Как да получите IP адрес във Великобритания с VPN в 5 лесни стъпки

как да получите IP адрес във Великобритания

Има различни причини, поради които може да искате IP адрес от Обединеното кралство. Британските летовници или експатрите, живеещи в чужбина, може да искат достъп до новини, телевизионни предавания и филми на UK Netflix, ITV Hub, BBC iPlayer и Всички 4. Или може би ще искате да деблокирате британското спортно покритие на Sky Sports или BT Sport. Тези с банкови сметки на Обединеното кралство в Barclays, Natwest, Lloyds и HSBC също може да се нуждаят от британски IP адрес, за да не бъдат сигнализирани от регулаторите за сигурност.

В това ръководство ще ви научим как безопасно и сигурно да придобиете IP адрес от Обединеното кралство. Най-лесният и бърз начин да направите това е с помощта на виртуална частна мрежа (VPN). VPN е основно софтуер, който криптира целия трафик, преминаващ към и от вашето устройство, и го маршрутизира чрез посреднически сървър по ваш избор. Избирайки VPN услуга, която предлага сървъри в Обединеното кралство, е възможно да се покаже, че всъщност се намирате в страната.

Както споменахме, най-ефективният начин за получаване на IP адрес във Великобритания е да се регистрирате за VPN. Платените VPN услуги предлагат здрав набор от сървърни местоположения. Ако изберете този, който е разположен в Обединеното кралство, ще изглежда, че имате достъп до мрежата от този регион.

По-нататък ще се запознаем с много подробности за всеки доставчик, но ако имате време само за кратко обобщение, ето списък на най-добрите VPN за получаване на IP адрес във Великобритания:

 1. ExpressVPN лесно оглавява този списък. Много сървъри във Великобритания, които са настроени за бързо и сигурно изпълнение. Най-добрите поверителност и приложения са лесни за използване. 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Най-добрият бюджет доставчик, който предлага солидни функции за сигурност и бързи сървъри.
 3. NordVPN Силен всеобхватен, който удря над теглото си за скорост и сигурност. Много сървъри във Великобритания.
 4. IPVanish Идеален за поверителност и торент, но не и първият избор за стрийминг. Позволява 10 едновременни връзки.
 5. PrivateVPN Малък брой сървъри, но постигнати добри скорости при нашето тестване. Достатъчна поверителност и сигурност.

Как да получите Великобритания IP адрес

Много е лесно да получите IP адрес във Великобритания и да получите достъп до цялото си любимо британско съдържание отвсякъде.

Ето как да получите IP адрес във Великобритания:

 1. Регистрирайте се за VPN услуга и изтеглете приложението, подходящо за вашето устройство. Препоръчваме ExpressVPN.
 2. Изчистете всички бисквитки и рестартирайте устройството си.
 3. Стартирайте и влезте в VPN мобилното приложение или настолния клиент.
 4. Свържете се със сървър във Великобритания и изчакайте да се осъществи връзката
 5. Сега имате IP адрес във Великобритания и можете да сърфирате в мрежата в свободното си време.

СЪВЕТ: КАК БЕЗПЛАТНО да получите страхотен платен VPN: Не всеки ще има нужда от IP адрес от Обединеното кралство за дълъг период от време и следователно може да не желае да се разхожда за дългогодишен ангажимент или повече. Ако просто пътувате за малко и се нуждаете от VPN за кратък период от време, препоръчваме ви да се възползвате от 30-дневната гаранция за връщане на парите на ExpressVPN. Ще трябва да платите предварително, като се регистрирате с валидна кредитна карта, но компанията предлага пълно възстановяване, ако бъде анулирана в рамките на първите 30 дни. Не сме чували за случаи, в които този ангажимент не е спазен, така че е почти безрисков.

Няма значение къде се намирате в света - може да са САЩ, Франция, Германия, Канада, Австралия, Индия, Сингапур, Тайланд или другаде - процесът за получаване на IP адрес във Великобритания е същият.

Най-добрите VPN за получаване на IP адрес във Великобритания

Списъкът ни с най-ефективните услуги, които предоставят IP адреси във Великобритания, е изготвен въз основа на следните фактори:

 • Поддържа множество сървъри, разположени във Великобритания
 • Разблокира гео ограничено съдържание лесно
 • Включва твърди протоколи за криптиране, така че вашите данни са защитени
 • Предоставя приложения за Android, iOS, Windows и MacOS
 • Не съхранява подробни дневници за трафика
 • Предлага съотношение цена / качество

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е топ всеобхватен. Той предлага надеждно обслужване и бързи скорости, заедно с най-високата поддръжка на клиенти. В момента компанията предлага повече от 3000 високоскоростни сървъри, разпространени по целия свят. Има огромен списък от опции във Великобритания и още в Северна Америка и части от Европа.

Една от отличителните характеристики на доставчика е способността му да деблокира гео ограничено съдържание, включително Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Sky и други.

ExpressVPN използва протоколи за криптиране от военна степен, които преминават дълъг път в засилването на връзката ви и потушаването на всички опити за кражба на вашите данни. Той използва 256-битов AES-CBC като стандарт за криптиране по подразбиране, както и HMAC автентификация и перфектна секретност напред. Включен е превключвател за интернет убийство, който се нарича „мрежово заключване“. Най-хубавото е, че тези здрави протоколи изобщо не влошават параметрите на скоростта.

Компанията не съхранява подробни дневници за трафик на своите сървъри. Той запазва слаба метаданни, но това е за подобряване на качеството на услугата и потребителските IP адреси никога не се записват. ExpressVPN е включен в Британските Вирджински острови, което означава, че той е извън юрисдикцията на държавните органи както в САЩ, така и във Великобритания.

ExpressVPN предлага приложения за Windows, MacOS, Android и iOS.

Професионалисти:

 • Бързите и надеждни сървъри във Великобритания са подходящи за повечето цели
 • Няма проблеми с деблокирането на поточно съдържание във Великобритания, докато сте в чужбина като Netflix, BBC iPlayer и други
 • Скоростта на сървъра е чудесна за HD стрийминг и бързо изтегляне
 • Функции за сигурност от висок клас с добра защита на поверителността
 • 24-часова поддръжка за чат на живо, 7 дни в седмицата

Недостатъци:

 • Ограничени разширени опции за потребители на захранване

Нашият резултат:

4.5 извън 5

Най-добрият VPN за IP адрес на Великобритания: ExpressVPN е нашият топ избор. Води пътя за деблокиране на най-популярните британски поточни и спортни услуги. Изключителни скорости за гледане на HD без буфер и пълна сигурност и поверителност. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия отзив за ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost през последните месеци засили услугата си, особено след придобиването й от Crossrider - израелска фирма, регистрирана във Великобритания. В момента той предлага избор от 486 сървъра в Обединеното кралство, част от глобална мрежа, която наброява 5 735 сървъра, поръсени в 89 държави.

Ние препоръчваме VPN решението за неговото бюджетно ценообразуване, бързо обслужване и безупречни стандарти за криптиране. Други изящни функции, които се предлагат без допълнителни разходи, включват рекламен блокер, защита срещу злонамерен софтуер и анти-проследяване.

CyberGhost е в състояние надеждно да отблокира куп гео-ограничено съдържание, включително Netflix. Това го поставя в елитна категория VPN.

Целият трафик е осигурен от 256-битово AES криптиране по OpenVPN протокола по подразбиране, заедно с перфектна предна секретност. Включен е превключвател за интернет убийство. Компанията е със седалище и регистрация в Румъния. Поради това той не се подлага на никакви задължителни закони за запазване на данни. Той затвърждава ъгъла на поверителност с вътрешна политика да не се съхраняват никакви потребителски данни.

Приложенията са налични за Android, iOS, Windows, Linux и MacOS.

Професионалисти:

 • Голямо присъствие на сървър във Великобритания
 • Добър доставчик на стойност с бързи сървъри, които са чудесни за стрийминг и изтегляне
 • Приложенията са лесни за използване и чудесни за нови потребители
 • Поверителността и сигурността са солидни

Недостатъци:

 • Блокиран в Китай и ОАЕ

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ ИЗБОР: CyberGhost е чудесен за начинаещи. Бюджетен избор със стотици сървъри, от които да избирате във Великобритания. Работи добре с най-популярните сайтове за спорт и стрийминг във Великобритания. Не съхранява логове и потоци HD видео надеждно. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия задълбочен преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN оперира 532 сървъра във Великобритания в рамките на глобална мрежа от повече от 5000 в 59 страни. Това е бърза и сигурна услуга, която предлага VPN решения повече от десетилетие.

Този доставчик не трябва да има проблеми с деблокирането на гео ограничено съдържание. Това е и една от редките услуги, която позволява на потребителите да избират сървър въз основа на начина, по който искат да имат достъп до мрежата; това включва поточна телевизия, ултра-сигурна поверителност, анти-DDoS и др.

Стандартите за криптиране са стабилни. Услугата използва 256-битовия AES протокол по подразбиране, съчетан с 2,048-битови SSL ключове. DNS защитата от теч е активирана. NordVPN не регистрира потребителски данни или някаква форма на лична информация, така че вашият цифров отпечатък ще остане скрит.

Приложенията са налични за Android, iOS, Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Оперира над 500 сървъра във Великобритания
 • Може да деблокира най-популярните поточни услуги във Великобритания
 • Доставчик на ниски цени, без компромиси със сигурността и поверителността
 • Обширна поддръжка документация и опция за чат на живо

Недостатъци:

 • Настолното приложение може да отнеме известно време

Нашият резултат:

4.5 извън 5

СИЛЕН ВСИЧКИ КРЪГ: NordVPN е VPN с добра стойност. Страхотна опция, която деблокира повечето спортни и поточни услуги във Великобритания. Страхотни данни за поверителност и сигурност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия пълен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish оперира 85 сървъра във Великобритания. Общата му глобална мрежа включва над 1300 сървъра, разпределени в повече от 75 места по света. Услугата е бърза, частна и има минимален престой. IPVanish работи безпроблемно с BBC iPlayer, HBO Now, Amazon Prime Video и Sling TV.

Стандартите за шифроване са на първо ниво. IPVanish използва 256-битово криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране, SHA512 удостоверяване и DHE-RSA 2,048-битова обмяна на ключове с перфектна предна секретност. Той не съхранява никакви данни, освен когато даден акаунт е регистриран за първи път, което го поставя в жилка подобна на NordVPN.

Тази услуга е популярна сред потребителите на Kodi, тъй като им позволява да изтеглят Android APK директно на своето устройство. Интерфейсът е удобен и за дистанционно управление за Kodi устройства, на които липсват клавиатура и мишка.

Приложенията са налични за Android, iOS, Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Над 80 сървъра във Великобритания
 • Деблокира нарастващ списък от стрийминг услуги
 • Предпочитан от Kodi и потребителите за удобни за отдалечаване приложения

Недостатъци:

 • Не деблокира надеждно Netflix, Hulu
 • Не приема биткойн за плащане

Нашият резултат:

4 извън 5

ГОЛЯМА МРЕЖА: IPVanish работи с до 10 свързани устройства. Страхотен за семейства и множество връзки. Не може да деблокира толкова поточни услуги, колкото някои от неговите конкуренти. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN има сравнително малък избор на сървъри в сравнение с другите препоръчани услуги в нашия списък. Но това не означава, че услугата е под-номинална. Всъщност PrivateVPN е толкова уверен в своя продукт, че може да предложи 30-дневна гаранция за връщане на парите на всички потребители.

Компанията предлага общо четири сървъра във Великобритания. В световен мащаб има малко над 80 в 56 държави. PrivateVPN има впечатляваща способност да деблокира популярни стрийминг услуги, включително Netflix, BBC iPlayer, ITV Hub и много други. Допълнителна причина да изберете този доставчик е, че неговото класиране за бързина и поверителност, както се съди от обширния ни потребителски преглед, беше в съответствие с останалите доставчици, споменати в статията.

PrivateVPN използва водещото в индустрията 256-битово AES криптиране заедно с перфектна тайна за напред в OpenVPN протокола. Предлага се и превключвател за интернет убийство. Услугата не съхранява потребителски регистрационни файлове или ангажиране с извличане на данни от всякакъв характер.

Приложенията са налични за Android, iOS, Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Деблокира най-популярното поточно съдържание във Великобритания от почти навсякъде
 • Сървърите са бързи и връзките са надеждни
 • Силни на функциите за поверителност и сигурност

Недостатъци:

 • По-малко сървъри във Великобритания от останалите в този списък
 • Не работи в Китай
 • Опцията за превключване на Kill е само за приложението Windows

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е добър семеен избор. Деблокира много популярни предавания във Великобритания и позволява до 6 устройства в същия акаунт. Малка мрежа от сървъри, но бързи връзки. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия пълен преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за IP адрес във Великобритания?

Една от основните причини да избегнете използването на VPN е уверението, че вашият цифров отпечатък ще остане сигурен, докато останете свързани с VPN сървър. В крайна сметка, затова на първо място е разработен софтуерът: за да се скриете в интернет. Наясно сме, че безплатните VPN услуги се рекламират силно в магазините за приложения и на други места в интернет, но опитът, който предлагат, е мърляв, ненадежден и не си заслужава времето.

Безплатните VPN услуги се доставят с нелепо малък избор от сървъри, внедряват слабото криптиране на стандартите, редовно се отдават на трафик на честотната лента и в някои случаи извличат данните ви, за да се продадат с печалба. Не казваме, че е невъзможно да се получи Великобритания IP адрес с безплатен VPN, но ще бъде много тромав и може да изисква доста малко опити и грешки.

Като каза това, трябва да знаете, че такива услуги са регистрирани фирми. Те трябва да печелят пари, за да платят заплатите на персонала, разходите за поддръжка на сървъри и други бизнес разходи. Безплатен продукт трябва да повдигне веждите, тъй като определено има улов. Някои ще ви бомбардират с изскачащи реклами от мигрена или ще вмъкнат проследяващи бисквитки и ще продават личните ви данни на рекламодатели. Други може да прекъсват услугата често, за да ви досаждат да надстроите до премиум план.

Като цяло препоръчваме да инвестирате няколко долара и да получите платена VPN услуга. Безплатните не го режат.

Реших за VPN. Какво да правя след това?

След като сте се настанили на VPN услуга, която работи за вас (лесен начин е да кликнете върху връзките под всеки мини преглед) и сте се регистрирали с информацията за вашата кредитна карта, тогава всичко, което трябва да направите, е да продължите да изтеглите клиента софтуер за вашето устройство.

Влезте в акаунта си след като инсталацията приключи. Прегледайте списъка с наличните местоположения на сървъра, докато не намерите тези, които се намират във Великобритания. Някои доставчици ви позволяват да изберете сървър само според държавата, докато други ви позволяват да изберете по град.

Успешната връзка обикновено се обозначава със зелена икона на лентата на задачите ви или VPN символ в горната част на екрана на вашия смартфон. Сега връзката ви ще бъде анонимна и сигурна и ще имате Великобритания IP адрес, който ще ви даде достъп до цялото британско съдържание, което искате.

Защо имам нужда от IP адрес от Обединеното кралство?

Органът по застъпничеството Freedom House казва, че интернет пейзажът в Обединеното кралство е „безплатен“, отбелязвайки, че „се счита за ключов елемент, определящ социалното и демократично участие“.

Достъпът до широколентов интернет е основно човешко право във Великобритания. Това е подкрепено с ангажимент за предоставяне на достъп до безплатен и неограничен интернет, лишаване от цензура на съдържанието или други непристойни практики.

Въпреки това, защитени с авторски права материали се считат за незаконни в страната. Има случаи на тролове с авторски права, които да приложат закона за постигане на споразумения. Опитайте се да не избягвате вредата.

IP адрес от Обединеното кралство може да ви помогне, ако искате да получите достъп до безплатната и отворена мрежа. Обикновено това не е достъпно за граждани на страни като Иран, Китай, Русия и ОАЕ, където инженерите, назначени от държавата, налагат всякакви блокади, за да заглушат достъпа до сайтове.

Жителите на Великобритания, които пътуват в чужбина, ще намерят полезно да получат IP адрес от дома си. Това помага за достъп до съдържание като BBC iPlayer, Sky Go, UK Netflix и ITV Hub. Ако търсите по-подробно ръководство за предаване на предавания във Великобритания, докато сте в чужбина, нашият грунд по темата трябва да помогне.

Други случаи на използване на IP адрес във Великобритания са достъп до услугите за онлайн банкиране и гледане на футбол от Висшата лига.

ОТГОВОРНОСТ: Comparitech не насърчава използването на VPN за незаконно предаване на съдържание. Моля, консултирайте се добре с местните закони, преди да решите да тръгнете по този маршрут. Ако имате някакви въпроси, най-добре е да говорите с адвокат във вашата страна на пребиваване.

Използване на DNS сървър във Великобритания

Вашият IP адрес работи като вид физически идентификатор, помагайки на уебсайтовете да определят откъде имате достъп до мрежата. Но това е само един (макар и популярен) метод. Друг често срещан механизъм е чрез Domain Name Systems (DNS), които действат като хибриден регистър от сортове. DNS адреси се използват за проверка на имена на домейни, използвайки техния IP адрес. Когато се опитват да получат достъп до гео ограничено съдържание, повечето уебсайтове ще проверят откъде идва DNS заявката. Ако вашият IP адрес и DNS сървърът не произхождат от държава, която позволява достъп (като Великобритания за BBC iPlayer на BBC), хост уебсайтът или приложението ще ви блокира.

Всички препоръчани VPN в този списък се уверяват, че DNS заявките се обработват съответно. След успешна връзка с VPN сървър, вашите DNS заявки също ще бъдат препратени през същия криптиран тунел. Много от тях предлагат DNS защита от течове за зареждане. Следователно не е възможно снупърите да наблюдават вашата уеб активност, просто като изследват DNS заявки.

Безплатните VPN услуги обикновено маршрутизират вашите DNS заявки през шифрования тунел, но след това използвайте обществена DNS услуга от другата страна. Това означава, че търсачките могат да проследяват кои уебсайтове, които посещавате, като по този начин компрометирате поверителността.

Възможно е ръчно да конфигурирате DNS сървъри на повечето устройства. OpenNIC може да направи трика вместо вас; той предлага безплатни DNS сървъри в определени страни.

Мога ли да получа IP адрес във Великобритания, без да се регистрирам за VPN?

Има алтернативен вариант за получаване на IP адрес от Обединеното кралство. Това се получава чрез браузъра Tor; продукт, концептуализиран от проекта Tor, който има за цел да помогне на хората да избегнат мрежовото наблюдение и нарушаването на поверителни бизнес отношения и поверителност.

Браузърът Tor е безплатен и включва сложни стандарти за криптиране и анонимност. Той е популярен сред журналистите, правозащитниците и лицата, подаващи сигнали, тъй като им позволява да крият самоличността си без месечна такса.

Но браузърът Tor е жизнеспособен само за ограничена употреба. Ако сте блогър или свирка, тогава Tor може да помогне. Това е ужасен вариант, ако искате да участвате в услугите за онлайн банкиране или да предавате британско съдържание. Това е така, защото цялото сложно криптиране го прави непоносимо бавно. Ако все пак искате да получите IP адрес на Обединеното кралство с Tor, това ръководство ще го раздели по-подробно.

Друг вариант е да разгърнете безплатен прокси сървър. Това обаче е подобно на безплатните VPN услуги, за които ви предупредихме по-рано в статията). Прокси сървърите работят и с шапки за изтегляне и сенчести политики за поверителност. Повечето стрийминг доставчици като Netflix също започнаха да блокират прокси сървъри, а други бързо се захващат.

Допълнителен проблем е, че прокси сървърите няма да криптират вашия трафик, както прави VPN, така че оставяте себе си податливи на онлайн мониторинг от интернет доставчик или други натрапчиви обекти. Самият доставчик на прокси може също да наблюдава вашето онлайн поведение.

„Знаме на Обединеното кралство“ от terimakasih0, лицензирано съгласно CC BY-CC0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 17

Adblock
detector