Как да получите Netflix UK във всяка страна и най-добрите VPN мрежи за Netflix UK

деблокирайте netflix uk

Британската Netflix може да няма толкова заглавия като американския си колега, но Netflix UK има няколко филма и телевизионни предавания, които не са достъпни за абонатите на Netflix в други части на света. В тази статия ще ви покажем как да получите британски Netflix във всяка страна и ще ви препоръчаме някои от най-добрите VPN за Netflix UK.

VPN или виртуална частна мрежа криптира целия интернет трафик от устройство и го маршрутизира през посреднически сървър в избрано от вас място. Ако се свържете с VPN сървър във Великобритания, например, можете да деблокирате каталога на предаванията на Netflix UK.

Netflix се хвана на тази тактика и прибягна до блокиране на връзки от известни VPN сървъри. Това означава, че не всички доставчици на VPN могат да ви помогнат да деблокирате Netflix UK. Ако се опитате да получите достъп до Netflix чрез блокиран VPN или друга прокси услуга, ще получите следната грешка:

- Уупс, нещо се обърка. Грешка в потока. Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. "

За да заобиколим това, тествахме няколко доставчици, за да разберем кои са най-добрите VPN за Netflix UK. Избрахме списъка си въз основа на следните критерии:

 • Надеждно деблокира UK Netflix
 • Бързи скорости за изтегляне за непрекъснат стрийминг
 • Силна политика за сигурност и поверителност
 • Работи на множество видове устройства
 • Бързо и компетентно обслужване на клиентите

Обърнете внимание, че дори ако доставчик на VPN може да деблокира Netflix, възможно е само малък подмножество сървъри да го направи. Поради тази причина ви препоръчваме свържете се с поддръжката на вашия доставчик на VPN, за да попитате кой е най-добрият VPN сървър за гледане на британския Netflix от чужбина. Освен това ние тествахме тези VPN само с Netflix UK в настолен уеб браузър. Не можем да гарантираме дали работят или не с приложенията на Netflix за Android, iOS и медийни конзоли.

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN деблокира Netflix UK, както и Netflix US и Netflix Canada. Не всички сървъри работят с Netflix, но бърз чат с поддръжката на клиенти на ExpressVPN на живо ще ви насочи в правилната посока. ExpressVPN е надежден разблокиращ Netflix, откакто Netflix започна да блокира VPN потребителите през 2016 г. По същия начин той може да премине през подобни геозаключения на Amazon Prime Video, HBO Go / Now, Sky Go и BBC iPlayer, наред с други..

256-битовото AES криптиране е сдвоено с перфектна тайна за напред, за да запазите сърфирането си частно. Превключвател за убийство - наречен „заключване на мрежата“ на езика на ExpressVPN - и защитата от течове гарантират, че интернет трафикът не избягва от VPN тунела. Всеки сървър е оптимизиран за бърза скорост, което означава, че обикновено можете да гледате в HD без буфериране.

Приложенията ExpressVPN са достъпни за Windows, MacOS, iOS, Android, Linux и някои wifi рутери. VPN маршрутизаторът е добра опция за тези, които обичат да гледат на устройства за стрийминг на медии, смарт телевизори и игрови конзоли, които не поддържат първоначално VPN мрежи. Всеки абонамент за ExpressVPN се предлага с MediaStreamer, интелигентна DNS прокси услуга, която може да се използва независимо от VPN за деблокиране на Netflix и други поточни канали.

Опитайте това без риск: Вземете 3 месеца безплатно тук с годишния план на ExpressVPN. Сделката включва 30-дневна гаранция за връщане на парите без да се оспорва, така че ще получите пълно възстановяване, ако не сте удовлетворени.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN деблокира Netflix в няколко страни, включително Великобритания, САЩ, Франция, Индия, Холандия, Испания и вероятно други, които все още не сме тествали. За да разберете кои сървъри работят с Netflix, можете да търсите в базата от знания на NordVPN или да изстреляте съобщение до поддръжката на клиенти на живо. NordVPN също деблокира дълъг списък от други стрийминг услуги, включително Hulu, Amazon Prime Video, Sky Go и BBC iPlayer.

Скоростите обикновено са достатъчни за поточно видео с високо качество без буфериране. NordVPN защитава вашите данни с 256-битово AES криптиране и перфектна секретност напред. Компанията не поддържа никакви регистрационни данни за дейността на потребителите. Защита срещу течове и специфичен за процеса превключвател гарантира, че вашите данни никога не избягат от VPN тунела. NordVPN оперира над 3500 сървъра в повече от 60 страни.

Можете да свържете шест едновременни устройства на всеки план. Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

ОТСТЪПКА: Спестете 77% от тригодишната сделка на Nord VPN тук.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

3. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN деблокира британския Netflix и сървърите са ясно обозначени като такива, така че няма да се налага да търсите в уебсайта или да питате за обслужване на клиенти. Тази VPN също деблокира Netflix САЩ, Испания, Япония, Бразилия, Франция и Италия - почти навсякъде, където сме тествали до този момент. Въпреки относителната си младост и малката сървърна мрежа в сравнение с останалите в този списък, PrivateVPN лесно заобикаля геозаключенията на Amazon Prime Video, Hulu, Sky Go и BBC iPlayer.

По-малко сървъри не означават по-ниски скорости в този случай, тъй като PrivateVPN превъзхожда в поточно предаване на HD видео без буфериране. Ще получите и всички функции за поверителност и сигурност, които бихте очаквали от ветерански доставчик на VPN, включително превключвател за убийство, защита от течове на DNS и политика за нулева регистрация. Изберете между 128-битово или 256-битово AES криптиране, като и двете са повече от достатъчни за защита на вашите данни.

Можете да свържете до пет устройства наведнъж. Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

ЧЕТЕН ОТСТЪПКА: Читателите на Comparitech могат да спестят над 70% от годишния план на PrivateVPN, плюс да получат 5 месеца допълнително безплатно.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

4. VyprVPN

VyperVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VyprVPN деблокира Netflix Великобритания, САЩ и Япония. Този доставчик на ветерани притежава и оперира много от сървърите в своята мрежа, като гарантира бързи скорости на изтегляне за безпроблемно стрийминг на видео с високо качество. VyprVPN може също да деблокира Hulu, HBO и Sky Go, според най-новата ни батерия от тестове. Не всички сървъри работят за деблокиране, но можете просто да разговаряте с жив агент за обслужване на клиенти, за да разберете към кои да се свържете.

VyprVPN не регистрира съдържанието на какъвто и да е уеб трафик, докато сте свързани, въпреки че някои клиенти може да са загрижени, че услугата записва вашия реален IP адрес за 30 дни. VyprVPN използва 256-битно криптиране, превключвател за убийство и защита от течове на DNS, за да запази вашите данни.

Основното ниво позволява три едновременни връзки, а първостепенното ниво позволява пет. Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

ОПИТАЙ: Можете да опитате VyprVPN с 30-дневна гаранция за връщане на парите тук.

Прочетете пълния ни ревю на VyprVPN.

5. SaferVPN

SaferVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.safervpn.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

SaferVPN деблокира UK и US Netflix. Просто отворете приложението и изберете сървъра с надпис „UK Streaming“, за да заобиколите защитната стена. SaferVPN също така улеснява деблокирането на Amazon Prime Video, Sky Go и BBC iPlayer. Благодарение на простия и интуитивен интерфейс, няма нужда да се консултирате с уебсайта или обслужването на клиенти, за да разберете кои сървъри работят с Netflix. Ако срещнете някакви проблеми обаче, поддръжката на чат на 24 часа в денонощието е готова да помогне.

Бързата скорост на изтегляне и надеждните връзки гарантират непрекъснато HD поточно предаване. Компанията не поддържа регистрации на потребителска активност и използва 256-битово AES криптиране по подразбиране. Пълната защита от течове на DNS и превключвател за защита предотвратяват изпращането на всякакви данни извън шифрования VPN тунел.

Основният „личен“ план позволява до пет едновременни връзки. Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Спестете 63% от 2-годишния план на SaferVPN. Включва и 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на SaferVPN.

Мога ли да използвам безплатен VPN за Netflix UK?

Препоръчваме да избягвате всякакви така наречени безплатни VPN услуги за Netflix UK. Безплатните VPN мрежи обикновено нямат ресурси за надграждане на тактиките срещу VPN на Netflix. Те носят и определени рискове и ограничения, от които се въздържат реномирани платени VPN. Ако се опитате да използвате безплатен VPN за Netflix UK, почти сигурно ще срещнете страховитата грешка в прокси сървъра и няма да можете да гледате видеоклипа.

Много безплатни VPN услуги налагат ограничения на данни или ограничения на честотната лента, които пречат на дейностите с интензивна честотна лента, като поточно видео. Изборът на сървър е силно ограничен и може да се наложи да изчакате на опашка, преди да се свържете.

Дори ако VPN услуга се рекламира като безплатна, тя трябва да изкарва пари по някакъв начин; това не са благотворителни операции. Доставчикът на безплатна услуга може да прибегне до поставяне на проследяващи библиотеки на вашето устройство, наблюдение на вашето поведение и продажба на данните на рекламодатели. Някои безплатни VPN инжектират реклами направо във вашия браузър, а няколко дори носят полезен товар.

Накратко, доплатете няколко допълнителни долара и получете спокойствието, което идва с добър VPN.

Разрешава ли Netflix VPN?

Технически прокси са забранени в съответствие с условията на използване на Netflix. Като се има предвид, компанията не е определила прецедент за санкциониране на потребители, които гледат или се опитват да гледат чрез VPN. Докато повечето VPN сървъри са блокирани, изглежда Netflix завърта другата буза, когато потребителите се опитват да заобиколят защитната стена.

Netflix наложи забраната за VPN през 2016 г., малко след глобалното си представяне. Поради ограниченията за лицензиране на съдържание за телевизионни предавания и филми, Netflix се задължава да ограничи зрителността до конкретни страни, дори ако това не е в най-добрия интерес на своите клиенти или самата Netflix.

VPN мрежите са 100 процента легални в почти всички страни.

Какво е изключително за UK Netflix?

Въпреки факта, че САЩ Netflix имат близо 1000 заглавия повече от Великобритания, британската версия все още има няколко заглавия, които няма да намерите в езерото. Някои от актуалните телевизионни предавания, които можете да гледате само в UK Netflix, включват:

 • Сирак черен
 • Star Trek: Откритие
 • Просторът
 • стрелец с лък
 • Рим

Освен телевизионни предавания, Netflix UK има много филми, които не са на разположение в страната. Американският каталог на филми на Netflix всъщност се е свил през последните няколко години, тъй като компанията отклонява ресурсите си за придобиване на повече телевизионни предавания и оригинално съдържание. Лицензите за поточно предаване на тези филми вероятно са много по-евтини във Великобритания, което означава, че по-старите филми и класиците все още са в архива на Обединеното кралство.

Феновете на Боливуд също ще намерят много за любов във версията на Netflix във Великобритания. Секцията за чуждестранни филми на Netflix UK е набъбнала със заглавия на Боливуд, както стари, така и нови.

Все още получавате прокси грешка в Netflix? Опитайте тази:

Ако сте се свързали с един от VPN, които препоръчахме по-горе, но все пак получавате грешка в прокси сървъра на Netflix, когато се опитвате да предавате поточно видео, опитайте следните стъпки:

 1. Консултирайте се с вашия доставчик, за да попитате кои сървъри деблокират Netflix UK. Вероятно е не всички сървъри да заобиколят защитната стена.
 2. Излезте от всички профили в Google, включително този в браузъра Chrome. Google кешира IP адреси и може да разкрие вашето реално местоположение до Netflix.
 3. Деактивирайте вашия GPS и всички други услуги, базирани на местоположение във вашето устройство и браузър. Ако сте допуснали Netflix да вижда местоположението ви в миналото, деактивирайте това разрешение в настройките на браузъра си.
 4. Изчистване на бисквитките, кеша и временните файлове на браузъра. Вижте нашите уроци за това как да изчистите бисквитките си и да изчистите кеша на браузъра на всяка от основните операционни системи.
 5. Деактивиране на IPv6. Това е главно за потребители на Windows 10, но може да причини проблеми на други операционни системи. В Windows 10 можете да деактивирате IPv6 във вашите wifi свойства.
 6. Измийте DNS кеша си. В Windows отворете командния ред в режим на администратор и въведете командата: ipconfig / flushdns
 7. Настройте часовата зона на устройството спрямо страната, в която се опитвате да гледате Netflix. Времевата зона на Обединеното кралство е UTC + 0 през лятото и UTC + 1 през зимата.
 8. Ако сте свързани с wifi мрежа и имате достъп до wifi рутера, преименувайте wifi мрежата или SSID. Добавете „_nomap“ към края на името на мрежата (минус кавички). Това ще се откаже от геолокационните услуги на Google, които използват wifi мрежи, за да помогнат да се определи къде се намират хората. Трябва да свържете отново устройството си с преименуваната мрежа.
 9. Прекъснете връзката и свържете отново със същото местоположение на сървъра, за да видите дали можете да получите различен IP адрес, който не е в черен списък от Netflix.

Вижте също: Най-добрите VPN мрежи за Netflix US

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 36

Adblock
detector