Как да получите IP адрес от Мексико през 2020 г. с помощта на VPN

Как да получите IP адрес за МексикоНезависимо дали живеете в чужбина или на почивка в САЩ, VPN или „виртуална частна мрежа“ е най-лесният начин да получите мексикански IP адрес. Той работи, като криптира трафика на вашето свързано с интернет устройство и го маршрутизира през един от сървърите на VPN (в случая сървър в Мексико). Това не само защитава поверителността ви чрез скриване на действителния ви IP адрес, но също така ви позволява да разглеждате, сякаш в друга държава, което ви позволява да деблокирате гео ограничено съдържание.

Как да получите IP адрес от Мексико

Инсталирането и използването на VPN е много бързо и удобно. Всъщност можете да имате Мексико IP адрес за няколко минути.

Ето как да получите IP адрес в Мексико:

 1. Изберете VPN услуга със сървъри в Мексико. Препоръчваме ExpressVPN за получаване на мексикански IP адрес.
 2. Регистрирайте се с VPN услугата и изтеглете съответното приложение или разширение за браузър за вашето устройство.
 3. Преди да се свържете със сървър в Мексико, изчистете кеша и бисквитките на браузъра си. Това гарантира на уебсайтовете да забравят истинския си IP адрес.
 4. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и се свържете със сървър в Мексико. Вече трябва да имате мексикански IP адрес и да можете да деблокирате съдържание.
 5. Все още имате проблеми? Ако е така, опитайте друг сървър. Освен това, свържете се с поддръжката на вашата VPN за допълнителни указания.

СЪВЕТ: КАК ДА ПОЛУЧИТЕ ПЛАЩАНЕ VPN БЕЗПЛАТНО:

Не сте сигурни дали искате да се ангажирате с VPN дългосрочно? Това не е проблем! Всъщност можете да получите платен VPN безплатно. ExpressVPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Въпреки че трябва да се регистрирате и да извършите плащане, можете да получите пълно възстановяване през първите 30 дни, ако не сте доволни. Това означава, че можете да изпробвате услугата безрисково.

Ако в момента нямате време да прочетете цялата статия, погледнете това бързо резюме на най-добрите VPN за получаване на IP адрес в Мексико:

 1. ExpressVPN: Нашият топ избор за получаване на мексикански IP адрес! Бързи и надеждни сървъри. Лесен за използване и деблокира повечето гео-ограничено съдържание. Сигурен и предлага 24/7 поддръжка.
 2. NordVPN:  VPN с най-добра стойност 17 сървъра в Мексико и 5 700 по целия свят. Удобни за потребителя приложения, 24/7 поддръжка и защитени с криптиране и политика без регистрация.
 3. CyberGhost: Предлага 19 сървъра в Мексико. Бързи и последователни връзки. VPN без регистрация с 24/7 поддръжка за чат на живо. Лесен за използване и деблокира Netflix US.
 4. IPVanish: Сървъри в Гвадалахара, Мексико. Използвайте на до 10 устройства едновременно. Предлага криптиране, политика без регистрация и поддръжка за чат на живо.
 5. PrivateVPN: Деблокира повечето географски ограничени уебсайтове и услуги. Много бързи скорости за сърфиране и стрийминг. Лесен за употреба и сигурен с криптиране.

Ако искате да получите мексикански IP адрес, има вероятност да искате да получите достъп до гео-ограничено съдържание. Независимо дали това е новинарски сайт или услуга за стрийминг, ще ви трябва VPN, което е едновременно бързо и сигурно. За съжаление не всички VPN мрежи са с високо качество. Ето защо отделихме време да проучим опциите и да ги стесним до само 5 VPN.

За да се класира, всеки VPN трябва да отговаря на следните изисквания:

 • Сървъри в Мексико, както и в десетки страни по света
 • Висока скорост и последователни връзки за стрийминг
 • Силна сигурност с криптиране и политика без регистрация
 • Възможност за деблокиране на популярни стрийминг услуги като Netflix
 • 24/7 поддръжка на клиенти, в идеалния случай с функция за чат на живо
 • Удобни за потребителя приложения за Windows, Mac, Android и iOS

Най-добрите VPN мрежи за получаване на IP адрес в Мексико

Ето нашия списък с най-добрите VPN мрежи, които можете да използвате, за да получите IP адрес в Мексико:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е най-добрият универсален VPN, когато става въпрос за получаване на IP адрес за Мексико. Скоростта и последователността на сървърите му правят сърфиране в мрежата и стрийминг doddle. ExpressVPN има сървъри в повече страни от повечето VPN. Като цяло той има над 3000 сървъра в 94 държави, включително Мексико. Ние тествахме обстойно тези сървъри и открихме, че са чудесни за деблокиране на гео ограничено съдържание. В действителност, ExpressVPN е известно, че деблокира Netflix, Amazon Prime Video и Blim.

Друга причина, поради която препоръчваме ExpressVPN за мексикански IP адрес, е, че той е лесен за използване. Има голямо разнообразие от приложения и разширения на браузъра, от които можете да избирате и можете да имате до пет едновременни връзки от устройствата си. ExpressVPN предлага отлична поддръжка на клиенти, която е достъпна 24 часа в денонощието чрез чат на живо. Той също така предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, за да можете да го изпробвате, без риск.

Сигурността, която VPN предлага, е от изключително значение, независимо къде се намирате. ExpressVPN защитава вашите данни с 256-битово AES криптиране. Има и защита от течове на DNS и IPv6, превключвател за убийство и разделяне на тунели. Със седалище на Британските Вирджински острови ExpressVPN не подлежи на закони за запазване на данни. Освен това, това е VPN, което не запазва идентификационни регистрационни файлове, за да започне. Като цяло това е чудесен, сигурен VPN за използване.

Приложенията ExpressVPN са достъпни за Windows, Mac, Linux, Android, iOS и рутери. Предлагат се разширения за браузър за Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • Бързи и постоянни скорости
 • Мрежа от сървъри в 94 държави
 • Деблокира всичко от Netflix до Blim
 • 24/7 поддръжка за чат на живо
 • Широка гама от приложения и разширения на браузъра
 • Пълен със силни защитни функции

Недостатъци:

 • По-скъпи от повечето конкурентни VPN

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА МЕКСИКО: ExpressVPN е най-добрият ни избор. Бърз за сърфиране и стрийминг, той има широка гама от удобни за потребителя приложения. Деблокира Netflix, Blim и Pantaya. Разполага с отлична поддръжка на клиенти, както и редица важни функции за сигурност. 30-дневната гаранция за връщане на пари означава, че можете да опитате ExpressVPN безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN предлага голяма стойност независимо дали искате IP адрес за Мексико или дори САЩ. Предлага една от най-разширяващите се мрежи от сървъри на всеки VPN, той има повече от 5 700 сървъра в 60 страни. Също толкова важно, колкото и броя на сървърите, е качеството на връзките. Повечето сървъри, които тествахме, бяха бързи и надеждни. Ще можете да предавате съдържание в 1080p и да деблокирате стрийминг услуги като Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer и Blim.

Ако използвате VPN за първи път, не се притеснявайте. NordVPN е много бърз и лесен за навигация. Свързването със сървърите отнема няколко секунди и има възможност за 24/7 поддръжка за чат на живо, ако срещате проблеми. NordVPN маркира всички защитни кутии. Можете да очаквате 256-битово AES криптиране, DNS и IPv6 защита от теч и превключвател за убийство. Политиката без регистрация гарантира, че вашата лична информация остава лична. Базиран в Панама, NordVPN също е извън зоркия поглед на съюза за разузнаване „Пет очи“.

Можете да изтеглите NordVPN за Windows, Mac, Linux, Android, iOS и Android TV. Разширенията на браузъра са налични за Chrome и Firefox. Рутерите обаче изискват ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Огромна мрежа от над 5700 сървъра
 • Бързо за стрийминг на Netflix, Amazon Prime Video и т.н.
 • Удобни за потребителя приложения за настолни и мобилни устройства
 • 24/7 поддръжка на клиенти чрез чат на живо
 • Силна сигурност с криптиране и политика без регистрация

Недостатъци:

 • Не предлага приложение за рутери

ОТЛИЧНА СТОЙНОСТ: NordVPN деблокира повечето стрийминг сайтове и има огромна мрежа от 5 700 сървъра в 60 държави, включително Мексико. Свържете до шест устройства едновременно. Включва 24/7 поддръжка и стриктна политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost има 19 сървъра в Мексико, повече от повечето VPN мрежи на пазара. Предлага неограничена честотна лента и трафик, това е високоскоростен VPN за сърфиране и стрийминг. Ще можете да използвате CyberGhost за отблокиране на гео ограничени стрийминг услуги, които включват Netflix US и Amazon Prime Video. По отношение на производителността намерихме качеството да бъде впечатляващо, без прекъсвания като буфериране или изоставане. Нещо повече, можете да имате едновременни връзки на до седем устройства.

Добре е да знаете, че CyberGhost разполага с поддръжка за чат на живо. Тествайки това за себе си, установихме, че е бързо и много полезно. Приложенията са проектирани с простота предвид и свързването към сървър може да се извърши с едно щракване. Като цяло CyberGhost е един от по-сигурните VPN мрежи, с които се сблъскахме. Това е услуга без регистрация със 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и автоматичен превключвател за убийство. Базираната в Румъния, CyberGhost не се подчинява на никакви задължителни закони за запазване на данни.

CyberGhost предлага приложения за следното: Windows, Mac, Android, iOS, Android TV и Amazon Fire Stick. Можете също да изтеглите разширения за браузър за Chrome и Firefox. За Linux и рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • 19 сървъра в Мексико и хиляди сървъри в световен мащаб
 • Бързи сървъри за сърфиране и стрийминг без прекъсване
 • Чат на живо и поддръжка по имейл, 24/7
 • Приложенията и разширенията на браузъра са много лесни за използване
 • Предлага шифроване и има политика без регистрация

Недостатъци:

 • Непоследователно деблокиране на някои поточни услуги

19 СЪРВЪРИ В МЕКСИКО: CyberGhost има 19 сървъра в Мексико повече от повечето VPN на пазара. Бързи сървъри за стрийминг на Netflix US и др. 24/7 поддръжка за чат на живо и до седем едновременни връзки. Строга политика без регистрация. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е друга бърза и сигурна VPN за вашето внимание. Той има четири сървъра в Мексико и приблизително 1300 в десетки страни по света. Този VPN предлага неограничена честотна лента без дроселиране, което се забелязва при ежедневното изпълнение. Сървърите са бързи и последователни, дори и при поточно предаване на филми с 1080p HD. IPVanish може да деблокира много популярни мексикански стрийминг услуги, както и Netflix US.

Този VPN е идеален за семейства, тъй като ви позволява да имате 10 едновременни връзки (повечето VPN предлагат най-много 3-6). 24/7 поддръжка на клиенти също се предлага в случай, че имате въпроси относно услугата. Можете да сте сигурни, че IPVanish е толкова сигурен, колкото всеки VPN, с 256-битовото си AES криптиране и вградената защита от течове на DNS и IPv6. Включена е и функция за превключване на убийства и политика за без регистрация.

Можете да използвате IPVanish в Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV. Ръчната конфигурация е необходима за Linux и рутери.

Професионалисти:

 • Бърза и последователна VPN услуга
 • Силни функции за сигурност
 • 10 едновременни връзки
 • 24/7 поддръжка на клиенти

Недостатъци:

 • Няма възможност за плащане в биткойн
 • Базирано в САЩ, която е член на алианса Five Eyes

10 СИМУЛТАННИ ВРЪЗКИ: IPVanish предлага сървъри в десетки страни, включително Мексико. Добрите скорости позволяват постоянен поток. Свържете до 10 устройства едновременно. Поддръжка на чат на живо и политика без регистрация. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е по-малък доставчик на VPN с около 100 сървъра в 60 държави. Много бързите му скорости го правят идеален за стрийминг. Отличен за деблокиране на гео-ограничено съдържание като Netflix и Amazon Prime Video, PrivateVPN е чудесна опция за стойност. Можете да имате до шест едновременни връзки и да се наслаждавате на неограничената честотна лента и скорост, която се предлага, без буфериране на видеоклипове.

Наличието на прости и усъвършенствани менюта в приложенията PrivateVPN означава, че е подходящо за всички нива на технологични умения. Приложенията са много лесни за използване, но има поддръжка на клиенти, ако имате проблеми. Когато използвате PrivateVPN, вашият трафик се криптира с 256-битово AES криптиране и предотвратяване на течове на DNS и IPv6. Превключвателят за убиване спира интернет трафика на устройството, ако VPN връзката спадне, за да предотврати течове. Не на последно място, PrivateVPN е със седалище в Швеция и заявява, че има нулева политика за регистриране на данни.

PrivateVPN е достъпен за настолни компютри (Windows и Mac) и мобилни устройства (Android и iOS), докато ръчната настройка е необходима за Linux и рутери.

Професионалисти:

 • Много бързи скорости за висококачествено поточно предаване
 • Деблокира Netflix, Amazon Prime Video и други
 • Безопасно с криптиране и политика без регистрация

Недостатъци:

 • По-малко сървъри за избор
 • Чатът на живо не е достъпен 24/7

ВИСОКОСКОРОСТНО СТРЕМИРАНЕ: PrivateVPN е известен със своите бързи сървъри за стрийминг и торент. Деблокира Netflix, Blim и Pantaya. Лесно за начинаещи за използване и обезопасяване с политика без регистрация. Свържете до шест устройства едновременно. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Законни ли са VPN в Мексико?

Да, VPN са законни в Мексико. Всъщност има само няколко държави, в които VPN-ите са незаконни. Препоръчваме използването на VPN винаги, когато е възможно, тъй като ви позволява не само да деблокирате гео-ограничено съдържание, но и да защитите вашата поверителност онлайн, когато сърфирате в мрежата.

Защо имам нужда от Мексико IP адрес?

Основната причина, поради която имате нужда от IP адрес за Мексико, е да деблокирате гео-ограничено съдържание от Мексико, независимо къде се намирате в света. Това може да е услуга за онлайн банкиране, новинарски сайт или стрийминг услуга. Всъщност, най-добрите VPN за Мексико имат сървъри в много страни, като сървъри в САЩ, които ви позволяват да деблокирате Netflix US, Amazon Prime Video, Hulu и HBO.!

Да останеш в безопасност онлайн е също толкова важен, колкото и деблокирането на гео ограничено съдържание. За съжаление, свободата на интернет в Мексико е малко ограничена. Според Freedom House, Мексико има статут на свобода в интернет на „частично безплатно“. Един от най-засягащите въпроси е сплашването и насилието от банди към блогъри и онлайн журналисти. Най-добрите VPN имат 256-битово AES криптиране и стриктна политика без регистрация за по-добра защита на вашата поверителност.

Как мога да гледам мексиканска телевизия в чужбина с VPN?

Свързвайки се със сървър в Мексико с VPN, ще имате IP адрес за Мексико. Процесът също е абсолютно същият, ако искате американски IP адрес или IP адрес от която и да е друга държава. Веднъж свързан към мексиканския VPN сървър, гео ограниченото съдържание трябва да се деблокира. Ако не, опитайте да изчистите бисквитките на браузъра си или да се свържете с поддръжката на клиенти на вашия VPN доставчик.

Вашият мексикански IP адрес ще ви позволи да гледате онлайн съдържание от мексикански телевизионни канали като Las Estrellas и Azteca. Наистина, вие също ще можете да деблокирате мексикански стрийминг услуги, включително Blim и Pantaya. Друга възможност е да се свържете със сървъри в други страни и да получите достъп до харесванията на Netflix, BBC iPlayer, ESPN и други. Ако сте любител на спорта, ще се радвате да чуете, че мексикански IP адрес също ви позволява да получите достъп до ESPN Deportes, Telemundo Deportes, Univision Deportes и FuboTV.

Мога ли да използвам безплатен VPN, за да получа IP адрес за Мексико?

Да, възможно е да използвате безплатен VPN, за да получите IP адрес за Мексико. Въпреки това, ние винаги съветваме повишено внимание, когато става дума за безплатни VPN мрежи. Въпреки че спестяването на пари винаги е изгодно, безплатните VPN мрежи могат да представляват редица проблеми. Например безплатните VPN мрежи имат малка мрежа от сървъри. С толкова много потребители и твърде малко сървъри в Мексико сървърите на безплатни VPN мрежи стават затрупани. Резултатът е бавна скорост и непостоянни връзки. Всъщност много VPN ограничават вашата честотна лента в опит да управлявате това.

Предаването на мексикански телевизионни предавания и филми с безплатен VPN може да бъде смущаващо с обилно буфериране и закъснение. И все пак също толкова важно, колкото ефективността на VPN е нивото на сигурност, което може да осигури. Безплатните VPN мрежи не са толкова сигурни, тъй като те обикновено нямат основни функции за защита като AES криптиране и ключ за убийство. Много от тях нямат политики без регистрация, докато на някои от тях не винаги може да се вярва. Те могат да проследяват вашата онлайн активност и да продават данните на трети страни. Като цяло, безплатните VPN просто не са толкова безопасни, колкото най-добре платените VPN.

Вижте също: Най-добрите VPN за Мексико

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − = 63

Adblock
detector