Как да получите Пакистан IP адрес от всяко място през 2020 г. с VPN

ip адрес за пакистан

Пакистанските стрийминг сайтове като ARY, Hum TV, PTV, PTV Sports и Dunya TV често ограничават достъпа до техните потоци на живо въз основа на вашето местоположение. Това означава, че няма да получите пълния списък от услуги ако влезете без Пакистан IP адрес. Възможно е също да имате проблеми с достъпа до други сайтове или акаунти, като онлайн банкови услуги от Habib Bank или MCB Bank.

Надежден метод за деблокиране на тези услуги и получаване на неограничен интернет опит е да се абонирате за виртуална частна мрежа (VPN). VPN криптира целия трафик, преминаващ към и от вашето устройство, и го маршрутизира чрез посреднически сървър. Имате възможност да изберете сървър в Пакистан, следвайки който вашият истински IP адрес ще бъде заменен с такъв от Пакистан. Това е локално-агностичен метод, което означава, че можете да сте навсякъде по света и той все още ще работи.

VPN не е само за подправяне на местоположение и аспект на криптиране на VPN означава, че вашият трафик ще бъде нечетлив за всички снайперисти, включително хакери или вашия доставчик на интернет услуги (ISP). Прочетете, за да разберете как да получите Пакистан IP адрес и най-добрите VPN за това.

Как да получите Пакистан IP адрес

VPN-ите изобщо не са сложни. Следвайте стъпка по стъпка инструкциите по-долу, за да сърфирате в интернет с Пакистан IP адрес.

Ето как да получите Пакистан IP адрес от всяко място с VPN:

 1. Първо, разрешете се на услуга, която отговаря на вашите изисквания (препоръчваме ExpressVPN).
 2. След като плащането ви бъде удостоверено, изтеглете родния софтуер за вашето устройство директно от доставчика или от официален магазин за приложения. Не използвайте сайтове на трети страни при никакви обстоятелства.
 3. Свържете се със сървър в Пакистан.
 4. Опитайте достъп до гео-ограничено пакистанско съдържание. Ако не работи веднага, изчистете кеш паметта и бисквитките на вашия браузър и опитайте отново.

СЪВЕТ: КАК ДА ПОЛУЧИТЕ ПЛАЩАНЕ VPN БЕЗПЛАТНО: Възможно е да не се интересувате от дългосрочен ангажимент. Докато най-добрите (и най-евтините) VPN сделки обикновено включват годишен план или по-дълъг, има възможност да използвате 30-дневната гаранция за връщане на парите на ExpressVPN. Ще бъдете помолени да се регистрирате и да платите предварително с работеща кредитна карта, но компанията обработва всички заявки за възстановяване в рамките на първите 30 дни с политика „без въпроси”. Това е безрискова опция.

Има много подробности за всеки от доставчиците по-долу, но ако не можете да се придържате за цялата публикация, ето обобщен списък на най-добрите VPN за получаване на IP адрес от Пакистан:

 1. ExpressVPN: Нашият най-добър избор за получаване на Пакистан IP адрес! Този оператор има някои от най-бързите сървъри, изпъстрени по целия свят. Приложенията им са сигурни и лесни за използване, а връзките са частни. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost: Доставчик на бюджет с някои от най-бързите сървъри за поточно предаване, на които се натъкнахме в нашите тестове. Приложенията са лесни за използване и сигурни.
 3. VyprVPN: Използвайте техния собствен затъмняващ техник, за да запазите връзките лични. Добра скорост и много сигурна.
 4. PureVPN: Защита на индустрията със силна репутация за заобикаляне на географски ограничени блокове.
 5. HideMyAss !: Ще свърши работата, но също така и някои съперници с по-добри цени в този списък.

VPN услугите са в изобилие от интернет. Но не правете грешката да ги поставяте в една и съща категория. Нашият списък с най-добрите VPN за получаване на Пакистан IP адрес зависи от следните стандарти:

Критерии за избор на най-добрите VPN

 • Поддържа няколко сървъра в Пакистан
 • В състояние е да деблокира редица географски услуги за стрийминг
 • Използва строги протоколи за криптиране, така че вашите данни да бъдат защитени
 • Предоставя приложения за Android, iOS, Windows и MacOS
 • Не съхранява записи за поведение на потребителя

Кой е най-добрият VPN за получаване на Пакистан IP адрес?

И накрая, можете да сърфирате в интернет с Пакистан IP адрес и да имате достъп до цялото си любимо съдържание и услуги. Ето нашия пълен списък с най-добрите VPN, които можете да използвате, за да получите IP адрес за Пакистан:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е нашата най-добра избор за придобиване на IP адрес от Пакистан по много причини, включително неговата надеждност, бързи скорости и удобни за потребителя приложения. Към момента на писането той предлага повече от 3000 сървъра в 94 държави, включително Пакистан.

Едно от предимствата на ExpressVPN е способността му последователно да надхитри географски ограничени поточни медийни услуги. Той може да деблокира Netflix US, Hulu, BBC iPlayer, Fox, Sky, Acorn TV и други, така че достъпът до ARY, Hum TV и PTV не трябва да създава проблеми. ExpressVPN може да ви помогне да предавате HD и 4K видео без забележимо изоставане.

Параметрите за сигурност са най-високо ниво. Услугата използва 256-битово криптиране, наричано още „военно ниво“. Допълнителните функции за защита включват превключвател за интернет убийство, перфектна секретност напред и защита от изтичане на DNS.

Друга печалба за поверителност е, че ExpressVPN има вътрешна политика да не съхранява никакви дневници за трафик. Има известно неидентифициране на задържане на метаданни, но се използва за вътрешна използваемост. Един акаунт позволява пет устройства да се свързват едновременно.

Поддръжката на клиенти чрез чат на живо е достъпна денонощно. За потребителите, които са в поверителност, има възможност да плащат чрез Bitcoin.

ExpressVPN предлага приложения за Windows, MacOS, Android и iOS.

Професионалисти:

 • Супер бързи и надеждни сървъри
 • Чудесен за HD стрийминг и изтегляне
 • Силна сигурност
 • Способен да заобикаля гео ограниченията
 • Добре проектирани приложения

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от конкурентните услуги

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ПАКИСТАН: ExpressVPN е най-добрият ни избор и безспорно е услуга от световна класа, предлагаща бързи скорости, силна сигурност и отлични възможности за деблокиране. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на пари без реплики.

Прочетете нашия отзив за ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost управлява повече от 3500 сървъра в 59 държави, включително 10 сървъра в Пакистан. Това е бърза и ефективна услуга, която е лесна за настройване и проектирана за новодошлите в света на VPN мрежи.

CyberGhost е най-известен със своите поточни и деблокиращи възможности. Някои от сайтовете, с които работи са Netflix, BBC iPlayer и Amazon Prime Video.

Този доставчик улеснява деблокирането на конкретни поточни услуги в приложението си. Платен акаунт позволява едновременно да се свързват седем устройства и има различни вградени услуги, като adblocker, защита срещу злонамерен софтуер и анти-проследяване.

Целият потребителски трафик е осигурен от 256-битово AES криптиране в OpenVPN протокола, които са най-висок стандарт. За допълнителна поверителност, има постоянно включен превключвател за интернет, както и перфектна тайна за напред.

Компанията е регистрирана в Румъния, където няма действащи закони за задължително съхраняване на данни. Той се придържа към политика за не съхраняване на лична информация (PII). Чатът на живо е достъпен 24/7.

Приложенията са налични за Android, iOS, Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Бърза услуга, която е добра за поточно предаване
 • Приятелски програми за начинаещи, които са лесни за инсталиране и използване
 • Сигурни и частни
 • Много лесно да започнете

Недостатъци:

 • Липсват някои разширени функции

НАЙ-ДОБРАТА БЮДЖЕТНА ОПЦИЯ: CyberGhost е евтина VPN услуга, която е бърза, сигурна и отлична за стрийминг. Включена е 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия задълбочен преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. VyprVPN

VyprVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.VyprVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VyprVPN е известен с това, че е една от най-модерните VPN услуги в света поради невероятната си технология, затъмняваща местоположението. Той има над 700 сървъра по целия свят, включително опция за свързване със сървър в Карачи, най-големият град в Пакистан.

Услугата може да деблокира Netflix, BBC iPlayer, Hulu и други сайтове за стрийминг, така че местните пакистански мрежи не трябва да представляват проблеми. Представителите на поддръжката на клиенти, които са достъпни денонощно, могат да предоставят допълнителна поддръжка, ако имате конкретна услуга, до която искате да получите достъп.

Този доставчик наскоро обнови своята политика за поверителност и сега не съхранява PII. В миналото той регистрира IP адреси и някои други потребителски данни.

VyprVPN е доказан изпълнител, когато става дума за деблокиране на специфични за Китай услуги. Неговата собственост Технологията за прикриване на Chameleon ™ се счита за една от най-добрите в индустрията. Това обаче ще ви струва няколко допълнителни долара.

VyprVPN включва безплатна тридневна пробна версия с всички пакети, така че можете да я изпробвате и да отмените, ако не отговаря на вашите изисквания.

Приложенията за Android и iOS са включени, както и настолните версии за Windows и MacOS. Единичният абонамент позволява да се свържат едновременно три устройства.

Професионалисти:

 • Бързи скорости и стабилна връзка
 • Деблокира Netflix и други услуги
 • Силни стандарти за криптиране

Недостатъци:

 • Не приема биткойн

ВЕРСАТИЛНО И НАДЕЖНО: VyprVPN ще държи всички снайпери в резерва, благодарение на технологията си за шифроване от световна класа.

Прочетете нашия отзив за VyprVPN.

VyprVPN Купон Спестете 81% на 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

4. PureVPN

PureVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PureVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 31 ДНИ

PureVPN оперира доста стабилна мрежа от над 1750 сървъра, разпространени по целия свят, включително опции в Исламабад, столицата на Пакистан.

Услугата е със седалище в Хонконг и има специфичен за Азия наклон за избора на сървъри. Макар че веднъж се смяташе за високо реномирана VPN услуга, тази репутация отне малко побой, след като в медийните съобщения се твърди, че компанията не е успяла да разкрие факта, че регистрира данни.

Въпреки това PureVPN положи съгласувани усилия, за да спечели доверието на потребителите. Сега има ясна политика за поверителност, която недвусмислено заявява, че не съхранява потребителски данни. Освен това има нови, добре проектирани приложения.

PureVPN е в състояние да деблокира няколко гео-ограничени услуги като Netflix, Hulu и Amazon Prime Video. Можете да предавате 1080p видео без никакво буфериране. Целият трафик се криптира с помощта на 256-битово AES криптиране, заедно с допълнителни функции за поверителност, като превключвател за интернет убийство. Подобно е на VyprVPN, в смисъл, че е един от редките VPN, които имат сървъри в Китай.

Налични са приложения за Windows, MacOS, Android и iOS. Един акаунт позволява едновременно да се свързват пет устройства, а поддръжката на клиентите е достъпна денонощно, 365 дни в годината.

Професионалисти:

 • Скоростите бяха достатъчно добри за HD стрийминг по време на тестване
 • Деблокира гео ограничени услуги като Netflix
 • Подобрен потребителски интерфейс и функции

Недостатъци:

 • Някои проблеми със свързаността с няколко сървъра
 • Предишни проблеми с поверителността

БЪРЗО И НАДЕЖНО: PureVPN предлага бърза и надеждна услуга на цена, която е достъпна и няма да наруши банката. Той също така предлага 31-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия пълен преглед на PureVPN.

PureVPN КупонHOLIDAY СПЕЦИАЛЕН - Спестете 88% от 5-годишния планGET DEALДисконтът се прилага автоматично

5. HideMyAss

Скриване на моя задник VPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.HideMyAss.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

HideMyAss оперира 930 сървъра в 190 страни. Компанията е в областта на VPN индустрията отдавна и е събрала над 400 милиона потребители. Той предлага опции за сървър в почти всички страни по света, включително Пакистан.

HideMyAss е достатъчно бърз, стабилен и достатъчно решителен, за да преодолее ограниченията около различни поточни услуги, включително Netflix, Hulu и BBC iPlayer.

Този доставчик използва 256-битово AES криптиране, за да защити потребителския трафик заедно с 4,996-битови RSA ключове и перфектна секретност напред. За съжаление, той регистрира потребителски данни по подразбиране, включително IP адреси. Можете обаче да коригирате тази настройка по подразбиране в приложението. В случай на проблеми, просто се свържете с екипа за поддръжка на чата на живо и те ще ви помогнат.

Можете да намерите приложения за Windows, MacOS, Android и iOS. Единичната връзка позволява едновременно да се свързват пет устройства.

Професионалисти:

 • Голям брой обхванати държави
 • Достойни скорости за стрийминг
 • Поддръжка на чат на живо

Недостатъци:

 • Политика за регистриране на данни
 • По-скъпо от съперниците

ПОТРЕБИТЕЛ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ: HideMyAss работи с много стрийминг услуги и има солидна скорост. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на HideMyAss

Скрий My Ass CouponGet 64% отстъпка от 36-месечния планGET DEALКупон се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за получаване на IP адрес от Пакистан?

Със сигурност е възможно да се регистрирате за безплатни VPN услуги, но ще ви е трудно да намерите такава, която също предлага сървъри в Пакистан. В същото време безплатните VPN мрежи са лошо, защото опитът, който предлагат, е разочароващ, меко казано.

Разбрахме защо потребителите могат да се изкушат да изберат безплатен VPN. Няма предварително плащане в брой и може да отнеме само няколко кликвания, за да се настроите. Но няма такова нещо като безплатен обяд.

Някои безплатни доставчици на VPN бяха уловени като миниращи потребителски данни и ги продават на трети рекламодатели. В края на деня те са регистрирани фирми и трябва да правят пари, за да плащат за сървъри и други режийни разходи. За да печелят от трафика, един доставчик дори е направил нещата крачка напред и използва празен трафик за изграждане на армии на ботнет.

Нещо повече, много безплатни VPN приложения идват в комплект със злонамерен софтуер, което може да доведе до изнудване и загуба на данни. Ако целта ви е да предавате съдържание или сигурен достъп до банкови услуги, тогава няма да го постигнете, като използвате безплатен VPN.

Като цяло в ваш интерес е да избягвате безплатни VPN-и. Ако имате нужда от VPN за кратък период от време, следвайте препоръката, която направихме в началото на тази статия (възползвайки се от 30-дневната гаранция за връщане на парите на ExpressVPN). В противен случай е най-добре да се възползвате от платена VPN и да се наслаждавате на безпроблемно изживяване всеки път.

Вижте също: Най-добрите VPN за Пакистан

Мога ли да използвам VPN за гледане на Пакистан телевизия онлайн?

Свързването към VPN с пакистански сървър автоматично ще ви даде локален IP адрес. Това означава, че онлайн телевизионните потоци като тези от PTV, PTV Sports, Hum TV, ARY, Geo и други автоматично ще ви бъдат предоставени автоматично.

Възможно е някои канали да изискват от вас да се регистрирате и да получите потребителско име и парола (това също може да изисква въвеждане на местен адрес), преди да ви бъде разрешено да предавате съдържание на живо. Най-добре е в този случай да се провери с отделни сайтове за яснота.

Местната библиотека на Netflix от Пакистан ще бъде достъпна, стига да влезете с IP адрес от страната.

Какви сайтове са блокирани в Пакистан?

Свободите в Интернет в Пакистан са претърпели доста голяма промяна, но понастоящем няма ограничения за приложенията за социални медии или VoIP услуги, въпреки че в миналото е имало блокади. Някои сайтове за новини и медии, особено тези, които произхождат от Индия, са блокирани. Торентите седят в законна сива зона и нямат реална яснота дали са разрешени или не. За всички намерения и цели е най-добре да използвате VPN за безопасно навигиране в мрежата.

Какво друго мога да направя с IP адрес от Пакистан?

Друг често използван случай за VPN е възможността за сигурен достъп до онлайн банкиране. IP адрес от Пакистан означава, че ще бъде по-лесно да проверите вашата онлайн банкова сметка от HBL, UBL, Standard Chartered Bank, Allied Bank и други. В банката ще се покаже, че влизате от местоположение в Пакистан и няма да повдигнете червени флагове за съответствие, които може да са възникнали от местоположение, което не е в Пакистан.

Функциите за криптиране, включени в VPN, го превръщат в безпроблемно изживяване за достъп до обществен wifi. Това са незащитените wifi мрежи, които намирате на летища, хотели, молове и кафенета, където хакерите могат да чакат и да се опитат да откраднат вашите данни. С VPN обаче връзката е практически несъществуваща.

Какви са другите методи за получаване на IP адрес от Пакистан?

VPN услугите са една от няколко опции, които трябва безопасно да промените своя IP адрес. Те са най-ефективният и бърз вариант със сигурност, но друг метод е да използвате браузъра Tor, за да скриете вашия IP адрес.

Първоначалното намерение на проекта Tor беше да потуши опитите за масово наблюдение от страна на държавните агенции. Нейният водещ продукт, браузърът Tor, е безплатен за изтегляне и популярен сред свистващите и журналистите. За съжаление, той е много бавен, така че не е подходящ за задачи с интензивни данни като поточно предаване или изтегляне.

Друг начин да скриете истинския си IP адрес е да използвате прокси сървъри. Но те са подобни на безплатните VPN мрежи, тъй като те се доставят с ограничения за данни, малък избор от местоположения и съмнителни политики за поверителност.

Източници на поточно предаване като Netflix от известно време наблюдават и блокират прокси сървърите. Бъдете готови за разочарование, ако планирате да разчитате на тях за достъп до любимите ви предавания и филми.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 21 =

Adblock
detector