Как да поправите грешката в Netflix „Изглежда, че използвате unblocker или proxy“ грешка

Как да коригирате Netflix unblocker или прокси грешка


Netflix променя съдържанието си от една държава в друга, което означава, че някои предавания са достъпни само в някои страни. Ако срещнете следното съобщение в Netflix, това е защото системата е открила, че използвате VPN, прокси или unblocker услуга от някакъв вид:

„Изглежда използвате блокер или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. "

Най-добрият начин да поправите този разблокиращ или прокси грешка на Netflix е чрез използване на качествен VPN. Ако вече използвате VPN, виждането на грешката означава, че не може да деблокира Netflix или най-малкото IP адресът, който използвате, е поставен в черен списък от Netflix. По-долу сме изброили най-добрите VPN за Netflix; те могат да заобиколят блокирането на региона на платформата и да ви позволят да гледате почти всяка библиотека на Netflix от всяка точка на света.

Как да коригирате Netflix unblocker или прокси грешка.

Тази често срещана грешка в поточната мрежа на Netflix се дължи на това, че Netflix открива използването на VPN или прокси услуга. Добрата новина е, че е бързо и лесно да се поправи разблокиращата или прокси грешка на Netflix. Нашето стъпка по стъпка ръководство обяснява какво трябва да направите, ако получавате съобщението „сякаш използвате разблокиращ или прокси сървър“.

Ето как да коригирате грешката на прокси сървъра на Netflix:

 1. Регистрирайте се с VPN, който може да деблокира Netflix - препоръчваме ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте подходящото VPN приложение или разширение за браузър за вашето устройство.
 3. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и се свържете със сървър в страната, от която искате да гледате Netflix. Например американски сървър за деблокиране на Netflix US.
 4. Изчистете кеша и „бисквитките“ на браузъра си. Това гарантира, че Netflix забравя вашия действителен IP адрес и местоположение. След това той ще приеме новия IP адрес, предоставен от VPN.
 5. Отидете на Netflix и изберете предпочитаното от вас съдържание, което сега трябва да се деблокира! Ако не, опитайте друг сървър. Освен това, свържете се с поддръжката на вашия VPN за допълнителна помощ.

Нямате време да прочетете цялата статия? Ето кратко резюме на най-добрите VPN мрежи, за да поправите грешката в Netflix „изглежда, че използвате разблокиращ или прокси сървър“:

Най-добрите VPN за фиксиране на Netflix прокси грешка

 1. ExpressVPN: Нашият най-добър избор за поправяне на грешка на прокси сървъра на Netflix. Над 3000 сървъра в 94 окръга. Деблокира Netflix и Amazon Prime. 24/7 поддръжка, удобни за потребителя приложения и силна сигурност с криптиране.
 2. NordVPN: Най-добрият бюджетен вариант за Netflix. Над 5000 сървъра по целия свят. Също така деблокира Amazon Prime Video и BBC iPlayer. Използвайте на до шест устройства. VPN без регистрация с 24/7 поддръжка.
 3. CyberGhost: Високоскоростни сървъри за стрийминг на Netflix. Защитен VPN с криптиране и строга политика за не-регистрация. Свържете до седем устройства. Включва 24/7 поддръжка на живо.
 4. PrivateVPN: Поправете грешката на прокси сървъра на Netflix. Също така работи с BBC iPlayer и Hulu. Много бързи сървъри за буфер и без забавяне стрийминг. Удобни за потребителя приложения и политика без регистрация.
 5. Surfshark: Свържете неограничен брой устройства. Деблокира Netflix и BBC iPlayer. Без регистрационни файлове, денонощна поддръжка и подходящи за начинаещи приложения и разширения на браузъра.
 6. HideMyAss: IP адреси в повечето страни. Обход на Netflix анти-VPN мерки. Настолни и мобилни приложения и поддръжка 24/7. Функциите за защита включват криптиране.

Кои VPN все още работят с Netflix през 2019 г.?

В опит да ви спестим известно време, ние създадохме списък с най-добрите VPN за заобикаляне на гео ограниченията на Netflix. VPN мрежите са избрани въз основа на тяхното изпълнение на следните критерии:

 • Сървъри, които успешно деблокират Netflix
 • Бързи и последователни връзки за стрийминг
 • Защита на вашите данни с политика за криптиране и без регистрация
 • Предлага поддръжка за чат на живо и имейл, за предпочитане 24/7
 • Приятелски програми за начинаещи за настолни и мобилни устройства
 • Гаранция за връщане на пари, за да можете да го изпробвате безрисково

Най-добрите VPN за коригиране на грешка в Netflix „Изглежда, че използвате unblocker или proxy“ грешка

Ето нашия списък с най-добрите VPN мрежи за отстраняване на Netflix unblocker или proxy грешка:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks netflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN има сървъри в 94 държави, което ви позволява да деблокирате много различни библиотеки на Netflix. Тази сървърна мрежа на VPN се състои от повече от 3000 сървъра в страни, включително САЩ, Великобритания, Австралия и Япония. Освен че може да заобиколи грешката на прокси сървъра на Netflix, ExpressVPN деблокира и Amazon Prime Video и BBC iPlayer. Освен това ви позволява да свързвате до пет устройства едновременно чрез един акаунт.

Въпреки че ExpressVPN се откроява със своята способност да деблокира толкова много уебсайтове и услуги, които са затворени в региона, също така е известно, че е много удобен за начинаещи. Има 24/7 поддръжка за чат и имейл на живо, плюс приложенията и разширенията на браузъра улесняват свързването със сървър. Сигурността е още една от силните страни на ExpressVPN. Той защитава вашите данни с помощта на 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство и защита от течове на DNS и IPv6. Този VPN е със седалище на Британските Вирджински острови и не съхранява идентификационни регистрационни файлове на своите потребители.

Можете да използвате ExpressVPN чрез приложенията за настолни компютри (Windows, Mac, Linux), мобилни устройства (Android и iOS) и рутери. Предлагат се и разширения за браузър Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • Сървъри в 94 държави за деблокиране на различни библиотеки на Netflix
 • Бързи и последователни сървъри за забавяне и без буфер стрийминг
 • Също така работи с Amazon Prime Video и BBC iPlayer
 • Използва криптиране и превключвател за убийство, за да защити вашите данни
 • Включва 24/7 чрез чат на живо и имейл
 • Отлични, лесни за използване приложения и разширения на браузъра

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от повечето VPN мрежи

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ДО ФИКСИРАНЕ НА ГРЕШКАТА НА NETFLIX PROXY: ExpressVPN е най-добрият ни избор за деблокиране на Netflix в чужбина. Работи с много популярни стрийминг услуги, включително Netflix и Amazon Prime Video. Бързи и надеждни сървъри, 24/7 поддръжка и удобни за потребителя приложения. Сигурна услуга с криптиране. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNдеблокира netflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е добре да поправите грешката в Netflix „изглежда, че използвате unblocker или proxy“ грешка. Той има огромна мрежа от повече от 5800 сървъри, разположени в 60 държави. Освен това тази услуга деблокира някои от най-популярните сайтове и услуги, включително Netflix и BBC iPlayer. NordVPN дори предлага сървъри, които са оптимизирани за P2P споделяне или повишена поверителност (чрез Double VPN или Onion over VPN).

С NordVPN можете да защитите всички най-често използвани устройства, тъй като са разрешени до шест едновременни връзки. Освен това има голям набор от приложения и разширения на браузъра, които правят свързването бързо и лесно. Този VPN е базиран в Панама и управлява строга политика без регистрация. Вие също сте защитени чрез използването на NordVPN на 256-битово AES криптиране, DNS и IPv6 защита от теч и превключвател за убийство. Ако имате някакви въпроси относно тези функции, можете да се свържете с поддръжката през чат на живо 24/7.

Приложенията NordVPN се предлагат за Windows, Mac, Android, iOS, Linux и Android TV. Разширенията на браузъра са налични за Chrome и Firefox. Рутерите изискват ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Огромна мрежа от над 5800 сървъра за деблокиране на Netflix
 • Деблокира Amazon Prime Video, BBC iPlayer и други
 • Свържете до шест устройства едновременно
 • Осигурява 24/7 поддръжка на клиенти чрез чат на живо и имейл
 • Включва строга политика за без регистрация, за да защити вашата поверителност в интернет

Недостатъци:

 • Някои сървъри са на бавна страна

НАЙ-ДОБРЕТО ЗА ПАРИ: NordVPN предлага отлична стойност със своите 5 800 сървъра. Преодолейте грешката за разблокиране или прокси сървъра на Netflix. Също така деблокира Amazon Prime Video и BBC iPlayer. До шест едновременни връзки. 24/7 поддръжка, интуитивни приложения и стриктна политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghostдеблокира netflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost предлага хиляди високоскоростни сървъри, разпространени в 90 страни, включително САЩ. Това означава, че е лесно да предавате Netflix от чужбина без забележимо буфериране или забавяне. Освен да коригира разблокиращия или прокси грешката на Netflix, той работи добре с услуги като BBC iPlayer на BBC. Друго предимство на тази базирана в Румъния VPN е, че ви позволява да свързвате до седем устройства едновременно (повече, отколкото повечето VPN позволяват).

Профилът в CyberGhost включва достъп до поддръжка 24/7 чрез чат на живо и имейл. Още по-добре, този VPN се предлага с продължителна 45-дневна гаранция за връщане на парите (повечето VPN предлагат най-много 30 дни). Свържете се със сървър на CyberGhost и ще бъдете защитени от течове на DNS и IPv6. Той също така защитава поверителността ви със стриктна политика без регистрация, 256-битово криптиране, автоматично блокиране на реклами и сканиране на зловреден софтуер, както и превключвател за убийство.

Преодолейте грешката на прокси сървъра Netflix чрез приложенията на CyberGhost за Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick и Android TV. Можете също да използвате разширения за браузър Chrome и Firefox. За използване с Linux и рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Коригира грешката на прокси сървъра на Netflix и ви позволява да гледате Netflix US
 • Позволява до седем едновременни връзки
 • Осигурява чат на живо и поддръжка по имейл, 24/7
 • Предлага 45-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате безрисково
 • Силна сигурност с криптиране и строга политика без регистрация

Недостатъци:

 • Някои популярни поточни услуги не могат да се деблокират
 • Липсата на опции за конфигурация ще осуети потребителите на енергия

45-дневен ГАРАНЦИЯ ЗА ПАРИ ЗА ПАРИ: CyberGhost има много бързи скорости за стрийминг на Netflix, BBC iPlayer и други. Използвайте на до седем устройства едновременно. Хиляди сървъри в 90 страни и 24/7 поддръжка на чат на живо. Строга политика без регистрация. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. ЧастенVPN

PrivateVPNдеблокира netflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е шведска VPN услуга, която поставя акцент върху качеството над количеството. Въпреки че има сравнително малка мрежа от сървъри, тези, които имат, са бързи и надеждни, което ги прави идеални за стрийминг и торент. Можете да използвате тази VPN, за да коригирате отблокиращата или прокси грешка на Netflix и да гледате харесванията на Netflix US и Netflix Japan. Освен това той деблокира Amazon Prime Video, BBC iPlayer и HBO Go. Като цяло PrivateVPN има сървъри в 60 страни по света.

Можете да използвате PrivateVPN, за да осигурите едновременно до шест от своите настолни и мобилни устройства. Този VPN предлага отлично обслужване на клиенти, а функцията му за чат на живо ви позволява да говорите директно с разработчиците. Когато използвате PrivateVPN, вашите данни са защитени с 256-битово AES криптиране. Има също защита от течове на DNS и IPv6, превключвател за убийства и политика за без регистрация. Нещо повече, дори можете да плащате полуанонимно с Bitcoin.

PrivateVPN предлага приложения както за настолни компютри (Windows и Mac), така и за мобилни устройства (Android и iOS). Трябва обаче да следвате инструкциите за ръчна настройка за използване на PrivateVPN с Linux и рутери.

Професионалисти:

 • Много бързи сървъри за стрийминг на Netflix
 • Гледайте Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Hulu и други
 • Приятели за начинаещи за настолни и мобилни платформи
 • Използвайте на до шест устройства едновременно
 • Защитава поверителността ви с криптиране и политика без регистрация

Недостатъци:

 • Предлага само около 100 сървъра
 • Ограничен избор на приложения и без разширения на браузъра

СЪРВИСИ НА ВИСОКА СКОРОСТ: PrivateVPN е много бърз VPN за стрийминг и торент. Използвайте го, за да гледате Netflix в чужбина. Също така деблокира HBO Go и Hulu. Позволява ви да свържете до шест устройства. Поддръжка на чат на живо, удобни за начинаещи приложения и силна сигурност с криптиране. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

5. Surfshark

SurfShark VPNдеблокира netflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark работи добре с Netflix и е в състояние да заобиколи своите анти-VPN мерки. Това е сравнително нов VPN, който бързо се разраства и се превръща в силен избор за всеки, който редовно излъчва потоци. Surfshark има около 800 сървъра в 50 страни, включително САЩ, Русия и Турция. Нещо повече, Surfshark може да се използва за отблокиране на BBC iPlayer и Hulu и е подходящ за торенти. Тази опция е идеален за семейства, защото ви позволява да свързвате неограничен брой устройства едновременно.

Друга област, в която Surfshark се отличава е лекотата му на използване. Приложенията и разширенията на браузъра са много добре проектирани и не трябва да причиняват объркване, дори и за начинаещи VPN. Функциите включват рекламен блокер и бели списъци за избор на приложения, които могат да заобиколят VPN. Surfshark е много сигурен и разширенията на браузъра му бяха независимо одитирани, за да подкрепят това. Вашите лични данни са защитени с 256-битово AES криптиране и превключвател за убийство. Съществува и строга политика за без регистрация и защита от течове на DNS и IPv6.

Регистрирането в Surfshark ви дава достъп до приложенията им за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV. Можете също да изтеглите разширения за браузър Chrome и Firefox. Linux и рутери изискват ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Преминете прокси грешката на Netflix и също деблокирайте BBC iPlayer и Hulu
 • Свържете неограничен брой устройства едновременно
 • Много удобен за използване с приложения, които улесняват свързването със сървъри
 • Сигурна услуга с криптиране, превключвател за убийства и политика без регистрация

Недостатъци:

 • Не най-голямата сървърна мрежа (около 800 сървъра)
 • Някои сървъри могат да бъдат малко бавни

СВЪРЗЕТЕ ВСИЧКИ ВАШИ УСТРОЙСТВА: Surfshark ви позволява да свързвате неограничен брой устройства едновременно - идеален за семейства! Работи с Netflix, Hulu и други. Много лесни за използване приложения и разширения на браузъра. VPN без регистрация с 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

6. HideMyAss

Скриване на моя задник VPNдеблокира netflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.HideMyAss.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

HideMyAss има мрежа от около 1000 сървъра. Това, което е особено впечатляващо, е това той предлага IP адреси за почти всяка страна в света. Поради тази причина ще можете да използвате HideMyAss за деблокиране на няколко библиотеки на Netflix, включително Netflix USA и Netflix UK. Можете също да го използвате, за да гледате BBC iPlayer или Hulu, сред другите популярни стрийминг услуги. HideMyAss предлага 24/7 поддръжка за чат на живо, като ви помага бързо да разрешите всички проблеми, които може да срещнете.

Тази VPN позволява P2P споделяне на файлове и ви позволява да свързвате до пет устройства едновременно чрез един акаунт. Приложенията HideMyAss са удобни за потребителя и дори ви позволяват автоматично да се свържете с най-добрия наличен сървър. HideMyAss предлага изобилие от функции за защита, за да защити вашата поверителност и анонимност онлайн. Това включва 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство. Можете дори да изберете да разбъркате своя IP адрес, което прави по-трудно да проследявате местоположението си.

Приложенията HideMyAss са достъпни за изтегляне за Windows, Mac, Android и iOS. Този VPN може също да бъде конфигуриран ръчно с Linux и изберете рутери.

Професионалисти:

 • IP адреси в повечето страни за деблокиране на различни библиотеки на Netflix
 • Работи с други популярни стрийминг услуги като Hulu
 • 24/7 чат на живо и поддръжка по имейл
 • Използва високо ниво на криптиране, за да запази вашите данни

Недостатъци:

 • Записва IP адреси на потребителите
 • Доста скъпо в сравнение с повечето VPN в този списък

ПОСЛЕДВАЙТЕ ОТ ВСЯКАКВА: HideMyAss има IP адреси за повечето страни. Използвайте го за отблокиране на Netflix US, Netflix Japan и други. Предлага 24/7 поддръжка за чат на живо и е приятелски настроена за торенти. Защита на вашите данни с криптиране, но пазете дневници на IP адреси. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на HideMyAss.

Скрий My Ass CouponGet 64% отстъпка от 36-месечния планGET DEALКупон се прилага автоматично

Защо Netflix забранява VPN IP адреси?

През 2016 г. Netflix внедри система за откриване на VPN, за да знае кога имате достъп до услугата, когато използвате VPN. Това се дължи главно на лицензионни права; договорите могат да диктуват, че определен телевизионен сериал или филм може да се показва в една държава (например САЩ), но не и в друга. Тъй като много хора са имали достъп до Netflix чрез VPN мрежи, компанията е била под натиск от големи студия, за да предотврати използването им.

Когато Netflix открие, че IP адресът принадлежи на VPN, IP адресът е в черен списък. Това води до появата на грешка в поточното предаване на Netflix „изглежда, че използвате unblocker или proxy“. Харесванията на ExpressVPN имат най-голям успех при деблокиране на Netflix, тъй като имат толкова много IP адреси, че Netflix просто не може да бъде в крак.

Мога ли да използвам безплатен VPN, за да поправя грешката на прокси сървъра на Netflix?

Не, по-голямата част от безплатните VPN не могат деблокирайте Netflix. Това е така, защото през последните години Netflix прилага мерки срещу VPN. Проблемът за безплатните VPN е, че те имат ограничен брой IP адреси и твърде много потребители на всеки сървър. Тези IP адреси бързо се маркират от Netflix, което по същество прави сървъра безполезен за използване на платформата. Освен това сървърите на безплатни VPN често са много бавни, което така или иначе не е идеално за стрийминг.

Освен Netflix, безплатните VPN се борят за отблокиране на много други уебсайтове и услуги, включително Amazon Prime Video и DAZN. На безплатните VPN също липсват жизненоважни функции за сигурност. По-специално, те може да не защитят данните ви с криптиране или да използват превключвател за убиване, за да предотвратят течовете на данни. Както при повечето безплатни услуги, безплатните VPN често използват модел, поддържан от реклами, за да печелят пари, въпреки че е известно, че някои доставчици регистрират вашата сърфираща дейност и ги продават на трети страни.

Какво мога да гледам в Netflix?

Netflix има огромно количество съдържание, голяма част от което е собственото му оригинално програмиране. Можеш търси заглавия на Netflix по регион с нашия инструмент за търсене на регион Netflix. Ето обаче списък на някои от най-популярните оригинални съдържание, които можете да гледате в Netflix:

 • Orange е новото черно
 • По-странни неща
 • Академията на чадъра
 • Нашата планета
 • Кутия за птици
 • Тройна граница
 • Пари Хайст
 • Аз съм майка
 • Големият хак
 • Последен шанс U
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 21