес?

За да намерим най-добрите VPN за получаване на индийски IP адрес, потърсихме услуги с характеристиките по-долу:

 1. Многобройни сървъри в Индия
 2. Стабилни, високоскоростни връзки
 3. Примерни функции за сигурност и криптиране
 4. Силна мултиплатформена поддръжка
 5. Правила за регистриране на журнали, предназначени да защитават поверителността на потребителя преди всичко друго

5 най-добри VPN за Индия и индийски IP адреси

Ето нашия списък с най-добрите VPN за получаване на индийски IP адрес:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN има само три индийски сървъра, от които да избирате, но това е отличен избор за хора, които искат да поточно безопасно. Той осигурява бързи скорости, постоянни връзки и най-доброто от всичко, че е в състояние да деблокира разнообразно съдържание, включително специфични за Индия платформи като Hotstar.

Тази услуга се предлага с 256-битово криптиране, активирано по подразбиране. Той също така предлага перфектна секретност напред, защита от течове на DNS и превключвател за убиване, който спира прехвърлянето на данни, ако загубите връзката си с VPN. ExpressVPN не регистрира данни за активност или сесия, което означава, че дейностите ви ще останат частни по всяко време. С чат на живо на разположение 24 часа в денонощието, персоналът за обслужване на клиенти може да помогне за разрешаването на всички проблеми, когато възникнат.

Този VPN има отлична мултиплатформена поддръжка, с приложения за Linux, Windows, MacOS, iOS и Android. Той дори може да бъде инсталиран ръчно на някои безжични рутери.

Професионалисти:

 • Бързи скорости
 • Страхотни функции за поверителност и сигурност
 • Работи с всички основни сайтове за стрийминг, включително Hotstar
 • Достъп до ограничено съдържание отвсякъде
 • Страхотна поддръжка на клиенти

Недостатъци:

 • По-малко разширени опции за конфигуриране от някои VPN

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ИНДИЙСКИ IP АДРЕС: ExpressVPN е нашият избор №1. Той има обширна сървърна мрежа, която е оптимизирана за високоскоростни връзки. Удобни за потребителя приложения за всички операционни системи. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите без кадри, така че можете да опитате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost предлага повече избор от много от своите конкуренти, с 21 индийски сървъра. Освен това е по-лесен за използване от много други VPN мрежи, ако не сте с особено добра технология. Клиентът за настолни компютри ви позволява да изберете конкретен сървър или да имате определен, въз основа на неговата годност за определена дейност (като безопасно изтегляне на торенти или деблокиране на стрийминг сайтове).

CyberGhost има за цел да предложи приложения, които са възможно най-удобни за потребителите, като същевременно запазва поверителността ви. Той включва превключвател за убийство, принудително HTTPS, блокиране на реклами и анти-злонамерен софтуер и използва 256-битово криптиране. Потребителите са защитени от течове на DNS, IPv6 и пренасочване на портове. Тази VPN не регистрира никаква лична информация.

CyberGhost има приложения за Windows, MacOS, Android и iOS устройства. За поддържаните мрежови рутери е необходима ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Бързи, надеждни скорости
 • Ниска цена
 • Работи с няколко поточни услуги
 • Не поддържа дневници

Недостатъци:

 • Няма да работи в Китай, Иран, ОАЕ или Саудитска Арабия

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: CyberGhost има проста настройка. Страхотна поверителност и сигурност. Надежден в Индия и работи добре с популярни сайтове за стрийминг. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има 13 сървъра в Индия, включително някои от които са оптимизирани за HD стрийминг и P2P трафик. Този VPN е един от най-добрите за деблокиране на стрийминг сайтове и е в състояние да заобиколи геозаключването на платформи, включително Hotstar и Star Sports. Разрешени са до шест едновременни връзки, което означава, че можете да защитите всичките си най-често използвани устройства с един акаунт.

Този VPN поставя основен акцент върху сигурността: тя позволява 256-битово AES криптиране, специфичен за програмата превключвател и защита от течове на DNS и IPv6 по подразбиране, но включва няколко функции за по-напреднали потребители. Те включват възможността за използване на двойни VPN, свързване с Tor през VPN или блокиране на реклами и автоматична проверка на злонамерен софтуер. Без лична информация, събрана и способността да плащате с биткойни, NordVPN ви позволява да останете възможно най-анонимни.

Този доставчик предлага специални приложения за iOS, Android, Windows и MacOS. Може да се конфигурира ръчно на базирани на Linux платформи и поддържани интернет рутери.

Професионалисти:

 • Голям набор от сървъри в Индия и в международен план
 • Работи с повечето стрийминг услуги
 • Силни функции за поверителност и сигурност

Недостатъци:

 • Приложението може да се свързва бавно

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ДОБРО ВСИЧКО КРЪГЛО: NordVPN е добър избор на стойност. С 13 сървъра, избрани от Индия, това е добра опция за всеобхватно действие, която добре деблокира повечето геоблокирани региони. Страхотни данни за поверителност и сигурност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish може да предлага само два индийски сървъра (и двата в Ню Делхи), но той е идеален за цялостна защита с възможно най-малка конфигурация. Той почти не оказва влияние върху скоростта на връзката ви, изключителната мултиплатформена поддръжка и позволява почти нечувано десет връзки веднага. Като такъв, можете да защитите всичките си устройства само с един акаунт.

Тази VPN използва 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убиване, за да запази личната ви информация в безопасност. Потребителите могат да създадат по-разширена настройка за защита, като активират функциите, които блокират LAN трафика, обсебват OpenVPN трафика и редовно променят вашия IP адрес. Най-хубавото е, че тази услуга не регистрира данни, които биха могли да бъдат използвани за идентификация.

IPVanish е единственият основен VPN, който се предлага в магазина за приложения на Amazon Fire TV, но също така има приложения за Windows, MacOS, iOS и Android. Може да се инсталира ръчно на Linux устройства и някои рутери.

Професионалисти:

 • Страхотен за порой
 • Бързи скорости
 • Лесен за използване

Недостатъци:

 • Не работи надеждно с Netflix
 • Не работи с Amazon Prime Video

Нашият резултат:

4 извън 5

ГОЛЯМА МРЕЖА: IPVanish може да свърже до 10 устройства. Страхотен за семейства и множество връзки. Любимо за потребителите на Kodi, но потърсете другаде, ако искате да деблокирате други популярни стрийминг услуги. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN има само два индийски сървъра, но е в състояние да предава на живо, HD видео без видимо буфериране. Това не е нищожно, когато става дума за заобикаляне на регионалните ограничения и може да отблокира популярни услуги, включително Netflix US, Hotstar, The Times of India и India TV. Като такъв, той е отличен избор за индийски потребители, които в момента са в чужбина, но които искат да бъдат в течение с телевизора от дома си.

PrivateVPN крие вашия трафик с 256-битово криптиране, превключвател за убийство и защита срещу течове на IPv6 и DNS. Освен това, при стриктна политика без регистрация, можете да бъдете сигурни, че PrivateVPN не може да споделя подробности за вашите дейности, дори и да бъде помолен да. Поддръжката на клиентите може да бъде получена 24 часа в денонощието чрез чат на живо и дори може дистанционно да се свърже с вашия компютър и да конфигурира софтуера за вас, ако им позволите да.

Тази услуга предлага приложения за Windows, Android, MacOS и iOS. Тя може да бъде конфигурирана ръчно за работа на Linux-базирани системи и избрани рутери за няколко минути.

Професионалисти:

 • Бързи скорости
 • Работи добре с поточни услуги, включително Netflix

Недостатъци:

 • Малък набор от сървъри
 • Поддръжка на чат на живо не 24/7

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ВЕЛИКИ СКОРОСТИ: PrivateVPN е добър семеен избор. Работи добре в Индия и позволява до 6 устройства на същия акаунт. Бързи връзки, но биха могли да имат повече сървъри за избор. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark управлява клъстер на сървъри в Индор, Индия, където можете да се свържете, за да получите индийски IP адрес. Surfshark е единственият VPN в този списък, който позволява неограничен брой свързани устройства на акаунт, което го прави чудесен вариант за семейство или група съквартиранти. Surfshark отблокира локално съдържание, включително Hotstar, India TV и Spool, както и западни стрийминг сайтове като US Netflix, Hulu, Amazon Prime Video US и BBC iPlayer на BBC.

Наред с това, че е чудесна услуга за резачки за кабели по целия свят, Surfshark също е много сигурен. Получавате нечупливо криптиране, убивате превключватели на мобилни и настолни компютри, за да предотвратите изтичане на данни и политика за без регистрация. Surfshark позволява порой. Поддръжката на чат на живо е достъпна 24 часа в денонощието.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS, Android и Linux.

Професионалисти:

 • Неограничени устройства
 • Деблокира Hotstar, Netflix US и други
 • 24/7 чат на живо

Недостатъци:

 • Сравнително малка сървърна мрежа
 • Понякога бавен сървър

Нашият резултат:

4 извън 5

НЕОГРАНИЧЕНИ ВРЪЗКИ: Surfshark ви позволява да отблокирате съдържание, заключено в региона на толкова устройства, колкото искате на ниска цена, подкрепена с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Мога ли да получа индийски IP с безплатен VPN?

Безплатните VPN мрежи могат да изглеждат привлекателни, но има много причини да ги избягвате изцяло. На първо място, безплатните VPN почти винаги имат повече потребители, отколкото техните колеги, които се плащат, но им липсва мрежовият размер или инфраструктурата, които да поддържат това ниво на търсене. В резултат на това можете да очаквате закъсали видеоклипове, прекъсващи връзки и евентуално дори система от опашки или месечен лимит на данни - едва ли са идеални за хората, които използват интернет всеки ден.

Има поговорка, която е от значение тук: „Ако не плащате за услуга, вие сте продуктът.“ Тъй като безплатните VPN не таксуват потребителя директно, те разчитат да печелят пари по други начини. Методите включват инжектиране на реклами в посещаваните от вас сайтове, използване на бисквитки за проследяване, за да проследявате дейностите си след прекъсване на връзката, и дори продажба на историята на сърфиране на трети страни без ваше знание.

Истината е, че безплатните VPN често въвеждат повече рискове за сигурността, отколкото предотвратяват. Скорошно проучване показа, че много безплатни „VPN мрежи за Android“ съдържат злонамерен софтуер, а много от тях изобщо не криптират трафика ви. Не са изложени на риск само мобилните устройства: тези сенчести услуги са невероятно разпространени и дори сме виждали случаи, когато широко използван безплатен VPN продава честотна лента на своите потребители, за да се използва в ботнет. Не се доверявайте на услуга, която не се интересува от вашата сигурност; изберете реномиран доставчик на VPN с доказана история на защита на поверителността на своите потребители.

Каква индийска телевизия мога да гледам с VPN?

След като се свържете с един от индийските сървъри на VPN, ще можете да започнете да гледате индийска телевизия и стрийминг услуги в чужбина. Изброихме някои от платформите, които ще можете да предавате по-долу:

 1. Hotstar
 2. Индия телевизия
 3. Jiocinema
 4. YuppTV
 5. Spuul
 6. Voot

Има ли начини да получите индийски IP адрес без VPN?

VPN мрежите не са единственият начин да излъжете местоположението си, но те са най-лесните. Ако обаче предпочитате да не използвате VPN, има няколко други начина да получите индийски IP адрес.

Използвайте Tor, за да получите индийски IP адрес

Първият е да използвате браузъра Tor (The Onion Router). Това е силно криптиран (и много бавен) браузър с акцент върху осигуряване на анонимност на своите потребители. Като такъв, той често се използва от журналисти, подаващи сигнали или просто хора, които искат да сърфират в Тъмната мрежа. Въпреки репутацията си, Браузърът Tor не е толкова сигурен както много хора мислят, и вашите дейности могат абсолютно да бъдат проследени от някои правителствени организации.

Тогава е сложността: промяната на местоположението ви изисква няколко стъпки и ръчно редактиране на настройките. Ако сте решили сами да промените тези настройки, можете, но има много по-лесни начини да получите индийски IP адрес.

Използвайте прокси, за да получите индийски IP адрес

По същество прокси сървърът работи подобно на VPN, но има няколко разлики между тях. Първо, проксито рядко поставя толкова голям акцент върху личния живот, вместо това най-вече се използва за заобикаляне на защитни стени на колежи или на работното място.

Второ, ако приемем, че те изобщо криптират вашите данни, това криптиране се отнася само за трафика на уеб браузъра, докато VPN криптира целия трафик от вашето устройство. Това включва данни от P2P програми, клиенти за игри и VoIP услуги като Skype.

И накрая, прокси услугите са много по-малко вероятно да успеят да заобиколят гео ограниченията на популярни стрийминг платформи като Netflix. Като такъв, VPN е ясният победител по отношение на универсалността и сигурност.

Вижте също: Как да получите IP адрес в САЩ

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − = 41

Adblock
detector