Как да получите IP адрес на Румъния с помощта на VPN

Как да получите IP адрес за РумънияVPN също ви позволяват да заобиколите регионални ограничения. Свързвайки се със сървър в друга държава, можете да промените вашия IP адрес и да използвате услуги, които обикновено са достъпни само в определени части на света. Това означава, че можете да използвате VPN, за да получите румънски IP адрес и да сърфирате в Интернет, сякаш сте всъщност в Румъния, независимо от реалното ви местоположение. Използването на VPN също има предимството да запази информацията си защитена.

Противно на общоприетото мнение, вашите онлайн дейности не са частни. Всъщност броят на организациите, които могат да ви наблюдават, е по-голям, отколкото може би си мислите: той включва вашия доставчик на интернет услуги (ISP), работодател, администратор на университетска мрежа и вероятно дори правителството, за да назовем няколко. VPN мрежите предотвратяват това чрез криптиране на вашия трафик и го правят нечетлив за всички трета страна.

Как да получите румънски IP адрес в чужбина

С правилния VPN получаването на румънски IP адрес всъщност е доста просто.

Ето как да получите румънски IP адрес с VPN:

 1. Започнете, като се регистрирате за подходяща VPN услуга. Препоръчваме ExpressVPN.
 2. След това изтеглете подходящата версия на приложението за вашето устройство и го инсталирайте.
 3. Свържете се с някой от румънските сървъри на вашата VPN.
 4. Опитайте да получите достъп до геоблокиран румънски сайт. Той трябва да се зареди незабавно, но ако не, опитайте да изчистите кеша и бисквитките си, преди да опресните страницата.

ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТЕН VPN: Нуждаете се само от VPN за кратко време? Може би отивате на почивка или търсите да гледате конкретно геоблокирано събитие в чужбина? В тези случаи можете просто да се възползвате от 30-дневната гаранция за връщане на пари на ExpressVPN. Ще трябва да платите предварително, но можете просто да отмените във всеки един момент през това време за пълно възстановяване. Това прави безплатен абонамент за ExpressVPN.

Ще намерите много информация за всеки от доставчиците, които разглеждаме по-долу, но в случай, че имате малко време, ето това списък на най-добрите VPN за получаване на IP адрес от Румъния:

 1. ExpressVPN: Нашият първи избор за получаване на IP адрес за Румъния! Бързи и надеждни сървъри в 94 глобални локации. Приложенията са сигурни и лесни за използване. Връзките остават частни. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN: Бюджетен доставчик с много сървъри, от които да избирате. Връзките са частни и защитени.
 3. CyberGhost: Услуга на ниски цени с лесни за използване приложения и някои сървъри за бързо предаване.
 4. IPVanish: Добър избор, ако използвате дистанционно за стрийминг през Kodi устройства. Бързо и надеждно.
 5. Surfshark: По-малко известен доставчик, който има по-малко сървъри от другите доставчици тук, но може да стриймира в HD.

Запомнете: ако се опитвате да гледате събитие на живо, важно е да изпълните стъпките по-горе предварително предварително. Ако нещо не работи както се очаква, този подход означава, че ще имате време да се свържете с екипа за поддръжка на клиенти на вашата VPN за помощ и може да не се наложи да пропуснете нито едно от шоуто си.

Огромният брой на конкуриращи се VPN прави по-трудно, отколкото трябва да бъде да се намерят най-добрите за конкретна задача. За да намерим VPN кодовете, които са най-подходящи за получаване на румънски IP адрес, потърсихме услуги с всички характеристики по-долу:

Критерии за избор на най-добрите VPN за румънски IP адрес

 • Има поне един сървър (но за предпочитане повече) в Румъния
 • Използва силно криптиране и предлага допълнителни функции за защита
 • Осигурява бързи и надеждни връзки
 • Не регистрира информация, която може да идентифицира потребителя
 • Предлага приложения за най-популярните операционни системи

Кои са най-добрите VPN за получаване на IP адрес в Румъния?

Ето пълното ни предаване на VPN мрежите, за да получим IP адрес за Румъния:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN предлага надеждни високоскоростни връзки и достъп до над 2000 сървъра в 94 държави, включително Румъния. Тази услуга е достатъчно бърза за HD предаване на живо, няма ограничение на честотната лента и позволява торент на всеки сървър. Освен това ExpressVPN е в състояние да деблокира широк спектър от стрийминг платформи, включително TVR, HBO и Spotify от чужбина.

Тази услуга пази вашите дейности като 256-битово криптиране, превключвател за убийство (в настолните приложения) и защита срещу течове на DNS и IPv6. Възможно е да се регистрирате анонимно, като плащате с Bitcoin и използвате изхвърлящ имейл адрес, но това е напълно по избор, тъй като ExpressVPN не регистрира никаква лична информация така или иначе. Поддръжката на клиентите е достъпна чрез 24/7 чат на живо.

Приложенията ExpressVPN са достъпни за MacOS, Windows, Android, iOS и Linux. Тази услуга предлага потребителски фърмуер, което улеснява инсталирането на мрежов рутер.

Професионалисти:

 • Голяма мрежа от високоскоростни сървъри
 • Силен фокус върху сигурността
 • Възможност за деблокиране на различни популярни платформи в чужбина
 • Възможна е анонимна регистрация

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА РУМЪНИЯ: ExpressVPN е първият ни избор. Той е бърз, поставя основен акцент върху вашата поверителност и сигурност и улеснява разблокирането на румънски услуги като ProTV в чужбина. Има дори 30-дневна гаранция за връщане на парите, което означава, че можете да опитате безрисково.

Прочетете нашия отзив за ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има най-голямата мрежа от всички големи VPN, с над 5000 сървъра, разпространени в 62 държави (има само 26 Румъния с поддръжка на P2P само в Румъния). Това е много бързо, което позволява на потребителите да предават безжично HD съдържание безпроблемно от огромен набор от геоблокирани платформи като ESPN, HBO и Digi24. Освен това NordVPN позволява до шест едновременни връзки, което прави силен избор за тези, които искат да защитят всичките си устройства наведнъж.

Тази услуга е изключително ориентирана към поверителност. Той използва 256-битово криптиране, персонализиращ превключвател за убийство (за всички версии освен за Android) и защита от теч на DNS, IPv6, WebRTC и пренасочване на порта, за да запази трафика си сигурен. Има също така автоматично блокиране на реклами, сканиране на злонамерен софтуер, Tor над VPN и мулти-VPN функционалност. NordVPN има строга политика за без регистрация и можете да плащате с Bitcoin за допълнителна анонимност. 24/7 чат на живо е на разположение в случай на проблеми.

NordVPN има приложения за Linux, MacOS, Windows, Android и iOS устройства. Работи с избрани безжични рутери, но трябва да се конфигурира ръчно.

Професионалисти:

 • Огромна сървърна мрежа
 • Многобройни функции за сигурност
 • Достатъчно бърз за предаване на живо
 • достъпни

Недостатъци:

 • Времената за връзка са малко по-дълги

ЗАЩИТА НА НИСКИ РАЗХОДИ: NordVPN предлага рентабилен начин за получаване на румънски IP адрес. Това е много бързо, дава приоритет на вашата сигурност и поверителност и включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия пълен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost всъщност е базирана в Румъния и съответно има повече румънски сървъри от всеки друг основен VPN (61, с над 3000 в 59 други страни). Той предлага много високи скорости и дори може надеждно да отблокира упорити платформи като Netflix Romania, което го прави идеален за тези, които искат да стриймират. С разрешени седем едновременни връзки, CyberGhost ви позволява да гледате каквото искате, където и да искате, на всяко устройство, което искате.

Част от обжалването на VPN е това за повечето потребители, изисква се много малка конфигурация. 256-битово криптиране, превключвател за убийство, блокиране на реклами, сканиране на злонамерен софтуер и защита срещу IPv6 и DNS течове са активирани по подразбиране. Той също така не регистрира никаква лична информация, така че вашите дейности не могат да бъдат проследени до вас. CyberGhost предлага 24/7 поддръжка за чат на живо, ако имате някакви проблеми.

Приложенията са налични за Android, iOS, Windows и MacOS. За Linux и поддържаните интернет рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Предварително конфигурирани функции за защита
 • Може да деблокира Netflix Румъния
 • Много високи скорости
 • Идеален за начинаещи потребители

Недостатъци:

 • Липса на персонализируеми функции

СТРЕМ НЕТФЛИКС В ЧУЖБИНА: CyberGhost улеснява получаването на румънски IP адрес. Той предлага високоскоростни и всеобхватна сигурност и може да деблокира популярни платформи, включително Netflix. Той дори идва с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия задълбочен преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish има повече от 1100 сървъра в 60 страни (включително два сървъра в Румъния). Със своята силна мултиплатформена поддръжка и бързи скорости, този VPN улеснява поточното и браузърно сигурно, независимо къде се намирате. Освен това IPVanish позволява да се свържат до 10 устройства наведнъж, докато повечето му конкуренти позволяват между три и шест.

Въпреки че приложенията му са леки, те в никакъв случай не липсват, що се отнася до сигурността. Тази услуга включва 256-битово криптиране, превключвател за убийство (само за настолни версии), защита от течове на DNS и IPv6, автоматично превключване на IP адреси, блокиране на LAN и запушване на трафик на OpenVPN. IPVanish е VPN без регистрация, което означава, че няма нужда да се притеснявате, че дейностите ви ще бъдат проследени към вас. Търсите помощ? Можете да достигнете до поддръжка на клиенти 24/7 чрез чат на живо.

Приложенията за IPVanish могат да бъдат изтеглени за Android, iOS, MacOS, Windows и Amazon Fire Stick / Fire TV. Трябва да се инсталира ръчно на базирани на Linux системи и рутери.

Професионалисти:

 • Бързи, надеждни връзки
 • Няколко разширени опции за сигурност
 • Разрешени са 10 връзки

Недостатъци:

 • Бори се да деблокира някои поточни сайтове

БЪРЗО И ВЕРСАТИЛНО: IPVanish е бърза, мултиплатформена услуга с богат набор от функции за защита и далеч по-висок лимит на връзката от повечето други VPN. Той идва със 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. Surfshark

SurfShark VPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark няма такава мрежа като някои от нейните конкуренти (в момента около 500 сървъра в 50 страни, включително Румъния), но все пак си струва времето. Тази услуга е бърза и може да деблокира добра гама от геоблокирани услуги в чужбина, а най-доброто от всичко е, че няма ограничения за броя на устройствата, които можете да свържете.

Този VPN ви защитава, като използвате 256-битово криптиране, превключвател за убийства, блокиране на реклами, сканиране на злонамерен софтуер и защита срещу течове на WebRTC, IPv6 и DNS. Това обаче не е всичко: има и опция за използване на разделно тунелиране, двойни VPN и затъмняване на трафика, за да увеличите още повече сигурността си. Surfshark не съхранява никакви дневници, което означава, че ще бъдете почти напълно анонимни онлайн. Чат на живо е на разположение 24/7 в случай на проблеми.

Surfshark има приложения за Windows, Android, MacOS, iOS и Amazon Fire TV / Fire Stick. Освен това може да бъде инсталиран ръчно на Linux системи и да изберете мрежови рутери.

Професионалисти:

 • Приложения за различни популярни платформи
 • Няма ограничение за връзка
 • Политика без регистрация

Недостатъци:

 • Доста ограничена мрежа

СИГУРНОСТ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ: Surfshark включва множество функции за защита, не поддържа журнали, няма ограничение за връзка и е достатъчно бърз за HD поточно предаване на живо. Тя включва и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Не мога ли просто да използвам безплатен VPN, за да получа вместо това IP адрес на Румъния?

Безплатните VPN мрежи могат да бъдат привлекателна перспектива, но те всъщност идват с няколко основни недостатъци които ни пречат да ги препоръчваме. Най-забележимата разлика е бързината: безплатните услуги обикновено имат доста ограничени мрежи, но все повече потребители, отколкото по-голямата част от платените VPN. Това причинява значително забавяне в мрежата, което се проявява като бавна скорост на сърфиране и видеоклипове, които често се правят на пауза до буфер, ако въобще се зареждат. Безплатните VPN мрежи обикновено са първите в черния списък от притежателите на авторски права, така че може да нямате достъп до избрания от вас сайт.

Може да се запитате как безплатен VPN може да си позволи да съществува. Тъй като потребителите не плащат директно на компанията, тези услуги намират други начини за създаване на печалба. Често те ще продават рекламно пространство или ще предлагат повишени скорости за месечна такса, но проблемът е, че някои отиват още повече. Съхранявайки проследяващи бисквитки на вашето устройство, тези компании могат да събират данни за това как използвате интернет. Това може да бъде продадено на рекламодатели по-късно, най-често, без ваше знание.

Може да е трудно дори да намерите сигурен, безплатен VPN. В миналото видяхме основен доставчик, който продава празен потребителски честотен обхват, за да помогне за стартиране на ботнет. За съжаление, когато добре познатите VPN прибягват до сенчести бизнес тактики, изглежда по-малките услуги са по-склонни да действат по същия начин; скорошен анализ на над 280 безплатни VPN приложения показа, че почти 40% съдържат злонамерен софтуер, докато 18% не използват криптиране, а над 80% са уязвими от течове на IPv6.

За да запазите себе си и личната си информация, препоръчваме да използвате реномиран VPN с история за отстояване на поверителността на потребителите си вместо безплатна услуга.

Вижте също: Най-добър VPN за Румъния

Мога ли да гледам румънска телевизия в чужбина с VPN?

Повечето геоблокирани услуги изследват IP адреса на потребителя, за да проверят дали той е в определена държава или не. Свързването към VPN сървър автоматично ви дава нов, специфичен за страната IP адрес, което означава, че румънски сървър ви позволява да разглеждате интернет и да предавате съдържание от платформи като ProTV, TVR и Digi24, сякаш всъщност сте там.

Ще откриете, че някои платформи имат по-напреднали мерки за блокиране на географски данни от други. Може да използват данните за местоположението на GPS или браузъра на вашия телефон, за да проверят два пъти. При регистрация може да се наложи да посочите местен адрес, телефонен номер или начин на плащане. Ако обикновено живеете в Румъния, все пак може да успеете да се регистрирате от чужбина, но в противен случай тези услуги ще бъдат много трудни, ако не и невъзможни, за да се регистрирате за.

За какво друго мога да използвам румънски IP адрес?

Автоматичните сигнали за измама стават все по-чести. Обикновено те се задействат, когато система открие, че сте влезли (или се опитате) от друга държава. Макар и проектирани с добри намерения, тези мерки означават също, че при пътуване можете да откриете, че нямате достъп до профила си, докато не потвърдите самоличността си. Можете значително да намалите вероятността това да се случи, като се свържете първо с VPN сървър в своята страна.

Обществените wifi мрежи са удобни, но рядко толкова сигурни, колкото трябва да бъдат. Няма начин да разберете кой следи вашите дейности, а обществените мрежи са главни места за хакерите да чакат. Освен това някои уебсайтове може да са недостъпни чрез определени мрежи. VPN не само ви позволяват да предотвратите наблюдението, но също така ви позволяват да сърфирате в интернет свободно, дори в страни със строга онлайн цензура.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − 85 =

Adblock
detector