Как да поправим Netflix m7111-1331-5059 код за грешка

Грешка в Netflix m7111-5059


Код за грешка в Netflix m7111-1331-5059 и m7111-5059 включва следното съобщение: „Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново."

Докато съобщенията за грешки като това могат да бъдат много досадни, има решение! Ако вече използвате VPN, това означава, че VPN не е в състояние да деблокира Netflix. Или най-малкото IP адресът, който използвате, е поставен в черен списък от Netflix. Въпреки че си струва да опитате още няколко сървъра, вероятно ще ви трябва по-добра VPN, ако искате да заобиколите грешка в Netflix m7111-5059.

Ако нямате време да прочетете всички подробности в тази публикация, ето нашия списък с най-добрите VPN за заобикаляне на грешка в Netflix m7111-5059:

 1. ExpressVPN Нашият №1 избор! Супер бързи сървъри, изпъстрени по целия свят, насочени към стрийминг в HD качество. Сигурни и частни приложения, включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Приложенията са лесни за инсталиране и използване, което прави този доставчик чудесен избор за начинаещи. Добри поточни скорости.
 3. NordVPN Чудесен избор с добра скорост на поточно предаване и може да отблокира повечето гео-ограничено съдържание за стрийминг.
 4. PrivateVPN Малко известен доставчик, който печели репутация за броя на стрийминг сайтовете, които може да деблокира.
 5. Скрий задника ми! Чудесен за деблокиране на стрийминг сайтове, но е базиран във Великобритания и съхранява регистрационни файлове.

Как да поправим код за грешка m7111-1331-5059

За щастие не е трудно да се поправи грешка в Netflix m7111-1331-5059. Това е грешка в потока, причинена от Netflix да открие използването на VPN или прокси услуга.

Ето какво трябва да направите:

  1. Регистрирайте се с един от 5-те VPN, изброени в тази статия - (препоръчваме ExpressVPN.)
  2. Изтеглете и инсталирайте VPN софтуера. Уверете се, че това е подходящата версия за вашата операционна система!
  3. Отворете приложението VPN и изберете сървър в страната, от която искате да получите достъп до Netflix (това може да е Netflix US или Netflix Japan, например).
  4. Изчистете бисквитките си, за да влязат в сила промените в Netflix.
  5. Отворете Netflix и опитайте гео ограниченото съдържание. Сега тя трябва да се деблокира! Ако не, не изпадайте в паника. Може да работи с друг сървър.

Кои VPN все още работят с Netflix?

На пазара има много VPN, но малцина могат да заобиколят анти-VPN мерките, прилагани от Netflix. Търсихме високо и ниско и намерихме пет висококачествени VPN, които правят точно това. Нашето изследване включваше търсене на VPN, които отговарят на следните критерии:

 • Възможност за деблокиране на Netflix, както и различни други поточни услуги
 • Голяма мрежа от сървъри по целия свят
 • Висока скорост и надеждни връзки за висококачествено поточно предаване
 • Силна сигурност и поверителност, включително криптиране и политика без регистрация
 • Бърза и ефективна поддръжка на клиенти, за предпочитане с функция за чат на живо

Най-добрите VPN за коригиране на Netflix Error m7111-1331-5059

Ето нашия списък с 5-те най-добри VPN за коригиране на Netflix грешка m7111-5059-5059 и деблокиране на Netflix:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯн 2020Отблокира NetflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е най-добрият VPN за деблокиране на Netflix. Той последователно заобикаля гео ограниченията не само за Netflix, но и за Hulu, Amazon Prime Video и BBC iPlayer. Няма недостиг на сървъри с над 2000 в 94 страни. По този начин няма да имате проблем с деблокирането на Netflix US или дори Netflix Japan. Когато става въпрос за стрийминг с ExpressVPN, качеството е отлично. Успяхме да предаваме в HD и дори 4K без прекъсване.

ExpressVPN е не само един от най-добрите VPN за деблокиране на поточни уебсайтове, но е и много лесен за използване. Интерфейсът на приложението е един от най-простите, които сме виждали. Можете да изберете местоположение или ExpressVPN автоматично да избере „Smart Location“ (най-доброто място за вас въз основа на скоростта, латентността и мястото, където се намирате). Като цяло това е страхотен VPN за начинаещи. Дори и да срещнете проблем, е на разположение 24/7 поддръжка за клиенти. Тествахме функцията за чат на живо за себе си и получихме отговор за секунди.

ExpressVPN заявява, че не поддържа никакви журнали за активност или връзка на потребителите. Какво още, ExpressVPN е базиран на Британските Вирджински острови, където няма закони за запазване на данни. Като цяло, това е много сигурен VPN, който да се използва със защитни функции, включително 256-битово AES криптиране, защита от течове в DNS, превключвател за убийства и разделно тунелиране. Има и възможност за плащане за ExpressVPN с Bitcoin чрез BitPay.

Приложенията ExpressVPN могат да се изтеглят за Windows, Mac, Android и iOS, както и за Amazon Fire TV и Linux. Нещо повече, MediaStreamer на ExpressVPN може да се използва за отблокиране на Netflix на Apple TV, PlayStation и Xbox.

Професионалисти:

 • Бързи скорости
 • Деблокира Netflix US, UK, Hulu, Amazon Prime Video и BBC iPlayer
 • Приложения за начинаещи
 • Приятелска поддръжка на чат на живо
 • Осигурява сигурна, криптирана връзка
 • Не регистрира никаква лична информация

Недостатъци:

 • Може би липсват опции за конфигурация за напреднали потребители

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРЕТО ЗА NETFLIX: ExpressVPN е най-добрият ни избор. Бързи скорости за стрийминг и торент, отблокира Netflix САЩ, Великобритания и други и работи в Китай. Безрисково е с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

CyberghostДеблокира NetflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е друг VPN, който успешно деблокира Netflix. Тя има разрастваща се мрежа от над 5700 сървъра в 89 страни. Намерихме скоростта да бъде много бърза, което прави този VPN идеален за стрийминг на Netflix. Всъщност при теста на Netflix и Amazon Prime Video не сме имали проблеми с буфериране или изоставане. Изборът на CyberGhost сървър е изключително бърз и удобен с добавената опция да накарате CyberGhost автоматично да избере най-добрия сървър за вас въз основа на вашето местоположение. Освен това приложенията на CyberGhost са много удобни за потребителя с някои удобни функции, като например рекламен блокер.

Това, което прави CyberGhost особено добра стойност е, че можете да го използвате на до 7 устройства едновременно. Също така си струва да знаете, че тази VPN предлага 24/7 поддръжка на живо, ако имате въпроси или срещнете някакви проблеми. Що се отнася до сигурността, открихме CyberGhost като един от най-добрите - тя беше единствената компания, получила перфектна оценка в нашата VPN таблица за поверителност и сигурност. Той има политика без регистрация, 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и превключвател за убийство. Нещо повече - има възможност за анонимно плащане с Bitcoin.

Приложенията CyberGhost са достъпни за Windows, Mac, Linux, Android, iOS и Amazon Fire Stick.

Професионалисти:

 • Деблокира Netflix, както и Amazon Prime Video
 • Много бързи скорости за стрийминг
 • Приложенията са лесни за използване
 • Използвайте на до 7 устройства
 • Защитава поверителността ви без политика на регистрация

Недостатъци:

 • Не работи в Китай, Турция или ОАЕ

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТЕН ИЗБОР: Cyberghost е добър избор за бюджета. Работи с US Netflix и различни други поточни услуги, които обикновено са ограничени по местоположение. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPNДеблокира NetflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има над 5000 сървъра в 62 държави, което го прави една от най-големите VPN сървърни мрежи. Наличието на толкова много опции означава, че е малко вероятно да се борите с гео ограничения. Наистина, NordVPN деблокира Netflix, както и харесванията на Hulu и BBC iPlayer. Това е VPN, което гарантира 99,9% продължаване. Изпитахме последователни връзки при нашите тестове на NordVPN с Netflix. Бързите скорости означаваха, че можем да поточно в висока разделителна способност без буфериране.

Ние оценихме удобството на разширенията на браузъра, докато приложенията NordVPN са лесни за следване, както и отзивчиви. NordVPN използва 256-битово AES криптиране, DNS защита от теч и автоматичен превключвател, който гарантира, че вашите данни не са изложени в случай на спад на връзката. Също толкова важно е стриктната политика без журнали. Базираната в Панама VPN също предлага възможност за разплащане с криптовалута (Bitcoin, Ethereum и Ripple). Ако имате въпроси, NordVPN има денонощна поддръжка за чат на живо, която намерихме за изключително бърза и полезна, отговаряйки на нашето запитване за по-малко от минута.

Приложенията NordVPN са достъпни за Windows, Mac, Android, iOS и Linux. Това е и един от малкото VPN, които предлагат приложение за Amazon Fire TV и Android TV. Предлагат се и разширения за браузър Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • 5000+ сървъра по целия свят
 • Деблокира Netflix, Hulu, BBC iPlayer и други
 • Голяма скорост на връзката
 • Изобилие от функции за сигурност
 • 24/7 поддръжка за чат на живо

Недостатъци:

 • Някои ненадеждни сървъри

Нашият резултат:

4.5 извън 5

СТОЙНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ: NordVPN е голяма стойност стойност. Опакован с страхотни защитни функции, той работи добре за стрийминг и не поддържа никакви дневници. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира NetflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN предлага много бързи скорости и отблокира Netflix, както и BBC iPlayer и Amazon Prime Video. По-малък VPN с около 100 сървъра в 57 страни, той предлага неограничена честотна лента. Въпреки малката мрежа, PrivateVPN деблокира Netflix в повече страни от всички други VPN, които познаваме, така че можете да получите достъп до по-изключителни геозаключени заглавия. Скоростта, предлагана от PrivateVPN, е впечатляваща. Не изпитахме буфериране при тестването на HD съдържание в Netflix. Можете да използвате своя PrivateVPN акаунт на до 6 устройства едновременно, което смятаме, че предлага добра стойност.

Както начинаещи, така и опитни потребители ще оценят PrivateVPN, тъй като той предлага както прости, така и напреднали менюта. Има опция за активиране на скрита VPN, която помага да се заобиколи Deep Packet Inspection, за да се заобиколи цензурата. Открихме, че PrivateVPN е сигурно решение благодарение на 256-битовото AES криптиране, DNS защита от теч и превключвател за убийство. Можете да закупите PrivateVPN с биткойн. Не на последно място, PrivateVPN поддържа нулева политика за регистриране на данни.

Приложенията PrivateVPN могат да бъдат изтеглени за следното: Windows, Mac, Android, Amazon Fire TV и iOS. Linux изисква ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Един от най-бързите VPN
 • Отличен за деблокиране на Netflix, Amazon Prime Video и BBC iPlayer между други
 • Много удобни за употреба приложения
 • До 6 устройства едновременно

Недостатъци:

 • По-малка мрежа от сървъри
 • Чат на живо рядко е наличен

Нашият резултат:

4.5 извън 5

БЪРЗА СКОРОСТ: PrivateVPN ви позволява да свързвате 6 устройства в един акаунт. Отблокира Netflix US, има по-малко сървъри от някои от другите VPN, но има бързи връзки. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

5. Скрий задника ми!

Скриване на моя задник VPNДеблокира NetflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.HideMyAss.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Скрий задника ми (HMA!) Е базирана във Великобритания VPN услуга с почти 900 сървъра по целия свят. особено, HMA! има сървъри в повече от 190 различни страни - далеч повече от повечето VPN на пазара. Следователно това е VPN, който е чудесен за не само отблокиране на Netflix, но и за много географски ограничени сайтове по целия свят. Успяхме да предаваме Netflix в 1080p без проблеми с производителността и открихме, че това е един от най-бързите VPN на пазара.

Още едно предимство на HMA! е, че предлага 24/7 поддръжка за чат на живо което не винаги е така с VPN. В нашето тестване на това получихме бърз и полезен отговор на нашата заявка. Освен това, тази VPN ви позволява да защитите до 5 устройства наведнъж. По отношение на сигурността, HMA! се намира в Обединеното кралство и следователно подлежи на закони за запазване на данни. Въпреки че предлага 256-битово AES криптиране и превключвател за убийство, той не предлага защита от течове на DNS като функция. Нещо повече, докато HMA! няма политика за регистрация, той регистрира IP адреси и времеви печати. HMA! заявява, че тази информация се съхранява 3 месеца преди да бъде изтрита.

Приложенията Hide My Ass са достъпни за Windows, Mac, Android и iOS. Linux може да бъде конфигуриран ръчно.

Професионалисти:

 • Сървъри в много страни по света
 • Успешно деблокира Netflix
 • Много големи скорости на връзката
 • Предлага поддръжка на чат на живо, 24/7

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи
 • Записва IP адреси

Нашият резултат:

3.5 извън 5

СТРАХОТНО ЗА СТРАХВАНЕ: Скрий My Ass деблокира Netflix САЩ и Великобритания. Много бързи скорости. Чудесен за стрийминг и има сървъри в повече от 190 страни. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния отзив за Скриване на задника ми.

Скрий My Ass CouponGet 64% отстъпка от 36-месечния планGET DEALКупон се прилага автоматично

Мога ли да гледам Netflix с безплатен VPN?

За съжаление, повечето безплатни VPN просто не работят с Netflix. Това е така, защото през последните години Netflix прилага различни мерки срещу VPN. В общи линии, само най-добрите VPN са успели да намерят начини за гео ограниченията на Netflix. Безплатните VPN мрежи имат твърде малко сървъри, които бързо са включени в черен списък от Netflix, причинявайки грешка m7111-5059. Нещо повече, дори ако имате достатъчно късмет, за да деблокирате Netflix с безплатен VPN, възможностите за изпълнение вероятно са сравнително лоши поради ограниченията на честотната лента и големия брой потребители, които се опитват да се възползват от безплатната услуга.

Ние също така съветваме срещу безплатни VPN мрежи, тъй като им липсва сигурността на платените VPN. Важно е да намерите VPN, който предлага 256-битово AES криптиране, DNS защита от теч и превключвател за убийство. Такива функции за сигурност гарантират, че можете да сърфирате в мрежата безопасно, без риск вашите данни да бъдат компрометирани. За съжаление, някои безплатни VPN съдържат зловреден и спам реклами. Не на последно място, наистина сигурен VPN трябва да има много стриктна политика без журнали. Проблемът е, че някои безплатни VPN всъщност регистрират вашата дейност и продават тази информация на най-високия участник в търга. Поради тези причини не смятаме, че безплатен VPN си заслужава караницата.

Обяснени са често срещаните грешки в Netflix m7111

Всеки код за грешка в Netflix, който започва с „m7111“, показва някакъв проблем с мрежата или браузъра, който не позволява видеото да се зарежда. Грешка m7111-5059 конкретно се отнася до прокси грешката, която се появява винаги, когато Netflix ви открие, че използвате VPN или някакъв друг тип прокси. Netflix има черен списък от известни VPN сървъри, блокирани за достъп до видео, вместо това връща съобщението за грешка в прокси сървъра на потребителите.

Потребителите на VPN понякога могат да срещнат други кодове за грешки m7111, включително:

 • M7111-1101 - опитайте да изчистите бисквитките и кеш паметта си.
 • M7111-1331 - понякога се появява, ако използвате отметки за достъп до Netflix. Опитайте да въведете URL адреса ръчно.
 • M7111-1309 - изглежда засяга главно потребителите на Chrome. Опитайте да деактивирате разширенията на браузъра.

Какво мога да гледам в Netflix?

Netflix предлага богата библиотека от филми и телевизионни предавания, включително собствено оригинално съдържание. Някои от най-популярните заглавия в Netflix по време на писането включват следното:

 • По-странни неща
 • Кръстник
 • Господар на никой
 • Черна пантера
 • Оранжевото е новото черно
 • юношество
 • Призрачната къща на Хил
 • Няма държава за старци
 • Къща от карти
 • В обувките на Сатаната
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3