Как да промените местоположението си в Pokemon Go – VPN GPS spoofing Cheat!

pokemon go android


Pokemon Go вече е по целия свят, но това не означава, че всички имат равен достъп до Pokemon. Онези, които живеят в големите градове, ще намерят далеч повече Pokemon, Pokestops и фитнес зали в своите райони от тези, които живеят в предградията и селските райони. Градските жители имат огромно предимство пред всички останали, които играят играта, докато хората, които живеят в страната, са заседнали в пусти земи с Nary a Pidgey в полезрението.

Така че нека да играем малко и на полето, нали??

Използвайки присмехулни приложения за местоположение, можете да измамите приложението да мисли, че сте някъде, където не сте. Този хак на GPS за Pokemon Go означава, че можете да ловите и биете в Централния парк на Ню Йорк, например от всяка точка на света..

Pokemon Go VPN мамят с помощта на GPS Hack

Ако сте мъртъв в играта на Pokemon Go, но живеете в безплоден регион, ще ви трябват три неща: приложение за подправяне на GPS, макетен маскиращ локален модул и VPN. Тези инструменти ви позволяват да промените местоположението си на картата в Pokemon на всяко място, където искате. Препоръчваме да се настаните в голям град като Ню Йорк или Чикаго, където Покемоните са най-разпространени.

gps spoofer android
GPS спуфинг на Android е сравнително лесно с приложение като това. Отидете в Настройки > Всичко за устройството и докоснете номер на компилация седем пъти, за да активирате режим на програмист. Върнете се в настройките, сега имате нов раздел, наречен Опции за програмисти. Щракнете върху него и поставете отметка в квадратчето с надпис „Select mock location location“ (в по-старите версии това ще бъде „Allow mock location“).

Pokemon Go се разумно да се подиграва на приложенията за местоположение в началото, така че няма да можете да играете и дори може да получите забрана, ако бъдете хванати с помощта на такова. Поради тази причина ще трябва да инсталирате модул, наречен „Mock Mock Locations.“ Тази проста добавка не позволява на приложенията да открият, че в настройките ви са активирани макетни местоположения. Можете да изтеглите модула APK от Xposed repo тук. Той се инсталира точно като приложение на трета страна.

Сега за VPN. Pokemon Go може да открие дали IP адресът на вашето устройство не съвпада с вашето GPS местоположение. Тук идва VPN. VPN криптира целия ви интернет трафик и го маршрутизира през сървър в избрано от вас място, маскирайки вашия IP адрес в процеса. Успешно работихме с този хак, използвайки IPVanish или ExpressVPN. Бакшиш: можете да получите допълнително безплатно три месеца тук с 12-месечния план на ExpressVPN.

След като се регистрирате в VPN, изберете сървър в близост до мястото, където искате да ловите и се свържете с него.ipvanish androidКакто IPVanish, така и ExpressVPN, разполагат с множество сървъри по целия свят, включително десетки само в САЩ.

След като сте готови, отворете приложението за подправяне и задайте местоположение. С включен VPN отворете Pokemon Go и трябва да видите някои Pokemon наоколо!

GPS спуфинг на iOS е малко по-строг и ще трябва да джейлбрейк вашия iPhone или iPad. Намерете, изтеглете и инсталирайте Protect My Privacy от Cydia, мениджър на мобилни пакети за iilbroken iphone. В приложението отидете на Местоположение и изберете Защита. Тук можете да използвате карта, за да пуснете щифт на желаното от вас фалшиво местоположение. След като свършите, свържете се с вашия VPN и отворете Pokemon Go, за да започнете.

Недостатъкът на GPS спуфинга е, че не можете наистина да обикаляте, защото приложението за подвързване ви държи на мястото си, така че ще трябва да преминете обратно към приложението GPS, за да промените местоположението си и да се приближите до Pokemon. Изберете място с много примамки, така че Pokemon да хвърли хайвер върху вас, без да се налага да се движите.

Използвайте VPN, за да изтеглите Pokemon Go за Android в Google Play

google play ясни данни

Ако живеете в страна, в която Pokemon Go все още не е пуснат, изпълнете следните стъпки, за да получите Pokemon Go от американската версия на Google Play:

 • Свържете се със сървър в САЩ с помощта на VPN приложение по ваш избор
 • Отидете в настройките на вашия телефон, изберете Приложения > Google Play Store > съхранение
 • Докоснете CLEAR DATA и потвърдете
 • Отворете Google Play и приемете Общите условия
 • Търсете Pokemon Go, изтегляйте, инсталирайте и се наслаждавайте!

Google Play вече ще бъде конфигуриран за магазина в САЩ. Дори и да изключите VPN, все още трябва да имате достъп до американската версия, поне докато не изключите телефона си и да го включите отново.

Използвайте VPN, за да получите Pokemon Go на iOS от Apple App Store

ios itunes apple id

Ако живеете в страна, в която Pokemon Go все още не е пуснат, следвайте тези инструкции, за да получите Pokemon Go от магазина за приложения на САЩ:

 • Свържете се със сървър в САЩ с помощта на VPN приложение по ваш избор
 • Отидете в Настройки > качи & App Store
 • Докоснете връзката „Преглед на Apple ID“
 • Кликнете върху „Държава / регион“ > Промяна на държава или регион “
 • Докоснете Съединените щати и щракнете Съгласни
 • Когато бъдете подканени за адрес, просто използвайте случаен адрес в САЩ, например хотел или хостел
 • Когато бъдете подканени да въведете нова информация за плащане, докоснете „няма“ или въведете iTunes код на карти за подарък
 • Отворете App Store, потърсете Pokemon Go
 • Изтеглете, инсталирайте и се наслаждавайте!

ios itunes регион на страната

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =