Как да получите Иран IP адрес с помощта на VPN

Как да получите IP адрес за Иран

Иранските поточни медийни канали като GEM TV и Farsi1 ограничават достъпа до техните потоци на живо до потребители, които влизат с локален IP адрес, така че нямате достъп до съдържание от чужбина. IP адресът за Иран ще ви позволи също така лесно да получите достъп до онлайн банковата си сметка от Националната банка на Иран, EN Bank, Парижката банка, Bank Pasargad и други. Това е така, защото техните местни системи ще предполагат, че сте физически разположени в страната и няма да повдигате известия за измамни действия за предупреждение.

Виртуалната частна мрежа (VPN) ви позволява да промените своя IP адрес, така че да изглежда, че търсите от Иран. Този надежден софтуер работи, като криптира целия трафик, преминаващ към и от вашето устройство, и го маршрутизира чрез посреднически сървър на друго място. Ако изберете сървър в Иран, вашият истински IP адрес ще бъде заменен с ирански, скриване на местоположението ви.

Нещо повече, аспектът на криптиране води до практически неразривна връзка, която поддържа хакерите и снайперите безопасно в безопасност.

В тази статия разкриваме как да получите Иран IP адрес и най-добрата VPN за работата.

Как да получите IP адрес за Иран

За съжаление, едва ли има VPN-та от най-високо ниво, които предлагат опция за IP адрес за Иран. Все пак една услуга, която отговаря на нашия твърд критерий, е HideMyAss. Да започнем с него е сравнително лесно.

Ето как да получите IP адрес в Иран:

 1. Регистрирайте се и се регистрирайте HideMyAss.
 2. След като плащането е успешно обработено, продължете напред и изтеглете родния софтуер за вашето устройство. Използвайте само официални магазини за приложения, тъй като на сайтове на трети страни не може да се вярва.
 3. Свържете се със сървър в Иран. Изчакайте връзката да бъде защитена.
 4. След като направите това, опитайте да получите достъп до иранско съдържание с ограничен достъп.
 5. Честито! Вече имате IP адрес за Иран и имате достъп до цялото съдържание и приложения, които искате.

СЪВЕТ: ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО ИРАНСКИ IP АДРЕС: Най-евтините планове на HideMyAss включват ангажимент за година или повече. Ако обаче сте на пазара за VPN от месец или по-малко, препоръчваме ви да се възползвате от 30-дневната гаранция за връщане на парите. Въпреки че ще трябва да направите първоначално плащане, то ще бъде възстановено, стига да го анулирате в рамките на първите 30 дни. Това е безрискова сделка.

Как да намеря най-добрия VPN за ирански IP адрес?

VPN услугите са десетина десетки. Но е проблематично да ги поставим в една и съща категория, като приемем, че има сравнимо ниво на предлагане на услуги. Има скъпоценни няколко VPN услуги, които предлагат поддръжка за ирански IP адрес, и като минимум, трябва да очаквате стабилна връзка и бързи скорости.

Нашата препоръка за най-добрата VPN за ирански IP адрес се основава на следните фактори:

 • Поддържа бързи скорости и стабилна връзка
 • Предлага сървъри в Иран
 • Има възможност да деблокира няколко стрийминг услуги с ограничен географски преглед
 • Скрива вашия цифров отпечатък
 • Предоставя приложения за Windows, MacOS, iOS и Android

Ето най-доброто и най-подходящото VPN за получаване на IP адрес от Иран:

HideMyAss

Скриване на моя задник VPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.HideMyAss.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

HideMyAss оперира 930 сървъра в 190 държави, включително два сървъра (и общо шест IP адреса) в Иран. Някои от тези местоположения могат да бъдат покрити от виртуални, а не от физически сървъри. HideMyAss предлага безплатен продукт, но ще трябва да получите достъп до пълната (платена) версия, ако искате IP адрес от Иран.

Има няколко опции, които ще ви помогнат да намерите подходящия сървър за вашите нужди. Разрешено е да маркирате и избирате любими; сървърите, които позволяват P2P (четете: торент), са обозначени с P2P символ; а услугата предлага и сървъри, които са идеални за пробив на цензурата.

Този доставчик е един от най-бързите VPN, които разгледахме. Плюс това е стабилна, сигурна и достатъчно здрава, за да деблокира няколко гео-ограничени поточни услуги като Netflix, Hulu и BBC iPlayer.

HideMyAss използва протоколи за криптиране от най-високо ниво: 256-битов AES във връзка с 4,996-битови RSA ключове. Допълнителните функции включват перфектна секретност напред, автоматична защита на wifi и превключвател за интернет убийство.

Някои потребители може да не харесват факта, че настройката по подразбиране на HideMyAss е да регистрират и съхраняват данни за връзка с потребители (включително IP адреси). Възможно е обаче да промените тази настройка, като играете в приложението. Друго предимство е, че можете да използвате функцията за разбъркване на IP адреси, намираща се в екрана на мрежовата сигурност. Това прелиства вашия IP адрес за различен от тях на предварително определени интервали.

HideMyAss включва приложения за Windows, MacOS, Android и iOS. Един единствен абонамент позволява пет устройства да се свързват едновременно и има денонощна поддръжка за чат.

Професионалисти:

 • Голям брой обхванати държави
 • Достойни скорости за стрийминг
 • Деблокира Netflix
 • 24/7 чат на живо
 • Много възможности за плащане

Недостатъци:

 • Някои проблеми, свързани с регистрирането на данни

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА IP АДРЕС ЗА ИРАН: HideMyAss е нашият избор № 1 HideMyAss е бърз, сигурен и е един от редките доставчици, които предлагат сървъри в Иран. Плюс това можете да го използвате за поточно предаване на Netflix без никакво буфериране. Всички планове включват 30-дневна гаранция за връщане на парите, за да можете да изпробвате услугата без риск.

Прочетете пълния ни преглед на HideMyAss.

Как така виждам само един VPN за ирански IP адрес?

В хода на нашето изследване открихме, че Иран не е приоритетна страна, що се отнася до локациите на VPN сървъри. Може да има няколко причини за това, но може би най-убедителната е, че страната остава блокирана от санкциите на САЩ. Всяка компания, която се опитва да прави бизнес със САЩ, не може да работи в Иран, независимо от това дали са регистрирани в Америка или не.

Плюс това, статутът на свобода на интернет в Иран постоянно намалява и гражданите нямат основен достъп до безплатната и отворена мрежа. Това може да е още една причина доставчиците да се отклоняват.

Какво ще кажете за безплатните VPN? Те са жизнеспособна опция?

Безплатни VPN мрежи са достъпни в различни групи в интернет. Трябва обаче да знаете, че макар тези услуги да изглеждат привлекателни, реалността на ситуацията е, че имат няколко недостатъка в сравнение с платените опции.

Някои от тези недостатъци са:

 • Ограничена и потисната честотна лента - платените доставчици не ограничават скоростите ви
 • Мрежови претоварвания - безплатните VPN мрежи поемат много повече потребители, отколкото могат да поддържат, което води до отчайващи закъснения, докато изчаквате сървърното пространство да се освободи
 • Ограничен избор на сървъри - със сигурност няма да намерите широк списък от сървъри от цял ​​свят и ще бъде много трудно да намерите опции за Иран
 • Лоши стандарти за криптиране - HideMyAss (и други платени доставчици) използват протоколи за сигурност от най-високо ниво. Безплатни VPN-и се грижат за този много важен аспект, който потенциално може да ви изложи на хакери и други организации

За да се влошат нещата, някои сенчести безплатни VPN услуги са извличали потребителски данни, за да печелят пари. Поредният пиггик на празен трафик за изграждане на ботнет армии. Плюс това, проучване през 2016 г. за безплатни VPN приложения показа, че над една трета съдържа злонамерен софтуер от някакъв вид.

Просто не си струва да поемате всички тези потенциални рискове само за няколко долара икономия на разходи всеки месец.

Мога ли да използвам VPN за гледане на иранска телевизия?

Гражданите на Иран, живеещи в чужбина, несъмнено желаят да предават съдържание от дома си. VPN прави това възможно, тъй като крие местоположението ви и го прави като че ли се намирате в Иран. Онлайн телевизионни потоци като тези от местните канали GEM TV и Farsi1 трябва да ви бъдат предоставени.

В някои случаи може да се наложи да се регистрирате със сайта, преди да получите достъп. Имайте предвид, че може да се наложи да предоставите местен адрес или начин на плащане за някои сайтове, така че най-добре е да проверите с отделни сайтове за яснота, ако не сте сигурни какво да правите по-нататък.

ОТГОВОРНОСТ: Comparitech не насърчава използването на VPN за незаконно предаване на съдържание. Моля, консултирайте се с местните закони, преди да решите да тръгнете по този маршрут. Ако имате някакви въпроси, най-добре е да говорите с адвокат във вашата страна на пребиваване.

Какво е настоящото състояние на свободата на интернет в Иран?

Както споменахме, свободите в интернет в Иран не са точно стабилни. Freedom House поддържа, че нетизаните в страната изпитват няколко препятствия пред достъпа до интернет, ограниченията на съдържанието и нарушаването на правата на потребителите.

През януари 2018 г., по време на широко разпространени антиправителствени протести, които обхванаха страната, властите или напълно блокираха достъпа до интернет, или значително го забавиха. И Telegram - който е едно от най-популярните приложения за незабавни съобщения в страната - и Instagram бяха блокирани. Телеграм остава блокиран и до днес.

По-рано, през август 2017 г., нови регламенти, озаглавени „Политики и действия по отношение на организацията на приложенията за съобщения в социалните медии“, очертаха правни дейности за приложения за съобщения, работещи в Иран, и поискаха да получат лицензи и да преместят центрове за данни в Иран, за да се съобразят с местните закони , Това се разглежда като начин за ограничаване и ограничаване на тяхното влияние.

Освен това, шест администратори на каналите на групата Telegram бяха арестувани и осъдени на затвор от две до пет години през август 2017 г. Някои от обвиненията на тези активисти бяха, че насърчават протестите и насърчават хомосексуалността..

Възможно е в бъдеще да се стигне до по-нататъшни репресии в социалните медии и приложения за незабавни съобщения. В този случай VPN може да помогне да се заобикалят тези блокове.

Ако сте блогър в Иран и искате да сте в безопасност онлайн, тогава можете да прочетете нашето ръководство за това как да блогвам анонимно.

Какво друго мога да направя с IP адрес за Иран?

VPN мрежите са бързо решение за всеки, който търси достъп до географски ограничени сайтове като Netflix и Hulu. Но освен всичко това, този усъвършенстван софтуер може да ви помогне да влезете в своята банкова сметка онлайн безопасно и сигурно.

IP адрес от Иран е полезен за ирански граждани, живеещи или пътуващи в чужбина, тъй като те могат да извършват транзакции от Националната банка на Иран, EN Bank, Парижката банка и Bank Pasargad. Това е така, защото докато сте свързани със сървър в Иран, алгоритмите на измамите на вашата банка няма да забележат нищо нередно, дори ако влизате от друга държава, така че има малък или никакъв шанс да бъдете замразени.

VPN мрежите също ви дават възможност за сигурен достъп до обществен wifi. Това е поради факта, че те криптират връзката ви - като общо правило ви предлагаме да бъдете изключително предпазливи, когато влизате в обществени wifi мрежи (тези, които се намират в кафенета, летища и молове). Споменатите Wi-Fi мрежи привличат злонамерени хакери, които се опитват да пресичат вашите данни, така че е добре да използвате първо VPN.

Как иначе мога да получа IP адрес за Иран?

VPN са най-ефективният вариант за ирански IP адрес, но има няколко други метода. Трябва обаче да сте наясно, че те няма да ви дадат същите резултати, както VPN.

Браузърът Tor, например, е един алтернативен метод, който можете да използвате. За съжаление, той е изключително бавен и тромав и не е много подходящ за стрийминг, торент или достъп до обществен wifi. Можете също така да искате да останете настрана поради лошата репутация, която се създава, след като се очертава като метод за получаване на достъп до тъмната мрежа.

Безплатните прокси сървъри могат технически да се използват и за пристанище на вашето местоположение в Иран. Те обаче могат да кодират трафик само в браузъра, така че другите приложения на вашето устройство ще останат незащитени. На всичкото отгоре те се доставят със съмнителни настройки за поверителност и ограничения на данните и вероятно ще бъдат лесно открити от сайтове като Netflix и Hulu.

Вижте също: Най-добър VPN за Иран

кредит за изображение: карта на Wikipedia на Иран CC BY-SA 4.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 + = 25

Adblock
detector