Как да промените страната и да гледате Amazon Prime Video US от всяко място

Как да променим региона на Amazon Prime


Поради лицензионните ограничения Amazon Prime Video гео ограничава голяма част от съдържанието си, така че някои телевизионни предавания и филми могат да бъдат достъпни само от определени части на света. Американската библиотека на Amazon Prime Video е една от най-популярните, тъй като предлага по-голям избор от съдържание с най-високо качество от останалите каталози. Ако искате да гледате съдържание само за САЩ извън страната, обикновено ще видите съобщение, което гласи: „Това заглавие не е налично във вашето местоположение“ или „Този ​​елемент не е наличен във вашата страна“.

За достъп до Amazon Prime Video от всяка страна, виртуална частна мрежа (VPN) е вашето решение. VPN маршрутизира вашия интернет трафик чрез посреднически сървър в местоположение по ваш избор, маскирайки истинското ви местоположение и го показва на Амазонка, че сте някъде другаде. Плюс това, криптира вашия трафик, като гарантира, че никой не може да проследи вашата активност, дори вашият доставчик на интернет услуги (ISP).

Amazon активно блокира използването на VPN, така че не всички доставчици могат да предлагат достъп и може да се окажете с прокси грешка, например „грешка 4601.“

В тази публикация ще обясним как да промените региона и да гледате Amazon Prime Video US отвсякъде, както и най-добрите VPN за използване.

Най-добрият VPN за Amazon Prime Video US: ExpressVPN

Страница ExpressVPN Amazon Prime Video.

ExpressVPN е препоръчителният ни VPN за деблокиране на Amazon Prime Video. Той предлага бърза и надеждна услуга, която е идеална за поточно HD видео. Плюс това, мрежата му от сървъри обхваща 94 държави, така че ако има съдържание от други региони, които искате да деблокирате, вероятно ще намерите сървър, който може да ви помогне. BBC iPlayer, Netflix и Hulu са само част от другите услуги, за които знаем, че ExpressVPN надеждно деблокира.

Освен че е чудесен за стрийминг, услугата на ExpressVPN е частна и защитена. Компанията никога не записва лична информация и използва 256-битово криптиране. Превключвател за убийство и защита от течове на DNS спомагат за сигурността на данните още повече.

Ако се притеснявате, че VPN е твърде сложен, за да се използва, ExpressVPN също така ли сте обхванали. Настройката е супер проста и има приложения за всички основни операционни системи. Плюс това, ако имате нужда от помощ, поддръжката на клиентите на 24 часа в денонощието на живо е само на едно кликване. Просто изберете срок за абонамент (един, шест или дванадесет месеца) и изпратете плащане. 30-дневна гаранция за връщане на пари означава, че можете да изпробвате услугата безрисково. Това също е идеално, ако търсите да отблокирате съдържание само за кратък период от време, например, ако сте на почивка.

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА AMAZON PRIME VIDEO US: ExpressVPN е бърз, надежден и страхотен за деблокиране на гео ограничени сайтове. Той се предлага с безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

Как да промените страната за Amazon Prime Video

Amazon ви позволява да промените региона, свързан с вашия акаунт, като въведете адрес, свързан с новия регион. Имайте предвид, че това променя държавата за целия ви акаунт в Amazon, включително магазина, който използвате, за да пазарувате физически вещи.

въпреки това, промяната на региона на вашия акаунт не е необходима за деблокиране на Amazon Prime Video съдържание. Докато сте свързани с американски VPN сървър, който деблокира APV, ще имате достъп до американската библиотека, дори ако регионът на вашия акаунт е зададен на друга държава.

Казано е, че ако някога искате да промените региона си, това е сравнително лесен процес. Докато сте влезли в акаунта си в Amazon в настолен браузър, отидете на сметки & списъци > Вашето съдържание и устройства > Предпочитания и щракнете върху стрелката надолу вдясно от Настройки за държава / регион за да видите текущата си държава.

Настройки на Amazon.

Hit промяна и въведете новия адрес, който искате да свържете с профила си.

Настройки за държава

Накрая щракнете Актуализация, и сте готови.

Как да деблокирате Amazon Prime Video US с VPN

Стъпките за гледане на съдържание на Amazon Prime Video в САЩ с VPN са прости:

 1. Регистрирайте се с избрания от вас доставчик на VPN. Препоръчваме ExpressVPN, но също така успяхме да деблокираме Amazon Prime Video US с тези солидни алтернативи: CyberGhost, NordVPN, PrivateVPN, Surfshark и Ivacy.
 2. Изтеглете и инсталирайте съответното VPN приложение за настолни компютри и свържете се с американски сървър.
 3. Влезте в акаунта си в Amazon Prime Video в настолен браузър (вижте по-долу раздели за подробности).
 4. Търсете желаното от вас съдържание в САЩ. Когато намерите заглавието, то трябва да има а Гледай сега бутон под заглавието и размазване.
 5. Кликнете върху този бутон и ще можете да се насладите на вашия филм или шоу.

Обърнете внимание, че ако VPN не е успешен, то Гледай сега може да се покаже бутон, но опитът да възпроизведе съдържанието ще доведе до прокси грешка.

Мога ли да деблокирам Amazon Prime Video US на всяко устройство?

За съжаление въз основа на нашето тестване изглежда, че можете да деблокирате Amazon Prime Video US само в браузър за настолни компютри. Когато инсталираме мобилните приложения (на Android и iOS), имаме достъп само до домашната библиотека на страната, в която се намираме (Канада). Това е вярно, дори ако инсталираме приложението, докато сме свързани с американски VPN сървър и променим региона на нашия акаунт в Amazon Prime в Съединените щати.

Може да се надявате, че използването на браузър на мобилно устройство ще помогне, но това не работи. Докато Гледай сега бутонът може да се появи, докато сте свързани със сървър в САЩ, като щракнете върху него, няма да играе съдържанието. Вместо това ще бъдете пренасочени към страница, която обяснява как да гледате на мобилни устройства (чрез мобилното приложение).

Amazon не разкрива какви методи използва за откриване на вашето местоположение, но е възможно домашната ви библиотека да се основава на държавата, в която сте, когато изтегляте приложението (използвайки услугите за местоположението на вашето устройство или родината на вашия магазин за приложения) или основен начин на плащане, свързан с вашия акаунт. Или може да има други методи за проследяване на местоположението по време на игра.

Amazon.com срещу primevideo.com

Когато тестваме VPN-та с Amazon Prime Video, ние осъществяваме достъп до услугата за стрийминг чрез сайта на amazon.com. Другият начин да гледате Amazon Prime Video съдържание на работния плот е чрез уебсайта primevideo.com. Това обаче изглежда работят по подобен начин като мобилните приложения и ви показва само вашата домашна библиотека със съдържание.

Например, дори когато се свързахме със сървър в САЩ и променихме региона на акаунта си в Съединените щати, търсене на Mad Dogs (което бихме могли да гледаме през сайта amazon.com) не извежда нищо на сайта primevideo.com.

Търсене на първо видео.

Не е ясно защо се случва това и какво прави Amazon зад кулисите, но това, което можем да предположим, е, че използва различни мерки за откриване на сайта amazon.com, отколкото на сайта primevideo.com и мобилни приложения.

При все това, ако първоначално вашият акаунт е регистриран в САЩ с метод на плащане в САЩ, сайтът primevideo.com и мобилните приложения все още трябва да ви показват библиотеката в САЩ. А свързването към американски VPN сървър трябва да ви даде достъп до тази библиотека, независимо къде се намирате.

Имайте предвид, че за други локални версии на Amazon може да имате различно изживяване. Например в Канада и Австралия вече не можете да гледате Amazon Prime Video през съответно сайтовете amazon.ca и amazon.au. Вместо това сте пренасочени към primevideo.com.

Една местна версия, която изглежда продължава да работи по същия начин като сайта amazon.com (позволява ви да гледате предавания през основния уебсайт на Amazon), е версията за Обединеното кралство (amazon.co.uk).

Мога ли да използвам безплатен VPN за деблокиране на Amazon Prime Video USA?

Бързото търсене с Google ще доведе до безплатни услуги и като всичко, за което не е нужно да плащате, те могат да бъдат сериозно съблазнителни. Препоръчваме ви обаче управление на волана. Безплатни VPN услуги вероятно няма да могат да предоставят поточното изживяване, което търсите. Те обикновено нямат възможност да деблокират Amazon Prime Video US на първо място и дори да го правят, може да се наложи да страдате с бавна, ненадеждна връзка. Тези услуги обикновено имат твърде много потребители, претъпкващи малък брой сървъри, така че може да се наложи дори да се присъедините към опашка за свързване.

Освен че са лош избор за стрийминг, безплатните VPN мрежи имат по-малко от звездна репутация на личния живот и сигурността. Мнозина наблюдават активността на потребителите чрез проследяване на бисквитки и продават събраните данни на трети страни. Най-малкото, ще трябва да търпите реклами от самия доставчик на VPN или от рекламодатели, с които сключват сделки.

Потребителите на VPN приемат, че тяхната сигурност е подобрена със софтуера, но това не винаги е реалността. Установено е, че някои VPN приложения носят злонамерен софтуер, много данни за течове, а някои дори не криптират интернет трафик. Поне с реномирана платена услуга, знаете, че са обхванати основите и можете да бъдете сигурни, че тя ще осигури опита, който търсите.

Какви са някои популярни заглавия, налични в Amazon Prime Video US?

Американската библиотека на Amazon Prime Video включва повече от 18 000 филма и почти 1500 телевизионни предавания, включително много оригинално съдържание. Ето някои популярни предавания и филми (имайте предвид, че това не са всички ексклузиви в САЩ):

 1. Синя кръв
 2. Кости
 3. Доктор Кой
 4. сила на духа
 5. В дивото
 6. Нощната сянка
 7. Риболов на сьомга в Йемен
 8. Стар Трек
 9. костюми
 10. оцелял
 11. полумрак
 12. викингите

Вижте също:

 • Как да промените региона на Netflix
 • Най-добрите VPN за Amazon Prime
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4