Как да получите немски IP адрес

Как да получите немски IP адрес

Има безброй причини, поради които човек би искал да сърфира в интернет с IP адрес от Германия. Гражданите, които понастоящем живеят в чужбина, може да желаят да получат достъп до банкови услуги като Deutsche Bank или Commerzbank. Други случаи на използване могат да включват деблокиране на поточни медийни услуги като ARD Mediathek или Prosieben Video.

Най-бързият, лесен и най-ефективният начин да се въоръжите с немски IP адрес е чрез използване на виртуална частна мрежа (VPN). Софтуерът криптира целия трафик, преминаващ към и от вашето устройство, и го маршрутизира чрез посреднически сървър. Следователно е възможно да излъжете местоположението си и да изглежда, че имате достъп до мрежата от Германия.

Стъпки за получаване на немски IP адрес

 1. Първото нещо, което трябва да направите, е да се регистрирате за VPN. Софтуерът ще отвори набор от сървърни местоположения. Можете да изберете един от Германия, за да изглежда, че имате достъп до мрежата и от там. Препоръчваме ExpressVPN.
 2. Регистрирайте се за услугата и продължете да изтеглите софтуера или приложението за VPN.
 3. Изчистете всички бисквитки и рестартирайте устройството си.
 4. Влезте в приложението за доставчик на VPN или клиент за десктоп.
 5. Кликнете върху местоположение на сървъра в Германия. След като връзката бъде успешно установена, вече ще имате немски IP адрес.

СЪВЕТ: КАК БЕЗПЛАТНО да получите страхотен платен VPN: Наясно сме, че някои хора може да искат да получат IP адрес от Германия за кратък период от време и следователно може да не са на пазара за дългосрочен ангажимент. Ако пътувате в чужбина и се нуждаете от достъп до VPN за по-малко от месец, препоръчваме ви да се възползвате от 30-дневната гаранция за връщане на парите на ExpressVPN. Ще трябва да заплатите предплатената цена на абонамента, но компанията предлага пълно възстановяване, ако бъде анулирана в рамките на първия месец.

Нарушенията на тази политика почти не съществуват, така че можете да дишате лесно.

Дори ако сте в САЩ, Франция, Великобритания, Канада, Австралия, Индия, Сингапур, Тайланд или другаде, използването на VPN може да ви помогне да получите IP адрес от Германия.

В тази статия ще ви научим как да получите немски IP адрес и най-добрите VPN, които можете да използвате за тази цел.

Видео инструкции за получаване на немски IP адрес

Можете да проверите вашето текущо местоположение на IP адрес и държава тук.

Кой е най-добрият VPN за получаване на немски IP адрес?

Списъкът ни с най-ефективните германски VPN адреси за IP адрес е формулиран, като се имат предвид тези фактори:

 • Има множество сървъри, разположени в Германия
 • Деблокира гео ограничено съдържание
 • Включва твърди протоколи за криптиране
 • Предоставя приложения за Android и iOS
 • Съхранява минимални дневници за трафик
 • Предлага съотношение цена / качество

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN се нарежда в горната част на нашия списък с препоръчани VPN, заради превъзходната си услуга. Когато се регистрирате, ще намерите над 1500 високоскоростни сървър местоположения, разпространени по целия свят. Има опции в Германия и повече разпространени в Европа и Северна Америка. Този доставчик е известен със способността си да деблокира гео ограничено съдържание.

ExpressVPN включва военни протоколи за криптиране, без да се компрометира скоростта. Той използва 256-битов AES-CBC като стандарт за криптиране по подразбиране, както и HMAC автентификация и перфектна секретност напред. Включен е превключвател за интернет убийство, който се нарича „заключване на мрежата“.

Компанията не съхранява подробни дневници за трафик на своите сървъри. Това обаче запазва слаба метаданни, но това е да подобри качеството на услугата. Той е включен в Британските Вирджински острови, което означава, че е извън юрисдикцията на правителствените органи както в САЩ, така и във Великобритания.

ExpressVPN предлага приложения за Windows, MacOS, Android и iOS.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Вземете 3 месеца безплатно с годишния план на ExpressVPN. Това включва неговата 30-дневна гаранция за връщане на парите без да се оспорва, така че можете да получите пълно възстановяване, ако не сте доволни от услугата.

Ето нашия задълбочен преглед на ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е в бизнеса с VPN повече от десетилетие и позволява на потребителите да избират сървъри въз основа на техните предпочитания като двоен VPN, anti-DDoS и други. Той предлага повече от 4000 сървъра, разпространени в 62 държави. Немските сървъри са общо 257.

Стандартите за криптиране се считат за най-високо ниво. Услугата използва 256-битовия AES протокол по подразбиране, съчетан с 2,048-битови SSL ключове. DNS защитата от теч е активирана. NordVPN не регистрира лично идентифицираща информация и е пример за напълно изключена VPN услуга.

Приложенията са налични за Android, iOS, Windows и MacOS.

ОТСТЪПКА: Можете да спестите 75% от тригодишната сделка на NordVPN, която се равнява на $ 3,99 / месец.

Ето нашия пълен преглед на NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost ще се хареса на начинаещи потребители на бюджет. Услугата е бърза, интуитивна и се доставя с непрекъснато разширяващ се списък със сървърни местоположения. Към момента на писането има повече от 1700 сървъри онлайн, като около 200 от тях са базирани в Германия. Ако търсите да предавате немско съдържание, CyberGhost е отличен избор. Избирайки режим на поточно предаване, можете да избирате от списък с канали, включително 7TV, ARD и ZDF Mediathek, базирани в Германия. След избор ще бъдете автоматично свързани към съответния сървър.

Целият трафик е осигурен от 256-битово AES криптиране по OpenVPN протокола по подразбиране, заедно с перфектна предна секретност. Включен е превключвател за интернет убийство. CyberGhost е базиран в Румъния и следователно не подлежи на задължителни закони за запазване на данни. Това подкрепя с вътрешна политика за несъхранение на никакви потребителски данни.

Допълнителните функции за защита включват блокиране на реклами, защита срещу злонамерен софтуер и анти-проследяване.

Приложенията са налични за Android, iOS, Windows и MacOS.

ЕКСКЛУЗИВНА ОТСТЪПКА: Спестете над 70% при 1-годишен абонамент за CyberGhost.

Ето нашия обширен преглед на CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е отличен избор за потребители, които искат да се възползват от експресни скорости и издръжливи протоколи за криптиране. Той предлага повече от 1000 глобални сървъра, разпространени в 60 страни. Немските сървъри са общо 57 и има опции и в съседни страни.

Стандартите за шифроване са най-високо ниво. IPVanish използва 256-битово криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране, SHA512 удостоверяване и DHE-RSA 2,048-битова обмяна на ключове с перфектна предна секретност. Освен когато акаунтът е регистриран за първи път, IPVanish не поддържа никакви регистрационни файлове. Това ще зарадва защитниците на поверителността.

IPVanish е популярен сред потребителите на Kodi, защото им позволява да изтеглят Android APK директно на своето устройство. Интерфейсът е удобен и за дистанционно управление за Kodi устройства, на които липсва клавиатура и мишка.

Приложенията са налични за Android, iOS, Windows и MacOS.

ЕКСКЛУЗИВНО ЗА СЪВМЕСТНИ ЧИТАТЕЛИ: Спестете до 60% в плановете за IPVanish.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е относително новодошъл в света на VPN, но е достатъчно уверен, за да предложи 30-дневна гаранция за връщане на парите за всички пакети. Има общо 56 локации на сървъри, включително 3 в Германия. Това е малко по-ниско от останалите доставчици, които препоръчахме, но все пак трябва да свърши работата. Плюс PrivateVPN е известен със способността си да деблокира популярни стрийминг услуги.

В нашия потребителски преглед този доставчик със седалище в Швеция се представи отлично на тестове за бързина и поверителност. Това означава, че определено е наравно с останалите доставчици в този списък.

PrivateVPN използва водещото в индустрията 256-битово AES криптиране заедно с перфектна тайна за напред в OpenVPN протокола. Предлага се и превключвател за интернет убийство. Услугата не съхранява потребителски регистрационни файлове, така че да облекчи притесненията от гледна точка на поверителност.

Приложенията са налични за Android, iOS, Windows и MacOS.

СРОК СРОК: Читателите на Comparitech могат да спестят над 70% от годишния план на PrivateVPN и да получат 5 месеца безплатно.

Ето нашия преглед на PrivateVPN.

Мога ли да използвам безплатен VPN за получаване на немски IP адрес?

Когато се регистрирате за VPN, искате да сте сигурни, че вашият цифров отпечатък е скрит и защитен. Безплатните VPN услуги съществуват в изобилието в междуособиците и те са силно рекламирани за зареждане. Но такива доставчици няма да дойдат с персонализираните опции, които са отличителен белег на платените услуги.

В нашето обширно тестване установихме, че безплатните VPN предлагат само малък избор от сървъри, вграждат слаби стандарти за криптиране, участват в ограничаване на честотната лента и в някои случаи неетично извличат данните ви, за да ги продадете на рекламодатели на трети страни.. Може да извадите късмет и да успеете да се свържете с немски сървър, но опитът ви определено ще бъде под-номинален.

Такива услуги не са благотворителни организации и те искат да печелят пари. Когато предлагат своя продукт безплатно, трябва да сте наясно, че определено има улов. Някои ще ви наводнят с изскачащи реклами от мигрена реклами, докато други може постоянно да ви досаждат да надстроите до премиум (четете: платен) план. И най-неетичните ще проследят историята на сърфирането ви и ще продадат вашия профил на рекламодатели.

Като цяло е в ваш интерес да инвестирате няколко долара и да получите платена VPN услуга. Ще ви даде спокойствие.

Изтеглих VPN. Какво да правя след това?

След като се установите на VPN услуга и се регистрирате, всичко, което трябва да направите, е да изтеглите клиентския софтуер за вашето устройство.

Когато инсталацията приключи, можете да отворите приложението и да влезете в акаунта си. Прегледайте списъка с наличните местоположения на сървъра, докато не намерите опции за Германия. Всеки доставчик, споменат в този списък, включва немски сървъри. Някои доставчици ви позволяват да избирате само въз основа на държава, докато други ви дават избор въз основа на местоположението на града.

Успешната връзка обикновено се обозначава със зелена икона на лентата на задачите ви или VPN символ в горната част на екрана на вашия смартфон. Сега можете да сърфирате в мрежата анонимно и с немски IP адрес, като ви предоставяме достъп до цялото немско съдържание, което искате.

Защо имам нужда от немски IP адрес?

Органът по застъпничество Freedom House присъжда на интернет пейзажа на Германия „свободен“ статус, отбелязвайки, че „открити дискусии за противоречиви събития са възможни и чести и включват широк кръг заинтересовани страни.“ Той добавя, че „независима съдебна система играе своята роля в проверката на мерките от изпълнителната и законодателната власт. "

Германските държавни органи не налагат блокади върху съдържанието и не практикуват други форми на филтрация в интернет. Мрежата е без цензура, безплатна и достъпна за всички. Някои изключения от това правило са прилагането на законите за авторското право; разделянето на защитени с авторски права материали се счита за незаконно в страната, а YouTube също блокира някои видеоклипове в Германия, за да не попаднат в разрез с държавните политики.

Ако целта ви е да получите достъп до безплатната, неограничена мрежа, тогава е добра идея да получите немски IP адрес. Това може да бъде особено полезно за нетизините в страни като Иран, Китай и Русия, където държавните органи работят денонощно за наблюдение и блокиране на съдържание.

За германски жители, пътуващи в чужбина, VPN ще ви помогне да поддържате връзка с местно съдържание от дома си като DW, Zattoo и MySpass. Освен това ще ви помогне да предавате последните мачове на Бундеслигата. Ако търсите повече немско съдържание, Streema разполага с изчерпателен списък с онлайн немски канали. Някои от тях са свободни за поточно предаване, докато други изискват да влезете с потребителско име и парола.

Използване на немски DNS сървър

Вашият IP адрес е само един начин уебсайтовете да определят действителното ви физическо местоположение. DNS, или система за имена на домейни, работи като хибриден регистър, където уеб имената (домейните) се проверяват с IP адреси. Когато се опитват да получат достъп до гео ограничено съдържание, повечето уебсайтове ще проверят откъде идва DNS заявката. Важно е вашият IP адрес и DNS сървърът да са в една и съща държава (в случая Германия). В противен случай уебсайтът или приложението ще продължат да ви блокират.

VPN мрежите, които препоръчахме в тази статия, се грижат за това вместо вас. След успешна връзка с VPN сървър, вашите DNS заявки също ще бъдат препратени през същия криптиран тунел. Тези доставчици работят със собствени частни DNS сървъри, така че вашата уеб активност не може да бъде разкрита чрез просто наблюдение на DNS заявки.

Има примери за мърляви VPN услуги, които изпращат вашите DNS заявки през криптиран тунел, но след това използват обществена DNS услуга от другата страна. Това означава, че търсачките могат да проследяват кои уебсайтове, които посещавате, което компрометира поверителността.

Възможно е ръчно да конфигурирате DNS сървъри на повечето устройства. OpenNIC може да направи трика вместо вас; той предлага безплатни DNS сървъри в определени страни.

Какви са другите методи за получаване на немски IP адрес?

За крайно затворени потребители винаги има възможност да изтеглите браузъра Tor. Той се произвежда от проекта Tor, който има за цел да предпази от мрежово наблюдение и нарушаване на поверителни бизнес отношения и поверителност.

Браузърът Tor е безплатен и включва сложни стандарти за криптиране и анонимност. Той е популярен сред журналисти, правозащитници и лица, подаващи сигнали, тъй като им позволява да скрият самоличността си безплатно.

Но Tor не е чудесен вариант, ако искате да придобиете немски IP адрес, за да участвате във финансови транзакции или поточно видео. Скоростите са изключително бъгиви и бавни. Все още можете да изберете да получите немски IP адрес с Tor, ако желаете и това ръководство ще го разбие по-подробно.

Друг вариант е да включите безплатен прокси сървър. Това обаче е подобно на това как безплатните VPN мрежи работят с ограничения за изтегляне и възмутителни политики за поверителност. Повечето стрийминг доставчици като Netflix започнаха да блокират прокси сървъри и има голям шанс те да не работят така, както искате..

Основният проблем обаче е, че тези прокси сървъри няма да кодират вашия трафик по начина, по който работи VPN, така че оставяте себе си податливи на онлайн мониторинг от ISP или други снупери. Самият доставчик на прокси може също да наблюдава вашето онлайн поведение.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 15 =

Adblock
detector