Как да превключа моя IP адрес в Южна Корея с помощта на VPN

Как да получите IP адрес за Южна Корея

Популярните сайтове и услуги все повече използват геоблокиране, за да ограничат достъпа до тяхното съдържание. Обикновено това става под формата на проверка на IP адрес, при която можете да използвате услугата само ако вашият IP адрес идва от конкретна държава. Така че, ако искате да получите достъп до съдържание и услуги в Южна Корея, ще ви е необходим IP адрес на Южна Корея. Можете да направите това, като се свържете към VPN. Всеки път, когато използвате VPN, получавате нов, специфичен за региона IP адрес (въз основа на местоположението на избрания от вас сървър), което го прави тривиално прост за заобикаляне на тези регионални ограничения и използване на геоблокирани платформи от чужбина.

Има широко разпространено предположение, че това, което получавате онлайн, е частно, но всъщност всеки от вашия доставчик на интернет услуги (ISP) до вашия работодател, а в някои страни, дори и правителството, може да види точно кои сайтове посещавате и какво правите на тях. VPN мрежите също предотвратяват това и подобряват поверителността ви онлайн, криптират вашия трафик, гарантирайки, че той не може да бъде прочетен от трети страни наблюдатели.

Как да получите IP адрес на Южна Корея с помощта на VPN

С правилния VPN получаването на IP адрес от Южна Корея е много лесно. По-долу ще ви прегледаме.

Ето как да получите IP адрес в Южна Корея:

 1. Започнете с регистрация за един от изброените по-долу VPN (препоръчваме ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението. Ще има няколко различни версии, така че не забравяйте да получите съответната за вашето устройство.
 3. Свържете се с който и да е от южнокорейските сървъри на вашата VPN.
 4. Опитайте да посетите геоблокиран южнокорейски сайт. Съдържанието трябва да се зареди незабавно, а ако не, то обикновено ще изчисти кеша и бисквитките ви, след което ще опресни страницата.

ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО платен VPN: Ако се нуждаете само от VPN за кратко време (например, ако отивате на почивка или искате да гледате едно конкретно събитие), можете да се възползвате от 30-дневната гаранция за връщане на парите на ExpressVPN. Ще трябва да платите предварително, но можете да отмените във всеки един момент, за да поискате пълно възстановяване, като ефективно ви предоставя безплатно VPN покритие за месец.

По-долу обхващаме всеки доставчик, но ако имате време само за бърз поглед, ето обобщен списък на най-добрите VPN адреси за IP адрес в Южна Корея:

 1. ExpressVPN: Нашият топ избор за получаване на IP адрес за Южна Корея!. Бърза мрежа от сървъри, изпъстрени по целия свят. Лесни за използване приложения за всички основни платформи, които са чудесни за поверителност и сигурност. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN: Ветеран евтин доставчик с огромна мрежа от сървъри. Нулеви дневници и безупречна сигурност. Достойни скорости.
 3. CyberGhost: Избор на бюджет с максимална сигурност, бързи скорости и без регистрации. Приложенията са лесни за използване и лесни за начинаещи.
 4. IPVanish: Предпочитан от потребителите на Kodi за неговото табло за управление с дистанционно управление. Бързо и сигурно.
 5. PrivateVPN: Най-новата мрежа в този списък с по-малко сървъри за избор, но чудесна за деблокиране на гео ограничено съдържание.

Ако искате да гледате определено събитие на живо, горещо препоръчваме да изпълните стъпките по-горе, преди да започне действително. По този начин вие гарантирате, че ако нещо се обърка, ще имате време да се свържете с поддръжката на клиенти. Това също означава, че е по-малко вероятно да пропуснете нещо.

При толкова много конкуриращи се VPN често е трудно да се реши кое е най-доброто за конкретна задача. Имайки това предвид, когато намерихме най-добрите VPN за получаване на IP адрес в Южна Корея, решихме да разгледаме само услуги с всички характеристики по-долу:

Критерии за избор на най-добрите VPN

 • Има поне един южнокорейски сървър, за предпочитане повече
 • Осигурява висока скорост и надеждни връзки
 • Използва 256-битово криптиране и предлага различни други функции за защита
 • Не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира
 • Предлага приложения за всички най-популярни операционни системи

Кой е най-добрият VPN за получаване на IP адрес в Южна Корея?

Ето пълното ни предаване на най-добрите VPN мрежи, които можете да използвате, за да превключите IP адреса си в Южна Корея:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN в момента има повече от 2000 сървъра в 94 различни страни, включително Южна Корея. Тази услуга е достатъчно бърза, за да предава HD видео на живо без забележимо буфериране, и тъй като има също така силна деблокираща способност, можете да я използвате за гледане на корейски платформи като EBS TV и SBS отвсякъде.

Този VPN използва 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство (в приложенията си за десктоп), за да запази личните ви дейности. Потребителите, които спазват поверителност, могат да се регистрират почти напълно анонимно, като плащат с Bitcoin и използват имейл адрес за еднократна употреба. ExpressVPN регистрира никаква лична информация. Поддръжката на клиенти е на разположение 24/7 през чат на живо.

Приложенията ExpressVPN са достъпни за Windows, Linux, MacOS, Android и iOS. Има и фърмуер за персонализиран рутер, който улеснява защитата на всичките ви устройства наведнъж.

Професионалисти:

 • Изключително бързи скорости за изтегляне / стрийминг
 • Налична е опция за анонимно плащане (Bitcoin)
 • Солидна поверителност и сигурност
 • Деблокира различни корейски платформи

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ЮЖНА КОРЕЯ: ExpressVPN е първият ни избор за получаване на IP адрес на Южна Корея. Той е бърз и сигурен, с отличен потенциал за деблокиране и основен фокус върху поверителността ви. Той дори включва 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате напълно безрисково.

Прочетете нашия отзив за ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има една от най-големите мрежи на всеки основен доставчик на VPN, с над 5000 сървъра, разпространени в 62 държави, включително шест в Южна Корея. Тази услуга предлага висока скорост и възможност за заобикаляне на всички, освен най-упоритите мерки за гео ограничение, което означава, че е идеална за хора, които искат да предават корейска телевизия от чужбина. Той позволява до шест връзки наведнъж, така че можете да сърфирате безопасно у дома и в движение.

Тази услуга се предлага с набор от разширени функции за сигурност. Има 256-битово криптиране, специфичен за приложение превключвател и защита срещу пренасочване на пристанища, IPv6, DNS и WebRTC. Това не е всичко: NordVPN включва блокиране на реклами, сканиране на злонамерен софтуер, двойна VPN и Tor над VPN функционалност. То не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира, и можете да плащате с Bitcoin, ако искате допълнителен слой анонимност. Поддръжка, базирана на чат, е на разположение 24/7.

NordVPN има приложения за Windows, Android, Linux, MacOS и iOS устройства. Може да се инсталира ръчно на поддържани безжични рутери.

Професионалисти:

 • Основен акцент върху сигурността и неприкосновеността на личния живот
 • Политика без регистрация
 • Постига постоянно добри скорости
 • Експанзивна сървърна мрежа

Недостатъци:

 • Някои връзки към сървъра са бавни и ненадеждни

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN е универсален, бюджетен VPN, който прави получаването на IP адрес в Южна Корея лесно. Той е бърз, позволява ви да персонализирате вашата идеална настройка за сигурност и не запазва регистрации. NordVPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия пълен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost предлага най-много южнокорейски сървъри от всички VPN в този списък (седем) и има над 3500 в 60 държави в световен мащаб. Това е много бърза услуга и приложенията ви позволяват да видите текущото зареждане на всеки сървър, което улеснява получаването на връзка с ниска латентност, независимо къде се намирате в света. Освен това CyberGhost позволява до седем едновременни връзки, докато повечето му съперници позволяват между три и шест.

Тази услуга е изключително удобна за потребителя и всички негови функции за защита са активирани по подразбиране. Те включват 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и IPv6, автоматичен блокер за реклами, скенер за злонамерен софтуер и превключвател за убийство (който се предлага във всички версии). Може би най-важното е, че CyberGhost не регистрира информация, която може да бъде проследена до вас. Ако се сблъскате с някакви проблеми, можете да стигнете до поддръжка на клиенти 24/7 чрез чат на живо.

CyberGhost предлага приложения за MacOS, Windows, iOS и Android. Поддържат се и Linux системи и избрани интернет рутери, но изискват ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Впечатляваща скорост и скорост на изтегляне
 • Всички функции за защита са активирани по подразбиране
 • Не поддържа дневници

Недостатъци:

 • По-малко подходящ за потребители на енергия

МОЩНО, НИСКОСТОЙНО VPN: CyberGhost е бърз, лесен за използване VPN, предлагащ надеждна, достъпна защита и достъп до няколко южнокорейски сървъра. Той дори идва с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия задълбочен преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish В момента има два сървъра в Южна Корея и над 1100 други в повече от 60 страни. Тази услуга е достатъчно бърза, за да възпроизвежда HD видео на живо без забележимо буфериране и най-доброто от всичко, че позволява до десет едновременни връзки, така че ще можете да защитите всичките си устройства с един акаунт.

Тази VPN използва 256-битово криптиране, IPv6 и DNS защита от теч и превключвател за убийство (само за настолни приложения), за да гарантирате, че сте защитени по всяко време. Има и възможност да промените IP адреса си на предварително зададени интервали, да блокирате локални връзки и да заглушите OpenVPN трафик, ако искате по-разширена настройка за защита. IPVanish не поддържа никакви журнали, което означава, че те не могат да предоставят подробности за вашите дейности при никакви обстоятелства. Чатът на живо е достъпен 24/7, ако имате нужда от помощ.

IPVanish има приложения за Windows, Android, Amazon Fire Stick / Fire TV, MacOS и iOS. Необходима е ръчна конфигурация за използване с Linux системи и избор на мрежови рутери.

Професионалисти:

 • Използвайте до десет устройства едновременно
 • Много бързи скорости
 • Най-добрите съображения за сигурност и поверителност

Недостатъци:

 • Бори се за отблокиране на по-големи поточни платформи

BROWSE БЕЗОПАСНО НЯКОЙ: IPVanish е бърз, без лог, високо сигурен VPN с множество сървъри в Южна Корея. Високата му граница на свързване го прави идеален за потребители, които искат да защитят много устройства наведнъж. IPVanish плановете се предлагат със 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN може да няма толкова сървъри, колкото някои от неговите конкуренти (общо 88 в 59 държави, включително Южна Корея), но той предлага пламтящи високи скорости. Той е ефективен при заобикаляне на мерките за ограничаване на географските ограничения и ще бъде добър избор за всеки, който иска да използва платформи като EBS TV или TV Chosun в чужбина.

256-битовото криптиране е активирано по подразбиране, но PrivateVPN включва превключвател за убийство (само за Windows) и защита срещу течове на DNS и IPv6. Тази услуга има строга политика за без регистрация и позволява на потребителите да плащат с Bitcoin, така че няма риск вашите дейности да бъдат проследени до вас. Услугата за поддръжка на чат на живо на PrivateVPN е достъпна 22 часа на ден (с изключение на 1-3PM PST) и с ваше разрешение персоналът може дистанционно да инсталира или конфигурира софтуера за вас.

Приложенията PrivateVPN могат да се изтеглят за Windows, MacOS, iOS и Android. Тя работи на Linux и изберете безжични рутери с ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Скоростите са достатъчно добри за висококачествено поточно предаване
 • Доставчик на нули
 • Осигурява сигурна, криптирана връзка

Недостатъци:

 • Няма 24/7 чат на живо
 • По-малко сървъри за избор от други доставчици по-високо в този списък

НАДЕЖНО, БЪРЗОКРАТНО БРОШИРАНЕ: PrivateVPN осигурява бързи и последователни връзки към своя южнокорейски сървър и не поддържа никакви регистрационни файлове. Има дори 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че няма какво да губите, като я опитате.

Ето нашия пълен преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Мога ли да получа IP адрес от Южна Корея с безплатен VPN?

Безплатните VPN мрежи могат да изглеждат привлекателни, но са рядко работят толкова добре, колкото твърдят. Вземете скоростта им: обикновено те ще имат по-малко сървъри от платените услуги, но повече потребители. Това означава, че можете да очаквате страниците да се зареждат изключително бавно и видеото да се буферира за дълги периоди от време, ако изобщо се зареждат. Освен това е малко вероятно, че безплатните VPN сървъри имат южнокорейски сървъри и често са първите в черния списък от популярни услуги като Netflix, което прави безплатните VPN мрежи лош избор за стрийминг на южнокорейско съдържание в чужбина.

Тъй като безплатните VPN-и не таксуват потребителя предварително, те намират други начини да печелят пари. Почти винаги ще откриете, че те вмъкват реклами в страниците, които посещавате, но истинският проблем е, че някои услуги прибягват до по-сенчести методи. Например някои бисквитки за проследяване на магазина на вашето устройство, които им позволяват да следят кои уебсайтове посещавате и колко често. Тези данни се записват за дълги периоди от време и след като бъдат събрани достатъчно, се продават на рекламодатели, най-често без ваше знание.

За съжаление има хора, които искат да се възползват от интереса ви към онлайн поверителността. Проучване за 2016 г. тества повече от 280 безплатни VPN приложения и заключава, че близо 40% включват злонамерен софтуер. Също толкова тревожно, 66% изтекла лична информация през DNS и 18% (22 услуги) никога не са използвали каквото и да е криптиране. Тези рискове също не са ограничени до малко известни услуги: дори видяхме една основна VPN, която продава потребителска честотна лента, за да помогне за стартиране на ботнет.

За да сте максимално безопасни, препоръчваме да използвате реномиран VPN, който поставя на първо място поверителността на потребителите.

Вижте също: Най-добрите VPN за Южна Корея

Ще мога ли да предавам онлайн телевизия в Южна Корея с VPN?

Повечето гео ограничени услуги просто проверяват IP адреса на потребителя, за да проверят дали той е в поддържана държава или не. Това означава, че като се свържете с един от сървърите на вашия VPN в съответната държава (в случая Южна Корея), ще можете да сърфирате в интернет, сякаш сте всъщност там. Като такъв, можете да използвате VPN, за да предавате съдържание в платформи като EBS TV, Oksusu, SBS и TV Chosun, независимо къде се намирате в света.

Трябва да отбележите обаче, че някои услуги имат по-напреднали мерки за блокиране на географски данни от други. Например може да се наложи да посочите местен адрес или телефонен номер по време на регистрация или да използвате метод на плащане, който е наличен само в определена държава. Тези ограничения позволяват на южнокорейците, които в момента са в чужбина, да се регистрират, като същевременно правят много трудно за чуждестранните потребители.

За какво друго е подходящ IP адрес в Южна Корея?

Може да сте получили имейл в даден момент, който ви уведомява, че някой се е опитал да получи достъп до един от вашите акаунти от друга държава. Тези автоматизирани сигнали имат за цел да ви предпазят, но през повечето време те не могат да разберат дали сте хакнали или просто се опитвате да влезете, докато сте в отпуска. За щастие можете да избегнете този проблем, като се свържете предварително с VPN. От гледна точка на услугата, ще се опитвате да влезете от своята страна, което означава, че е по-малко вероятно да получите сигнал или да спрете достъпа до профила си.

Обществените wifi мрежи са удобен начин да поддържате връзка в чужда държава, но те имат няколко недостатъка. Първо, те често поставят произволни ограничения на сайтовете, които можете да посетите. Второ, дейностите ви може да се наблюдават и е трудно да се каже от кого. И накрая, тези мрежи са основна цел за хакерите, тъй като често са слабо защитени. VPN коригира всички тези проблеми: тяхното криптиране не позволява на всеки да вижда какво правите онлайн и тъй като трафикът ви се пренасочва през друга държава, можете да получите достъп до всеки сайт, независимо дали е блокиран или не.

Интернет ограничения в Южна Корея

Южна Корея има доста широка интернет цензура. Корейските отдели за стандарти за комуникация рутинно се блокират сайтовете, хостиращи порнография, про-севернокорейски материали, неоценени игри (независимо дали можете да залагате на резултата) или критика към правителството на Южна Корея. Докладът на тази организация (PDF) за 2017 г. показва, че тя е одобрила 66 659 от 91 853 заявления за блокиране.

Освен това, за разлика от други части на света, Южнокорейският закон не счита истината за валидна защита срещу клевета: ако репутацията на даден човек е повредена от това, което публикувате, пак можете да бъдете таксувани. Тези закони често се използват, за да заглушат критиците на правителството или тези, които разкриват информация, която може би е в обществен интерес.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =

Adblock
detector