Как да получите Виетнам IP адрес

Как да получите IP адрес за Виетнам


Виртуалната частна мрежа (VPN) е най-бързият и лесен начин за получаване на IP адрес на Виетнам, ако сте в друга държава. VPN работи, като криптира трафика към и от вашето сърфиращо устройство и го маршрутизира през VPN сървър. Това крие истинския ви IP адрес и местоположение и, ако се свързвате със сървър във Виетнам, го прави да изглеждате като разглеждате от Виетнам.

Как да получите Виетнам IP адрес

Получаването на виетнамски IP адрес е по-бързо и лесно, отколкото може да си мислите! Без значение от вашето местоположение, процесът е същият.

Ето как да получите IP адрес за Виетнам:

 1. Изберете и се регистрирайте с VPN услуга. Препоръчваме ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN или разширението на браузъра, като не забравяйте да изберете подходящата версия за вашето устройство.
 3. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и се свържете със сървър във Виетнам (ако в момента сте във Виетнам и искате да получите достъп до съдържание, което е блокирано в страната, ще трябва да изберете сървър извън Виетнам).
 4. Изпробвайте ограничения сайт или услуга. Сега тя трябва да бъде деблокирана!
 5. Ако все още имате проблеми, опитайте да изчистите кеша и бисквитките на браузъра си. Може също да искате да опитате да се свържете с друг сървър.

СЪВЕТ: КАК ДА ПОЛУЧИТЕ ПЛАТЕН VPN БЕЗПЛАТНО

Някои VPN мрежи изискват да се регистрирате минимум за година. Най-добрите VPN обаче предлагат гаранции за връщане на пари, за да можете да ги изпробвате безрисково. Например ExpressVPN идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Регистрацията изисква да въведете данните си за плащане. Парите ви обаче се възстановяват през първите 30 дни, ако не сте доволни.

Ако ви липсва време, ето обобщение списък на най-добрите VPN за получаване на IP адрес на Виетнам:

 1. ExpressVPN: Нашият топ избор за получаване на IP адрес за Виетнам! Бързи, надеждни скорости. Отлични приложения, 24/7 поддръжка чрез чат на живо и деблокира Netflix. Защитена с криптиране.
 2. NordVPN: Отлична стойност VPN. 5 700 сървъра по целия свят, 10 от които са във Виетнам. Услуга без регистрация с 24/7 сървъри за поддръжка, криптиране и специални сървъри.
 3. CyberGhost: Силен всеобхватен. 10 сървъра във Виетнам и удобни за потребителя приложения. Силна сигурност с политика без регистрация. Свържете едновременно седем устройства.
 4. PrivateVPN: Бърз VPN за стрийминг виетнамска телевизия. Деблокира Netflix. Лесна за използване услуга с поддръжка на чат на живо. Защита на данните с без регистрации и криптиране.
 5. Surfshark: Неограничени едновременни връзки. Приятели за начинаещи приложения и разширения за браузър и поддръжка 24/7. Няма регистрационен VPN, който деблокира Netflix.
 6. VyprVPN: Одитирано, за да докаже, че не поддържа журнали. Добри скорости за сърфиране и стрийминг. Деблокира Netflix и предлага 24/7 поддръжка на клиенти чрез чат на живо.

Въпреки че получаването на виетнамски IP адрес е лесно, изборът на правилния VPN може да бъде по-голямо предизвикателство! Това е така, защото VPN могат да варират значително по отношение на качеството. Поради тази причина направихме много изследвания, за да ви помогнем да стесните възможностите.

Критерии за избор на най-добрите VPN

 • Сървъри във Виетнам, както и по целия свят
 • Бързи и надеждни връзки за онлайн стрийминг
 • Силни защитни функции, включително криптиране
 • Без регистрация на вашата лична информация или дейност
 • Поддръжка на клиенти, за предпочитане с функция за чат на живо
 • Удобни за потребителя приложения за Windows, Android, Mac и iOS

Кой е най-добрият VPN за получаване на IP адрес на Виетнам?

Ето нашия списък с най-добрите VPN мрежи за получаване на IP адрес за Виетнам:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е нашият най-добър избор, когато става въпрос за получаване на IP адрес за Виетнам. С повече от 3000 сървъра в 94 държави, включително Виетнам, лесно ще отблокирате повечето гео-ограничено съдържание попадаш Също толкова важно като това, качеството на предлаганите сървъри е сериозно впечатляващо. Тествахме много ExpressVPN сървъри на основни стрийминг услуги като Netflix, Sky Go и ESPN и открихме, че са много бързи и последователни.

По отношение на лекотата на използване ExpressVPN е може би най-добрият VPN на пазара. Особено препоръчваме ExpressVPN за начинаещи поради неговите удобни приложения и наличието на разширения на браузъра. Фактът, че ExpressVPN поддържа много различни устройства, го прави чудесен вариант за повечето потребители. Въпреки че мислим, че ще харесате този VPN, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че няма абсолютно никакъв риск, ако искате да го изпробвате.

Сигурността е изключително важен аспект на VPN, особено в страни с високо ниво на онлайн цензура като Виетнам. За щастие, ExpressVPN се отличава в тази област, предлагайки 256-битово AES криптиране и защита от течове от DNS и IPv6. Има и превключвател за убийство, който намалява трафика на вашето устройство и предотвратява изтичането му към вашия интернет доставчик, ако вашата VPN връзка се провали. Не на последно място, ExpressVPN не поддържа идентификационни регистрационни файлове на потребителите и е базиран на Британските Вирджински острови, където няма закони за запазване на данни.

ExpressVPN предлага приложения за следното: Windows, Mac, Android, iOS, Linux и рутери. Разширенията на браузъра са достъпни за Chrome и Firefox, докато MediaStreamer на ExpressVPN може да се използва с конзоли и смарт телевизори.

Професионалисти:

 • Много световни и бързи сървъри
 • Деблокира повечето основни услуги за стрийминг
 • Идеален за начинаещи благодарение на лесните за използване приложения
 • Силна оферта за сигурност с криптиране и ключ за убийство
 • Също така предлага приложения за Linux и рутери
 • 24/7 поддръжка чрез чат на живо и имейл

Недостатъци:

 • Не е най-евтиният от VPN

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ВИЕТНАМ: ExpressVPN е нашата топ препоръка. Много бързи и последователни връзки, удобни за потребителя приложения и впечатляващи функции за сигурност. Свържете до пет устройства едновременно. 30-дневна гаранция за връщане на пари означава, че можете да изпробвате ExpressVPN безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е друг чудесен избор, когато имате нужда от IP адрес на Виетнам. Това е така, защото има 10 сървъра във Виетнам. Още по-добре, цялата му мрежа се състои от 5 700 сървъра, които са разположени в 60 страни. Това означава можете да деблокирате гео ограничено съдържание в страни като САЩ, Великобритания, Япония и, разбира се, Виетнам. Повечето сървъри, с които сме се свързвали при теста си на NordVPN, бяха бързи. Това е важно, тъй като NordVPN има възможност да деблокира голям брой стрийминг услуги, включително Netflix, HBO Go и Hulu.

Връзките в NordVPN са бързи и стабилни и ние наистина харесваме лекотата на използване на приложенията. Това, което прави NordVPN особено добра стойност, е, че можете да го използвате на до шест устройства едновременно. NordVPN предлага специализирани сървъри, ако търсите още по-голяма сигурност. Дори и без тях NordVPN е много сигурен, като включва 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство. Всички тези функции, комбинирани със стриктна политика без регистрация, служат за защита на вашата поверителност във Виетнам или където и да е другаде.

Приложенията NordVPN са достъпни за Windows, Android, Mac, iOS, Linux и Android TV. Предлагат се и разширения за браузъри за Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • 10 сървъра във Виетнам и 5 700 в световен мащаб в 60 страни
 • Деблокира Netflix, Amazon Prime Video, Hulu и др
 • Бързи и стабилни връзки
 • Използвайте го на до шест устройства
 • Функции за защита, като например строга политика за не-регистрация, защитават вашата поверителност

Недостатъци:

 • Няколко ненадеждни сървъра

BEST VALUE VPN: NordVPN предлага страхотна цена / качество. Огромна мрежа от 5 700 сървъра в 60 държави, включително Виетнам. Деблокира повечето уебсайтове и услуги, заключени за региона, като Netflix. 24/7 поддръжка и стриктна политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost има повече сървъри във Виетнам от повечето VPN с общо 10. Като цяло този VPN базиран в Румъния има хиляди сървъри в 60 държави. Като такъв, можете да използвате CyberGhost, за да отблокирате гео ограничено съдържание не само във Виетнам, но и по целия свят. Услугата, предоставяна от CyberGhost, е бърза и надеждна с неограничена честотна лента и трафик. Всъщност ние открихме, че този VPN е лесен за използване, тъй като приложенията са интуитивни и добре проектирани.

Ако попаднете на някакви проблеми при използване на CyberGhost, той предлага денонощно обслужване на клиенти (включително чат на живо), за което установихме, че бърз е отговор и полезен в неговите отговори. Можете да имате едновременни връзки на до седем устройства, което прави CyberGhost чудесен VPN за семейства. Базираната в Румъния, CyberGhost не се подчинява на никакви задължителни закони за запазване на данни. Независимо от това, тази VPN не съхранява идентификационни регистрационни файлове, така че поверителността ви е защитена. Има и 256-битово AES криптиране, защита срещу течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство.

CyberGhost предлага приложения за Windows, Android, Mac и iOS, както и Amazon Fire Stick. Обърнете внимание, че добавянето на CyberGhost към Linux или вашия рутер изисква ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • 10 сървъра във Виетнам и хиляди по целия свят
 • Бърз и надежден за стрийминг
 • Добра поддръжка на клиенти с 24/7 чат на живо
 • Използвайте на до 7 устройства
 • Защитава вашата поверителност със своята стриктна политика за не-регистрация

Недостатъци:

 • Не деблокира някои стрийминг сайтове

СИЛНА СИГУРНОСТ: CyberGhost е друга голяма стойностна възможност да се обмисли. Много сървъри, бързи и последователни връзки и високо ниво на сигурност (стриктна политика без регистрация). Използвайте на до седем устройства едновременно. Предлага 24/7 поддръжка за чат на живо. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е доставчик на VPN с акцент върху качеството, а не количеството. Въпреки че има по-малка мрежа от приблизително 100 сървъра, те са разпространени в 60 страни, включително Виетнам. Това, което най-много се откроява при PrivateVPN, са предлаганите много бързи скорости. Намерихме този VPN като идеален за деблокиране на гео ограничено съдържание, по-специално стрийминг сайтове като Netflix, Amazon Prime Video и BBC iPlayer. Предаването на филми и телевизионни предавания в 1080p беше безпроблемно без забавяне или буфериране.

Можете да използвате този VPN на до шест устройства едновременно и приложенията са много лесни за използване. PrivateVPN предлага възможността да активирате скрита VPN, прикривайки VPN трафика като обикновен трафик. Открихме, че PrivateVPN е сигурна VPN за използване, тъй като предлага 256-битово AES криптиране. Допълнителните защитни функции включват защита от течове на DNS и IPv6 и вграден превключвател за убийство. PrivateVPN заявява, че има нулева политика за регистриране на данни, защитавайки вашата поверителност онлайн.

Приложенията PrivateVPN се предлагат за Windows, Mac, Android и iOS. Linux и рутери трябва да бъдат настроени ръчно.

Професионалисти:

 • Много бързи скорости на сървъра
 • Деблокира стрийминг услуги като Netflix и BBC iPlayer
 • Отлични приложения за настолни и мобилни устройства
 • Използвайте го на до шест устройства едновременно
 • Сигурен и не поддържа журнали на потребителите

Недостатъци:

 • По-малко сървъри от някои VPN
 • Поддръжката за чат не е достъпна 24/7

БЪРЗИ СКОРОСТИ: PrivateVPN е чудесен за деблокиране на стрийминг сайтове. Много бърз VPN с лесни за използване приложения. Осигурява поддръжка на чат на живо и помощ и инсталация от разстояние. Свържете до шест устройства едновременно. Политика без критерии и криптиране. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

5. Surfshark

SurfShark VPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark може да е по-нова VPN услуга, но тя предлага сървъри в повече от 50 страни по света, включително Виетнам. Няма да имате проблеми да го използвате, за да защитите всичките си устройства, защото тя ви позволява да свързвате неограничен брой устройства едновременно. Този VPN работи добре с редица популярни стрийминг услуги, включително Netflix и BBC iPlayer.

Въпреки че Surfshark е лесен за използване и високо достъпен, той предлага поддръжка за чат на живо, която е достъпна 24/7. Освен добър избор от приложения и разширения на браузъра, той предлага и редица интересни функции, включително рекламен блокер. Вашите данни са защитени с 256-битово AES криптиране, DNS и IPv6 защита от теч и превключвател за убийство. Освен това, това е VPN без регистрация и е със седалище на Британските Вирджински острови.

Можете да използвате Surfshark чрез приложенията за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV. Разширенията на браузъра могат да бъдат изтеглени за Chrome и Firefox. Linux и рутери изискват ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Надеждна VPN услуга със сървъри в 50+ страни, включително Виетнам
 • Свържете неограничен брой устройства едновременно
 • Удобни за потребителя приложения и денонощна поддръжка на клиенти
 • Помага ви да останете анонимни благодарение на криптирането и политиката без регистрация

Недостатъци:

 • Няма най-голямата сървърна мрежа (800 сървъра)
 • Не се предлага приложение за Linux

СИГУРНИ ВСИЧКИ УСТРОЙСТВА: Surfshark ви позволява да свързвате всичките си устройства едновременно. Сървъри в десетки страни, включително Виетнам. Деблокира Netflix и предлага отлични приложения и разширения на браузъра. 24/7 политика за поддръжка и без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

6. VyprVPN

VyprVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.VyprVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VyprVPN има глобална мрежа от над 700 сървъра, включително в Ханой, Виетнам. Това прави лесно деблокирането на гео ограничено съдържание, където и да сте. Успяхме успешно да деблокираме Netflix, Amazon Prime Video и Hulu и открихме, че скоростите са добри, без проблеми с буфериране или изоставане. Харесва ни, че VyprVPN няма ограничения или сваля ограничения и предлага неограничена смяна на сървъра.

Тази VPN услуга се предлага с приложения за различни операционни системи и те са сравнително лесни за използване. Интерфейсът представя няколко превключвателя, които включват ключ за убийство и възможност за блокиране на злонамерени уебсайтове. Поддръжка за чат на живо е налице, ако срещнете проблеми. VyprVPN е един от по-сигурните VPN мрежи на пазара. Той също така използва 256-битово AES криптиране и защита от течове на DNS и IPv6 и е проверен независимо, за да докаже, че не съхранява регистрационни файлове.

Приложенията VyprVPN се предлагат за Windows, Mac, Android и iOS. Linux и рутери изискват ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Сървърите обикновено са бързи и последователни
 • Приложенията са лесни за използване
 • Поддръжка за чат на живо е на разположение
 • Проверен, за да покаже, че не поддържа никакви регистрационни файлове

Недостатъци:

 • Няма приложения за Linux или рутери
 • Малко по-скъпи

СИЛЕН ВСИЧКИ КРЪГ: VyprVPN е силен всеобхватен. Сървъри в десетки страни, включително Виетнам. Деблокира популярни сайтове за стрийминг и предлага поддръжка за чат на живо. Одитирано, за да докаже, че не поддържа никакви дневници на своите потребители. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю на VyprVPN.

VyprVPN Купон Спестете 81% на 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за получаване на IP адрес на Виетнам?

Има много безплатни VPN сървъри със САЩ, Великобритания и Япония. Въпреки това няма точно богат избор, когато става въпрос за безплатни VPN мрежи във Виетнам. Нещо повече, има редица причини, поради които не препоръчваме безплатни VPN мрежи, независимо от държавата.

Преди всичко, безплатни VPN мрежи рядко предлагат сървъри във Виетнам. Всъщност безплатните VPN мрежи предлагат като цяло по-малко сървъри. Когато комбинирате това с големия брой потребители, безплатните VPN често страдат от лоша производителност. В действителност, безплатните VPN обикновено имат ограничения за данни и ограничения на честотната лента. Така че, ако планирате да предавате телевизионни предавания и филми, безплатен VPN вероятно ще осигури много изоставане, буфериране и стрес!

Освен лошите показатели, безплатни VPN мрежи не защитават поверителността ви както трябва. Често това е така, защото им липсват основните функции за защита на платените VPN мрежи като 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и превключвател за убийство. Някои безплатни VPN носят злонамерен софтуер, умишлено увреждащ вашата онлайн сигурност. В някои случаи безплатните VPN регистрират вашата онлайн активност. Те могат да използват вашите данни, за да ви спам с реклами или дори да ги продават на трети страни.

Вижте също: Най-добрите VPN за Виетнам

Защо имам нужда от VPN за Виетнам?

Виетнам има история на интернет цензура. Freedom House последователно оценява Виетнам като „Не е свободен“ в свободата в мрежата. Освен това „Репортери без граници“ посочи Виетнам като „Враг на Интернет“. Поради тези причини е изключително важно да имате VPN, когато сте във Виетнам, независимо дали живеете там постоянно или просто за кратък престой.

Качественият VPN може да ви позволи да деблокирате гео ограничено съдържание от цял ​​свят. Всъщност, най-добрите VPN мрежи ви позволяват да деблокирате уебсайтове, които са забранени от правителството на Виетнам, както и достъп до виетнамски уебсайтове и услуги извън Виетнам. И накрая, силните защитни функции на най-добрите VPN мрежи ви позволяват да сърфирате безопасно в безплатен обществен Wi-Fi във Виетнам, без да се страхувате да не бъдете хакнат.

Как мога да гледам виетнамска телевизия в чужбина с VPN?

За да гледате виетнамска телевизия извън Виетнам, ще трябва да използвате VPN и се свържете със сървър във Виетнам. След като сте свързани, ще можете да деблокирате гео ограничено съдържание, като виетнамска телевизия и стрийминг услуги. Не забравяйте предварително да изчистите бисквитките на браузъра си (това гарантира, че уебсайтът или услугата, до която се опитвате да получите достъп, не помне действителния ви IP адрес).

IP адрес за Виетнам ви дава достъп до съдържание от Виетнамската телевизия (VTV), националната телевизионна телевизия на Виетнам. Това включва канали като VTV1, V2V24 и VTV7 Kids. Ще можете също да деблокирате виетнамски стрийминг услуги като Phimmoi и Zing TV. И накрая, VPN със сървъри в други страни като САЩ и Великобритания ви позволява да предавате филми и телевизионни предавания в Netflix US, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Легални ли са VPN във Виетнам?

Докато жителите са подложени на широка онлайн цензура, използването на VPN е законно във Виетнам. Всъщност много се препоръчва! Виетнамското правителство твърди, че са въведени ограничения за защита на населението му от нецензурно съдържание, въпреки че данните показват, че е много бързо да се пресече всичко, което сметне за антиправителствено.

Забраненото съдържание във Виетнам често се състои от политически уебсайтове и блогове. Виетнамските власти също така успешно поискаха премахването на акаунти във Facebook и видеоклипове в YouTube, които бяха счетени за критични към държавата. От април до юни 2018 г. независими новинарски сайтове във Виетнам бяха ударени с DDoS атаки.

Amnesty International съобщава за случаи на арестуване на интернет активисти във връзка с тяхната онлайн активност. Най-забележителният пример е този на блогъра Хоанг Дюк Бин, който бе осъден на 14 години затвор за отразяване на екологичната катастрофа във Формоза. През декември 2018 г. Комунистическата партия на Виетнам представи Force 47, военно поделение от над 10 000 души персонал с намерението, твърдят критиците, да манипулира съдържанието онлайн.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + = 12