Как да получите IP адрес в САЩ в 5 лесни стъпки (все още работи през 2020 г.)

Как да получите IP адрес в САЩ

Най-лесният и ефикасен начин да получите IP адрес в САЩ е като се регистрирате за подходящ VPN доставчик. В тази статия ще ви научим как да получите американски IP адрес за достъп до съдържание и услуги, достъпни само в САЩ. Този метод работи за най-популярните устройства, включително Mac и Windows настолни компютри, смартфони и таблети с Android, iPhone и iPad, Amazon Fire Stick и Fire TV, както и много други.

Как да получите IP адрес в САЩ

Получаването на IP адрес в САЩ е лесно, просто следвайте тези стъпки:

 1. Регистрирайте се за виртуална частна мрежа (VPN). Препоръчваме ExpressVPN.
 2. Регистрирайте се за услугата и изтеглете VPN софтуера или приложението
 3. Изчистете бисквитките си и рестартирайте устройството си, за да премахнете стари идентификатори на местоположение
 4. Влезте в своя VPN доставчик и се свържете със сървър в САЩ
 5. Достъп до вашия сайт в САЩ, както обикновено

Как да получите безплатен VPN за 30 дни

Ако просто се нуждаете от достъп за кратко време, например за пътуване в чужбина, можете да получите достъп до нашия най-високо класиран VPN безплатно. Ако се регистрирате за ExpressVPN тук, тази връзка включва 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ще трябва да платите за абонамента, но можете да използвате VPN до 30 дни и да се откажете за пълно възстановяване. Това е политика за отказ от „без кавги“ и тепърва ще чуваме, че това не е уважено.

Защо да получите американски IP адрес?

Хората може да искат да получат IP адрес в САЩ по няколко причини. Американските жители, пътуващи в чужбина, могат да го използват за гледане на гео ограничени стрийминг услуги като Netflix или Hulu. Netflix ограничава каталога си в зависимост от това от къде сте влезли, така че е добър избор, ако искате да получите пълния набор от филми и телевизионни предавания. Това е подобно на това как работят HBO GO и Vudu, така че VPN е добро средство и за тях.

Други може да искат да поддържат връзка със спортове на живо, като бейзбол в Мейджър Лийг (MLB), Национална баскетболна асоциация (НБА) или Националната футболна лига (НФЛ) чрез стрийминг на ESPN.

С IP адрес в САЩ можете да получите достъп до онлайн банкиране и други услуги, които блокират потребителите извън САЩ.

Кой е най-добрият VPN за получаване на IP адрес в САЩ?

В този раздел ще ви преведем през нашия списък за това, което според нас са най-добрите VPN мрежи, които ще ви осигурят бърза и стабилна връзка с американски сървър.

Ще покрием подробно най-добрите VPN за получаване на IP адрес в САЩ. Ако не искате да прочетете цялата статия тук, е нашият обобщен списък от 7-те най-добри VPN за получаване на IP на САЩ:

 1. ExpressVPN Нашият избор №1! Десетки супер бързи сървъри на множество места в САЩ. Деблокира почти цялото поточно съдържание в чужбина. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Най-добрият доставчик на бюджет със стотици сървъри в САЩ. Приложенията са лесни за инсталиране и използване.
 3. NordVPN Добър всеобхватен със стотици сървъри, изпъстрени в САЩ. Скоростите са добри за стрийминг, а приложенията са защитени.
 4. IPVanish Предпочитан от потребителите на Kodi за техния интерфейс, който работи добре с дистанционното управление. Бързи сървъри.
 5. VyprVPN Надежден доставчик със сигурни и частни сървъри, работещи в САЩ. По-евтини опции в този списък.
 6. Surfshark Без ограничение на броя устройства, които можете да свържете в един акаунт, прави този доставчик чудесен за семейства.
 7. Щит за гореща точка Високоскоростни връзки и сървъри в 27 града в САЩ. Лесни за използване приложения и силна деблокираща способност.

Критерии за избор на най-добрите VPN за получаване на IP адрес за САЩ

 • Голям диапазон от сървърни местоположения в САЩ
 • Скорост и стабилност на връзката
 • Твърди протоколи за криптиране, така че вашето местоположение остава скрито
 • Лесна употреба
 • Приложения за Android, iOS, Windows и MacOS

Без допълнително обобщение, ето ни свалянето на най-добрите VPN адреси за IP адреси в САЩ:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е безупречна VPN услуга, която е лесна за настройка и се предлага с опростен дизайн. Услугата пакетира удар, когато се оценява както на стандартите за скорост, така и за криптиране. САЩ заемат по-голямата част от сървърните локации на ExpressVPN с опции в 13 града. Като цяло има над 3000 сървъра в 94 държави и 160 локации, разпространени в целия свят.

Компанията има декларирана политика да не съхранява никакви потребителски или трафик дневници, така че също така оценява високи оценки от ъгъл на поверителност. Единствените минимални данни, които извлича, са „датата (не времето) на връзка, избора на местоположението на сървъра и използваната обща честотна лента“. Това се използва за подобряване на стандартите за качество на услугите. Важно е да се отбележи, че вашият индивидуален IP адрес няма да бъде записан.

Ако все още се чувствате нецензурни, препоръчваме ви да се регистрирате за услугата чрез имейл акаунт на горелка и да платите чрез Bitcoin. Ще стане изключително трудно цифровият ви отпечатък да бъде проследен до вас.

Стандартите за криптиране са военни. Услугата използва 256-битови AES-CBC протоколи, както и HMAC удостоверяване и перфектна секретност напред. Включен е превключвател за интернет убийство, което ExpressVPN обозначава като „мрежово заключване“. Тази функция означава, че целият трафик в мрежата ще бъде временно спрян, ако връзката отпадне.

Услугата е в състояние да отключи гео ограничено съдържание в Netflix. Той деблокира и Hulu, и HBO Go.

Има приложения за Android и iOS, както и настолни клиенти за Windows, MacOS и Linux.

Професионалисти:

 • Силна сигурност
 • Бързи, стабилни скорости
 • Много сървъри
 • Чудесен за поточно съдържание отвсякъде
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ВЗЕМАНЕ НА IP адрес на САЩ: ExpressVPN е нашият избор №1. Пламтящ бърз и надежден избор. Страхотен за деблокиране на всички основни гео ограничени поточни услуги. Най-добрите функции за поверителност и не съхранява регистрации. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Ето нашия задълбочен преглед ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost ще се хареса на начинаещи потребители, които искат сравнително евтин VPN. Той осигурява както бързина и сигурност, така и възможност за отблокиране на стрийминг сайтове като Netflix и Amazon Prime Video.

Компанията е със седалище в Румъния, което означава, че не се изисква да съхранява никаква потребителска информация, така че поддържа нулеви дневници.

Можете да изберете вашия сървър по местоположение или по това, което искате да направите онлайн, като деблокиране на стрийминг сайт или споделяне на P2P файлове.

Приложенията са налични както за Android и iOS, така и за поддръжка на работния плот за Windows, macOS и Linux.

Стандартите за шифроване са сред най-добрите в бизнеса. Включен е превключвател за интернет убийство.

Професионалисти:

 • Деблокира много стрийминг сайтове
 • Бърз
 • Голяма сигурност
 • Нулеви трупи

Недостатъци:

 • Не е подходящ за потребители в Китай

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: CyberGhost има проста настройка и е лесен за използване. Предава HD видео надеждно. Ограничена в употреба с някои популярни сайтове за стрийминг. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е отлична опция за напреднали потребители, които искат персонализирани опции, съчетани с услуга от ниво 1.

NordVPN ви позволява да изберете сървъри въз основа на вашите специфични изисквания - като анти-DDoS, стрийминг на видео, двойна VPN, Tor над VPN или P2P. NordVPN оперира повече от 5000 сървъра, а голяма част от тях са в САЩ.

Той може да преодолее забраната за VPN на Netflix с лекота, както и да отключи съдържание от Hulu и BBC iPlayer.

NordVPN използва стандартното шифроване на 256-битов протокол AES по подразбиране, съчетано с 2,048-битови SSL ключове. DNS защитата от теч е активирана. Той съдържа нулеви потребителски данни - това включва навици за сърфиране, времеви марки и информация за сървъра.

Има приложения за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Няма политика за регистрация
 • Силна сигурност
 • Тонове сървъри

Недостатъци:

 • Настолното приложение е малко бавно

Нашият резултат:

4.5 извън 5

STRONG ALL-ROUNDER: NordVPN е добър избор на стойност, който работи добре за стрийминг и торент. Позволява до 6 едновременни устройства. Не поддържа дневници. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия пълен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

Високите скорости и силното криптиране са стълбовете на IPVanish. Той е напълно безкраен, което означава, че никога няма да съхранява данни за употреба от какъвто и да е характер.

Шифроващите протоколи са трудни. Компанията използва 256-битово криптиране на OpenVPN протокола по подразбиране, SHA512 удостоверяване и DHE-RSA 2,048-битова размяна на ключове с перфектна предна секретност. Последната функция означава, че дори ако натрапчиво образувание проникне в акаунта ви, ще бъде невъзможно да декриптира данните от миналата сесия. IPVanish включва превключвател за интернет убийство и защита срещу теч.

Сървърите осигуряват голяма скорост и са стабилни и сигурни. Местоположенията на американските сървъри са в стотиците, които съставляват по-голямата част от над 1000 сървъра по целия свят.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS, Android и Amazon Fire TV.

IPVanish е популярен сред потребителите на Kodi, защото им позволява да изтеглят Android APK директно на своето устройство. Интерфейсът е удобен и за дистанционно управление за Kodi устройства, на които липсва клавиатура и мишка.

Професионалисти:

 • Много бързо
 • Силна сигурност
 • Нулеви трупи
 • Kodi-съвместим

Недостатъци:

 • Не деблокира всички стрийминг сайтове

Нашият резултат:

4 извън 5

ГОЛЯМА МРЕЖА: IPVanish може да свърже до 10 устройства и е чудесен за семейства. Препоръчайте за техния висок стандарт на поверителност, но продължавайте да пазарувате, ако искате да деблокирате Netflix. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. VyprVPN

VyperVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VyprVPN е зрял доставчик на VPN, който съществува повече от седем години. Защитниците на поверителността го харесват, защото е един от малкото, които успяват да заобиколят голямата китайска защитна стена. Компанията оперира със сървъри в осем града в САЩ.

Като каза това, някои потребители могат да бъдат смутени от факта, че компанията избира да запази потребителски данни. По-конкретно, данните, които се съхраняват, са „IP адрес на потребителя, IP адресът на VyprVPN, използван от потребителя, време за начало и спиране на връзката и общ брой байтове, използвани“. Но VyprVPN настоява, че се съхранява само за период от 30 дни и се използва за отстраняване на проблеми.

Трафикът е осигурен от OpenVPN протокол, 256-битово AES криптиране, 2,048-битови RSA ключове без перфектна секретност напред и SHA256 удостоверяване. VyprVPN също притежава цели центрове за данни и изобщо не разчита на трети оператори. Това му помага да осигури трафик.

Приложенията са налични както за Android и iOS, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS.

VyprVPN може да отключи съдържание в Netflix, Hulu и BBC iPlayer.

Професионалисти:

 • Много сигурно
 • Работи в Китай
 • Деблокира Netflix

Недостатъци:

 • Записва потребителски IP адрес

Нашият резултат:

4 извън 5

НЕОГРАНИЧЕНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ДАННИ: VyprVPN е лесен за употреба. Добрите скорости и продължителността на работа, тъй като всички сървъри са собственост на VyprVPN. Не е най-евтиният вариант. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на VyprVPN.

VyprVPN Купон Спестете 81% на 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark оперира VPN сървъри в 11 града в САЩ. Това е единственият доставчик в този списък, който позволява на потребителите неограничен брой връзки в един план. Той се отличава с деблокиране на заключено в региона съдържание, включително САЩ Netflix, Amazon Prime Video и Hulu, наред с други. Kill превключвателите влизат както в мобилните, така и в настолните приложения, така че никога не трябва да се притеснявате от изтичане на истинския си IP адрес.

Поддръжката на чат на живо се обслужва денонощно. Surfshark използва силно криптиране и не съхранява регистрации. Позволението на торент е разрешено.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Деблокира Netflix, Hulu и Amazon Prime Video
 • Неограничени устройства

Недостатъци:

 • Сравнително малка сървърна мрежа
 • Понякога бавен сървър

Нашият резултат:

4 извън 5

НЕОГРАНИЧЕНИ УСТРОЙСТВА: Вземете американски IP за толкова устройства, колкото искате с Surfshark, плюс 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

7. Щит за гореща точка

Щит за гореща точка

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Уеб сайт: www.Hotspotshield.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Щит за гореща точка има около 3200 сървъра в 70+ страни по света, включително САЩ. Нещо повече, този VPN лесно деблокира големи услуги, затворени в региона като Netflix, Hulu и Sling TV, така че има много малко ограничения за това, което можете да гледате. До пет устройства могат да бъдат свързани едновременно, което ви позволява да предавате поточно предаване както у дома, така и в движение.

Тази VPN поддържа вашия трафик защитен, като използва 256-битово криптиране, превключвател за убийство и защита срещу течове на DNS и IPv6. Можете също така да изберете да криптирате трафика само на конкретни уебсайтове, например, ако искате да деблокирате Netflix US в чужбина, но все пак да използвате услуги, които са достъпни само във вашата страна. 24/7 поддръжка е достъпна през чат на живо в случай на проблеми.

Hotspot Shield предлага приложения за Windows, Android, iOS и MacOS устройства.

Професионалисти:

 • Бързи, надеждни връзки
 • Деблокира широка гама от геоблокирани платформи
 • Силна за сигурност

Недостатъци:

 • Имало е проблеми с поверителността в миналото

Нашият резултат:

4.5 извън 5

БЕЗПЛАТНО СТРАМИРАНЕ: Hotspot Shield е достатъчно бърз за безупречно стрийминг на живо, способен да деблокира основни услуги за стрийминг и много защитен. Още по-добре, тя идва с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Купон за Hotspot Shield Специална сделка - спестете 75% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТАДостъпката се прилага автоматично

Трябва ли да използвам безплатен VPN?

Безплатните VPN мрежи се рекламират силно в интернет и някои потребители може да се изкушат да се регистрират. Въпреки това много от тези услуги имат лошо представяне за въздействие върху правата на потребителите, като откраднат данните им и ги продадат на трети рекламодатели..

В края на краищата дори безплатни VPN са регистрирани фирми. Следователно те трябва да печелят пари за заплащане на заплатите на персонала, поддръжката на сървъра и общите разходи за офиси. Ето защо маршрутът за осигуряване на приходи се превръща в самите потребители.

Дори ако данните ви не са откраднати, очаквайте намаляване на честотната лента, слаби стандарти за криптиране и ограничения на данните. Така че е вероятно да се стартирате, ако поточите Netflix за около час. Тонове инвазивни реклами също са често срещани, с реалния риск от заразяване със злонамерен софтуер. Препоръчваме ви да избягвате случайните безплатни VPN мрежи в мрежата.

Вижте също: 

 • Най-добрите VPN за САЩ
 • Най-добрите VPN мрежи за американската телевизия

Някои VPN, които трябва да се избягват

Ако се опитвате да получите IP адрес в САЩ, важно е поверителността и анонимността ви да са защитени по всяко време. VPN споменатите в този списък нямат история на предаване на потребителски данни, но има няколко други недобросъвестни. Смятаме, че трябва да обърнете гръб на тях.

Ето два такива случая:

1. PureVPN

Има данни, които предполагат, че доставчикът на VPN PureVPN си сътрудничи с правоприлагащите органи, за да помогне да се идентифицира един от неговите потребители.

PureVPN и ФБР обединиха сили, след като неназована 24-годишна жена подаде жалба за падане на плячка в онлайн заговор за изнудване. Тя подозира, че съквартирантът й Райън Лин е виновен.

ФБР проследява дейността обратно до PureVPN, който след това използва своите регистрационни файлове, за да идентифицира виновника. Райън беше арестуван. PureVPN настоява, че не е записало съдържанието на комуникациите, но е имало политика на „без регистрации“. Има истински въпрос за това колко етично биха могли да се държат. 

2. HolaVPN

Базираната в Израел Hola, популярно VPN разширение за Chrome, използва огромната си потребителска база от почти 50 милиона за незаконни цели. Компанията превърна тази критична маса в масивен ботнет през 2015 г., използвайки честотната лента на отделните потребители, за да се включи в разпределено отказване на сервизни атаки и разпространение на авторски права. Потребителите бяха напълно на тъмно.

Изтеглих VPN. Какво да правя след това?

След като се регистрирате и се регистрирате за една от VPN услугите, които препоръчахме в тази статия, е просто въпрос да изтеглите клиентския софтуер и да го инсталирате на устройството си (Windows, MacOS, Android или iOS).

След като свършите, превъртете списъка с наличните местоположения на сървъра, докато не попаднете на опции за САЩ. Както бе споменато по-горе, всеки VPN в този списък има значителен брой от посочените местоположения, така че това не трябва да бъде особено тромава задача.

Тези, които са по-горе в списъка, трябва да са най-бързите, така че отидете за тези, ако можете. След като връзката е успешно установена, в лентата на задачите трябва да се появи зелена икона. Това означава, че вече сте готови да сърфирате в мрежата анонимно и с IP адрес в САЩ.

Използвайте американски DNS сървър

Почти толкова важен, колкото и вашият IP адрес, е сървърът, който вашето устройство използва, за да търси IP адресите на различни уеб страници и друго онлайн съдържание. DNS или система от имена на домейни работи като телефонен указател, в който имената (домейните) са съпоставени с телефонни номера (IP адреси). Когато се опитват да деблокират гео-заключено съдържание, много уебсайтове проверяват не само откъде се обаждате, но и къде се намира телефонният указател.

Дори когато имате американски IP адрес, ако DNS заявка е изпратена до сървър извън САЩ за търсене на IP адрес, уебсайтът или приложението може да вижда това и пак да ви блокира. Ето защо е важно DNS сървърът, който използвате, да е в същата държава като вашия IP адрес. В този случай се нуждаете от DNS сървър в САЩ.

Всички VPN мрежи в горния списък имат приложения, които се грижат за това вместо вас. Когато се свържете с VPN сървъра, вашите DNS заявки също се изпращат през шифрования тунел. Добрите VPN мрежи, като тези, които препоръчваме, работят със собствени частни DNS сървъри, така че вашите DNS заявки не могат да се използват за проследяване на кои уебсайтове, които посещавате от вашия доставчик на интернет услуги или друг доставчик на DNS сървъри. Може да се наложи да включите тази опция в настройките на вашето VPN приложение.

Някои посредствени VPN мрежи ще изпращат вашите DNS заявки през тунела, но след това ще използват обществена DNS услуга като Google DNS от другата страна. Това ще ви позволи да използвате DNS сървъри в САЩ, но Google ще може да записва кои уебсайтове, които посещавате и кога, което не е идеално за поверителност. Други VPN не успяват да тунели DNS заявки напълно.

Ако вашият доставчик на VPN не тунелира DNS трафик за вас, можете ръчно да конфигурирате DNS сървъри на повечето устройства. Препоръчваме услуга като OpenNIC, която предлага безплатни DNS сървъри в определени страни, включително САЩ. Точният процес за смяна на DNS сървърите варира между устройствата, но обикновено можете да добавите първични и вторични DNS сървъри някъде в настройките на вашата мрежова конфигурация.

По-специално потребителите на Windows 10 трябва да са наясно, че тяхната операционна система често изпраща такива заявки в тандем, една по протокол IPv4 и една над IPv6. Windows използва каквото и да се върне по-бързо, но IPv6 заявките често се изпращат извън VPN тунела. Ако вашата VPN не предлага защита от изтичане на IPv6, може да се наложи да деактивирате напълно IPv6 в настройките на вашия wifi.

Какви са другите начини за получаване на IP адрес в САЩ?

Има възможност да използвате браузъра Tor. Това е безплатна услуга, достъпна за всички в мрежата и предназначена да осигури криптиране и анонимност. Много хора, включително журналисти, правозащитници и лицата, подаващи сигнали, използват Tor, за да запазят самоличността си скрита в мрежата.

Възможно е да се придобие IP адрес в САЩ с Tor, но процесът е малко сложен и изисква множество стъпки. Това ръководство го разгражда по-подробно. Като каза това, скоростите в браузъра Tor са в най-добрия случай, така че ако искате да изтеглите или предавате HD видео, това не е подходяща опция. Най-добре вместо това да отидете с VPN.

Последната възможна опция е да използвате безплатен прокси сървър. Но те работят в подобна вена на безплатните VPN услуги. Има тапи за изтегляне и неясни политики за поверителност. Бъдете готови да стартирате само на половината път в епизода си от Къща на картите. HTTP и SOCKS прокси сървърите често не са кодирани и те маршрутизират трафик само от определени приложения, като вашия уеб браузър.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 62 =

Adblock
detector