Как да получите IP адрес за Швейцария с VPN

Как да получите IP адрес за Швейцария

Основното предимство на VPN е, че повишава вашата онлайн сигурност. Обикновено, когато използвате интернет, вашият доставчик на интернет услуги (ISP), мрежови администратори и вероятно дори правителството могат да видят какво точно правите. Въпреки това VPN кодират вашия трафик, като го правят нечетлив и ви позволяват да преглеждате насаме, без да се притеснявате дали вашите дейности ще бъдат проследени обратно към вас.

Повечето известни стрийминг услуги са регионално ограничени. Това означава, че те откриват вашия IP адрес и ако той не идва от държава в рамките на определената зона за излъчване, ще бъдете възпрепятствани да използвате услугата. VPN мрежите ви позволяват да се свързвате чрез посреднически сървъри по целия свят. По този начин автоматично ви се назначава специфичен за региона IP адрес, който ви позволява да получите достъп до обичайните си услуги от чужбина.

Ние навлизаме в много подробности за всеки от VPN-ите, които представяме по-долу, но ако имате време само за бърз поглед, ето ни списък на най-добрите VPN за получаване на швейцарски IP адрес:

 1. ExpressVPN Нашият първи избор за швейцарски IP адрес! Работи с бързи сървъри в Швейцария, които са защитени и частни. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Най-добра бюджетна опция. Приложенията са лесни за инсталиране и използване, което прави този избор удобен за начинаещи.
 3. NordVPN Много сървъри в Швейцария, чудесно за заобикаляне на гео ограничения. Сигурни приложения.
 4. IPVanish Работи добре с Android базирани стрийминг устройства като Kodi. Позволява 10 свързани устройства.
 5. PrivateVPN По-малка мрежа, но страхотна за деблокиране на повечето стрийминг сайтове като Netflix и Hulu.

Как да получите швейцарски IP адрес

Дори и никога да не сте използвали VPN, е доста лесно да заобиколите регионалното блокиране и да получите достъп до всичко, което искате онлайн:

 1. Започнете с избора на подходящ VPN доставчик (препоръчваме ExpressVPN).
 2. След това изтеглете и инсталирайте софтуера, като внимавате да получите съответното приложение за вашата операционна система.
 3. Свържете се с един от швейцарските сървъри на вашата услуга.
 4. Опитайте да заредите геоблокиран швейцарски уебсайт. Ако все още нямате достъп до него, изчистете кеша и бисквитките на браузъра си, преди да опресните страницата.

Ако възнамерявате да гледате събитие на живо, горещо препоръчваме да изпълните стъпките по-горе, преди да започне. Това гарантира, че ако срещнете някакви проблеми, все още ще имате време да получите помощ от екипа за поддръжка на вашия VPN.

Как да получите безплатен VPN за месец

ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО платен VPN: Нуждаете ли се само от краткосрочно VPN покритие? Може би отивате на почивка или просто искате да гледате едно конкретно събитие? В тези ситуации можете да се възползвате от 30-дневната гаранция за връщане на пари на ExpressVPN. Необходимо е авансово плащане, но можете да отмените във всеки един момент в рамките на 30 дни, за да поискате пълно възстановяване, като на практика ви предоставя безплатен VPN достъп.

Най-добрите VPN за получаване на IP адрес от Швейцария

Изборът на VPN може да бъде труден. В края на краищата има стотици услуги навън, с повече пристигащи през цялото време. За да намерим най-добрите услуги за получаване на швейцарски IP адрес, потърсихме онези, които отговарят на критериите по-долу:

 1. Има сървъри в Швейцария
 2. Осигурява постоянни, високоскоростни връзки
 3. Използва мощно криптиране и предлага допълнителни функции за защита
 4. Предлага се с приложения за всички най-популярни операционни системи
 5. Не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира

Прочетете, за да видите нашите топ VPN за получаване на швейцарски IP адреси:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN в момента има над 3000 сървъра, разпространени в 94 различни страни, включително Швейцария. Той е изключително добър в заобикалянето на гео ограниченията, така че дори ще можете да предавате съдържание от прословути упорити платформи като Netflix US и Amazon Prime Video. Най-хубавото е, че тази услуга е достатъчно бърза, за да стриймва HD (или дори 4K) видео без никакви прекъсвания.

Гарантира вашата поверителност с 256-битово криптиране, превключвател за убийство (само за десктоп версии), перфектна тайна напред и защита срещу течове на DNS и IPv6. Потребителите, които са със сигурност, ще оценят, че могат да плащат с Bitcoin, но като ExpressVPN не регистрира никаква лична информация, няма риск да бъдете проследени по никакъв начин. Нужда от помощ? Поддръжката на клиентите е на разположение 24/7 през чат на живо.

Приложенията ExpressVPN са достъпни за Windows, MacOS, Android, iOS и Linux. Този VPN има персонализиран фърмуер, за да опрости процеса на инсталирането му на рутер.

Професионалисти:

 • Бързи, сигурни връзки
 • Силна деблокираща способност
 • Широка сървърна мрежа
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от другите доставчици

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ШВЕЙЦАРИЯ: ExpressVPN е първият ни избор Той е бърз, сигурен и страхотен за деблокиране на геоблокирани услуги от чужбина. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost има повече от 5 700 високоскоростни сървъри в 90 страни (включително 150 в Швейцария). Той е създаден за начинаещи потребители и съответно е изключително лесен за използване: дори можете да видите подходяща информация за всеки сървър, включително текущото му натоварване и коя услуга е предназначена за деблокиране. С разрешени до седем едновременни връзки, CyberGhost ви позволява да преглеждате и поточно безопасно от всяко устройство, което предпочитате.

Тази услуга има превключвател за винаги включване създаден да ви предпазва по всяко време. Той използва 256-битово криптиране и IPv6 и DNS защита от теч и осигурява автоматично блокиране на реклами и зловреден софтуер. CyberGhost не регистрира лична информация, но можете да плащате с Bitcoin за добавена анонимност. Чат на живо е на разположение 24/7 в случай на проблеми.

CyberGhost предлага приложения за MacOS, Linux, Android, Windows и iOS. Работи на избрани мрежови рутери след ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Много бързо
 • Необходима е минимална конфигурация
 • Kill превключвател на всяка платформа
 • Възможна анонимна регистрация

Недостатъци:

 • Не работи в Китай или ОАЕ

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: CyberGhost е евтин VPN, който предлага висока скорост, силна деблокираща способност и голям брой едновременни връзки. Включва 45 дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има една от най-големите сървърни мрежи на всяка услуга, която сме тествали. Има повече от 5 700 сървъра за избор (със 113 само в Швейцария), обхващащи 60 държави. То ви позволява да предавате HD видео без проблеми и може да деблокира популярни услуги като Netflix US, BBC iPlayer и Amazon Prime Video. Разрешени са шест едновременни връзки, за да можете да защитите всичките си най-често използвани устройства с един акаунт.

Този VPN ви дава свободата да приспособите перфектно вашата настройка за сигурност. Той разполага с 256-битово AES криптиране, специфичен за програмата превключвател, рекламен блокер, злонамерен софтуер и защита срещу течове на WebRTC, IPv6, пренасочване на порт и DNS. Освен това той помага на потребителите лесно да имат достъп до Tor през VPN или да използват две VPN наведнъж. NordVPN не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира, и приема плащания с биткойн. Поддръжният персонал е на разположение, за да помогне 24 часа в денонощието чрез чат на живо.

Този доставчик предлага приложения за Windows, MacOS, Linux, Android и iOS. Може да се инсталира ръчно на избрани безжични рутери.

Професионалисти:

 • Много възможности за напреднали потребители
 • Достатъчно бърз за HD стрийминг
 • Страхотно при деблокиране на популярни услуги
 • Висок брой швейцарски сървъри

Недостатъци:

 • Свързването със сървъра отнема малко повече време от някои от неговите конкуренти

СТОЙНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ: NordVPN е евтин, многофункционален и бърз и предлага достатъчно разширени опции, за да зарадва опитните потребители, без да изолира новаците. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish има повече от 1300 сървъра по целия свят, обхващайки над 75 места в 60 страни, включително 9 сървъра в Цюрих, Швейцария. Това е VPN, което може да предложи много: леки приложения за най-популярните платформи, достатъчно бързи за непрекъснат HD стрийминг и отлична сигурност. IPVanish дори ви позволява да свързвате до десет устройства наведнъж, докато повечето други услуги позволяват между три и шест.

Тази VPN използва 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство (в настолни приложения), за да запази личните си дейности по всяко време. То предлага и по-модерни функции за сигурност като блокиране на локална връзка, затъпяване на трафик на OpenVPN и опция за редовна промяна на вашия IP адрес на предварително определени интервали. IPVanish не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, Android и iOS и Linux, а някои рутери могат да бъдат конфигурирани ръчно.

Професионалисти:

 • Много леки приложения
 • Високоскоростни връзки
 • Разрешени са 10 връзки

Недостатъци:

 • Бори се за отблокиране на платформи с упорито гео ограничение
 • Потребителите не могат да се регистрират анонимно

ПЪЛНА СИГУРНОСТ: IPVanish е бърза и сигурна услуга, която ви позволява да защитите всички устройства на вашето домакинство наведнъж. Включена 7-дневна гаранция за връщане на парите

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN има по-малка мрежа от много от своите конкуренти (по-малко от 90 сървъра, обслужващи 59 държави), но той предлага 2 сървъра в Цюрих с отлична скорост. Освен това, този VPN има страхотни възможности за деблокиране, което означава, че ще можете да предавате съдържание от швейцарската библиотека Netflix, Amazon Prime Video и Watchbox от където и да сте по света.

Тази услуга включва 256-битно криптиране и защита срещу течове на DNS, IPv6 и WebRTC по подразбиране. Той не съхранява дневници, но ако искате допълнително спокойствие, можете да се регистрирате почти напълно анонимно използвайки биткойни и имейл адрес за изхвърляне. Въпреки че поддръжката се предоставя предимно чрез имейл, персоналът е много полезен и дори може да инсталира дистанционно софтуера за вас.

Мобилните приложения са налични за Android и iOS, а настолните клиенти са предоставени за Windows и MacOS. Linux и някои рутери могат да бъдат конфигурирани ръчно.

Професионалисти:

 • Не се съхраняват дневници
 • Много бързи, надеждни връзки
 • Възможност за деблокиране на много популярни сайтове и услуги

Недостатъци:

 • Не предлага поддръжка чрез чат на живо
 • Ограничен размер на мрежата

ВЕЛИКО ЗА СТРАХОТВАНЕ: PrivateVPN е универсална, надеждна услуга с по-добри от средните скорости и силен ангажимент за поддържане на вашата поверителност. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Мога ли да получа швейцарски IP с безплатен VPN?

Докато безплатните VPN мрежи могат да бъдат привлекателни на пръв поглед, ние съветваме да не използвате такъв. Тези услуги имат тенденция да имат сравнително малки сървърни мрежи, но все пак повече потребители от повечето платени VPN мрежи. В резултат на това е много вероятно да изпитате много бавни скорости, дълги буферни периоди, чести паузи и може би дори прекъсване на връзката с VPN. Освен това стрийминг платформите редовно подобряват мерките си за ограничаване на географските ограничения и като има предвид, че платените услуги обикновено разполагат с ресурсите да намерят решение скоро след това, безплатните VPN мрежи обикновено не.

Както всеки друг бизнес, безплатен VPN е създаден да печели пари, въпреки че потребителят не плаща предварително. През повечето време ще забележите, че рекламите са поставени в посещаваните от вас страници, което не е нищо ново. Проблемът е, че тези често са много големи, разсейващи и опасни. Освен това някои услуги използват проследяващи бисквитки, за да събират информация за вашата активност при сърфиране. След това това може да се компилира в потребителски профил и да се продаде на трети страни по-късно без ваше знание.

За съжаление хакерите приспособяват подходите си, за да се възползват от желанието ви да останете в безопасност. Всъщност проучване през 2016 г. с 283 безплатни VPN приложения показа, че 37% съдържат зловреден софтуер. Също толкова притеснителен е фактът, че 18% от незаразените приложения никога не са използвали никакво криптиране, което по същество не ви оставя по-добре от разглеждането без защита. Дори добре познатите безплатни VPN идват с рискове, както разбрахме, когато Hola беше хванат да улеснява ботнет с неработеща честотна лента на потребителите.

Препоръчваме да използвате реномиран VPN с доказан запис вместо това да защитава поверителността на своите потребители.

Вижте също: Най-добрите VPN за Швейцария

Мога ли да гледам швейцарска телевизия онлайн с VPN?

Когато се свържете с швейцарски сървър, за всички намерения и цели, можете да използвате интернет, сякаш сте всъщност в Швейцария. Това означава, че ще имате достъп до различни сайтове за стрийминг, включително Netflix, Netzkino, Watchbox и Hollystar отвсякъде.

Ако обаче вече нямате акаунт, все пак ще трябва да се регистрирате, което може да създаде някои проблеми. Например, ако в момента живеете извън Швейцария и услугата приема само методи за плащане в Швейцария или изисква от вас да въведете швейцарски адрес, може да не можете да се регистрирате.

Защо иначе може да ми трябва IP адрес от Швейцария?

Случвало ли ви се е да получавате имейл с предупреждение, че достъпът до акаунта ви е от друга държава? Всички видове услуги използват тези автоматизирани сигнали, за да ви предупредят, когато смятат, че акаунтът ви е имал достъп без ваше знание. Проблемът е, че ако влезете например в услугата си за онлайн банкиране, когато сте на почивка, може да се окажете неспособни да премествате средства, докато не потвърдите, че сте тези, за които твърдите, че сте.

От друга страна, ако обикновено живеете в Швейцария и използвате швейцарски IP при влизане в тези услуги, те вероятно няма да забележат, че сте в чужбина.

Когато пътувате, вероятно ще използвате обществен wifi от време на време. Тези мрежи често блокират конкретни уебсайтове и могат да излагат вашите дейности на наблюдение от хакери или други снайперисти. Използвайки VPN, можете да извлечете ползите от обществено достъпните мрежи, като запазите неприкосновеността на личния си живот.

Кои сайтове са блокирани в Швейцария?

Швейцария всъщност не блокира много онлайн съдържание. Въпреки това през юни 2018 г. обществеността гласува да блокира достъпа до сайтове за хазартни игри и игри, които са базирани извън Швейцария. Стойността на това ограничение в най-добрия случай е съмнително в най-добрия случай, като се има предвид лекотата, с която VPN-ите могат да заобиколят блокирането, специфично за съответната държава, и широкото използване на инструменти за поверителност като Tor.

„Швейцарско френско знаме“ от Николай Реймънд, лицензиран съгласно CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − 29 =

Adblock
detector