Как да промените региона на Netflix и да гледате всяка версия на всяка държава навсякъде

Как да промените региона на Netflix

Ако имате абонамент за Netflix, можете да получите достъп до съдържание от почти навсякъде по света, с изключение на няколко държави. Въпреки това, каталогът на предавания и филми, които можете да видите, ще варира в зависимост от региона, в който се намирате. В някои страни библиотеката на Netflix е много ограничена. Поради това може да искате да подмамите Netflix да мисли, че сте в различен регион, като САЩ, за достъп до по-голямо разнообразие от съдържание.

Най-простият начин да направите това е чрез използване на виртуална частна мрежа (VPN). VPN тунелира вашия интернет трафик чрез посреднически сървър, разположен в страна по ваша избор. Той може да маскира вашия IP адрес и да го замени с такъв от избраната от вас държава подправяне на вашето местоположение. Нещо повече, VPN също криптира целия ви трафик, така че никой да не може да следи вашата активност, дори вашият интернет доставчик.

След като настроите VPN, получаването на достъп до библиотеката на Netflix, която искате, е доста ясен.

Как мога да променя региона или държавата на Netflix?

Ето как да промените региона или държавата на Netflix:

 1. Настройте акаунт в Netflix, ако още не сте го направили.
 2. Изтеглете, инсталирайте и влезте в VPN от нашия списък по-долу. Препоръчваме ExpressVPN.
 3. Свържете се със сървър в избраната от вас държава.
 4. Отидете на уебсайта на Netflix. Трябва да бъдете пренасочени автоматично към сайта за страната, в която е избран вашия сървър.
 5. Влезте, ако още не сте го избрали и изберете съдържанието си.

Мога ли да гледам Netflix в чужбина?

Да, този метод ще ви позволи да гледате Netflix навсякъде в чужбина. Например, ако сте във Великобритания и искате да гледате американски Netflix или ако сте в чужбина в Испания и искате да гледате UK Netflix, използването на VPN ще ви позволи да превключите на държава.

Ще дадем подробна разбивка на всеки VPN по-късно в тази статия. Ето резюме на най-добрите 7 VPN за промяна на региона в Netflix:

 1. ExpressVPN Най-надежден VPN за превключване на страни от Netflix. Работи добре и с повечето други стрийминг услуги. Бързи скорости, 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Най-добрият бюджетен вариант, работи добре с Netflix
 3. NordVPN Надежден и добър избор на стойност за Netflix
 4. PrivateVPN Страхотна актуална VPN, която работи добре с Netflix
 5. Surfshark В момента деблокира Netflix и много други стрийминг услуги
 6. SaferVPN Деблокира Netflix US и UK библиотеки.
 7. Щит за гореща точка Евтина и надеждна услуга за деблокиране на Netflix.

Имайте предвид, че Netflix е наясно, че абонатите използват тази тактика за достъп до гео ограничено съдържание и се проваля. Когато установи, че определен IP адрес принадлежи на доставчик на VPN, той ще блокира трафика от този адрес. В такъв случай, ще видите грешка в прокси сървъра което се казва:

- Уупс, нещо се обърка. Грешка в потока. Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. "

Грешка в прокси сървъра на Netflix.

За щастие, много доставчици се ангажират да осигурят преодоляване и поддържане на сървъри, които предлагат надежден достъп до различни библиотеки на Netflix. Въпреки това, не всички тези доставчици предлагат сравнима услуга. За поточно предаване трябва да се уверите, че VPN е бърз и надежден. Освен това искате да знаете, че избраният от вас доставчик цени сигурността и поверителността до голяма степен.

Имайки предвид горното, съставихме списък с най-добрите VPN за гледане на версия на Netflix на всяка страна въз основа на следните критерии:

 • Преминава грешката на прокси сървъра на Netflix
 • Има голям избор от местоположения на сървъра
 • Осигурява бърза и надеждна услуга
 • Използва силно криптиране, подкрепено от допълнителни функции за защита
 • Не пазете журнали за потребителска активност или IP адреси
 • Предлага информирана и достъпна поддръжка на клиенти

Най-добрите VPN за промяна на региона в Netflix

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯн 2020Отблокира NetflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е изключително известен доставчик със седалище на Британските Вирджински острови. Неговата мрежа от над 1500 сървъра в 94 държави означава, че ще имате достъп до огромен избор от библиотеки на Netflix. Наистина, ExpressVPN надеждно деблокира версиите на Netflix за САЩ, Великобритания, Япония, Канада и Франция, между другото. Ако избраният сървър не работи, можете просто да се свържете с жив агент за поддръжка на клиенти, за да разберете кой е оптималният сървър за свързване.

Освен Netflix, ExpressVPN може да ви предостави достъп до изобилие от друго гео-ограничено съдържание, включително това от BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu и HBO. Всички сървъри са оптимизирани за скорост и това, съчетано с надеждна услуга, означава, че можете да стриймвате предавания и филми безпроблемно.

Както споменахме, поверителността и сигурността също са основни притеснения за предотвратяване на доставчиците на интернет услуги, правителствените агенции или хакерите да проникват върху вашата дейност или да преглеждат личната ви информация. ExpressVPN доставя на този фронт с 256-битово AES криптиране (считано за военен клас) и перфектна секретност напред. Тези функции се поддържат и от превключвател за убийство - който отпада интернет връзката, ако VPN връзката се загуби - и защита от течове на DNS. ExpressVPN не следи активността на потребителите и няма да запише вашия IP адрес.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS, Android, Linux и някои wifi рутери.

Професионалисти:

 • Лесно променяйте региона на Netflix
 • Висока скорост за изтегляне и стрийминг на видео
 • Трудно да се победи поверителността и сигурността
 • Съществена мрежа в 94 държави и с над 2000 сървъра
 • 24/7 поддръжка на клиенти чрез чат на живо

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от някои други опции

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРЕТО ЗА NETFLIX: ExpressVPN е най-добрият ни избор. Надеждно деблокира Netflix US, UK, AUS, CA, FR, IT, JP, DE и много други от всяко място. Работи с повечето други стрийминг услуги като iPlayer и Amazon Prime с големи скорости за гледане на HD без буфер. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

CyberghostДеблокира NetflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost се управлява от Румъния и предлага разрастваща се мрежа от сървъри с повече от 5 700 в 90 страни. Въпреки че не отблокира толкова много регионални каталози на Netflix, колкото ExpressVPN, това е така се ангажира да предостави достъп до US Netflix, която е версията с най-голямата библиотека. CyberGhost допълнително деблокира Netflix UK, France, German, както и все повече други каталози на Netflix.

Той може да деблокира и други популярни сайтове като BBC iPlayer, Hulu и Amazon Prime Video. Много от тях са лесно достъпни чрез специален раздел в рамките на клиента CyberGhost. Просто щракнете върху сайта, до който искате да получите достъп, и ще бъдете свързани към съответния сървър. Скоростите са достатъчно високи за стрийминг в HD или дори UHD.

Този доставчик е друг топ-изпълнител за поверителност и сигурност. Той не следи никаква активност на потребителя и никога не записва информация, която може да бъде обвързана с конкретен потребител. 256-битовото криптиране се използва с перфектна тайна напред, подкрепена от превключвател за убийство и защита от течове на DNS.

Този доставчик позволява до седем едновременни връзки с основен план. Приложенията са налични за Windows, MacOS, Android и iOS.

Професионалисти:

 • Работи с Netflix US от всяка страна
 • Отчете много високо при нашите тестове за скорост
 • Управлява мрежа от повече от 5000 сървъра в 90 страни
 • Ниска цена

Недостатъци:

 • WebRTC IPv6 изтича в macOS
 • Няма Linux GUI

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРАТА БЮДЖЕТНА ОПЦИЯ: CyberGhost е най-добрият избор на бюджет, който работи добре с Netflix и стрийминг сайтове. Не съхранява логове и потоци HD видео надеждно. 45 дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPNДеблокира NetflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN предлага огромна мрежа от сървъри, включваща повече от 3300 в над 60 страни. Известно е със своето възможност за деблокиране на Netflix, включително каталозите на САЩ, Канада, Холандия, Франция, Испания, Великобритания, Австралия, Бразилия, Италия, Индия и Германия.

Той също така има достъп до много други популярни сайтове за стрийминг като Amazon Prime Video, Hulu, HBO и BBC iPlayer. Плюс неговите бързи скорости го правят още по-идеален за наслада на любимите ви предавания и филми. Някои от NordVPN сървърите дори са оптимизирани специално за поточно видео. И ако имате проблеми, можете просто да пинг поддръжка на клиенти.

NordVPN е друг силен играч от гледна точка на поверителност и сигурност. Той не поддържа никакви регистрационни файлове, дори данни за честотна лента. Сигурността е под формата на 256-битно криптиране с перфектна секретност напред. Защитата от течове на DNS и персонализиран превключвател за убийство помагат да се гарантира, че данните ви никога не напускат шифрования тунел. Още една уникална функция за защита е, че определени сървъри са оптимизирани за защита срещу атаки на разпределено отказване на услуга (DDoS).

Можете да инсталирате NordVPN на до шест устройства едновременно. Той има настолни клиенти за Windows и MacOS, както и приложения за iOS и Android.

Професионалисти:

 • Опция за добра стойност и производителност за промяна на региона на Netflix
 • Достатъчно бързи скорости за поточно съдържание на HD без прекъсвания
 • Свържете едновременно 6 устройства
 • Специфичните сървъри са оптимизирани за определени задачи, напр. torrenting

Недостатъци:

 • Настолното приложение може да бъде бавно
 • Огромен брой сървъри, но някои работят по-добре от други

Нашият резултат:

4.5 извън 5

STRONG ALL-ROUNDER: NordVPN е чудесна опция, която деблокира повечето региони на Netflix. Силни данни за поверителност и сигурност. 30 дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира NetflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN управлява малка мрежа от сървъри, но обхваща 56 държави, което означава потенциал достъп до широк спектър от библиотеки на Netflix. Той може надеждно да има достъп до каталозите на САЩ, Великобритания, Япония, Испания, Бразилия, Франция и Италия, наред с други. Освен това ще можете да деблокирате BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime Video и други популярни сайтове за стрийминг. PrivateVPN не разочарова скорост и надеждното й обслужване ще ви позволи да гледате предавания и видеоклипове без буфериране.

Що се отнася до сигурността, в зависимост от протокола, който сте избрали, ще получите 128-битово или 256-битово криптиране. Първият все още се счита за изключително сигурен. Имате също DNS защита от теч и превключвател за убийство като резервно копие. Политиката без регистрация означава, че не е нужно да се притеснявате, че данните ви попадат в грешни ръце.

PrivateVPN плановете позволяват да се свържат до пет устройства едновременно. Клиентите на работния плот могат да бъдат инсталирани в Windows и MacOS, а мобилните приложения са достъпни както за Android, така и за iOS.

Професионалисти:

 • Деблокира широка гама каталози на страни от Netflix
 • Деблокира Hulu, Amazon Prime Video и BBC iPlayer
 • Не поддържа никакви дневници

Недостатъци:

 • Малък брой сървъри
 • Няма 24/7 чат на живо

Нашият резултат:

4.5 извън 5

БЪРЗИ СКОРОСТИ: PrivateVPN деблокира американските Netflix и много други версии за страни. Разрешава до 6 устройства на същия акаунт. Малка мрежа от сървъри, но бързи връзки. 30 дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

5. Surfshark

SurfShark VPNдеблокира netflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark деблокира Netflix САЩ, Великобритания, Япония, Холандия, Индия и Франция. Ако се свържете с която и да е друга държава, Surfshark ще ви пренасочи към библиотеката на Netflix в САЩ. Това означава, че всеки сървър деблокира Netflix, независимо къде се свързвате. Най-доброто от всичко, Surfshark е единственият доставчик в този списък, който позволява неограничен брой едновременни връзки. Това е чудесен вариант за семейство или група съквартиранти.

Ако устройството ви не поддържа VPN приложения, като например конзола за игри или Apple TV, Surfshark ви покри. Подобно на ExpressVPN, всеки абонамент за Surfshark идва със самостоятелна интелигентна DNS услуга. Тази настройка ви позволява да деблокирате US Netflix на устройства, които ви позволяват да променяте DNS настройките. Обърнете внимание, че умният DNS прокси не е толкова сигурен, колкото обичайният VPN, който използва силно кодиране и убива превключватели, за да предотврати изтичане на данни. Ако срещнете някакви проблеми, просто се консултирайте с 24/7 поддръжка за чат на живо. Surfshark не държи журнали и позволява нанасяне на потоци.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS, Android и Linux.

Професионалисти:

 • Деблокира Netflix US, UK и други
 • Неограничени устройства
 • Включва самостоятелна умна DNS услуга

Недостатъци:

 • Сравнително малка сървърна мрежа
 • Понякога бавен сървър

Нашият резултат:

4 извън 5

НЕОГРАНИЧЕНИ УСТРОЙСТВА: Свържете толкова устройства, колкото искате, към услугата на Surfshark и отблокирайте Netflix с лекота. Предлага се с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

6. SaferVPN

SaferVPNДеблокира NetflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.safervpn.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

SaferVPN е доставчик, базиран в САЩ, с над 700 високоскоростни сървъра в над 30 държави. Той надеждно деблокира библиотеките на Netflix, включително каталозите на САЩ и Великобритания. Специфични сървъри са етикетирани за поточно предаване, така че знаете кои да изберете, без да се свържете с поддръжката. Можете също така да използвате SaferVPN, за да гледате съдържание за BBC iPlayer, Amazon Prime Video и други.

Това, че се намирате в САЩ, може да е проблем от гледна точка на поверителността, но SaferVPN не съхранява регистрация на потребителска активност и никога не записва IP адреси. Следователно има няма информация, която би могла да бъде обвързана с физическо лице. Освен поверителност, можете да се наслаждавате и на първокласна сигурност с 256-битово AES криптиране, DNS защита от теч и превключвател за убийство.

Основен план позволява до пет едновременни връзки с приложения, налични за Windows, MacOS, Android и iOS.

Професионалисти:

 • Работи добре с Netflix US
 • Скоростите са приемливи

Недостатъци:

 • Ограничени функции в сравнение с други VPN
 • Не работи в Китай

Нашият резултат:

3.5 извън 5

РАБОТИ В КИТАЙ: SaferVPN е чудесен избор за потребителите в Китай, тъй като избягва Great Firewall. Надеждно деблокира Netflix и има страхотни данни за поверителност.

Прочетете пълния ни преглед на SaferVPN.

SaferVPN Купон Спестете 80% на 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

7. Щит за гореща точка

Щит за гореща точкадеблокира netflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Уеб сайт: www.Hotspotshield.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Щит за гореща точка е отлична евтина алтернатива за деблокиране на Netflix. Въпреки че има удобна за портфейла цена, тя се гордее с огромна сървърна мрежа от повече от 3200 в 70+ страни. Това е невероятно бързо и отблокира множество библиотеки на Netflix, както и Hulu, Amazon Prime Video и други популярни сайтове за стрийминг.

Всеки американски сървър, който тествахме отблокиран US Netflix, което е чудесно, като се има предвид, че някои доставчици ви позволяват да получите достъп до Netflix чрез няколко сървъра. Имахме късмет и с други региони, включително Netflix UK, Швеция и Испания.

Hotspot Shield достига до най-високия рейтинг на доставчика на защитния фронт също. Характеристиките включват 256-битово AES криптиране, подкрепено от перфектна предна секретност. Има и превключвател за убийство (само за Windows) и защита срещу течове на DNS и WebRTC. Мобилните приложения идват с автоматична защита на wifi. Hotspot Shield поддържа минимални регистрационни файлове, но няма такива, които могат да бъдат използвани за проследяване на активността обратно към отделен потребител.

Можете да изтеглите приложения за Windows, MacOS, Android и iOS. До пет устройства могат да бъдат свързани към VPN по всяко време. Поддръжката се предоставя чрез денонощен чат на живо или чрез уеб форма.

Професионалисти:

 • Опция за ниска цена за промяна на региона на Netflix
 • Отлични скорости за поточно HD видео
 • Свържете до 5 устройства
 • 45-дневна гаранция за връщане на парите

Недостатъци:

 • Без поддръжка на рутери или Linux
 • Не приема биткойн

Нашият резултат:

4.5 извън 5

Висока скорост, ниска цена Netflix VPN: Hotspot Shield предлага отлични отстъпки при дългосрочни планове и е идеален за деблокиране на Netflix и други стрийминг сайтове. Компанията предлага щедра 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Hotspot Shield

Купон за Hotspot Shield Специална сделка - спестете 75% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТАДостъпката се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за промяна на региона в Netflix?

Безплатни VPN мрежи определено са лесни за намиране и наистина могат да бъдат много примамливи. Но ние трябва да ви посъветваме да бъдете ясни по няколко причини. Предоставянето на достъп до Netflix изисква много усилия от страна на доставчик, а безплатните услуги просто не са достатъчно печеливши, за да оправдават тези ресурси непрекъснато. Безплатен VPN може да ви позволи да разгледате каталога на Netflix на друга държава, но когато дойде време да гледате, ще го направите почти сигурно срещаме прокси грешката.

Нещо повече, тези услуги обикновено предоставят на потребителите ограничен избор от сървъри, което означава, че е по-малко вероятно да имате достъп до библиотеката на Netflix, която търсите. Дори и да получите достъп, има вероятност да бъдете разочаровани бавни скорости и дори се налага да чакате на опашка за някои сървъри.

Практичността не е единственият проблем с безплатните услуги. По-горе сме поставили сериозен акцент върху поверителността и сигурността, защото е важно потребителите да знаят какво се случва с техните данни. Доставчиците на безплатни VPN услуги трябва да печелят пари по някакъв начин и често го правят чрез съмнителни методи. Някои прекъсват работата ви с досадни реклами, регистрирайте дейността си и продавайте данни на трети страни, или дори да носите злонамерен софтуер.

Кои страни на Netflix са налични?

Netflix започна бавно и единствено оперираше в САЩ през първото си десетилетие. Най-накрая тя се разшири в международен план до Канада през 2010 г. и тогава нямаше спиране. След масирана експанзия през 2016г, Netflix вече е достъпен в огромната част от страните, изключенията са Китай, Крим, Сирия и Северна Корея. Когато става въпрос за Китай, който не иска да пропусне този масивен пазар, Netflix направи порив за лицензионни сделки вместо действително присъствие в страната.

Въпреки че Netflix се предлага в повечето страни, каталогът на предавания и филми варира значително в зависимост от вашия регион. Освен че има на разположение различни заглавия, някои региони имат много малък избор. Това се дължи на различни лицензионни споразумения във всеки регион Ето първите дванадесет библиотеки на Netflix по отношение на броя налични предавания и филми (източник: Finder).

RegionShowsMovies
Съединени щати 1326 4339
Американска Самоа 1078 4573
Пуерто Рико 1073 3807
Мартиника 803 3736
Френска Гвиана 803 3710
Гваделупа 769 3731
Аруба 712 3389
Бенин (Dahomey) 462 3171
Монсерат 661 2967
Британски Вирджински острови 666 2940
Канада 629 2942
Бразилия 562 2951

Най-големият избор от телевизионни предавания може да се намери в каталога на САЩ, който според Finder има над 1300 предавания и над 4000 филма. Това е в контраст с някъде като Хърватия, която има малко над 200 шоута и по-малко от 600 филма.

Картата по-долу от уебсайта на Netflix показва (в червено) къде в момента е достъпна услугата:

Карта, показваща къде е налична Netflix.

Свързани: Най-добрите VPN за достъп до Netflix US, Netflix UK, Netflix Japan, Netflix Spain, Netflix Brazil, Netflix France, Netflix Italy.

Дали Netflix позволява на VPN мрежи да имат достъп до съдържание?

Както бе споменато по-рано, Netflix се проваля, като позволява на абонатите да гледат съдържание през VPN. Ако се знае, че IP адрес идва от VPN сървър, трафикът от този IP адрес ще бъде блокиран и ще видите прокси грешка. Това означава, че при някои доставчици на VPN, ще бъдете заключени, дори ако се свържете чрез сървър в страната, в която сте, просто за факта, че използвате VPN.

Тази практика изглежда нелогична от гледна точка на бизнеса, тъй като всъщност не прави Netflix никакви благосклонности и е разочароваща за зрителите. Разбираемо е обаче, когато вземете предвид ограниченията за лицензиране на съдържание, които Netflix трябва да спазва. Тези ограничения означават, че компанията не е позволено да показва цялата си библиотека на всяко място. Без тези ограничения, Netflix може да бъде еднакъв навсякъде.

Така че можете да видите защо Netflix трябва поне да се види, че има някои мерки, за да предотврати глобалното разпространение на цялата си библиотека чрез използването на VPN. Въпреки, че пълномощниците не са разрешени според условията за ползване на компанията, всъщност няма документирани случаи, при които някой е бил санкциониран за достъп до съдържание чрез VPN.

Мога ли да използвам DNS прокси, за да променя региона в Netflix?

Много доставчици на DNS прокси услуги ще рекламират възможността за деблокиране на Netflix и други стрийминг сайтове. Всъщност, докато предоставеният от тях IP адрес не е блокиран от Netflix, ще можете да получите достъп и да се насладите на поточни предавания и филми.

Основният проблем обаче е, че е много лесно за Netflix да блокира DNS прокси, така че те в крайна сметка са много ненадеждни. Те също са склонни да разполагат с по-малко държави, така че имате по-малък шанс да намерите библиотеката, която искате. Един прокси, който не страда от тези проблеми, е DNS услугата на MediaStreamer на ExpressVPN, която е включена във всеки абонамент. Той се използва по подразбиране, когато се свързвате с VPN, но може да бъде конфигуриран и отделно.

По-важното за някои, DNS прокси не кодира вашия трафик, така че вашата дейност е отворена за вашия интернет доставчик и всички останали, които може да спи. Плюс тези услуги често са безплатни и в същата връзка като безплатна VPN услуга може да събират и продават вашата информация, да инжектират досадни реклами или да използват други сенчести или инвазивни практики.

Променен регион, но все още получавате грешка в прокси сървъра на Netflix? Опитайте тази:

Използването на един от VPN-ите в нашия списък по-горе трябва да ви осигури достъп до редица библиотеки на Netflix. Все пак може да има една или повече препятствия за преодоляване. Имаме контролен списък, през който да преминете, за да сте сигурни, че ще гледате своите предавания.

 1. Проверете с екипа за поддръжка на клиенти на доставчика на VPN, за да видите кой сървър да използвате. Те получават тези искания непрекъснато и вие трябва да можете да получите бърз отговор. Това е най-добрият ви залог, ако вашият доставчик предлага чат на живо. Ако не, следващата няколко опции може би си струва да опитате първо.
 2. Прекъснете връзката и свържете отново със същия сървър. Понякога ще получите различен IP адрес, който може да не е в черен списък.
 3. Опитайте да се свържете с различен сървър в същия регион. Отново това ще ви даде различен IP адрес, който може да не бъде блокиран.
 4. Излезте от всички акаунти, които кешират вашия IP адрес, като всеки акаунт в Google.
 5. Влезте в настройките на вашето устройство или браузър и деактивирайте всякакви услуги за местоположение.
 6. Опитайте да изчистите кеша, бисквитките и временните файлове.
 7. Ако използвате Windows 10, можете да опитате да деактивирате IPv6 във вашите свойства на wifi и да промиете кеша на DNS с помощта на командния ред ipconfig / flushdns.
 8. Ако използвате wifi мрежа и имате достъп до рутера, можете да преименувате мрежата, за да се откажете от геолокационните услуги на Google. Добавете „_nomap“ (без кавички) в края на името на мрежата и свържете отново устройството си с мрежата.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector