Как да получите японски IP адрес с VPN

Как да получите японски IP адрес

Повечето хора са попаднали на уеб съдържание, което не е достъпно в тяхното местоположение. Гео-ограниченото съдържание е все по-често, особено що се отнася до стрийминг услугите. Ако търсите да получите японски IP адрес, има вероятност сами да сте изпитали това. Независимо дали искате да отблокирате Netflix Japan или да получите достъп до японска телевизия, можете да получите японски IP адрес с VPN.

VPN ви позволява не само да имате достъп до географско ограничено съдържание в Япония, но в много страни по света, включително САЩ, Великобритания и Австралия. Съкратено за „Виртуална частна мрежа“, VPN криптира трафика към и от вашето устройство за сърфиране. Това крие вашия IP адрес и по този начин вашето местоположение, тъй като трафикът се препраща през избран от вас сървър. В този случай ще искате сървър, разположен в Япония. Освен отблокиране на онлайн съдържание, вие ще защитавате и онлайн поверителността си. Какво не се харесва?

Разглеждаме подробно всеки един от доставчиците, които имаме по-долу, но ако имате време само за резюме, ето това е нашето списък на най-добрите VPN за IP адрес в Япония:

 1. ExpressVPN Нашият №1 избор за получаване на японски IP адрес! Супербързите японски сървъри са чудесни за стрийминг и изтегляне с висока скорост. Сигурен, частен и включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Най-добра бюджетна опция. Приложението за начинаещи за повечето устройства и някои от най-бързите тествани сървъри.
 3. NordVPN  Ветеран доставчик с хиляди сървъри по целия свят.
 4. IPVanish Работи добре с Kodi и подобни Android поточни устройства, чудесно за множество устройства.
 5. PrivateVPN Нова и предстояща мрежа с големи възможности за деблокиране и добри скорости.

Стъпки за получаване на японски IP адрес

Получаването на японски IP адрес изобщо не е трудно. Ето какво трябва да направите:

 1. Регистрирайте се с VPN услуга - препоръчваме ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте съответния софтуер или приложение за VPN за вашето устройство.
 3. Отворете VPN и изберете един от сървърите, разположени в Япония.
 4. Опитайте отново ограниченото географско съдържание, което сега трябва да се деблокира. Може да се наложи да изчистите бисквитките си, за да влезе в сила промяната.
 5. Насладете се на неограничен достъп до японско съдържание, както и на засилена онлайн сигурност!

СЪВЕТ: КАК БЕЗПЛАТНО да получите страхотен платен VPN: Наясно сме, че някои хора може да искат да получат IP адрес от Япония за кратък период от време и следователно може да не са на пазара за дългосрочен ангажимент. Ако пътувате в чужбина и искате достъп до VPN за по-малко от месец, препоръчваме ви да се възползвате от 30-дневната гаранция за връщане на парите на ExpressVPN. Трябва да платите абонамента предварително, но компанията предлага пълно възстановяване, ако бъде анулирана в рамките на първия месец.

Най-добрият VPN за получаване на японски IP адрес

Сега стигаме до ключовия въпрос. На пръв поглед не е лесно да разберете кой е най-добрият VPN за получаване на японски IP адрес. Причината за това е, че на пазара има толкова много VPN (платени и безплатни). Нещо повече, качеството на VPN услугите може да варира драстично. Ето защо отделихме време да изследваме най-добрите VPN мрежи наоколо, надяваме се да ви спестим време в процеса. За да бъде разгледан, VPN трябва да отговаря на следните критерии:

 • Сървъри в Япония, както и по целия свят
 • Връзки, които предлагат скорост и стабилност
 • Силна сигурност с криптиране
 • Няма записване на личните ви данни
 • Ефективна поддръжка на клиенти
 • Приложения за Windows, Mac, Android и iOS

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е най-добрият VPN за получаване на японски IP адрес. Има редица причини, поради които това е така. След отваряне на много удобното за потребителите приложение ExpressVPN, ще намерите 3 сървъра, базирани в Токио. При нашето тестване сървърите бяха с висока скорост и надеждност, което ни позволява да предаваме Netflix Япония без досадно буфериране или изоставане. Като цяло ExpressVPN има над 3000 сървъра в 160 локални VPN сървъра. Сървърите са достъпни в 94 държави, включително САЩ и Великобритания.

Приложението ExpressVPN е не само лесно за използване, има и опция да имате разширение за браузър ExpressVPN, за да направите промяната на сървърите по-бърза и лесна от всякога. ExpressVPN е отличен VPN, когато става дума за деблокиране на гео-ограничено съдържание и установихме, че работи добре с харесванията на Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer и Hulu. Ако срещате проблеми, ExpressVPN предлага 24/7 поддръжка, включително функция за чат на живо - не много VPN предлагат това.

ExpressVPN предлага отлична цялостна сигурност. В случай че VPN връзката се провали (това е рядко, тъй като ExpressVPN гарантира 99,9% ъптайм), ключът за прекъсване намалява трафика към и от вашето устройство, предотвратявайки компрометиране на личната ви информация. Можете също да очаквате 256-битово AES криптиране, както и DNS защита от теч. Нещо повече, ExpressVPN не съхранява журнали за активност или връзка от потребителите.

ExpressVPN предлага приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Linux, както и разширения за браузър за Chrome, Firefox и Safari.

Професионалисти:

 • Далеч най-добрият представител в нашите тестове за Япония
 • Приложенията са гладки и лесни за използване
 • Може да деблокира повечето съдържание с географски ограничения при HD скорости
 • Трудно да се победи поверителността и сигурността
 • Чат на живо на разположение 24/7, на който можете да разчитате

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от някои от неговите конкуренти

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА IP АДРЕС В ЯПОНИЯ: ExpressVPN е нашият топ избор за деблокиране на най-популярните японски стрийминг и спортни услуги. Изключителни скорости за гледане на HD без буфер и пълна сигурност и поверителност. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost има 33 сървъра в Токио и над 5 700 по целия свят в 89 страни. Като такъв, това е друга страхотна VPN, ако искате японски IP адрес или искате да получите достъп до съдържание в САЩ или Великобритания, например. Освен наличието на голям брой сървъри, CyberGhost предлага неограничена честотна лента и трафик. Наистина, опитът ни със сърфиране и стрийминг с този VPN беше много положителен с бързи и последователни връзки. Нещо повече, един CyberGhost план позволява едновременни връзки на до 7 устройства.

Когато става дума за приложенията на CyberGhost, интерфейсът е особено лесен за използване, което го прави идеален за начинаещи. Изборът на държава и сървър е прост, докато има и различни функции, които можете да включите и изключите с едно кликване. Те включват рекламен блокер и принудително HTTPS. Една от основните причини да вземете предвид CyberGhost за японски IP адрес е, че той е един от най-сигурните VPN мрежи на пазара. Функциите за защита включват 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и превключвател за убийство. Освен това, той има строга политика за без регистрация.

CyberGhost предоставя приложения за Windows, MacOS, Android, iOS и Amazon Fire Stick. Възможно е също да използвате CyberGhost с Linux или вашия рутер, но това изисква ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Над 30 сървъра в Япония, които са подготвени за високоскоростни връзки
 • Приложенията са лесни за инсталиране и използване - добра опция за начинаещи
 • Солидни функции за поверителност, включително kill-switch
 • Възможност за свързване към няколко сървъра едновременно на едно и също устройство

Недостатъци:

 • Липсата на опции за конфигурация ще осуети потребителите на енергия

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: CyberGhost е чудесен избор за начинаещи. Избор на бюджет. Добър за поверителност. Предава HD видео надеждно. Деблокира най-популярните сайтове за стрийминг. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN 

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има над 5900 сървъри по целия свят, 168 от които са в Япония. Предимството на това е, че никога няма да имате проблем с намирането на сървър. Независимо дали искате да деблокирате гео ограничено съдържание в Япония, САЩ или Великобритания, NordVPN работи много добре. Освен че предлага много сървъри, NordVPN може да деблокира Netflix, HBO GO, Hulu, BBC iPlayer и други. Това е VPN, който обещава 99,9% продължаване и намерихме представяне за отлично. Успяхме да предаваме HD видео без проблем, докато връзката не прекъсна нито веднъж.

Това е VPN, който предоставя множество възможности по отношение на броя сървъри и дори видовете сървъри. Лесното за следване приложение NordVPN изброява специализирани сървъри включително Double VPN (използването на двойно криптиране за допълнителен слой сигурност) и Onion Over VPN (комбиниране на NordVPN с мрежата на Onion). NordVPN предлага и това, което описва като „криптиране от военна степен“, което е 256-битов AES. Други важни функции за сигурност включват автоматичен превключвател за защита и защита от течове на DNS. Не на последно място, но не по важност, NordVPN има стриктна политика без регистрация, което означава, че личните ви данни не се проследяват или събират.

Приложенията NordVPN са достъпни за Windows, MacOS, Android, iOS, Linux и Android TV. Предлага се и разширение за браузър за Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • 168 сървъра в Япония са чудесни за изтегляне и стрийминг с добри скорости
 • Деблокира всички основни поточни платформи, напр. Netflix и Amazon Prime Video
 • Превъзходна защита и поверителност
 • Предлага 24/7 чат на живо

Недостатъци:

 • Бъдете готови да използвате помощна поддръжка за избор на най-добрите сървъри за стрийминг

Нашият резултат:

4.5 извън 5

СТОЙНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ: NordVPN е добър избор на стойност. Добър всеобхват, който също работи добре с поточно съдържание. Солидна функция за сигурност и поверителност и побира до 6 устройства. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е доставчик на VPN, който позволява 10 едновременни връзки на множество устройства. Това е много полезно, ако споделяте със семейството и приятелите си. Този доставчик на VPN има повече от 1300 сървъра по целия свят, шест от които са разположени в Токио. Едно от основните предимства на IPVanish е, че скоростите на сърфиране са много добри. Използвахме IPVanish, за да отблокираме както Amazon Prime Video, така и BBC iPlayer. IPVanish излъчва HD видео без проблем и не срещахме проблеми с буферирането.

Използването на приложението IPVanish е много удобно с опцията за сърфиране по град, държава и сървър. Освен карта със сървъри, списъкът с възможност за филтриране ви позволява да търсите по закъснения. Имате обаче и възможността да използвате функцията „QuickConnect“, за да спестите време. Що се отнася до сигурността, IPVanish предлага 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и превключвател за убийство. Има и политика за нулеви регистрации. Някои потребители могат също така да оценят, че е възможно да се регистрирате за IPVanish анонимно, което не е при много VPN.

Приложенията за IPVanish са достъпни за следните платформи: Windows, MacOS, Android, iOS и Fire TV. Докато IPVanish е наличен за Linux и рутери, е необходима ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Оперира шест високоскоростни сървъри в Токио
 • Не поддържа никакви дневници
 • Много бързи скорости

Недостатъци:

 • Не деблокира надеждно Netflix, Hulu

Нашият резултат:

4 извън 5

ДО 10 УСТРОЙСТВА: IPVanish е чудесен за семейства и множество връзки. Лесен за използване с Kodi и предпочитан от потребители, които се нуждаят от високи стандарти за поверителност. Не може да деблокира толкова поточни услуги, колкото някои от неговите конкуренти. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е по-малък доставчик със седалище в Швеция. Въпреки че има общо около 100 сървъра (2 се намират в Токио, Япония), те са разпространени в 57 страни. Това означава, че не трябва да имате проблем с деблокирането на гео ограничено съдържание. Наличието на японски IP адрес с PrivateVPN си струва да се обмисли благодарение на висококачествените сървъри, които този VPN предлага. Използвахме PrivateVPN, за да стриймваме видеоклипове в Netflix Japan, BBC iPlayer и Amazon Prime Video. потоци зареждайте бързо и възпроизвеждайте гладко без буфериране или забавяне да говоря.

Често препоръчваме PrivateVPN за начинаещи, тъй като е лесен за използване VPN. Интерфейсът е много прост, въпреки че има разширен раздел с функции като скрит VPN, който служи за заобикаляне на дълбока проверка на пакети, прикривайки VPN трафика като обикновен уеб трафик. По отношение на защитните функции, PrivateVPN предлага 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство и защита от течове на DNS. Той също така твърди, че има нулева политика за регистриране на данни, защитавайки вашата поверителност.

Приложенията PrivateVPN могат да се изтеглят за Windows, MacOS, Android и iOS. Linux и рутери изискват ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Работи с широк спектър от поточни услуги
 • Силни функции за сигурност и поверителност и прилична скорост
 • Може да свързва до шест устройства едновременно

Недостатъци:

 • Нова мрежа с по-малък брой избрани сървъри
 • Чатът на живо излиза офлайн за два часа на ден

Нашият резултат:

4.5 извън 5

NO-FUSS STREAMING: PrivateVPN е по-бърз от повечето, без регистрация, съсредоточен върху сигурността и може да деблокира упорити услуги като Netflix в чужбина. Включена е 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Легални ли са VPN в Япония?

Да, използването на VPN в Япония е законно. В Япония е малко или никакво ограничение или цензура на онлайн съдържанието. Все пак е разумно да използвате VPN, за да подобрите вашата поверителност и анонимност онлайн, както и да имате достъп до гео ограничено съдържание извън Япония.

Мога ли да имам японски IP адрес с безплатен VPN?

Да, в Япония има някои безплатни VPN сървъри. Въпреки това, има редица причини, поради които внимаваме срещу използването на безплатни VPN. Първият е това безплатните VPN просто предлагат ниска ефективност в сравнение с високо платените VPN. Безплатните услуги винаги са популярни и това означава, че безплатните VPN мрежи привличат повече потребители, отколкото могат да се справят. Твърде много потребители и твърде малко сървъри означават, че вероятно ще имате много по-бавно сърфиране - поточните видеоклипове вероятно ще включват много буфериране и изоставане, което очевидно може да бъде смущаващо изживяване.

Друга причина е тази безплатните VPN не са толкова безопасни, колкото най-добрите VPN. Един от основните проблеми е, че някои безплатни VPN всъщност проследяват активността и регистрират личните ви данни, преди да ги продадат на трети страни. Предполага се, че VPN ще ви осигури по-голяма поверителност онлайн, а не я компрометира. Освен това някои безплатни VPN правят своите пари, като ви спамват с реклами. За съжаление, някои от тези инвазивни реклами могат да съдържат зловреден софтуер. Просто не си заслужава риска.

Какво мога да направя с японски IP адрес?

Японски IP адрес ви позволява да направите следното:

 • Излъчвайте филми и телевизионни програми с ограничен достъп
 • Разблокирайте уебсайтове само за Япония
 • Достъп до финансови услуги, ограничени до Япония
 • Използвайте обществени WiFi петна по сигурен начин
 • Скрийте своя IP адрес, подобрявайки поверителността си

Защо да използвате VPN в Япония?

Ако вече сте в Япония, това означава, че имате японски IP адрес. Поради тази причина може да се чудите защо имате нужда от VPN. Отговорът е, че VPN не само може да деблокира гео-ограничено съдържание в Япония, но също така може да ви позволи да получите достъп до съдържание в почти всяка страна. Например VPN мрежи с американски сървъри ви позволяват да деблокирате Netflix US, Amazon Prime Video, Hulu, HBO Now и още.

От още по-голямо значение е сигурността, която VPN може да осигури. Дори ако сте в Япония, добре е да имате VPN, за да защитите личната си информация. Независимо дали използвате услуги за онлайн банкиране или просто сърфирате в мрежата, наличието на различен японски IP адрес може да предотврати изтичането на вашето местоположение и идентичност на недобросъвестни трети страни. VPN също прави много по-безопасно използването на обществени WiFi петна, които често са насочени от хакери.

Имаме отделна статия, обхващаща най-добрите VPN за Япония.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 74

Adblock
detector