Как да заобиколите затъмненията на Pass за NBA League (VPN решение)

Как да заобиколите затъмненията на NBA League Pass - VPN решение

Сезонът 2019–20 в НБА започва на 22 октомври 2019 г.. Макар че Pass NBA League е чудесен начин за гледане на игри, може да откриете, че някои игри не са достъпни (потъмнели). Този проблем засяга най-често тези, които живеят в САЩ, които искат да живеят на живо на терена на местния отбор. За щастие, VPN или виртуална частна мрежа ви позволява да заобиколите затъмненията на NBA League Pass, като изглежда така, сякаш сте на друго място (но повече за това по-късно!).

Как да заобиколите затъмненията на NBA League Pass: бързо ръководство

Нямате време да прочетете цялата статия? По-долу ще намерите бързо и лесно стъпка по стъпка ръководство за това как да заобиколите затъмненията на NBA League Pass.

Ето как да заобиколите затъмненията на NBA League Pass VPN чрез VPN:

  1. Първо, регистрирайте се с качествен VPN, който предлага добри скорости и много сървърни местоположения (особено в САЩ). Препоръчваме ExpressVPN. Въпреки това, NordVPN и CyberGhost са две надеждни алтернативи с голяма стойност, които си струва да се разгледат.
  2. Изтеглете и инсталирайте подходящото VPN мобилно приложение, настолно приложение или разширение за браузър за устройството, от което искате да гледате NBA League Pass.
  3. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и свържете се със сървър на място, където играта не е затъмнена. Ако играта се излъчва локално, ще искате да се свържете със сървър в друго състояние. Ако се излъчва на национално ниво, свържете се със сървър в друга държава като Канада или Мексико. Така ще получите локален IP адрес и ще подмаме NBA League Pass да мислите, че сте на друго място.
  4. Регистрирайте се за акаунт в NBA League Pass, ако още не сте го направили. Той струва $ 28.99 USD на месец или 199.99 USD годишно. Като алтернатива, пропускът за отбор в НБА е $ 17,99 на месец или $ 119,99 на година. Достъп до играта като нормален - сега те трябва да бъдат деблокирани!
  5. Ако все още имате проблеми, изчистете кеш паметта и бисквитките на браузъра си. Друга възможност е да опитате друг сървър, в случай че този, който използвате, е поставен в черен списък. Всички горепосочени VPN предлагат 24/7 поддръжка, ако се нуждаете от допълнителна помощ.

Ако имате съмнения дали затъмненията засягат вашия район, използвайте NBA Blackout Explorer, който ви позволява да въведете пощенския си код за допълнителна информация.

NBA League Pass Blackout Explorer

Какво е затъмнение на живо и защо се използва?

Преди всеки сезон в НБА различни местни и национални радиопредавателни компании получават правата за телевизионни игри на NBA на живо. Проблемът е, че когато тези права са изключителни, дори НБА не може да излъчва тези игри на живо в този конкретен географски пазар (вместо това, игрите са достъпни само при поискване три часа след излъчването им). Това означава че е вероятно мачовете на местните тимове да бъдат изчезнали. 

Да речем, че сте в Лос Анджелис и местната ви телевизия Fox или NBC има изключителните права за излъчване на живо за игрите на Clippers and Lakers. Тъй като има местен оператор, тези игри ще бъдат затъмнени в Ел Ей и като такива, недостъпни в NBA League Pass. По същия начин, ако игра се излъчва на национално ниво, например, ESPN или ABC, ще има национално затъмнение на играта.

NBA League Pass използва вашия IP адрес за да определите местоположението си. По този начин, когато местен или национален оператор има изключителни права за телевизионно предаване на игра, може да откриете играта, затъмнена на NBA League Pass. Това е мястото, където промяната на вашия IP адрес с VPN е полезна!

Байпас на NBA затъмнения с VPN

Когато получихме достъп до NBA League Pass от Ню Йорк, се появи следното известие за затъмнение:

„Въз основа на вашето текущо местоположение не можете да гледате на живо Brooklyn Nets и New York Knicks игри. Можете да слушате радио предаване на живо или да гледате архив на тези игри 3 дни след излъчването. “

Лига на НБА Предава местно известие за затъмнение

въпреки това, локалните затъмнения не са единствените ограничения, пред които сте изправени с пропуск в НБА Лига. Всъщност много национално излъчени игри също не са включени:

„Игрите, излъчвани по ESPN, ABC, TNT и NBA TV, няма да бъдат достъпни за гледане на живо по NBA League Pass. Можете да слушате радио предаване на живо или да гледате архив на тези игри 3 часа след излъчването. “

Лига на НБА Преминете национално известие

И така, как един VPN може да ви помогне да заобиколите затъмненията на NBA League Pass? Когато се свържете с VPN сървър, вашият интернет трафик е кодиран. Това затруднява уебсайтовете и услугите да знаят истинското ви местоположение. Като се свържете изцяло със сървър в друга държава в САЩ или друга държава, ще ви бъде назначен нов, временен IP адрес. Това ще излъже сайта на NBA League Pass да мисли, че сте на друго място, което ви позволява да заобиколите затъмнението.

Заобикаляне на NBA League Pass затъмнения през десктоп

Можете да използвате вашия компютър или Mac, за да заобиколите затъмненията в NBA League Pass. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с VPN сървър извън зоната на затъмнението. Например, ако това е локално затъмнение, ще трябва само да се свържете със сървър в друг щат на САЩ.

Националните затъмнения са малко по-различни. В този случай трябва да се свържете със сървър в друга държава. В идеалния случай това трябва да е страната, която е географски най-близка, но все още е извън региона на затъмнението. Например, ако сте в САЩ, трябва да опитате сървъри в Канада и Мексико. След това черната игра трябва да бъде деблокирана и достъпна за гледане на живо. Не забравяйте да изчистите кеша и бисквитките на браузъра си, ако съдържанието не се зарежда.

Обход на NBA League Pass затъмнения на мобилни устройства

Както при настолните устройства, можете да заобиколите затъмненията на NBA League Pass на мобилни устройства. Въпреки това си струва да знаете това НБА използва вашите телефони GPS данни и данни за местоположението за да определите къде се намирате. Поради това някои VPN не работят, особено с приложенията на NBA League Pass. Ако планирате да гледате през мобилен телефон, опитайте вместо това да използвате уеб браузъра на телефона си.

По време на писането, мобилните приложения на ExpressVPN, NordVPN и CyberGhost са в състояние да заобиколят затъмненията на NBA League Pass. Ако все още имате проблеми, потенциално можете да излъжете GPS местоположението на телефона си. Има приложения, които ви позволяват да правите това. Това обаче изисква избиване на вашите iPhone или вкореняване на вашето Android устройство. Обърнете внимание, че няма гаранции, че това ще работи. Процесът варира от едно устройство до друго и някои приложения представляват риск за сигурността, така че, моля, бъдете внимателни.

Мога ли да използвам безплатен VPN, за да заобиколя затъмненията на NBA League Pass?

За съжаление, много безплатни VPN мрежи не са в състояние да заобиколят затъмненията на NBA League Pass. Един от проблемите е, че те често имат само малък брой сървъри. Като такъв, може да намерите опциите си ограничени, когато търсите сървър в друг щат на САЩ или държава. Друг проблем е обаче, че безплатните VPN сървъри търпят голямо натоварване. Това причинява бавни скорости, което е особен проблем при поточно предаване на живо. Някои безплатни VPN услуги дори ограничават вашата честотна лента в опит да управлявате това, което води до изоставане и буфериране при гледане на NBA игри онлайн.

Също така препоръчваме да не използвате безплатни VPN мрежи от съображения за сигурност. Въпреки че безплатен VPN ви позволява достъп до всякакъв вид ограничено съдържание, той също трябва да защитава вашата поверителност. Това включва криптиране на вашите данни и защита на личната ви информация от течове. За съжаление, много безплатни VPN мрежи нямат такива мерки. След всичко, безплатен VPN е бизнес, което означава, че може да регистрира вашия история на сърфиране, продавайки го на трети страни. Можете също така да бъдете бомбардирани с неподходящи, неподходящи изскачащи реклами. Като цяло, безплатен VPN просто не си струва излишни.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

Adblock
detector