Как да получите италиански IP адрес

Търсите ли поточно видео от италиански платформи като Netflix Италия, Rai Sport или La7 онлайн от чужбина? Може би просто искате да влезете в своя банков акаунт за ABI или Bank d'Italia онлайн от чужбина, без да получавате сигнали за измама всеки път? В тези ситуации и повече можете да се възползвате от използването на италиански IP адрес. В тази публикация ще обясним какво е виртуална частна мрежа (VPN) и как можете да я използвате, за да получите италиански IP адрес от всяка точка на света.

Как да получите италиански IP адрес

Използването на VPN е сред най-лесните начини за безопасно сърфиране в интернет. Той ще кодира вашия мрежов трафик, правейки го нечетлив за всички външни наблюдатели, включително хакери, мрежови администратори или вашия доставчик на интернет услуги (ISP). Това е особено полезно, ако гледате много видео онлайн, тъй като е известно, че доставчиците на интернет услуги задържат връзките на потребители, които често предават потоци.

Едно от основните предимства на VPN е, че той може да излъже местоположението ви и да ви даде достъп до геоблокирани сайтове и услуги, дори и да сте извън необходимите им региони. Когато се свържете с италиански VPN сървър, ви е назначен временен италиански IP адрес. Когато уебсайт проверява местоположението ви, той е измамен да повярва, че сте всъщност в Италия, и ви предоставя достъп. Това означава, че с VPN можете да използвате италиански услуги от САЩ, Великобритания, Канада, Испания, Франция или всяка друга държава в света.

Как да получите италиански IP адрес с VPN

Не се притеснявайте, ако никога преди не сте използвали VPN; заобикалянето на регионалните ограничения всъщност е много лесно и отнема само минута:

 1. Започнете с регистрация при подходящ VPN доставчик (препоръчваме ExpressVPN).
 2. След това изтеглете и инсталирайте VPN софтуера, като не забравяте да получите правилната версия за вашето устройство.
 3. Влезте в приложението.
 4. Свържете се с един от наличните италиански сървъри.
 5. Опитайте да заредите геоблокиран уебсайт. Той трябва да се появи незабавно, но ако все още виждате грешка, опитайте да опресните страницата или рестартирайте браузъра си.

СЪВЕТ: КАК БЕЗПЛАТНО да получите страхотен платен VPN: Не е необходимо да се абонирате за година или повече, ако се нуждаете само от VPN за кратко време. Ако отивате на почивка или просто искате да гледате едно конкретно събитие онлайн, вместо това можете да се възползвате от 30-дневната гаранция за връщане на пари на ExpressVPN. Въпреки че се изисква да платите предварително, можете да се откажете по всяко време, за да получите пълно възстановяване, без да задавате въпроси. Това означава, че можете ефективно да получите краткосрочна VPN защита безплатно, без никакъв риск.

Кой е най-добрият VPN за получаване на италиански IP адрес?

Има стотици VPN мрежи и всяка се различава леко по отношение на размера на сървъра, скоростите и възможностите за деблокиране. Когато търсехме най-добрите VPN за получаване на италиански IP адрес, потърсихме услуги със следните характеристики:

 • Има голяма мрежа с множество сървъри в Италия
 • Способен е да деблокира популярни италиански уебсайтове и стрийминг услуги
 • Не записва информация, която би могла да идентифицира потребителя
 • Използва силно криптиране и предлага допълнителни функции за защита
 • Предлага добре проектирани настолни и мобилни приложения

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

В момента ExpressVPN има над 2000 сървъра, разпространени в 94 държави (включително два в Италия). Достатъчно бързо е да предавате HD видео на живо без прекъсвания и най-доброто от всичко е способно да заобикаля регионалните ограничения на популярните стрийминг платформи, което ви позволява да гледате харесванията на Netflix Италия, La 7 и Canale 5 извън Италия.

256-битовото AES криптиране е активирано по подразбиране, но ExpressVPN също така предотвратява разкриването на лична информация чрез течове на DNS и IPv6. Тази услуга използва перфектна секретност за напред, политика за без регистрация и превключвател за убийство (само за настолни приложения), за да гарантира, че вашите дейности остават частни по всяко време. Можете дори да се регистрирате анонимно, като използвате имейл адрес за еднократна употреба и плащате в Bitcoin. Ако изпаднете в затруднение, можете да получите помощ чрез услугата 24/7 чат на живо.

Тази VPN предлага приложения за Linux, Windows, MacOS, Android и iOS. За безжичните рутери е необходима ръчна инсталация, но потребителският фърмуер на ExpressVPN прави това лесно, дори и за начинаещи.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Читателите на Comparitech могат да спестят 49% и да получат три месеца безплатно, като се регистрирате в годишния план на ExpressVPN.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost може да не покрива толкова голяма част от света, колкото някои услуги, но има повече сървъри във всяка страна (и 114 в Италия). Той е предназначен за начинаещи и с простия си интерфейс с плочки можете лесно да изберете да преглеждате анонимно, да споделяте файлове безопасно или да деблокирате поточни сайтове с едно щракване. Въпреки че в приложението няма посочени италиански услуги, можем да потвърдим, че CyberGhost деблокира платформи като Netflix и Cielo TV без никакви проблеми.

Този VPN използва 256-битово криптиране и включва превключвател за убиване както в работния плот, така и в мобилните приложения. Тъй като CyberGhost не регистрира никаква лична информация и защитава от течове на WebRTC, IPv6, DNS и пристанище, можете да бъдете сигурни, че вашите дейности са безопасни от любопитни очи. Той дори приема биткойн, което означава, че можете да се регистрирате и да разглеждате почти напълно анонимно.

CyberGhost има удобни за потребителя приложения за iOS, Android, MacOS, Linux и Windows устройства. Освен това работи с интернет рутери, но изисква ръчна конфигурация.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН: Спестете повече от 70%, като се регистрирате за едногодишния план на CyberGhost. Освен това ще получите безплатно допълнителни шест месеца покритие.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има повече от 5000 сървъра, като 53 са само в Италия. Още по-добре, някои от тях са специално пригодени за P2P споделяне на файлове и предоставяне на достъп на потребителите в страни със строга интернет цензура. NordVPN е идеален за стрийминг благодарение на високите си скорости и изключителните възможности за деблокиране; дори позволява достъп до печално упорити платформи като Netflix Италия. С разрешени шест едновременни връзки, тази услуга ви позволява да защитите всичките си устройства наведнъж.

Сигурността е мястото, където NordVPN наистина свети. Той гарантира, че дейностите ви са частни по всяко време с комбинация от 256-битово AES криптиране, IPv6, DNS и WebRTC защита от теч и стриктна политика без записване. Тези аспекти на услугата, съчетани с факта, че тя приема биткойн, означават, че можете да се регистрирате и да разглеждате, без да се страхувате, че вашите дейности ще бъдат проследени до вас. Можете дори да включите автоматично блокиране на реклама и злонамерен софтуер, да използвате два VPN наведнъж или да получите достъп до Tor с VPN.

NordVPN включва приложения за Windows, Android, MacOS и iOS устройства. Освен това може да бъде инсталиран ръчно на базирани на Linux системи и мрежови рутери.

ОТСТЪПКА: Изберете тригодишната сделка на NordVPN, за да спестите 75% и да намалите цената до едва 2,99 долара на месец.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish има 16 италиански сървъра и повече от 1100 другаде по света. IPVanish би бил отличен избор, ако планирате да гледате италианско съдържание, тъй като е в състояние да деблокира различни локални телевизионни потоци и е достатъчно бързо, за да предава HD видео без прекъсване на живо. Повечето VPN позволяват между три и шест едновременни връзки, но IPVanish ви позволява да свържете до десет наведнъж, което е особено щедро.

Въпреки че IPVanish е известен с леките си приложения, има добра гама от функции за защита. Трафикът ви е защитен с 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство (както в настолните, така и в мобилните приложения). IPVanish не регистрира информация, която може да се идентифицира лично и ви позволява да блокирате LAN трафика, да объркате OpenVPN трафика и редовно да превключвате вашия IP адрес. Освен това той предлага денонощна поддръжка чрез чат на живо.

Тази VPN предлага приложения за Windows, Android, iOS, MacOS, Amazon Fire TV и Firestick. Може да бъде конфигуриран ръчно за използване с Linux системи и безжични рутери.

Спестете 60%: Нашите читатели могат да спестят до 60% от абонамента си за IPVanish. Тъй като има 7-дневна безплатна пробна версия, можете да тествате услугата напълно безрискова.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN може да има само два италиански сървъра (и около 80 в световен мащаб), но той е в състояние да осигури по-висока скорост от много от своите конкуренти. Това ви позволява да предавате съдържание от платформи като Netflix Италия, La 7 и Cielo TV без забележимо буфериране. С разрешени максимум шест едновременни връзки ще можете да защитите всичките си устройства с един акаунт.

Тази VPN използва 256-битово криптиране и защитава от течове на DNS, WebRTC и IPv6. Тези функции, заедно с политиката на PrivateVPN за без регистрация, гарантират, че дейностите ви остават лични както по време на вашите сесии, така и след това. PrivateVPN наистина блести, когато става дума за обслужване на клиенти; поддръжка може да бъде получена 24/7 през чат на живо. Персоналът дори може дистанционно да се свърже с вашия компютър, за да инсталира или конфигурира софтуера, ако желаете.

PrivateVPN включва приложения за Windows, MacOS, Android и iOS. Можете ръчно да го инсталирате на Linux платформи и поддържани мрежови рутери.

ЕДИН ГОДИШНА ОТСТЪПКА: Регистрирайте се за годишния план на PrivateVPN, за да спестите над 70% и да получите допълнителни пет месеца без допълнителни разходи.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN.

Мога ли да получа италиански IP адрес с безплатен VPN?

Въпреки че е възможно да получите италиански IP адрес с безплатен VPN, ние съветваме да не го правите. Тези услуги почти винаги имат повече потребители, отколкото техните сървъри могат да поддържат, което води до изключително бавни скорости, спорадични връзки и заекващо възпроизвеждане на видео. Освен това популярните стрийминг сайтове редовно надграждат и подобряват мерките си за гео ограничение. Въпреки че премиум услугите обикновено могат да ги деблокират скоро след това, на безплатните VPN често липсват ресурси, необходими за намиране на решение.

Сървърите са скъпи за поддръжка и безплатните VPN мрежи трябва да плащат за това по някакъв начин. Почти винаги ще откриете, че те вмъкват реклами в страниците, които посещавате, но някои отиват още повече. Съхранявайки проследяващи бисквитки на вашето устройство, компаниите могат да водят раздели на кои сайтове ви харесват и колко често посещавате. След това тази информация се продава без ваше знание или изрично съгласие на по-късна дата. Когато става въпрос за безплатни VPN, доставчикът, а не потребителят, решава какво ще се случи с личните данни.

И накрая, инсталирането на безплатен VPN идва със значителни рискове. Проучване за 2015 г. показа, че в Google Play Store има десетки безплатни VPN приложения, носещи злонамерен софтуер. Дори ако избраната от вас услуга не зарази вашата система, няма гаранция, че криптира вашите данни или спира да тече. За съжаление, дори добре познатите безплатни VPN прибягват до сенчести и подвеждащи бизнес тактики. Като резултат, препоръчваме да използвате реномирана VPN услуга, която има ясно формулирана политика за поверителност на първо място на клиента.

Мога ли да гледам италианска телевизия в чужбина с VPN?

След като се свържете с един от италианските сървъри на вашата VPN, трябва да имате достъп до огромното мнозинство от геоблокирани сайтове и услуги. Това означава, че можете да предавате съдържание от платформи като Netflix Италия, Rai TV (и RaiPlay), La 7 и Canale 5 без никакви проблеми. За разлика от това, опитът да гледате от чужбина без VPN обикновено води до грешка, като например „Cielo TV“Видео без еднократна употреба “ („Видеото не е на разположение“).

Имайте предвид, че все още ще се нуждаете от абонамент, за да получите достъп до премиум услуги в чужбина. Ако обикновено пребивавате в Италия, вероятно можете да се регистрирате от други страни, като използвате обикновената си сметка в PayPal или кредитна карта. Ако обаче определена услуга изисква вашият начин на плащане да бъде свързан с италиански адрес за фактуриране, неиталианците са почти невъзможни да се регистрират. Едно от възможното решение е да използвате iTunes или подаръчни карти на Google Play. Въпреки това, няма много поточни услуги, които ви позволяват да плащате по този начин.

ОТГОВОРНОСТ: Comparitech не насърчава използването на VPN за незаконно предаване на съдържание. Моля, консултирайте се с местните закони, преди да решите да тръгнете по този маршрут. Ако имате някакви въпроси, най-добре е да говорите с адвокат във вашата страна на пребиваване.

„Италия Grunge Flag” от Николай Реймънд, лицензиран съгласно CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 61 =

Adblock
detector