Как да предавате NHL на живо онлайн с Kodi и да гледате сезон 2019/2020

NHL телевизия на Kodi

Хокейният сезон 2019-20 е в ход. 103. сезон в историята на НХЛ започва на 4 октомври. Тази година прережете кабела и гледайте на живо NHL на Kodi, приложението за домашно кино, което можете да изтеглите и инсталирате безплатно.

Нашето ръководство се фокусира специално върху онези добавки, които са официални или позволяват лесен и легален достъп до NHL в Kodi. Предоставяме и преглед на неофициалните добавки, за да помогнем на потребителите да разберат какво представляват, как работят и защо носят известни рискове.

По време на писането, всички добавки, които препоръчваме, предоставят легален достъп до NHL потоци.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Как безопасно да гледате NHL на Kodi

VPN мрежите позволяват да се възпроизвеждат видеоклипове, затворени в регионите. Това означава, че можете да предавате NHL игри на живо от чужбина и да избягвате ограниченията за затъмняване. Препоръчваме IPVanish, тъй като той работи с всички добавки на Kodi и е чудесен за поверителност, което го прави най-популярният VPN сред потребителите на Kodi.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Читателите на Comparitech могат да спестят до 60% от IPVanish тук.

Ето как да използвате VPN с Kodi за NHL:

 1. Регистрирайте се, изтеглете и инсталирайте приложението IPVanish за вашето устройство. ExpressVPN, CyberGhost и NordVPN са алтернативи, които са жизнеспособни.
 2. Стартирайте приложението VPN и изберете сървър в местоположението, от което предавате видео (САЩ или Канада).
 3. Отворете Kodi и отидете на добавката, която използвате, за да предавате NHL на живо онлайн (вижте добавките, изброени по-долу).
 4. Влезте и започнете хокей на поточно предаване на живо!

Няколко добавки на Kodi предоставят достъп до NHL потоци, за които сте платени законно. Въпреки това, дори в случай на законни пристрастявания, ще трябва да се грижите да не излагате на опасност от хакерски атаки чрез Kodi, като например атаки на човек в средата. Те могат да се появят, когато хакерите променят кода в аддона на Kodi и използват самия аддон, за да получат достъп до вашата система. VPN може да помогне за предотвратяване на MITM атаки и други проблеми, свързани с поверителността. Той криптира вашия интернет трафик и го маршрутизира през сървър на избрано от вас място, като гарантира цялата ви активност от трети страни.

Освен това много интернет доставчици ще намалят скоростта на интернет данни поради онлайн стрийминг. Препоръчваме VPN за стрийминг през Kodi, тъй като това ще направи невъзможно вашия интернет доставчик да поддържа раздели и да забави видео потоците.

Гледайте NHL на Kodi - Официален добавки на живо

Всички официални източници за стрийминг за NHL игри на живо са затворени в региона. Ако не сте в правилната държава, няма да можете да гледате NHL онлайн. За да заобиколите това, използвайте VPN, за да промените местоположението си.

Някои игри и конференции се излъчват от определени мрежи, така че е полезно да знаете какво ще се появи къде. По-долу сме изброили кои игри се излъчват от кои национални радио- и телевизионни оператори, въпреки че има няколко регионални оператора за САЩ и Канада:

Канада

 • Съботни вечерни игри в ефира на CBC и Sportsnet
 • Неделя и сряда игрите в ефир на Sportsnet
 • Играта на плейофите е разделена между Sportsnet и CBC
 • Френски език излъчва ефир по TVA Sports

САЩ

 • Най-редовни сезонни игри в ефира на NBCSN (NBC Sports Network)
 • Една „Игра на седмицата“ излъчва по NBC, започваща през януари
 • NHL Network симулира регионални и канадски излъчвания
 • Играта за плейофи е разделена между NBC, NBCSN и CNBC
 • Испански език симулира в ефир на NBC Universo и Telemundo

Обърнете внимание, че игрите на местния пазар са затъмнени от NBC в полза на регионалните радио- и телевизионни оператори, но това не би трябвало да има голямо значение при стрийминга, особено ако имате VPN, за да превключите местоположението.

За разлика от безплатните добавки за стрийминг, повечето платени опции предлагат потоци с висока разделителна способност, без мъртви връзки и няма да бъдат отрязани в средата на играта. Някои от тях обаче са обект на регионално затъмнение, така че дръжте VPN под ръка.

USTV сега

kodi_ustvnow_install
Ако ще използвате all-in с Kodi стрийминг за вашите NHL игри, USTV Now е малко богиня. Безплатно ще получите 7 канала, включващи NBC. Можете да хванете някои от игрите в края на сезона и няколко други игри с тази опция.

Ако обаче това не е достатъчно за вас, можете да плащате $ 19,99 на месец и да получите NBC Sports Network. Имайки предвид, че NBC има най-големия договор за излъчване с NHL, ще хванете почти всяка налична игра. Можете лесно да се регистрирате в USTV сега и след това да изтеглите добавката по-късно.

USTVNow е наличен в Официално хранилище Kodi Addon, въпреки че най-новата версия може да се намира на друго място. Щракнете тук, за да получите достъп до нашето по-подробно ръководство за инсталиране на USTVNow.

NBC Sports Live Extra

nbc спорт допълнително
Ако вече плащате за абонамент за кабел в САЩ, можете да използвате данните си за вход, за да предавате висококачествени NHL игри с високо качество, като използвате добавката NBC Sports Live Extra Kodi. Ако пътувате извън САЩ, не забравяйте да настроите VPN на местоположение в САЩ, за да получите достъп до потока.

След намирането на добавката NBC Sports Live Extra в Официално хранилище Kodi Addon, ще имате достъп до вашия акаунт на NBC Sports Live чрез Kodi.

NHL GameCenter

НХЛ на Коди
NHL GameCenter е добавката Kodi за NHL.tv, която ви дава достъп до всички редовни сезони и предсезонни игри извън пазара. Локалните отборни игри може да са изчезнали, в този случай просто настройте вашия VPN на някъде другаде в Съединените щати за достъп до потока. Абонамент струва $ 24,99 на месец или $ 139,96 годишно. Има и опция за пакет „за един отбор“ за 111,96 долара годишно.

NHL GameCenter може да се намира в Официално хранилище за добавки Kodi. Правилният достъп до съдържанието изисква потребителите да имат потребителско име и вход в GameCenter.

NHL.tv

NHL телевизия на Kodi
NHL.tv е друга добавка на Kodi, която ще ви даде достъп до вашия акаунт в NHL.tv чрез Kodi. Информацията важи еднакво за тази и добавката на NHL GameCenter. Дали ще използвате този или NHL GameCenter се свежда до предпочитание и кой ще намерите най-добре за вас.

NHL.tv може да бъде придобит чрез платена сметка за $ 24.99. Оттам можете да въведете вашите идентификационни данни чрез добавката на Kodi и да получите достъп до всичките си NHL.tv потоци.

Добавката NHL.tv Kodi е достъпна чрез Официално хранилище Kodi Addon.

PlayStation Vue

НХЛ на Коди

PlayStation Vue е услуга за стрийминг, която има за цел да замени пакетите с кабелна телевизия. За 39,99 долара, той ще ви осигури NBCSN и CNBC. Повечето национални редовни телевизионни игри в САЩ са в NBCSN, а някои игри в плейофите могат да бъдат намерени в NBCSN и CNBC.

Ако живеете в голям столичен район, NBC може да се предлага и в PlayStation Vue. Ако това е така, добавката на PlayStation Vue ще ви позволи да гледате всяка игра след сезона на NBC, NBCSN и CNBC, както и всяка „игра на седмицата“ на регулярния сезон в NBC.

Ако не живеете в район, в който NBC е наличен в PlayStation Vue, можете да комбинирате тази добавка с USTV Now, изброена по-горе, за да получите същите канали.

Добавката за PlayStation Vue Kodi може да бъде намерена в Официално хранилище Kodi Addon.

Sportsnet Now

НХЛ на Коди

Sportsnet е колекция от канадски спортни телевизионни канали, а Sportsnet Now е онлайн стрийминг услугата, свързана с тези канали. Kodi addon ви дава достъп до тази услуга. Повечето мачове в неделя вечер се излъчват в Канада по Sportsnet, както и много съботни вечери и плейофи.

Услугата Sportsnet Now струва $ 24,99 на месец, което е много по-евтино от много други опции.

За съжаление, той е заключен за региона за всеки, който се опитва да получи достъп до него извън Канада. Въпреки че понякога можете да използвате VPN, за да заобиколите този проблем, за регистрацията е необходима канадска кредитна карта. Ако обаче имате достъп до интернет от Канада, това е чудесен вариант.

Добавката Sportsnet Now Kodi може да бъде намерена в Официално хранилище Kodi Addon.

CBC Спорт

cbc спорт Kodi addon

CBC Sports Kodi добавката ще ви даде директен достъп до спортните потоци на живо и при поискване на CBC. Това е една от малкото безплатни опции, достъпни за тези, които искат да гледат мачове от НХЛ и ограничен брой плейофи мачове на Stanley Cup.

CBC Sports се предлага само в Канада и регионът заключва тяхното съдържание. Можете обаче да заобиколите това с VPN, стига да сте свързани с канадски сървър. Addon излъчва съдържание и във висококачествено видео, така че това е, което ще искате да инсталирате след старта на плейофите.

Неофициални добавки на Kodi за NHL потоци на живо

Можете да намерите други списъци, които включват редица добавки на трети страни, които осигуряват NHL потоци на живо. Тези добавки, които се считат за неофициални от фондацията XBMC, са тези, които не одобряваме или не препоръчваме на потребителите на Kodi достъп до NHL игри. Вярваме, че потребителите на Kodi трябва да избягват следните добавки, когато търсят да предават NHL на Kodi.

SportsDevil

Какво е? SportsDevil е добавка на трети страни, която изтрива потоци от други уебсайтове. Потоците на SportsDevil не се хостват от добавката. Всички потоци идват от сайтове на трети страни, обикновено хоствани извън страните, където първоначално се намират потоците. Например тези сайтове могат да предават съдържание от американски и канадски канали, но да бъдат базирани в Русия или другаде.

Защо трябва да го избягвате? Най-добре е да избягвате SportsDevil, защото той осигурява само пиратски потоци. Повечето потоци също са със сравнително посредствено качество. Не препоръчваме SportsDevil поради използването на пиратски потоци и забележимо по-ниско качество на съдържанието.

SportsAccess

Какво е? SportsAccess осигурява висококачествени потоци на голям брой потребители на Kodi. Тази услуга обаче осъществява достъп до тези потоци чрез неофициални средства и ги предоставя на потребителите на Kodi за цена.

Защо трябва да го избягвате? Не препоръчваме SportsAccess за никакви поточни цели. SportsAccess предлага изключително пиратска опция за стрийминг за потребителите на Kodi. Особено поражение е, че тази услуга таксува пари за потребителите на потоци, които могат да намерят законно на други места от законни източници или дори безплатно от неофициални източници. 

cCloud TV

Какво е? cCloud TV е популярна добавка за IPTV Kodi, която черпи от хиляди различни поточни канали от цял ​​свят. Голяма част от телевизионното съдържание cCloud се фокусира върху каналите в САЩ и Великобритания, въпреки че тук могат да бъдат разположени почти каналите на всяка страна..

Защо трябва да го избягвате? С изключение на няколко страни, в които подобно ретрансляция не е в противоречие със закона, повечето потоци, достъпни в cCloud TV, са пиратски и незаконни. Особено за каналите на САЩ, Великобритания и Канада, такова ретрансляция без право на това е забранено. Въпреки че тук лесно могат да бъдат достъпни потоци, както и много потребители, не препоръчваме cCloud TV за каквото и да е поточно предаване. Другите налични, законни опции в този списък предоставят по-добро обслужване от това, което можете да намерите в cCloud.

Издигащи се приливи и отливи

Какво е? Rising Tides е добавка за стрийминг на живо, която набира популярност сред потребителите на добавки на трети страни от Kodi. Добавката записва различни уебсайтове за предавания на живо на различни телевизионни канали, с голям акцент върху американските канали.

Защо трябва да го избягвате? Rising Tides, подобно на cCloud TV, има голям брой телевизионни потоци на живо, които се изтеглят и препредават без разрешение. Rising Tides е малко по-нова, набира по-голяма популярност, но продължава да използва пиратски потоци за съдържанието си. Не препоръчваме Rising Tides поради тежката му употреба на пиратско съдържание

Falcon Sports

Какво е? Falcon Sports е единствената спортна ръка на добавката Falcon Kodi. Както спорта Falcon, така и Falcon се фокусират върху изтеглянето на потоци на живо от различни канали в Kodi. По-специално Falcon Sports се фокусира върху спортните потоци.

Защо трябва да го избягвате? Всички спортове на живо, които ще намерите чрез Falcon Sports, използват пиратски потоци. Особено притеснителен е фактът, че Falcon Sports изброява много кабелни канали, които иначе са достъпни само чрез платени абонаментни услуги или кабелни пакети. Тъй като те се предлагат безплатно, те са незаконни за тези сайтове, от които Falcon се изтегля, за да получат и препредават. Не препоръчваме Falcon Sports поради използването на пиратски потоци. Вместо това изберете опциите, изброени по-горе.

Smoothstreams

Какво е? Smoothstreams е онлайн услуга, която се опитва да намери най-висококачествените пиратски спортни потоци, достъпни от цял ​​свят. За да използвате Smoothstreams, трябва да предплатите $ 17 / месец за абонамент, използвайки bitcoin или PayPal.

Защо трябва да го избягвате? Не препоръчваме Smoothstreams Kodi addon. Smoothstreams таксува $ 17 на месец за съдържание, за което дори не плащат притежателите на авторски права. В допълнение, въпреки че Smoothstreams може да има потоци с по-високо качество от други добавки, които се излъчват от неофициални източници, той все още не може да се конкурира с официалните източници по качество.

Как да инсталирате NHL поточно добавяне на Kodi и да гледате на живо

Можете да намерите по-подробни стъпка по стъпка инструкции със снимки за това как да инсталирате Kodi добавки и хранилища в нашия урок. Най-лесният начин е да използвате инсталирате множество супер-хранилища, които ще съхраняват различни популярни добавки.

Инсталирането на аддон обикновено включва шест стъпки.

 1. Разберете в кое хранилище се намира аддонът
 2. Намерете URL адреса, където се намира хранилището
 3. Променете вашите настройки на Kodi, така че Kodi да приема данни от източника, където се намира репото
 4. Изтеглете zip файла за хранилището
 5. Инсталирайте хранилището на вашия Kodi с помощта на zip файла
 6. Инсталирайте добавката във вашия Kodi с помощта на хранилището

Например, ето как да инсталирате Crackle addon от repo на eracknaphobia's repo. Подобни стъпки могат да се следват за инсталиране на повечето добавки на Kodi.

Ако добавката, която търсите, е част от официалното хранилище Kodi, можете да пропуснете стъпки 1-5, тъй като Kodi идва с предварително инсталиран официален хранилище. В този случай просто отидете в главното меню на Kodi и кликнете addons → изтегляния → video addons → (име на addon). След това щракнете върху „инсталирайте“, за да инсталирате добавката. Например, това може да се използва за инсталиране на NHL.tv и USTV Now.

Намирането на всички игри на NHL, които искате, докато получавате качествено видео и звук, може да изглежда сложно. Но не е нужно да бъде Прегледайте този списък с най-добрите добавки за гледане на NHL на Kodi и трябва да сте на път да намерите желаните игри.

Гледайте NHL на Kodi и прерязвайте кабела

Спортните спортове на живо са последният бастион на кабелни и сателитни доставчици, които се борят да предотвратят абонатите да прережат кабела и да мигрират към напълно онлайн видео услуги. Но с безплатен софтуер с отворен код като Kodi, който работи на множество платформи и може да предава видео от огромно разнообразие от източници - дори излъчвания на живо - дните им са номерирани.

Kodi се предлага на Windows, Mac OSX, Android, iOS (jailbroken) и Linux. Това включва Linux и Android базирани поточни медийни кутии като Roku, Amazon Fire TV и Chromecast. Kodi е популярно средство за предаване на живо почти всеки спорт от NHL и NFL до UFC и много други.

Броят на спортните добавки Kodi просто продължава да расте, тъй като много добавки позволяват на потребителите да имат достъп до популярни стрийминг услуги. Съществуват обаче голям брой аддони, които преграждат линията между официално и неофициално.

Вижте също: Нашето ръководство за аддони на NFL Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − 28 =

Adblock
detector