Как да получите Тайланд IP адрес отвсякъде с VPN

Как да получите IP адрес за Тайланд

Най-лесният начин да получите Тайланд IP адрес е с VPN. Независимо дали искате да получите достъп до тайландските поточни услуги на Channel 7 или тайландски поточни услуги като Donnee, VPN е най-лесният начин да получите тайландски IP адрес. Съкратено до „Виртуална частна мрежа“, VPN взема интернет трафика на вашето устройство и го криптира, преди да го насочи към един от сървърите на VPN в местоположението, от което искате да разгледате.

Как да получите IP адрес за Тайланд

Можете да имате VPN и IP адрес за Тайланд за няколко минути. Ще ви преведем през това, което трябва да направите, стъпка по стъпка:

Ето как да получите IP адрес в Тайланд чрез VPN:

 1. Регистрирайте се с една от изброените VPN услуги. Препоръчваме ExpressVPN.
 2. Изтеглете софтуера за VPN (приложение или разширение за браузър), като изберете подходящата версия за вашата операционна система.
 3. Отворете приложението VPN и се свържете със сървър в Тайланд, за да получите тайландски IP адрес.
 4. Изпробвайте блокираното съдържание, което сега трябва да се деблокира!
 5. Ако все още имате проблеми, опитайте да изчистите бисквитките си. Можете също да опитате друг сървър или да се свържете с поддръжката на клиенти на вашия VPN.

СЪВЕТ: КАК ДА ПОЛУЧИТЕ ПЛАЩАНЕ VPN БЕЗПЛАТНО:

Знаете ли, че можете да получите платен VPN безплатно? Не е необходимо да се ангажирате цяла година, както при някои VPN. ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите. Въпреки че ще бъдете таксувани за първия месец, можете да поискате пълно възстановяване, без да задавате въпроси. Това е чудесен начин да изпробвате най-добрите VPN безрискови.

Ще обхванем задълбочено всеки доставчик, обсъждайки основните характеристики на офертата. Ако нямате време да прочетете цялата статия, ето бърз списък на най-добрите VPN за получаване на IP адрес в Тайланд:

 1. ExpressVPN: Нашият топ избор за Тайланд. Високоскоростен VPN с подходящи за начинаещи приложения и 24/7 поддръжка. Деблокира Netflix. Високо сигурна услуга с криптиране.
 2. NordVPN: Опция за най-добра стойност. Мрежа от 5 700 сървъра в 60 страни, включително Тайланд. Свържете шест устройства. Строга политика без регистрация и 24/7 поддръжка.
 3. CyberGhost: 10 сървъра в Тайланд. Бързо, сигурно и ви позволява да свържете до 7 устройства. Предлага 24/7 поддръжка и богата 45-дневна гаранция за връщане на парите.
 4. PrivateVPN: По-малка VPN услуга с бързи сървъри за стрийминг. Деблокира Netflix. Удобни за потребителя приложения и ви позволява да свързвате до 6 устройства едновременно.
 5. Surfshark: Позволява ви да свързвате неограничен брой устройства едновременно. Деблокира тайландски уебсайтове и услуги. VPN без регистрация с 24/7 поддръжка за чат на живо.
 6. VyprVPN: Силен всеобхватен, който деблокира най-ограниченото съдържание. Защитава поверителността ви с криптиране. Одитирана, за да докаже, че не поддържа никакви регистрационни файлове.

Интернет цензурата в Тайланд се увеличава през последните няколко години. Правителството на Тайланд не само блокира много уебсайтове, приложения и услуги, но и блокира някои VPN. Поради тази причина направихме обширни изследвания, за да разберем кои VPN мрежи все още работят в Тайланд.

Най-добрите VPN мрежи в Тайланд продължават да работят и отговарят на следните критерии:

 • VPN не е блокиран в Тайланд
 • Предлага сървъри в Тайланд и по целия свят
 • Бързи скорости за висококачествено поточно предаване
 • Политика за без регистрация, така че вашата поверителност е защитена
 • Допълнителни функции за защита, включително криптиране
 • 24/7 поддръжка на клиенти, за предпочитане с чат на живо
 • Удобни за потребителя приложения за настолни и мобилни устройства

Най-добрите VPN за получаване на IP адрес в Тайланд

Ето нашия списък с най-добрите VPN за получаване на IP адрес на Тайланд:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN предлага високоскоростни сървъри и високо ниво на сигурност, което го прави най-добрият VPN за получаване на IP адрес в Тайланд. Освен сървъри в Тайланд, ExpressVPN има над 2000 сървъра в 94 страни, включително САЩ, Великобритания и Япония. Това прави ExpressVPN чудесна възможност за деблокиране на гео-ограничено съдържание по целия свят. С неограничена честотна лента и без дроселиране, бързите скорости на ExpressVPN са идеални за стрийминг.

Говорейки за стрийминг, ExpressVPN може да деблокира Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, ESPN и други. Много рядко срещаме сайтове и услуги при нашето тестване, които не могат да бъдат деблокирани с ExpressVPN. Ако имате някакви съмнения обаче, винаги можете да поискате 24/7 поддръжка за чат на живо, което може би е най-доброто, което открихме от всеки VPN. Всъщност можете също да се възползвате от 30-дневната гаранция за връщане на пари и да изпробвате ExpressVPN без риск.

Много е важно всеки тайландски VPN да предлага отлична сигурност, особено поради високото ниво на цензура и наблюдение в Тайланд. Най-важното е, че ExpressVPN заявява, че не поддържа журнали за активност или връзка на потребителите. Нещо повече, той разполага с 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6, превключвател за убийство и разделно тунелиране. Базиран на Британските Вирджински острови, ExpressVPN може да предложи повече поверителност и анонимност от VPN в САЩ или Великобритания, тъй като не подлежи на заявки за запазване на данни..

Приложенията ExpressVPN могат да се изтеглят за следното: Windows, Mac, Android, iOS, Linux и рутери. Игровите конзоли и интелигентните телевизори могат да използват умна DNS прокси услуга на MediaVtreamer на ExpressVPN. Предлагат се разширения за браузър за Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • Сървъри в 94 страни по света, включително Тайланд
 • Отличен за деблокиране на стрийминг услуги като Netflix
 • 24/7 поддръжка на клиенти с функция за чат на живо
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Силна сигурност с криптиране и политика без регистрация
 • Удобни за потребителя приложения и разширения за браузър

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от повечето VPN мрежи

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ТАЙЛАНД: ExpressVPN е нашата най-добра препоръка. Тази VPN деблокира тайландски уебсайтове в чужбина и има бързи, последователни връзки за стрийминг и торент. Удобни за потребителя приложения и 24/7 поддръжка за чат на живо. Можете да опитате безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN се превърна в една от най-големите VPN услуги в света. Това се доказва от присъствието на над 5700 сървъри по целия свят в 60 държави, включително Тайланд. Известно е, че доставчиците на интернет услуги намаляват честотната лента на потребителите, което води до буфериране и изоставане при стрийминг. NordVPN предлага неограничена честотна лента и изобилието от сървъри означава по-малко задръствания. Сървърите са бързи и последователни и този VPN може да отблокира харесванията на Netflix, HBO Go и BBC iPlayer.

NordVPN предлага редица функции, които го правят голяма стойност VPN за Тайланд. По-специално, можете да използвате един акаунт в NordVPN, за да свържете до шест устройства. Приложенията на NordVPN са бързи и лесни за използване и наличието на специализирани сървъри като Onion Over VPN и Dedicated IP предлага допълнителни опции за защита. NordVPN е много сигурен избор, тъй като е базиран в Панама, която е извън съюзите Five Eyes and Fourteen Eyes. NordVPN има политика без регистрация, използва 256-битово AES криптиране и предлага DNS и IPv6 защита от теч и превключвател за убийство.

NordVPN предлага приложения за Windows, Mac, Android, iOS, Linux и Android TV. Разширенията на браузъра могат да бъдат изтеглени за Chrome и Firefox. Този VPN може да се използва със съвместими рутери, но е необходима ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Голяма мрежа от 5 700 сървъра в 60 страни, включително Тайланд
 • Бързи скорости и неограничена честотна лента за стрийминг
 • Деблокира Netflix и други популярни стрийминг услуги
 • Свържете до шест устройства наведнъж
 • Много важни функции за защита, включително политика за без регистрация

Недостатъци:

 • Някои ненадеждни сървъри

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN предлага редица сървъри в Тайланд и 5 700 сървъри в световен мащаб. Свържете до шест устройства едновременно. Деблокира Netflix. 24/7 поддръжка за чат на живо, достъпни приложения и разширения на браузъра и политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost предлага 10 сървъра в Тайланд по време на писането. Това е повече от мнозинството VPN мрежи на пазара. Като цяло CyberGhost има хиляди сървъри в 60 държави, което ви позволява да получите достъп до онлайн съдържание с ограничен достъп от почти навсякъде. CyberGhost е високоскоростен VPN и предлага неограничена честотна лента и трафик. По този начин, поточното съдържание с този базиран в Румъния VPN е лесно, без малко буфериране или забавяне.

Това е VPN, който предлага отлична стойност, тъй като можете да го използвате за защита на до седем устройства - всички с един абонамент. Какво още, CyberGhost предлага много щедра 45-дневна гаранция за връщане на парите (повечето VPN услуги предлагат най-много 30 дни). CyberGhost не само се представя добре, но предлага и високо ниво на сигурност благодарение на внедряването на 256-битово AES криптиране. Има също защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство. Не на последно място, CyberGhost има стриктна политика без регистрация.

Приложенията на CyberGhost са достъпни за Windows и Mac, както и за мобилни устройства за Android и iOS. Има също приложение за Amazon Fire TV и разширения на браузъра за Chrome и Firefox. За Linux и рутери е необходима ръчна настройка.

Професионалисти:

 • 10 сървъра в Тайланд
 • Бързи скорости за забавяне и без буфер стрийминг
 • Свържете до седем устройства едновременно
 • 45-дневна гаранция за връщане на парите
 • Защитена VPN с криптиране и политика без регистрация

Недостатъци:

 • Няма налични приложения за Linux или рутери

10 СЪРВЪРИ В ТАЙЛАНДА: CyberGhost има повече сървъри в Тайланд от повечето VPN. Той също така е бърз с неограничена честотна лента за непрекъснат поток. Включва 24/7 поддръжка за чат на живо и ви позволява да свързвате до седем устройства. Строга политика без регистрация. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN може да е по-малка VPN услуга, но можете да я използвате, за да получите IP адрес за Тайланд. PrivateVPN има само около 100 сървъра, които са разположени в 60 държави, включително Тайланд. Може да се каже, че PrivateVPN поставя акцент върху качеството, а не количеството, а скоростта на сървърите им със сигурност говори много. Тази VPN деблокира различни стрийминг услуги, включително Netflix и Amazon Prime Video. Потокът на видеоклипове в 1080p HD е безпроблемен, без буфериране или забавяне.

Приложенията, предлагани от PrivateVPN, са лесни за използване, което прави свързването със сървър или превключването на настройките бързо и удобно. По-специално, можете да свържете до шест устройства на един акаунт PrivateVPN, което прави това чудесен вариант за семейства. Що се отнася до вашата поверителност, PrivateVPN е сигурна опция за VPN, тъй като използва 256-битово AES криптиране, защитава от течове на DNS и IPv6 и има функция за превключване на убийствата. В него се посочва, че той не поддържа дневници за трафик, докато можете да изберете да плащате в bitcoin (първо използвайте услуга за смесване, за да направите това анонимно).

PrivateVPN предлага приложения за Windows, Mac, Android и iOS. Linux и рутери обаче изискват ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Висококачествени сървъри, предлагащи скорост и надеждност
 • Отличен за деблокиране на Netflix, Amazon Prime Video и т.н.
 • Свържете до шест устройства едновременно
 • Силни функции за защита, включително криптиране и превключвател за убийство

Недостатъци:

 • По-малка мрежа от сървъри като цяло
 • Поддръжката на клиенти не е достъпна 24/7

GREAT FOR STREAMING: PrivateVPN има бързи сървъри и деблокира най-популярните стрийминг услуги, включително Netflix. Той също така предлага високо ниво на сигурност с криптиране. Позволява до шест едновременни връзки и предлага поддръжка за чат на живо. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

5. Surfshark

SurfShark VPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark е нарастваща VPN услуга, която предлага около 800 сървъра в 50 страни, включително Тайланд. Полезно е за деблокиране на заключено в региона съдържание, независимо дали е тайландска телевизия или услуга за стрийминг в САЩ като Netflix. Обаче, може би най-доброто нещо за Surfshark е, че той може да се използва на неограничен брой устройства едновременно. Това го прави чудесен избор за споделяне със семейството.

Начинаещите ще оценят лесните за използване приложения и разширения за браузър, предлагани от Surfshark. Има дори 24/7 поддръжка за чат на живо, ако имате нужда от помощ. Сигурност-мъдър, Surfshark прилага стриктна политика без регистрация, за да защити поверителността на своите клиенти. Той също така използва 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и функция за превключване на убийствата, за да запази данните си сигурни.

Регистрацията за Surfshark предоставя достъп до приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV. Можете също да изтеглите разширения за браузър за Chrome и Firefox. Ръчната инсталация обаче е необходима за Linux и рутери.

Професионалисти:

 • Сървъри в Тайланд за отблокиране на тайландски уебсайтове със заключени региони
 • Свържете неограничен брой устройства едновременно.
 • Осигурява 24/7 поддръжка чрез чат на живо
 • Много силна сигурност със строга политика за без регистрация

Недостатъци:

 • Сравнително по-малка мрежа от сървъри

СИЛНА СИГУРНОСТ: Surfshark позволява неограничен брой едновременни връзки. Разблокиране на тайландска телевизия, Netflix и др. Добрата поддръжка на клиенти на разположение 24/7 чрез чат на живо Защита на вашите данни с политика за криптиране и без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

6. VyprVPN

VyprVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.VyprVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VyprVPN е силен VPN с повече от 700 сървъра по целия свят, включително Тайланд. Тествайки VyprVPN на широк спектър от уебсайтове и услуги, открихме, че това е надеждна опция за IP адрес в Тайланд. Той може да деблокира популярни стрийминг услуги като Netflix и Amazon Prime Video. Предаването на видеоклипове с HD качество е непрекъснато благодарение на неограничената честотна лента на VyprVPN. Ако срещнете някакви проблеми, винаги има 24/7 поддръжка за чат на живо, която е бърза и полезна.

Тествахме приложенията на VyprVPN и открихме, че са лесни за използване, което го прави идеален за начинаещи. Сигурността също е впечатляваща. VyprVPN използва 256-битово AES криптиране, DNS и IPv6 защита от теч и превключвател за убиване, който спира вашия интернет трафик, когато VPN е изключен. VyprVPN е със седалище в Швейцария - страна, известна със своите закони за поверителност. Какво още, VyprVPN е независимо одитирано, което доказва, че е VPN без регистрация.

VyprVPN може да бъде изтеглен на Windows, Mac, Android и iOS. Linux и рутери могат да се настройват ръчно.

Професионалисти:

 • Деблокира харесванията на Netflix и Amazon Prime Video
 • Високи скорости и неограничена честотна лента
 • 24/7 поддръжка за чат на живо
 • Защитете VPN без регистрационни файлове

Недостатъци:

 • По-скъпи от повечето VPN
 • Малка мрежа от само 700 сървъра

СИЛНА СИГУРНОСТ: VyprVPN е надежден VPN, който ви позволява да получите IP адрес за Тайланд и да деблокирате гео-ограничено съдържание. Деблокира Netflix. Предлага силна сигурност със строга политика без регистрация и криптиране. 24/7 поддръжка за чат на живо. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю на VyprVPN.

VyprVPN Купон Спестете 81% на 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN, за да получа IP адрес за Тайланд?

VPN блоковете не са рядкост в Тайланд, което означава, че много безплатни VPN просто няма да работят. Дори и да имате достатъчно щастие да намерите безплатен VPN, който работи в Тайланд, препоръчваме ви предпазливо поради 3 основни причини:

1. Тъй като повечето хора, които използват безплатни VPN опит, общата им ефективност не е голяма. Всъщност, безплатните VPN-и са доста бавни в по-голямата си част. Това не е твърде изненадващо, когато вземете предвид броя на хората, които се опитват да използват безплатната VPN услуга наведнъж. Има твърде много хора и твърде малко сървъри, както и ограничения за скорост и честотна лента, което води до неприятно изживяване.

2. Много хора намират безплатни VPN за малко прекалено прости. В безплатни VPN мрежи липсват функции. Това означава, че може да не успеете да запазите любимите си сървъри, да добавите разширение на браузъра или да използвате превключвател за убийство. Докато някои от тези функции просто добавят към удобството на VPN, някои от тях са от съществено значение за вашата сигурност онлайн. Нещо повече безплатните VPN мрежи не могат да деблокират поточни услуги като Netflix, Amazon Prime и BBC iPlayer.

3. Когато става въпрос за сигурност, безплатни VPN не трябва да се вярват. Както споменахме, на безплатните VPN липсват определени функции и това често означава, че те не предлагат криптиране, защита от течове на DNS или превключвател за убийство. Друга причина, поради която безплатните VPN-и не са толкова безопасни, е, че много регистрират информацията и дейността ви и я продават на трети страни (те трябва да изкарат пари по някакъв начин!). Възможно е също така безплатен VPN да зарази устройството ви със злонамерен софтуер и да ви изпрати с досадни, неподходящи реклами.

Защо ми трябва VPN за Тайланд?

Тайландският VPN е необходим, ако искате да получите IP адрес в Тайланд, когато сте на почивка или живеете в чужбина. Тя ви позволява да получите достъп до любимите си уебсайтове, услуги и приложения, дори ако сте в САЩ или Великобритания, например.

Тайланд блокира уебсайт

Въпреки че VPN може да ви помогне да получите достъп до съдържание в други страни, той също може да ви помогне да деблокирате съдържание, което е забранено във вашата страна. Потребителите на интернет в Тайланд може да попаднат на зелен екран, ако уебсайт или услуга са блокирани в страната (вижте изображението по-горе). За съжаление, цензурата в Интернет е разпространена в Тайланд, като Банкок е един от най-изследваните градове в света. Въпреки че някога това беше до голяма степен фокусирано върху блокирането на порнографски уебсайтове, през последните години се наблюдава разширяване на интернет цензурата в Тайланд до политически проблеми.

Как мога да гледам тайландска телевизия в чужбина с VPN?

Най-добрите VPN мрежи могат да деблокират всякакъв вид гео-ограничено съдържание, включително банкови услуги, новинарски статии и тайландска телевизия. Процесът на деблокиране на такова съдържание винаги е един и същ. Просто отворете своето VPN приложение или разширение за браузър и се свържете със сървър в Тайланд. Сега съдържанието трябва да се деблокира! Ако не, опитайте да изчистите бисквитките на браузъра си и да се свържете с поддръжката на вашия VPN, ако все още има проблем.

IP адресът в Тайланд ви позволява да деблокирате онлайн съдържание от тайландски телевизионни канали, включително канал 3 и канал 7. Ще имате достъп до тайландски стрийминг услуги като Doonee, докато VPN сървърите със сървъри в други страни могат да деблокират популярно географско ограничено съдържание като например Netflix US, Amazon Prime Video и HBO Go.

Легални ли са VPN в Тайланд?

VPN са законни в Тайланд, но си струва да се отбележи това правителството на Тайланд блокира редица VPN в опит да попречат на жителите да имат достъп до блокирано съдържание.

Freedom House оцени Тайланд свобода в интернет като само „частично безплатно“ през 2018г. През 2017 г. в Тайланд влезе в сила измененият Закон за компютърните престъпления, който предоставя на властите по-големи правомощия да блокират и премахват онлайн съдържание. Съгласно този изменен акт и наказателния кодекс, потребителите на интернет (особено активисти и журналисти) понякога се преследват в Тайланд.

Голяма част от съдържанието, което е блокирано в Тайланд, е порнографско. Често срещано е и блокирането на съдържанието съгласно закона lése majesté, което прави незаконно критикуването на кралското семейство. Lése majesté е наричан „the най-строгият наказателно-клеветнически закон навсякъде". Правителството на Тайланд също поиска от Facebook премахване на съдържание в редица случаи.

Вижте също: Най-добрите VPN за Тайланд

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − 22 =

Adblock
detector