Как да получите турски IP адрес отвсякъде с VPN

Как да получите IP адрес за ТурцияНезависимо дали се борите с интернет цензурата на Турция или се опитвате да получите достъп до турски уебсайтове и услуги от чужбина, VPN е най-лесният начин да получите турски IP адрес. VPN е „виртуална частна мрежа“. Той пренасочва вашия интернет трафик чрез VPN сървър, криптирайки информацията в процеса. Това ви позволява да преглеждате мрежата анонимно, като същевременно можете да деблокирате съдържание, заключено в региона.

Как да получите IP адрес на Турция

Можете да получите турски IP адрес днес, като следвате тези бързи и лесни стъпки.

Ето как да използвате VPN, за да получите IP адрес за Турция

 1. Регистрирайте се с VPN със сървъри в Турция. Особено препоръчваме ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложение за VPN или разширение на браузъра за вашето устройство.
 3. Изчистете бисквитките си, така че уебсайтът или услугата, до която искате да получите достъп, да забравят истинския ви IP адрес и местоположение.
 4. Отворете приложението VPN и се свържете със сървър в Турция. Ако сте в Турция и искате да получите достъп до съдържание, което е блокирано в страната, ще трябва да изберете сървър в друга държава.
 5. Съдържанието, заключено за региона, вече трябва да се деблокира! Ако не, не забравяйте да опитате друг сървър или се свържете с поддръжката на клиенти на вашата VPN.

ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТЕН VPN: Ако имате нужда само от VPN за кратък период (може би ще пътувате в чужбина на почивка), можете да се възползвате от 30-дневната гаранция за връщане на парите на ExpressVPN. Въпреки че трябва да платите предварително, можете да се откажете по всяко време през този период, за да поискате пълно възстановяване, като на практика ви предоставя безплатно VPN покритие до един месец.

По-долу ще разгледаме задълбочено всеки доставчик. Ако обаче не искате да четете цялата статия, ето нашето кратко резюме списък на най-добрите VPN за получаване на IP адрес в Турция:

 1. ExpressVPN: Нашият №1 избор за получаване на турски IP адрес! Просто най-добрият VPN за IP адрес за Турция. Бърз, лесен за използване и предлага 24/7 поддръжка. Силно защитена с криптиране.
 2. NordVPN: Голяма стойност VPN за Турция. 18 сървъра в Турция и 5 700 в световен мащаб. Предлага 24/7 поддръжка и шест едновременни връзки. Строга политика без регистрация.
 3. PrivateVPN: По-малък доставчик на VPN, предлагащ отлична скорост за стрийминг на турска телевизия. Деблокира Netflix. Приятелски програми за начинаещи за настолни и мобилни устройства.
 4. Surfshark: Неограничени едновременни връзки. Деблокира гео ограничени уебсайтове в Турция. 24/7 поддръжка и удобни за потребителя приложения. Строга политика без регистрация.
 5. VyprVPN: VPN без регистрация със сървъри в десетки страни, включително Турция. Предлага 24/7 поддръжка за чат на живо и деблокира Netflix. Изобилие от функции за сигурност.

Турското правителство забрани много VPN в опит да попречи на населението му да има достъп до забранени сайтове и услуги. Свързахме се с много различни доставчици на VPN, за да разберем кои все още работят в Турция, въпреки блокирането.

За да бъде избран, всеки VPN трябва да отговаря на следните критерии:

 • VPN не е блокиран в Турция
 • Има глобална мрежа от сървъри, включително в Турция
 • Връзки, които са бързи и последователни
 • Силни функции за сигурност като криптиране
 • Политика без регистрация, за да защити вашата поверителност
 • Бърза и ефективна поддръжка на клиенти
 • Наличие на настолни и мобилни приложения

Най-добрите VPN мрежи за получаване на IP адрес на Турция

Ето нашия списък с най-добрите VPN за получаване на турски IP адрес:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2023 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е най-добрият ви залог, ако искате да получите IP адрес на Турция. Въпреки че много VPN мрежи са забранени в Турция, ExpressVPN избягва подобни проблеми. Това е най-добрият VPN за отблокиране на гео ограничено съдържание в целия свят оттогава тя има над 3000 сървъра в 94 държави, включително Турция. С ExpressVPN ще можете да деблокирате всякакви популярни стрийминг услуги, включително Netflix, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

ExpressVPN е не само отличен за деблокиране на ограничени уебсайтове и услуги, но също така е и много бърз. Успяхме да предаваме HD видео без никакво буфериране или забавяне. В по-голямата си част сървърите са изключително надеждни, повече от повечето тествани VPN (услугата гарантира 99,9% време за работа). ExpressVPN предлага и отлична поддръжка за чат на живо. Струва си да се отбележи, че VPN приложенията са много лесни за използване и разширенията на браузъра допринасят за високото ниво на удобство.

  Крайното ръководство за поверителност на Instagram

ExpressVPN криптира вашия интернет трафик с 256-битово AES криптиране. Той също така предлага DNS и IPv6 защита от теч, превключвател за убийство и разделяне на тунели, което ви позволява да избирате кои устройства или приложения да бъдат маршрутизирани чрез VPN. Базирана на Британските Вирджински острови, ExpressVPN не се подчинява на закони за запазване на данни и не поддържа никакви идентификационни регистрационни файлове на своите потребители. Всъщност изземването на сървър на ExpressVPN от турските власти през 2023 г. не разкри никаква полезна информация, потвърждаваща политиката за нерегистрирани данни на ExpressVPN.

Можете да изтеглите приложения ExpressVPN за Windows, Android, Mac, iOS, Linux и рутери. Ако имате игрова конзола или смарт телевизор, може да се използва MediaStreamer на ExpressVPN. ExpressVPN също предлага разширения за браузър за Chrome, Firefox и Safari.

Професионалисти:

 • Постоянно се предлага в Турция
 • Деблокира повечето гео-ограничено съдържание, включително Netflix
 • Бързи и стабилни връзки
 • Отлична поддръжка на чат на живо
 • Предлага високо ниво на сигурност
 • Добре проектирани приложения за различни операционни системи

Недостатъци:

 • Не е най-евтиният от VPN

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ТУРЦИЯ: Той има бързи сървъри и деблокира повечето гео блокирани уебсайтове и услуги. Отлични удобни за потребителя приложения, приятелска поддръжка 24/7 и силна сигурност с криптиране. Изпробвайте го безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта – вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има 10 сървъра в Турция и повече от 5 700 сървъра по целия свят в 60 държави. Наличието на такава голяма мрежа означава, че винаги трябва да можете да намерите подходящо бърз сървър. NordVPN е един от малкото VPN, който постоянно работи в Турция. Освен че има голям брой сървъри, NordVPN предлага висококачествени връзки, които са бързи и стабилни. Всъщност това е чудесен VPN за деблокиране на Netflix, Amazon Prime Video и Hulu, за да назовем няколко стрийминг услуги.

Приложенията NordVPN са добре проектирани и лесни за всеки. Изборът на сървър е прост. Сървърите са изброени по страни и след това се приоритизират от натоварването на сървъра, докато вие също имате възможност да предпочитате сървърите. NordVPN не прави компромиси със сигурността и предлага това, което нарича „военно-криптиране“ (256-битов AES), превключвател за автоматично убийство и защита от течове на DNS и IPv6. Специализираните сървъри включват Double VPN, който криптира вашия интернет трафик два пъти за допълнителен слой сигурност. С NordVPN вашите данни не се проследяват или събират, тъй като имат строга политика за не-регистрация.

Ако изберете NordVPN, можете да изтеглите приложения за Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire TV, Linux и дори Android TV. Предлагат се също разширения за браузър Chrome и Firefox. Съвместимите рутери обаче изискват ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Много сървъри в Турция и по целия свят
 • Бързи сървъри и стабилни връзки
 • Деблокира Netflix, Amazon Prime и други
 • Силна сигурност, включително криптиране и политика без регистрация
 • Предлага удобни за потребителя приложения и разширения за браузър

Недостатъци:

 • Няма приложение за рутери, които трябва да бъдат конфигурирани ръчно

ВЕЛИКА СТОЙНОСТ: Тя разполага с обширна мрежа от повече от 5700 сървъра, 10 от които са в Турция. Деблокира най-популярните стрийминг услуги. VPN без регистрация с 24/7 поддръжка. Позволява шест едновременни връзки. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е базиран в Швеция VPN, който предлага много бързи скорости, което го прави идеален за онлайн стрийминг. Способен да деблокира всичко от Netflix до Amazon Prime Video, PrivateVPN си струва да се обмисли. Въпреки че това е по-малка VPN услуга, PrivateVPN има сървъри в 60 страни към момента на писането. Това включва Истанбул, Турция. Неограничената честотна лента означава, че е малко вероятно да срещнете буфериране при поточно предаване.

Това е особено добра стойност VPN услуга, тъй като ви позволява да свързвате до шест устройства едновременно. Ако сте нови в използването на VPN, може да оцените удобните за потребителите приложения на PrivateVPN. Особено харесваме наличието на прости и усъвършенствани менюта, добавяйки известна гъвкавост. Функциите за защита включват 256-битово AES криптиране, вграден превключвател за убийство и защита от течове на DNS и IPv6. PrivateVPN има политика без регистрация и заявява, че не знае какво правят потребителите му онлайн.

  Най-добър VPN за Pandora през 2023 г. и как да слушате в чужбина

Приложенията PrivateVPN са достъпни за следните операционни системи: Windows, Android, Mac и iOS. За Linux и рутери е необходима ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Бързите скорости го правят идеален за онлайн стрийминг
 • Деблокира Netflix и други популярни стрийминг услуги
 • Използвайте го на до шест устройства едновременно
 • Защитете се с политика без регистрация

Недостатъци:

 • Няма приложения за Linux и рутери
 • Чатът на живо не е достъпен 24/7

гео-ограничено съдържание като Netflix. Използвайте тази VPN на до шест устройства едновременно. Приятели, подходящи за начинаещи, настолни и мобилни приложения и политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка – спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

4. Surfshark

SurfShark VPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark е чудесен избор за семейства, защото позволява неограничен брой едновременни връзки. Освен сървърите в Турция, той има присъствие на сървър в десетки страни, включително САЩ, Великобритания и Австралия. Това означава, че можете да го използвате за отблокиране на заключено в региона съдържание от почти навсякъде. Това включва Netflix и BBC iPlayer. Всъщност Surfshark предлага добри скорости за стрийминг без прекъсване.

Лесно е да се свържете със сървър в Турция благодарение на отличните приложения и разширения на браузъра на Surfshark. Ако срещнете някакви проблеми, тази VPN предлага 24/7 поддръжка за чат на живо. Нещо повече – дори идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Surfshark е със седалище на Британските Вирджински острови и управлява строга политика за без регистрация. Другите функции за защита включват 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство.

Можете да изтеглите приложения Surfshark за следното: Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV. Предлагат се също разширения за браузър Chrome и Firefox. За използване с Linux и рутери е необходима ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Свържете неограничен брой устройства едновременно
 • Разблокирайте уебсайтове и услуги в над 50 страни, включително Турция
 • Лесни за използване приложения и разширения на браузъра за начинаещи
 • Високо ниво на сигурност благодарение на криптирането и политиката без регистрация

Недостатъци:

 • По-малка мрежа от 800 сървъра
 • Някои сървъри могат да бъдат малко бавни

НЕОГРАНИЧЕНИ СИМУЛТАННИ ВРЪЗКИ: и ви позволява да свързвате неограничен брой устройства едновременно. Предлага 24/7 поддръжка и удобни за потребителя приложения. Защитава поверителността ви с криптиране и политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка – спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

5. VyprVPN

VyprVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.VyprVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VyprVPN е VPN, който все още работи в Турция, въпреки различните VPN блокове. Той има малко над 700 сървъра по целия свят, включително в Истанбул, Турция. В нашето тестване на VyprVPN установихме, че той е бърз и надежден. Успяхме да предаваме HD съдържание в Netflix и Amazon Prime Video без прекъсване. VyprVPN се позиционира като VPN, който не задава ограничения на скоростта (без дроселиране), честотна лента и превключване на сървъра.

Това е VPN услуга, която предлага 24/7 поддръжка на клиенти в чат на живо. По отношение на сигурността, VyprVPN е базирана в Швейцария и притежава и управлява собствените си сървъри, което означава, че трети страни не са хостващи вашите данни. VyprVPN е проверен независимо, за да докаже, че не съхранява регистрационни файлове. Той също така предлага 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство, който блокира връзката ви, ако VyprVPN бъде прекъснат. Това предотвратява излагането на вашите лични данни.

Можете да използвате VyprVPN на Windows, Android, Mac, iOS и изберете рутери. Linux изисква ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Сървъри в десетки страни, включително Турция
 • Неограничена честотна лента и превключване на сървъра
 • 24/7 поддръжка за чат на живо
 • Одитирана, за да докаже, че не съхранява регистрационни файлове

Недостатъци:

 • Няма приложение за Linux
 • Не е толкова евтино, колкото някои други VPN мрежи на пазара

СИЛНА СИГУРНОСТ: със силни защитни функции. Той предлага добри скорости за сърфиране и стрийминг. Деблокира Netflix и осигурява 24/7 поддръжка за чат на живо. Одитирана, за да докаже, че не поддържа никакви регистрационни файлове. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

  5 най-добри VPN за гледане на Mediaset Premium в чужбина (извън Италия)

Прочетете пълния ни ревю на VyprVPN.

VyprVPN Купон Спестете 81% на 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN, за да получа IP адрес за Турция?

Не, няма вероятност безплатна VPN да работи в Турция, тъй като турското правителство се разраства на VPN. Безплатните VPN често привличат най-голямо внимание в такива случаи, поради големия брой потребители, които се опитват да получат достъп до едни и същи сървъри. Поради тази причина, много малко безплатни VPN всъщност работят в Турция.

Дори тези, които избират няколко безплатни VPN, които работят в Турция, обикновено страдат от други проблеми. По-специално, безплатни VPN предлагат по-ниска производителност. Това се дължи на големия брой потребители, които използват услугите, и ограниченията на честотната лента, които са определени в резултат. Ако сте в Турция и искате да гледате US Netflix, например, можете да очаквате много буфериране и изоставане с безплатен VPN, което може да бъде много смущаващо.

Освен че те не се представят често много, много безплатни VPN мрежи не могат да деблокират популярни географски ограничени сайтове и услуги. Много сайтове като Netflix са въвели анти-VPN мерки, по които безплатните VPN обикновено не могат да се движат. Най-добре платените VPN последователно намират пътища за подобни препятствия.

Не на последно място, безплатните VPN мрежи не са добра идея в Турция, тъй като не са толкова сигурни. Турция има високо ниво на интернет цензура, а в безплатните VPN липсват функции за сигурност като криптиране и превключвател за убийство. По този начин вашите данни могат да бъдат изтекли до вашия интернет доставчик. Още по-лошо, някои безплатни VPN всъщност заразяват вашето устройство със злонамерен софтуер докато някои дори продават вашите данни на трети страни. Като цяло те просто не си заслужават риска.

Вижте също: Най-добрите VPN за Турция

Защо ми трябва VPN за Турция?

Имате нужда от VPN в Турция, защото това е страна с високо ниво на интернет цензура. Свободата в мрежата от Freedom House оцени Турция „Не е безплатна“ с резултат 66/100 (0 е най-добрият и 100 е най-лошият). Freedom House продължи да описва свободата на интернет в Турция като “силно ограничена” поради самоцензура, блокиране на новинарски сайтове и арести за онези, които критикуваха президента Ердоган.

VPN може да ви помогне да отблокирате уебсайтове в Турция. Това включва Уикипедия, която беше блокирана в Турция през април 2023 г. Други блокирани сайтове включват сайт за споделяне на изображения Imgur, както и повечето съдържание за възрастни. Харесванията на Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Skype и WhatsApp всички опитни блокове в определен момент. Цензурата често се случва в периоди на политически вълнения като неуспешния опит за преврат през 2016 г..

Докато VPN за Турция може да ви позволи да получите достъп до цензурирано от правителството съдържание в страната, той също може да деблокира гео ограничено съдържание. Не само качественият VPN може да ви помогне да отблокирате блокирани и географски ограничени уебсайтове, приложения и услуги, той може също така да защити поверителността ви, като попречи на вашия интернет доставчик (и евентуално турското правителство) да вижда какво правите онлайн.

Как мога да гледам турска телевизия в чужбина с VPN?

Ако искате да гледате турска телевизия в чужбина, всичко, което трябва да направите, е да отворите своето VPN приложение или разширение за браузър и да изберете сървър в Турция. След като бъде свързано, всяко гео ограничено съдържание от Турция трябва да бъде деблокирано. Ако не, не се притеснявайте. Може да се наложи да изчистите бисквитките на браузъра си, за да влязат в сила промените. Освен това опитайте друг сървър или се свържете с поддръжката на вашата VPN.

Използването на турски сървър означава, че ще можете да гледате съдържание от турски телевизионни канали в чужбина включително ATV, Fox и Kanal D, както и турски стрийминг услуги като PuhuTV и BluTV. VPN сървърите със сървъри по целия свят ви позволяват също да деблокирате Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer и ESPN.

Легални ли са VPN в Турция?

Въпреки че в Турция няма закон, който прави VPN незаконни, блокирането на Tor от правителството, както и много популярни VPN услуги, прави това нещо като сива зона. Не видяхме обаче съобщения за арестуван или обвинен в престъпление за използване на VPN. Поради тази причина, разбираме, че все още е законно използването на VPN в Турция. Въпреки това ви съветваме да проучите законите на вашата страна, ако не сте сигурни.

Кои VPN са блокирани в Турция?

Според нашето проучване в момента на писане в Турция са блокирани следните VPN мрежи:

 • CyberGhost
 • IPVanish

Също така си струва да се отбележи, че Tor е блокиран в Турция. Ако намерите определен VPN да бъде блокиран, може да си струва да опитате отново известно време по-късно, тъй като много блокове се оказаха временни. Можете да използвате нашия удобен инструмент, за да тествате дали сайтът е блокиран в Турция.

About the author

Comments

 1. As an AI language model, I do not have a personal opinion on the topic. However, I can provide information on how to obtain a Turkish IP address using VPN and recommend some VPN providers that work in Turkey, such as ExpressVPN, NordVPN, PrivateVPN, Surfshark, and VyprVPN. It is important to note that the Turkish government has blocked many VPN providers, so it is crucial to choose a VPN that is not blocked and has strong security features to protect your privacy. Additionally, using VPN to access blocked content in Turkey may not be legal, so it is important to use it at your own risk.

Comments are closed.