Как да получите испански IP адрес с VPN в 5 лесни стъпки

Как да получите испански IP адрес

Има много причини да се нуждаете от испански IP адрес, когато сте извън Испания. Независимо дали просто искате да гледате Netflix España, Telecinco или La 1 онлайн, или да получите достъп до онлайн банковото си Banco Santander или BBVA, без да задействате автоматизирани мерки за откриване на измами, можете да се възползвате от наличието на испански IP адрес. В тази публикация ще обясним как можете да използвате виртуална частна мрежа (VPN) за достъп до всичките си обичайни испански услуги от всяка точка на света.

Как да получите испански IP адрес

Дори и да сте нови в използването на VPN, получаването на испански IP адрес е много просто.

Ето как да получите испански IP адрес:

 1. Първо се регистрирайте при подходящ VPN доставчик (препоръчваме ExpressVPN).
 2. Изтеглете приложението VPN, като се уверите, че получавате подходящата версия за операционната система на вашето устройство.
 3. След като бъде инсталиран, влезте в приложението VPN.
 4. Свържете се с един от наличните испански сървъри.
 5. Опитайте да получите достъп до испански уебсайт, блокиран с гео. Той трябва да се зареди без никакви грешки, но може би трябва да опресните страницата първо.

Можете да проверите IP адреса си тук.

Какво прави VPN?

Когато се свържете с VPN, целият ви трафик се пренасочва през криптиран тунел. Това не позволява на всеки без ключа за криптиране (като хакери или вашия доставчик на интернет услуги) да не пресече трафика ви и да разбере какво правите онлайн.

Другото основно предимство при използването на VPN е възможността да се свързвате със сървъри по целия свят. Когато се свържете с испански сървър, получавате временен испански IP адрес. Това разглеждат уебсайтовете с ограничен географски преглед, за да определят дали сте в желаната държава или не. Тъй като сега изглежда, че сте в Испания, ще имате достъп до по-голямата част от географски ограничени испански сайтове и услуги, дори ако сте в САЩ, Великобритания, Франция, Германия или навсякъде в чужбина.

Ние предоставяме много подробности за всеки от доставчиците на VPN по-долу, но в случай, че не можете да се придържате към края на публикацията, ето нашето списък на най-добрите VPN за получаване на IP адрес в Испания:

 1. ExpressVPN Нашият избор №1! Невероятно бързи сървъри, които отблокират най-популярните сайтове за стрийминг. Силна сигурност, без регистрации и включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Бюджетна алтернатива с максимална сигурност, бързи скорости и без регистрация. Приложенията са супер лесни за инсталиране и използване.
 3. NordVPN Ветеран доставчик с широка мрежа от над 5000 сървъра. Страхотна поверителност и безупречна сигурност. Достойни скорости.
 4. IPVanish Kodi и удобен за торент доставчик с добра скорост, без регистрации и силно криптиране.
 5. PrivateVPN Впечатляваща скорост и може да деблокира повечето гео-ограничени съдържание от чужбина, включително Netflix España.

БАКШИШ: КАК ДА СЕ ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО платен VPN: Не е нужно да се ангажирате с дългосрочен абонамент, за да получите испански IP адрес за кратко време. Ако отивате на почивка или искате да гледате едно конкретно събитие онлайн, можете да използвате 30-дневната гаранция за връщане на парите на ExpressVPN. От вас се изисква да платите предварително, но можете да анулирате и да получите възстановяване във всеки един момент, така че този метод е напълно безрисков и ефективно безплатен пробен период.

Най-добрият VPN за получаване на испански IP адрес

Всеки VPN е малко по-различен, така че е жизненоважно да изберете правилния за задачата. Някои например предлагат по-висока скорост от други, докато други се гордеят с това, че успяват да заобиколят регионалните ограничения за по-широк спектър от гео-заключени услуги.

За да намерим най-добрите VPN за получаване на испански IP адрес, потърсихме тези, които отговарят на критериите по-долу:

 • Предлага няколко испански сървъра за избор
 • Използва силно криптиране и ви позволява да използвате други, по-модерни опции за защита
 • Лесно може да деблокира основните испански уебсайтове и стрийминг платформи
 • Не регистрира лична информация, или още по-добре, не записва нищо
 • Има добра мултиплатформена поддръжка, с малка или никаква разлика между десктоп и мобилни приложения

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN има мрежа от повече от 3000 сървъра по целия свят, като в Испания има два: един в Барселона и един в Мадрид. Високите му скорости го правят идеален за стрийминг и можете дори да предавате HD видео на живо без видимо буфериране. Освен това ExpressVPN може да даде достъп до геоблокирани платформи, с които се борят много други VPN мрежи, като Netflix España.

256-битовото криптиране е активирано по подразбиране, а ExpressVPN се отличава с перфектна секретност напред и защитава от течове на DNS и IPv6, така че можете да бъдете сигурни, че вашите дейности ще останат частни по всяко време. Има превключвател за убийство (само за настолната версия), който спира целия трафик, когато връзката ви падне. Тази услуга не регистрира никаква лична информация. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с поддръжка чрез чат на живо, 24/7.

Тази VPN се предлага с приложения за Windows, Android, MacOS, iOS и Linux устройства. Налага се ръчно да се инсталира на рутери, но осигурява персонализиран фърмуер, за да направи това възможно най-бързо и лесно.

ExpressVPN предлага приложения за Windows, MacOS, Android и iOS.

Професионалисти:

 • Има над 3000 сървъра в 94 страни
 • Има бързи скорости за стрийминг
 • Отблокира Hulu, Amazon Prime Video и BBC iPlayer от почти навсякъде
 • Предлага сигурна, частна услуга
 • Не регистрира идентификационни данни за потребителя
 • 24/7 поддръжка на живо чрез чат

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от някои съперници

НАЙ-ДОБРОТО ЗА ИСПАНИЯ: ExpressVPN е първият ни избор. Супер бързи, надеждни, лесни за използване приложения и лесно деблокира популярни поточни услуги. Водещи функции за сигурност и поверителност. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите без каузи, така че можете да опитате безрисково.

Прочетете нашия отзив за ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost има повече испански сървъри от всеки друг VPN в този списък, работещ 68 в страната и повече от 5 700 в световен мащаб. Нещо повече, той предлага лесно деблокиране с едно щракване за много международни сайтове за стрийминг, включително Mediaset и Telecinco. Можете дори да го използвате за бързо намиране на най-бързия наличен сървър, което го прави силен избор за тези, които искат да гледат испанска телевизия, когато са извън страната.

CyberGhost предлага солидна гама от възможности за сигурност. Както настолните, така и мобилните приложения разполагат с постоянно включен превключвател, който не позволява да сърфирате без защита. Той използва 256-битово криптиране, включва IPv6, DNS, WebRTC и защита при изтичане на пренасочване към порта и автоматична защита на wifi за познати мрежи. CyberGhost не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира лично.

Тази услуга предлага приложения за Windows, Android, MacOS, Linux и iOS. CyberGhost също работи на избрани мрежови рутери с ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Достойни, надеждни скорости
 • Предлага 24/7 поддръжка за чат на живо
 • Приложенията за начинаещи са лесни за инсталиране и използване
 • Бързо разширяване на списъка им със сървъри
 • Предлага се с 45-дневна гаранция за връщане на парите

Недостатъци:

 • Не работи в Китай или ОАЕ

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: CyberGhost има хиляди сървъри по целия свят. Включва високоскоростни сървъри, поддръжка на чат на живо и отлична сигурност. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия задълбочен преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

В момента NordVPN има 41 испански сървъра (и над 5000 другаде), някои от които са оптимизирани за споделяне на P2P файлове. Той също така може да се похвали с високи скорости и изключителни възможности за деблокиране. Това означава, че можете да го използвате, за да предавате популярни испански гео-заключени услуги като Telecinco и RTVE с най-високото възможно качество от всяка точка на света.

Този VPN предлага по-широк спектър от разширени опции за сигурност от повечето от неговите конкуренти. Потребителите могат да използват две VPN наведнъж, автоматично да блокират реклами и зловреден софтуер, да се свържат с Tor над VPN и да решат кои приложения да блокират с превключвателя за убийство. Той използва 256-битово криптиране и не съхранява данни за сесия или активност, така че дейностите ви да не могат да бъдат прихващани или проследявани до вас. Ако се регистрирате с имейл адрес за изхвърляне и плащате в Bitcoin, ще бъдете почти напълно анонимни.

NordVPN има приложения за MacOS, iOS, Windows и Android. Необходима е ръчна инсталация за базирани на Linux системи и безжични рутери.

Професионалисти:

 • Оперира над 5000 сървъра в световен мащаб, чудесно за деблокиране на поточни сайтове
 • Осигурява сигурна, криптирана връзка
 • Не проследява личните данни
 • Използвайте до шест устройства едновременно
 • 24/7 поддръжка за чат на живо

Недостатъци:

 • Настолното приложение е малко тромаво

СТОЙНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ: NordVPN е солиден всеобхватен, отблокира популярни стрийминг сайтове, има огромна мрежа от сървъри, бързи скорости и множество функции за защита. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия пълен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish има повече от 1300 сървъра в целия свят, като 10 са в Испания. С висока скорост, леки приложения и отлична мултиплатформена поддръжка отдавна е любим на тези, които искат да предават гео ограничено съдържание от чужбина. Нещо повече, тази услуга позволява да се свържат до десет устройства едновременно; повечето други VPN разрешават само 3–6, така че това е особено добър избор за потребителите, които искат да защитят всичките си устройства наведнъж.

Този VPN използва 256-битово криптиране, осигурява защита от теч на DNS и IPv6 като стандарт и предлага още няколко усъвършенствани функции. Във всяка версия на приложението има превключвател за убийство, объркване на OpenVPN, възможност за блокиране на LAN трафик и възможност за промяна на вашия IP адрес на предварително определени интервали. IPVanish не регистрира данни от сесия или активност, така че дейностите ви не могат да бъдат проследени до вас. Поддръжка е достъпна 24/7 през чат на живо в случай на проблеми.

IPVanish има леки приложения за Android, iOS, Windows, MacOS, Amazon Fire TV и Amazon Firestick. Може да бъде инсталиран ръчно на базирани на Linux устройства и поддържани интернет рутери.

Професионалисти:

 • Любимият потребител на Kodi
 • Не поддържа дневници
 • Много бързи скорости
 • Използвайте до десет устройства едновременно

Недостатъци:

 • Не приема биткойни
 • Не работи последователно с Netflix

частен & Сигурно: IPVanish е солиден за торент и изтегляне. С добра скорост и разрешени 10 свързани устройства, IPVanish е популярен за торент и коди потребители, които искат да споделят абонамент. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN няма най-голямата сървърна мрежа (има два испански сървъра и приблизително 80 в целия свят), но осигурява много висока скорост. Освен това той има отлични възможности за деблокиране и ви позволява да предавате HD и 4K съдържание безупречно от платформи като Netflix España, Telecinco и RTVE. Освен това, с разрешени до шест едновременни връзки, можете да защитите всичките си лични устройства с един акаунт.

PrivateVPN не регистрира информация, която може да се идентифицира лично и ви позволява да плащате в Bitcoin, така че можете да я използвате, за да разглеждате възможно най-анонимно.. Той защитава вашата лична информация, като използва комбинация от 256-битово криптиране и защита от течове на DNS, IPv6 и WebRTC. Поддръжката на клиентите му е безпрецедентна, с персонал на разположение 24/7, който може дистанционно да инсталира и конфигурира софтуера за вас, с ваше разрешение.

Тази VPN включва лесни за използване приложения за Android, Windows, iOS и MacOS. Може да се инсталира и на Linux или да изберете рутери, въпреки че е необходима ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Управлява мрежа, обхващаща 57 държави
 • Не поддържа никакви дневници
 • Работи с Netflix

Недостатъци:

 • Няма 24/7 чат на живо
 • По-малка сървърна мрежа от другите доставчици в този списък

ДОБРО ЗА СТРЕЙМИРАНЕ: PrivateVPN има бързи сървъри, което го прави идеален за Netflix, Amazon Prime Video и BBC iPlayer. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия пълен преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Мога ли да получа испански IP адрес с безплатен VPN?

Технически е възможно да получите испански IP адрес с безплатен VPN, но ние съветваме да не използвате такъв. За начало тези услуги често имат повече едновременни потребители, отколкото техните сървъри могат да поддържат. Това води до изключително бавни скорости, което от своя страна причинява чести заеквания и дълги буферни времена при поточно предаване дори на видео с ниска разделителна способност. Също така си струва да се отбележи, че повечето основни уебсайтове и услуги редовно надграждат мерките си за гео ограничение; първоначалните VPN мрежи обикновено разполагат с ресурси за намиране на решение, но безплатните услуги често нямат.

Всеки бизнес съществува, за да реализира печалба, а безплатните VPN мрежи не са изключение. Понякога те ще предложат да надстроите скоростите си или да увеличите надбавката за вашите данни за цена, но най-вече това става чрез инжектиране на реклами в сайтовете, които посещавате. Някои услуги отиват още повече и използвайте бисквитки за проследяване, за да следите навиците си на сърфиране. Това е изключително ценна информация за рекламодателите и безплатните VPN мрежи могат лесно да им я продадат без ваше знание. VPN мрежите са предназначени да предотвратят анонимните трети страни да получат вашата лична информация, но когато използвате безплатен VPN, точно това може да се случи.

Много по-трудно е да намерите сигурен, сигурен и безплатен VPN, отколкото може да мислите. През 2015 г. изследователите откриха, че Google Play Store е залят със злонамерен софтуер или по друг начин опасни безплатни VPN приложения. Дори добре познатите услуги имат своите рискове; Беше установено, че Hola продава честотна лента на потребителите, за да помогне за стартиране на ботнет същата година. За да запазите себе си и личната си информация, препоръчваме да използвате VPN с доказана история за защита на личните данни на своите потребители.

Мога ли да използвам VPN за гледане на испанска телевизия в чужбина?

Когато сте свързани с един от испанските сървъри на вашата VPN, ще имате достъп до огромен набор от геозаключени испански платформи. Това включва услуги като Netflix España, RTVE, Telecinco и Antena 3. Без VPN зрителите извън Испания често ще видят съобщение за грешка, в което се казва „Това съдържание не е достъпно за вашето местоположение“, но често е по-неясно, както при Telecinco's "Ha habido un error - Por favor, inténtalo de nuevo más tarde ” ("Възникна грешка. Моля, опитайте отново по-късно").

Трябва да обърнете внимание, че VPN не предоставя безплатен достъп до абонаментни услуги. Ако понастоящем сте в чужбина, но обикновено живеете в Испания, пак ще имате достъп до тях с VPN и дори да се регистрирате с обикновената си кредитна карта или PayPal акаунт. Някои платформи за стрийминг обаче изискват начинът на плащане на потребителя да бъде свързан с адрес в излъчваната зона, така че за неспанските жители е почти всичко невъзможно да се регистрират.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 69 = 73

Adblock
detector