Как да получите норвежки IP адрес за по-малко от 5 минути

Как да получите норвежки IP адрес

VPN или виртуална частна мрежа може да звучи малко обезсърчително, но всъщност е доста просто. Когато използвате VPN, се свързвате със сървър (в този случай сървър в Норвегия). По този начин вие ефективно криете истинския си IP адрес и местоположение. VPN криптира вашите данни и ги маршрутизира през сървъра, като ви предоставя нов норвежки IP адрес. Така можете да сърфирате като в Норвегия, неограничено. Въпреки че ще изследваме най-добрите VPN за да получим подробно IP адрес за Норвегия, ето кратък обобщен списък на нашите най-добри VPN за IP в Норвегия:

Най-добрите VPN за IP в Норвегия

 1. ExpressVPN Нашият избор №1. Най-бързият и надежден VPN за Норвегия. Деблокира Netflix, HBO Nordic и др. Сигурен, лесен за използване и има 24/7 поддръжка за чат на живо. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Най-добра бюджетна опция. Бърза и надеждна VPN услуга, която може да се използва на до 7 устройства.
 3. NordVPN Много бързи сървъри в Норвегия. Може да деблокира Netflix и Amazon Prime Video. Удобни за потребителите приложения и силни защитни функции.
 4. IPVanish Използвайте на до 10 устройства едновременно. Високоскоростни сървъри в Норвегия и силна сигурност с политика без регистрация.
 5. PrivateVPN Високоскоростна VPN услуга за Норвегия. Деблокира популярни стрийминг услуги, включително Netflix.

Как да получите норвежки IP адрес

Можете да получите IP адрес за Норвегия или почти всяка друга държава.

Това е бързо и лесно и процесът винаги е един и същ:

 1. Изберете VPN със сървър или сървъри в Норвегия - препоръчваме ExpressVPN за норвежки IP адрес.
 2. Регистрирайте се с VPN услугата и изтеглете софтуера за вашето устройство.
 3. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и се свържете със сървър в Норвегия.
 4. Вече сте свързани! Гео ограниченото съдържание вече трябва да се деблокира.
 5. Ако срещнете проблеми, опитайте да изчистите бисквитките на браузъра си. Освен това, опитайте друг норвежки сървър или се свържете с поддръжката на вашия доставчик на VPN.

СЪВЕТ: КАК БЕЗПЛАТНО да получите страхотен платен VPN: 
Наясно сме, че много потребители не се нуждаят от достъп до VPN за дълго време. Ако сте в годишната си ваканция и се нуждаете от VPN услуга за по-малко от месец, препоръчваме ви да се възползвате от 30-дневната гаранция за връщане на пари на ExpressVPN. Първоначално трябва да платите предварително, но ExpressVPN предлага възстановяване без въпроси, ако бъде анулирано през първите 30 дни. Не сме чували за случаи, в които този ангажимент не е спазен, така че очевидно е безрисков. Тази оферта все още е налице, независимо дали сте летовница.

Кой е най-добрият VPN за получаване на IP адрес за Норвегия?

Има широк спектър от фактори, които трябва да се вземат предвид при обмислянето на най-добрия VPN за получаване на IP адрес за Норвегия. Те включват броя на наличните сървъри, скоростта и надеждността на връзките и предлаганото ниво на сигурност.

Ние изследвахме много VPN на пазара със сървъри в Норвегия и избрани от тях, които предоставят следното:

 • Бързи и последователни сървъри, разположени в Норвегия
 • Мрежа от сървъри в десетки страни
 • Възможност за деблокиране на стрийминг услуги като Netflix
 • Силна сигурност с криптиране и ключ за убийство
 • Правила без регистрация, така че вашите данни да останат поверителни
 • Настолни и мобилни приложения, които са лесни за използване
 • Поддръжка на клиенти, идеално достъпна чрез чат на живо

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е бърз и сигурен VPN за Норвегия. Всъщност това е чудесна VPN услуга за почти навсякъде. Това е така, защото ExpressVPN има над 2000 сървъра в 94 държави, което означава, че ще можете да деблокирате гео ограничено съдържание от цял ​​свят. Една от основните продажби на ExpressVPN е, че работи много добре в деблокирането на стрийминг услуги като Netflix и Amazon Prime Video. Всъщност бързите му сървъри, неограничената честотна лента и липсата на дроселинг го правят идеален за стрийминг на любимите ви филми и телевизионни предавания.

Друга причина, която препоръчваме ExpressVPN за получаване на IP адрес за Норвегия, са неговите удобни за потребителя приложения. Разширенията на браузъра също са приятно докосване, което добавя към нивото на удобство. За разлика от някои VPN, ExpressVPN предлага приложения за Linux и рутери, докато смарт телевизорите и игрите конзоли се поддържат чрез интелигентния DNS прокси сървър на MediaStreamer на ExpressVPN. Ако се нуждаете от помощ с тях, ExpressVPN предлага, може би, най-добрата 24/7 поддръжка за чат на живо, която сме намерили във всеки VPN.

Независимо дали сте в Норвегия или в чужбина, вашата онлайн сигурност е от изключително значение. ExpressVPN защитава вашите данни с 256-битово AES криптиране и ви предлага защита от течове на DNS. Функцията за превключване на убиване намалява трафика на вашето устройство, ако връзката VPN спадне, предотвратявайки излагането на вашите данни. Базиран на Британските Вирджински острови, той е извън зоркия поглед на алианса за разузнаване Five Eyes и не идентифицира регистрационни файлове на своите потребители. Като цяло, ExpressVPN е високо сигурна VPN, на която се доверяват много хора.

Можете да изтеглите ExpressVPN на Windows, Mac, Android, iOS, Linux и рутери. Разширенията на браузъра са налични за Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • Сървъри в 94 страни, включително Норвегия
 • Супер бързите скорости са чудесни за стрийминг и изтегляне
 • Деблокира много популярни услуги, включително Netflix
 • Удобни за потребителя приложения и разширения за браузър
 • Силни функции за криптиране и защита
 • 24/7 поддръжка за чат на живо

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от повечето VPN мрежи

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА НОРВЕГИЯ: ExpressVPN е нашата най-добра препоръка за IP адрес за Норвегия. Той е бърз, високо защитен и деблокира повечето гео-ограничени съдържание, включително Netflix, HBO Nordic и Viaplay. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е VPN услуга, която предлага редица предимства, ако искате да получите IP адрес за Норвегия. По-специално, CyberGhost има повече от 5700 сървъра по целия свят, 30 от които са в Норвегия. В нашето тестване открихме, че това е бърз VPN. Предлагайки неограничена честотна лента и трафик, CyberGhost ви позволява да излъчвате телевизионни предавания и филми с 1080p HD без дроселиране, което някои интернет доставчици налагат. Приложенията са лесни за начинаещи за използване и е възможно да превключвате различни опции, включително рекламен блокер.

Това е VPN с добра стойност, който позволява едновременни връзки на до 7 устройства. Какво още, CyberGhost включва 45-дневна гаранция за връщане на парите - повечето VPN предлагат само до 30 дни. Що се отнася до сигурността, CyberGhost е друг VPN, който си струва да се обмисли. Той използва 256-битово AES криптиране за защита на вашите данни. Той също така включва защита от течове на DNS, превключвател за убийства и стриктна политика без регистрация, така че личната ви информация остава частна.

Можете да използвате CyberGhost на десктоп (Windows, Mac и Linux), мобилен (Android и iOS), както и Amazon Fire TV и Fire Stick. Предлага се и разширение за браузър Chrome. Рутерите изискват ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • 30 сървъра в Норвегия, чудесно за деблокиране на съдържание, докато сте в чужбина
 • Бързи сървъри и неограничена честотна лента
 • Използвайте на до 7 устройства
 • 45-дневна гаранция за връщане на парите
 • Защитено с криптиране и политика без регистрация

Недостатъци:

 • Не работи в Китай

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: CyberGhost има хиляди бързи и надеждни сървъри. Може да се използва на до 7 устройства наведнъж и няма политика без регистрация. Включва 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има 68 сървъра в Норвегия и около 5 200 по целия свят. Такова изобилие от сървъри прави деблокирането на гео ограничено съдържание просто. Бързите скорости и неограничената честотна лента, предлагани от NordVPN, означават, че можете да предавате норвежки телевизионни предавания и спортни събития без буфериране. Нещо повече, можете да използвате един акаунт в NordVPN, за да свържете до 6 устройства. Приложенията NordVPN са отзивчиви и правят свързването със сървър и настройват вашите предпочитания изключително бързо и лесно.

Окомплектован с функции за защита, NordVPN е един от най-сигурните VPN, които можете да използвате. Потребителите, които търсят още по-голяма онлайн защита, могат да се свържат със специализирани сървъри, които включват неясни сървъри, двоен VPN и Onion през VPN. Разбира се, NordVPN предлага и 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и превключвател за убийство. Със седалище в Панама, NordVPN има стриктна политика без регистрация, защитавайки вашата лична информация.

Приложенията NordVPN са достъпни за Windows, Mac, Linux, Android, iOS и Android TV, докато разширенията на браузъра се предлагат за Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • 68 сървъра в Норвегия и 5000+ по целия свят, отблокира почти всичко
 • Бързи сървъри и неограничена честотна лента
 • Деблокира Netflix, Amazon Prime Video и т.н..
 • Лесни за използване и отзивчиви приложения
 • Защитава поверителността ви със строга политика без регистрация

Недостатъци:

 • Няколко непоследователни сървъра

СТОЙНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ: NordVPN предлага голяма обща стойност. Той има десетки бързи сървъри в Норвегия, отблокира Netflix и има силна сигурност. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish има 10 сървъра в Норвегия към момента на писане и над 1100 по целия свят. Това е VPN услуга, която предлага отлична стойност и можете да я използвате на до 10 устройства едновременно - повечето VPN позволяват най-много три до пет. След като тествахме IPVanish широко, можем да кажем, че това е бърза и надеждна VPN услуга. Неограничената честотна лента ви позволява да стриймвате с високо качество без досадните прекъсвания на буфериране и изоставане.

Приложенията за IPVanish са достатъчно лесни за използване и това прави намирането и свързването със сървър бързо и лесно. въпреки това, винаги има възможност да се свържете с денонощната поддръжка за чат на живо, ако срещнете проблеми. Открихме, че са бързи и полезни в отговорите им на нашите запитвания. Можете да имате спокойствие, когато използвате IPVanish, който използва 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и превключвател за убиване, за да подобрите вашата онлайн сигурност. Съществува и строга политика за нулева регистрация.

Приложенията за IPVanish са достъпни за следното: Windows, Mac, Android, iOS и Fire TV. За Linux и рутери е необходима ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Използвайте на до 10 устройства
 • Бързи и надеждни сървъри
 • Защитени с криптиране и без политика на регистрация

Недостатъци:

 • Няма възможност за плащане в биткойн / криптовалута

PERFECT FOR FAMILIES: IPVanish може да се използва на до 10 устройства едновременно. Той е бърз и надежден за стрийминг и е защитен със силно криптиране. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е един от най-добрите VPN мрежи за поточно съдържание на норвежки телевизор благодарение на много бързите сървъри в оферта Въпреки че има по-малка мрежа от сървъри, те са разпространени в 59 страни (включително Норвегия), което ви позволява да имате достъп до много географско ограничено съдържание. Това включва харесванията на Netflix и Amazon Prime Video, и двете от които ще можете да гледате без буфериране или забавяне. Ще можете да използвате PrivateVPN на десктоп и мобилни устройства и дори да свързвате до шест устройства наведнъж.

Въпреки че е малко вероятно да срещнете твърде много проблеми, когато използвате PrivateVPN, поддръжка на клиенти на живо е на разположение. Приложенията са удобни за потребителя и са идеални за начинаещи. PrivateVPN използва 256-битово AES криптиране и предлага DNS защита от теч. Има също превключвател за убийство и нулева политика за регистриране на данни, което го прави сигурен VPN.

Можете да използвате родните приложения на PrivateVPN, налични за Windows, Mac, Android и iOS. Linux и рутери изискват ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Бързи сървъри за стрийминг на Netflix
 • Отличен за деблокиране на гео ограничено съдържание
 • Високо ниво на сигурност с 256-битово AES криптиране

Недостатъци:

 • Сравнително малка мрежа от сървъри
 • Поддръжката на чат на живо не е достъпна 24/7

БЪРЗО СТРЕЙМИРАНЕ: PrivateVPN има бързи сървъри за стрийминг на Netflix. Той деблокира повечето гео-ограничено съдържание и има високо ниво на сигурност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Законни ли са VPN в Норвегия?

Да, VPN са законни в Норвегия. Ако сте в Норвегия, можете законно да използвате VPN за достъп до интернет без ограничения.

Норвежките доставчици на интернет услуги (ISP) имат блокира основните сайтове за споделяне на файлове като The Pirate Bay от 2015 г. Това е така, защото поредицата в Норвегия е незаконна поради строгите закони за борба с пиратството.

Защо имам нужда от IP адрес за Норвегия?

Норвегия е страна с почти никаква цензура в Интернет. Описан през 2018 г. от Freedom House като "една от най-здравите демокрации в света", норвежките граждани могат да имат достъп до повечето уебсайтове и услуги без проблеми. Разбираемо, интернет доставчиците в Норвегия имат DNS филтър, който блокира уебсайтове, за които се знае, че са домакини на детска порнография.

Независимо от високото ниво на свобода, предоставено на тези, които използват интернет в Норвегия, VPN все още се препоръчва. Ако се намирате в Норвегия, най-добрите VPN мрежи за Норвегия ви позволяват да деблокирате географски ограничени сайтове и услуги от други страни. Без значение къде се намирате, VPN служи за защита на вашата онлайн поверителност, предотвратявайки достъпа на вашия интернет доставчик и снайперисти до вашите данни.

Как мога да гледам норвежка телевизия в чужбина с VPN?

Ако сте извън Норвегия и искате да гледате норвежки телевизионни предавания и филми, свързването към VPN сървър в Норвегия ще свърши работа. Това ще ви предостави IP адрес за Норвегия. Ако откриете, че съдържанието все още е блокирано, опитайте да изчистите бисквитките на вашия браузър. Като алтернатива, опитайте да се свържете с друг норвежки сървър или се свържете с поддръжката на вашата VPN.

С норвежки IP адрес ще можете да гледате съдържание от норвежки телевизионни канали като NRK1, TV2 Sumo, Viafree.no и TVNorge. Ще имате и възможност да деблокирате популярни стрийминг услуги като Netflix, BBC iPlayer, Viaplay и HBO Nordic.

Мога ли да използвам безплатен VPN, за да получа IP адрес за Норвегия?

Въпреки че можете да използвате безплатен VPN, за да получите IP адрес за Норвегия, ние не го препоръчваме. Преди всичко, ако планирате поточно предаване, безплатните VPN мрежи не са идеални. Те са склонни да са бавни поради големия брой потребители и липсата на сървъри. По този начин вероятно ще срещнете много буфериране и изоставане, докато се опитвате да гледате телевизионни предавания. Какво още, повечето безплатни VPN не могат да деблокират поточни услуги като Netflix, което блокира повечето VPN.

Друга област, в която често липсват безплатни VPN мрежи, е сигурността. А VPN трябва да ви позволи да получите достъп до съдържание с географски ограничения, като същевременно ви защитава онлайн. за жалост, много безплатни VPN липсват важни функции за сигурност като 256-битово AES криптиране и превключвател за убийство. Нещо по-лошо е, че някои безплатни VPN всъщност регистрират информацията ви и я продават на трети страни - включително някои от тези, които твърдят, че нямат политика за регистрация. Безплатните VPN просто не си заслужават.

„Норвежки гранж флаг“ от Никола Реймънд, лицензиран съгласно CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − = 57

Adblock
detector