Как да получите IP адрес за Южна Африка

Как да получите IP адрес за Южна АфрикаЗа да получите IP адрес за Южна Африка, ще ви трябва добра VPN. VPN или виртуална частна мрежа крие истинския ви IP адрес и ви предоставя IP адрес на VPN сървър на местоположение по ваше желание. Това прави, като криптира интернет трафика на вашето устройство и го насочва през един от собствените му сървъри. Това ви позволява да преглеждате мрежата анонимно и да деблокирате гео ограничено съдържание, тъй като сайтовете ще смятат, че търсите от друго място. VPN мрежите са най-лесният начин да получите южноафрикански IP, тъй като те са лесни за инсталиране и ви позволяват да промените IP адреса си и да криптирате трафика си, което го прави нечетлив за всички трети страни наблюдатели.

За щастие, интернет в Южна Африка има няколко ограничения, което означава, че жителите в Южна Африка имат достъп до онлайн съдържание безплатно. Ако обаче сте в чужбина и искате да получите достъп до популярни южноафрикански телевизионни канали като SABC 1, SABC 2 и e.tv, ще ви е необходим IP адрес в Южна Африка.

Ако сте прекалено заети, за да прочетете цялата статия, ето кратко резюме на най-добрите VPN за получаване на IP адрес за Южна Африка:

 1. ExpressVPN Нашият топ избор за ПР в Южна Африка! Супер бързи сървъри, които са чудесни за деблокиране на повечето SA сайтове. Поверителността и сигурността са на първо място. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Най-добрият бюджетен вариант с надеждна услуга и силна сигурност. Голяма мрежа от сървъри.
 3. NordVPN Бързи скорости и предлага добра обща стойност. Много сървъри в Южна Африка.
 4. IPVanish Страхотно за потребителите на Kodi. Използвайте го на до 10 устройства наведнъж.
 5. PrivateVPN Бърз VPN за стрийминг на Netflix. Лесни за използване приложения.

Как да получите IP адрес за Южна Африка

Не се притеснявайте, бързо и лесно е да получите IP адрес за Южна Африка. Просто следвайте тези прости стъпки.

Ето как да получите южноафрикански IP адрес:

 1. Изберете VPN услуга. Горещо препоръчваме ExpressVPN за Южна Африка.
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN софтуера за вашето устройство.
 3. Изчистете бисквитките на браузъра си, за да има шанс да влязат в сила.
 4. Отворете приложението VPN и изберете сървър в Южна Африка.
 5. Вече имате IP адрес за Южна Африка! Ако имате проблеми с деблокирането на съдържание, не забравяйте да опитате друг сървър.

СЪВЕТ: КАК БЕЗПЛАТНО да получите страхотен платен VPN: Най-добрите оферти за високо ниво услуги обикновено изискват ангажимент от поне една година. Наясно сме, че много потребители не изискват достъп до VPN за толкова дълъг период. Ако сте в почивка и се нуждаете от VPN услуга за по-малко от месец, препоръчваме ви да се възползвате 30-дневна гаранция за връщане на пари на ExpressVPN. Първоначално плащате за разходите, но компанията предлага възстановяване без въпроси, ако бъде анулирано през първите 30 дни. Не сме чували за случаи, в които този ангажимент не е спазен, така че очевидно е безрисков. Разбира се, тази оферта все още е налице, независимо дали сте почиващ или не.

Най-добрият VPN за получаване на IP адрес в Южна Африка

Най-трудната част от получаването на IP адрес за Южна Африка е да решите кой VPN да използвате. Ние се опитахме да ви улесним чрез проучване на много VPN в Южна Африка. Те са избрани въз основа на следните критерии:

 • Сървъри в десетки страни, включително Южна Африка
 • Бързи и надеждни сървъри с малко до без престой
 • Деблокира популярни стрийминг услуги като Netflix
 • Бързо и ефективно обслужване на клиентите, за предпочитане 24/7
 • Силна сигурност с криптиране
 • Защита на поверителността с политика без регистрация

Ето нашия списък с най-добрите VPN за получаване на IP адрес в Южна Африка:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN ви позволява да получите достъп до съдържание, сякаш сте в Южна Африка, докато оставате анонимни в процеса. Всъщност с над 3000 сървъра в 94 държави ExpressVPN ви позволява да разглеждате от почти всяка точка. Това означава, че можете да деблокирате съдържание в страни като САЩ, Великобритания и Австралия. Наистина, ExpressVPN е отличен за деблокиране на гео-ограничено съдържание. Това се случва по-специално, когато става въпрос за стрийминг услуги като Netflix, BBC iPlayer и Amazon Prime Video, които много VPN просто не могат да деблокират.

Можете да изпробвате ExpressVPN безрисково, тъй като се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако решите да го тествате, ще откриете, че това е високоскоростен VPN, което прави сърфирането и поточното предаване много лесно. Приложенията ExpressVPN са може би най-удобните VPN приложения, които срещаме, а разширенията на браузъра също работят изключително добре. В малкото случаи, когато имахме причина да се свържем с поддръжката на клиенти, открихме, че е изключително бърз и полезен в отговорите му. Наличен е 24/7 с функция за чат на живо.

Базиран на Британските Вирджински острови, ExpressVPN е извън съюза за разузнаване на Five Eyes (както и 9 очи и 14 очи). Той заявява, че не поддържа никакви журнали за активност или връзка. Информация като вашия IP адрес и история на сърфиране не се събира, защитавайки вашата поверителност. Други функции за защита на ExpressVPN включват 256-битово AES криптиране, DNS защита от теч, превключвател за убийство и разделно тунелиране, което го прави една от по-сигурните VPN мрежи на пазара.

Приложенията на ExpressVPN са достъпни за Windows, Mac и Linux, както и за мобилни устройства за Android и iOS. Предлага се и приложение за рутери. Конзолите и интелигентните телевизори могат да се свързват към ExpressVPN чрез интелигентния DNS прокси сървър на MediaStreamer на услугата. Разширенията на браузъра ExpressVPN могат да бъдат изтеглени за Chrome, Firefox и Safari.

Професионалисти:

 • Бърз VPN с много сървъри по целия свят
 • Отличен за деблокиране на ограничено съдържание, включително Netflix
 • Без риск с 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Приложенията са добре проектирани и лесни за използване
 • Много силни функции за сигурност
 • Използвайте ExpressVPN на вашия рутер, смарт телевизор и конзола за игри

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от някои VPN

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ЮЖНА АФРИКА: ExpressVPN е нашата препоръка №1. Това е бърз и надежден VPN с лесни за употреба приложения. Той деблокира Netflix и има високо ниво на сигурност. Предлага се с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате без абсолютно никакъв риск.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е един от най-добрите стойност VPN, налични днес. С повече от 5700 сървъра онлайн (10 от които са в Южна Африка), той предлага и 45-дневна гаранция за връщане на парите. Това ви предоставя много време да го изпробвате сами, без риск. Тестовете ни за CyberGhost бяха много положителни като открихме, че е бърз VPN както за сърфиране, така и за поточно предаване на филми и телевизионни предавания. Връзките също са в съответствие с постоянните скорости и без престой. Ако срещнете проблеми, CyberGhost предлага денонощна поддръжка на клиенти чрез чат на живо и имейл.

Можете да имате връзки на до седем устройства едновременно с CyberGhost. Приложенията са бързи и лесни за използване, което ви позволява да сортирате по държава и конкретен сървър. Различните бутони за превключване ви позволяват да персонализирате опита си, като блокирате рекламите, налагане на HTTPS и компресиране на данни. CyberGhost е базиран в Румъния, където няма задължителни закони за запазване на данни. Той използва 256-битово AES криптиране, има защита от изтичане на DNS и IP и автоматичен превключвател за убийство, както и стриктна политика без регистрация, което го прави безопасен VPN за използване.

CyberGhost предлага приложения за настолни компютри (Windows, Mac и Linux) и мобилни устройства (Android и iOS), както и Amazon Fire TV и Fire Stick. Въпреки че няма приложения за рутери, те могат да бъдат конфигурирани ръчно.

Професионалисти:

 • Бързи и надеждни връзки за сърфиране и стрийминг
 • Свържете до 7 устройства едновременно
 • Силно предложение за сигурност
 • Предлага също приложения за Amazon TV и Fire Stick

Недостатъци:

 • Липсата на опции за конфигурация ще осуети потребителите на енергия

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРАТА БЮДЖЕТНА ОПЦИЯ: CyberGhost е силен всеобхватен, тъй като е бърз, последователен и много сигурен. Включва 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има 30 сървъра в Южна Африка и общо над 5 700 в 62 страни. Излишно е да казвам, че деблокирането на гео ограничено съдържание с NordVPN наистина е много лесно. Това е един от по-бързите VPN, достъпни днес и това прави поточните телевизионни предавания и филми в HD като приятно изживяване без всички досадни буфериране и изоставане. NordVPN последователно намира начин около мерките срещу VPN и все още успешно деблокира харесванията на Netflix, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Ние смятаме, че NordVPN е един от най-добрите стойност VPN на пазара. Можете да използвате един абонамент за NordVPN на до 6 устройства, което го прави чудесен избор за семейства. Нещо повече, той предлага отлична поддръжка на клиенти на живо, 24/7. Ако все още не сте убедени, има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да я изпробвате без риск.

Разбира се, сигурността също е важна и NordVPN не разочарова. 256-битовото AES криптиране, превключвател за убийство и защита от течове на DNS, както и стриктната политика без регистрация, служат за подобряване на вашата онлайн сигурност. Специализираните сървъри включват Onion Over VPN и Double VPN.

Можете да изтеглите NordVPN за Windows, Mac, Android, iOS и Linux, докато разширенията на браузъра са налични за Chrome и Firefox. Има и приложение за Android TV.

Професионалисти:

 • 21 сървъра в Южна Африка и над 5000 по целия свят
 • Сървърите са бързи и позволяват висококачествено поточно предаване
 • Използвайте NordVPN на до 6 устройства
 • Много функции за защита, включително криптиране
 • Приложения за Linux и Android TV

Недостатъци:

 • Настолното приложение е малко тромаво

Нашият резултат:

4.5 извън 5

СТОЙНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ: NordVPN е чудесна бюджетна опция. Той има 21 сървъра в Южна Африка и е бърз и надежден. Той деблокира Netflix и предлага високо ниво на сигурност. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish отдавна е надеждна VPN услуга, която предлага редица предимства. По-специално, IPVanish се оказа популярен сред потребителите на Kodi поради лекотата на използване. Когато става въпрос за деблокиране на гео ограничено съдържание в Южна Африка и по целия свят, IPVanish се представя отлично. В момента има седем сървъра в Йоханесбург, Южна Африка и повече от 1,00 сървъра в над 75 места по света. Бързите скорости и неограничената честотна лента позволяват стрийминг с висока разделителна способност и услугата работи добре с Amazon Prime Video и BBC iPlayer на BBC.

Една от най-големите продавани точки на IPVanish е това тя ви позволява да имате 10 едновременни връзки на множество устройства - много повече, отколкото повечето VPN позволяват. В съчетание с денонощна поддръжка на клиенти и 7-дневна гаранция за връщане на парите, това е много ценна VPN за разглеждане. IPVanish предлага високо ниво на сигурност благодарение на използването на 256-битово AES криптиране, DNS защита от теч и превключвател за убийство. Той има нулева политика за регистрация, така че можете да сърфирате в мрежата с неприкосновеността на личния живот.

Приложенията за IPVanish са достъпни за следното: Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV. Linux и рутери могат да бъдат ръчно настроени с IPVanish.

Професионалисти:

 • Бързи скорости и неограничена честотна лента
 • Лесен за използване с Kodi
 • Използвайте IPVanish на 10 устройства едновременно

Недостатъци:

 • Базирано в САЩ, който е член на алианса Five Eyes
 • Ненадежден, когато става дума за деблокиране на Netflix

Нашият резултат:

4 извън 5

ИЗПОЛЗВАНЕ НА 10 УСТРОЙСТВА: IPVanish може да се използва на до 10 устройства едновременно. Той е чудесен за Kodi и има политика без регистрация, въпреки че е базирана в САЩ. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е чудесен избор за стрийминг благодарение на предлаганите бързи и надеждни скорости. Способен да деблокира всичко от Netflix до Amazon Prime Video до BBC iPlayer, има неограничена честотна лента и няма буфериране или изоставане в полезрението. Въпреки че PrivateVPN има по-малка мрежа от приблизително 100 сървъра, фактът, че те са разпространени в 59 страни, е плюс. Това улеснява разблокирането на ограничено съдържание в Южна Африка, САЩ, Великобритания, Япония и др.

Тази базирана в Швеция VPN услуга ви позволява да свързвате до шест устройства едновременно в един акаунт. Тествайки приложенията на PrivateVPN, можем да кажем, че те са изключително лесни за използване. Наличието на прости и усъвършенствани менюта означава, че всички нива на потребителите се обслужват. Впечатлени сме от сигурността, предлагана от PrivateVPN, която включва 256-битово AES криптиране с военен клас, вграден превключвател за убийства и защита от течове на DNS и lPv6. PrivateVPN заявява, че има нулева политика за регистриране на данни и не знае какво правите онлайн.

Можете да използвате PrivateVPN за Windows, Android, Mac и iOS, докато Linux и рутери изискват ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Предлага бързи скорости за стрийминг на телевизионни предавания и филми
 • Деблокира повечето големи поточни услуги, включително Netflix
 • Приложенията са много лесни за използване

Недостатъци:

 • По-малка мрежа от сървъри
 • Поддръжката на чат на живо рядко се предлага

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ВЪЗЛОЖИТЕЛНА СКОРОСТ: PrivateVPN е бърз и чудесен за стрийминг на Netflix и Amazon Prime Video. Има удобни за потребителя приложения, но като цяло по-малко сървъри. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN, за да получа IP адрес за Южна Африка?

Много хора използват безплатни VPN за получаване на IP адрес в Южна Африка. Въпреки че безплатната услуга може да е съблазнителна, ние съветваме да я възпроизведете по няколко причини. По-специално, безплатен VPN трябва да прави пари по един или друг начин. Ако не ви таксуват за абонамент, най-вероятно ще продават вашите данни (всичко от личната ви информация до вашата активност при сърфиране) на трети страни. Някои безплатни VPN дори носят зловреден софтуер или да ви досажда с неподходящи реклами за спам.

Сигурността на VPN очевидно е много важна, но такава е и ефективността. Безплатните VPN мрежи обикновено са бавни, което прави поточните филми и телевизионни предавания трудна задача. Настрана от цялото буфериране и изоставане, няколко безплатни VPN всъщност са в състояние да деблокирайте Netflix поради своите анти-VPN мерки. На всичкото отгоре, безплатни VPN-и ограничават скоростта и честотната лента поради големия брой потребители. Ако искате IP адрес за Южна Африка, най-добре ще получите качествено платена VPN.

Защо имам нужда от IP адрес от Южна Африка?

IP адрес от Южна Африка ви позволява да сърфирате в интернет, сякаш сте в Южна Африка. Това означава, че ще имате достъп до уебсайтове и услуги в Южна Африка, независимо къде се намирате в действителност. Ще можете също да гледате южноафрикански телевизионни канали и да получите достъп до популярни южноафрикански абонаментни услуги.

Наистина, качествен VPN със сървъри в държави по целия свят ще ви позволи да разглеждате от почти всяка точка, като САЩ или Япония. Това означава, че ще можете да деблокирате популярни стрийминг услуги, включително Netflix, BBC iPlayer и ESPN. Тъй като VPN скрива истинския ви IP адрес и местоположение, той също може да ви осигури по-голяма сигурност в мрежата.

Как мога да гледам телевизия в Южна Африка в чужбина с VPN?

Независимо дали пътувате извън Южна Африка, можете да деблокирате телевизия в Южна Африка с VPN. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете със сървър в Южна Африка чрез VPN и гео-ограниченото съдържание трябва да се деблокира. Ако не, опитайте да изчистите бисквитките на браузъра си, за да гарантирате, че всички промени, които сте направили, са позволени да влязат в сила.

Използвайки южноафрикански IP адрес, ще можете да гледате съдържание на телевизия в Южна Африка, независимо от местоположението ви. Това включва наземни канали като SABC 1, SABC 2 и e.tv. Той също така ви позволява да получите достъп до абонаментни услуги като Showmax, DStv и SuperSport - всички те са ограничени за региона и по друг начин недостъпни.

Законни ли са VPN в Южна Африка?

VPN са законни в Южна Африка. За щастие, в Южна Африка няма цензура на интернет или почти няма. Freedom House определи свободата на интернет в Южна Африка като „безплатна“. Въпреки това, харесва на Киберпрестъпления и законопроект за киберсигурност и Филми и публикации Изменение Бил бяха критикувани за потенциала си да застрашат неприкосновеността на личния живот и свободата на изразяване.

Вижте също

 •  Най-добрите VPN мрежи за Южна Африка
 • Как да получите Netflix USA в Южна Африка
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 21

Adblock
detector