Кои безплатни VPN мрежи мога да използвам за Netflix през 2020 г.?

Кои безплатни VPN работят с Netflix (1)Netflix е наличен в повечето страни, но сайтът ще показва различен каталог на предавания и филми в зависимост от това къде се намирате в света. Виртуална частна мрежа (VPN) може да ви помогне да излъжете местоположението си и да подмами Netflix да ви покаже какъв каталог искате да видите.

VPN криптира вашия интернет трафик и го изпраща чрез посреднически VPN сървър, който се намира на всяко място, което изберете. Netflix е наясно, че хората използват VPN за това и активно се опитва да блокира VPN трафик. Необходими са много ресурси, за да може VPN да заобиколи тези блокове, което е една от основните причини, които ще бъдете рядко намирате безплатен VPN, който работи с Netflix. Следните грешки за прокси сървър на Netflix са често срещани с безплатни VPN мрежи:

- Уупс, нещо се обърка. Грешка в потока. Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. "

Дори ако безплатен VPN работи, няма гаранция, че ще продължи да го прави. Други проблеми с безплатните VPN мрежи на Netflix включват бавни, ненадеждни връзки, малък избор от сървъри, ниски ограничения на данни и лоши политики за поверителност.

Имайки предвид, че има други възможности, ако имате бюджет. Например, ако отивате на ваканция и се нуждаете само от Netflix VPN за кратък период, можете да се възползвате от гаранцията за връщане на пари на ExpressVPN. Ще трябва да платите предварително, но просто да анулирате в рамките на 30 дни и ще получите парите си обратно без зададени въпроси, което прави това a безрискова сделка. Научете повече за ExpressVPN по-долу.

Стъпки за получаване на безплатен VPN за Netflix

Ето как да получите безплатен VPN за Netflix:

 1. Регистрирайте се с избрания от вас доставчик. Препоръчваме ExpressVPN, но NordVPN и CyberGhost са отлични алтернативни варианти.
 2. Изтеглете подходящото приложение за вашето устройство.
 3. Свържете се със сървър в региона на поточния източник. Например, за Netflix US изберете американски сървър или за Netflix UK изберете сървър на Великобритания.
 4. Отидете на уебсайта на Netflix. Автоматично ще бъдете насочени към началната страница за региона, в който е вашият VPN сървър (има няколко изключения от това, както бе отбелязано по-рано).
 5. Изберете шоуто или филма, който искате да гледате и се наслаждавайте!
 6. Ако не искате да задържите VPN анулирането преди края на гаранцията за връщане на пари, се самоуверете в знанието, че сте имали период на безплатен достъп!
[/ Ctech_content_w_bk]

Съставихме списък на VPN, които предлагат гаранции за връщане на пари, безплатни изпитания или много ниски месечни ставки. Има повече подробности по-долу, но ето един преглед на този списък:

VPN мрежи, които предлагат безплатни изпитания, гаранции за връщане на пари или много ниски месечни ставки:

 1. ExpressVPN: Предлага безпроблемна 30-дневна гаранция за връщане на пари за услуга, която е бърза, сигурна и отлична за деблокиране на поточни сайтове.
 2. NordVPN: Бюджетна опция с 30-дневна гаранция за връщане на парите, NordVPN управлява голяма мрежа от бързи и сигурни сървъри, които могат да отблокират множество популярни сайтове за стрийминг..
 3. CyberGhost: Осигурява пламтящи високи скорости и деблокира много стрийминг платформи, всичко това за ниска месечна такса. 45 дневна гаранция за връщане на парите.
 4. Surfshark: Бюджетен доставчик, който деблокира Netflix и позволява неограничен брой едновременни връзки.
 5. PrivateVPN: Лесно заобикаля мерките за ограничаване на географските ограничения и осигурява бърза и сигурна услуга само за няколко долара на месец.

За да направят нашия списък, VPN мрежите трябва да отговарят на следните критерии:

 • Надеждно деблокира Netflix
 • Предлага безплатна пробна версия, гаранция за връщане на парите или много ниски месечни ставки
 • Има бързи и надеждни връзки
 • Осигурява силна сигурност
 • Не поддържа дневници
 • Предлага бърза и знаеща поддръжка на клиенти

Най-добрите безплатни пробни VPN мрежи или нискотарифни VPN за Netflix

Ето нашите най-добри VPN за гледане на Netflix безплатно или на бюджет:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks netflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN предлага безпроблемен шум 30-дневна гаранция за връщане на парите, което го прави чудесен избор за стрийминг на Netflix безплатно за кратък период. То деблокира множество библиотеки на Netflix, включително Netflix САЩ, Великобритания, Австралия, Канада, Япония и Франция, както и много други сайтове за стрийминг, като BBC iPlayer и Hulu. Всички сървъри са оптимизирани за бързина, което прави потока полъх.

Повече от 2000 сървъра са налични в 94 държави. Не всички сървъри ще деблокират Netflix, така че може да се наложи да се свържете с поддръжката на клиенти, за да разберете кой да използвате. Знаещи представители са на разположение денонощно, за да помогнат, така че това трябва да отнеме само минута или две.

Този доставчик предлага военно криптиране, превключвател за убийства, защита срещу теч и перфектна секретност напред. Той не регистрира никаква лична информация.

Приложенията са налични за MacOS, Windows, Linux, Android и iOS. Можете да конфигурирате VPN към определени рутери, а ExpressVPN дори осигурява собствен персонализиран фърмуер. Свържете до три устройства наведнъж, като рутер се брои като само едно.

Професионалисти:

 • Деблокира множество библиотеки на Netflix
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Бързи скорости за стрийминг
 • Силен пакет за сигурност
 • Не регистрира лична информация
 • 24/7 чат на живо

Недостатъци:

 • Месечната ставка е малко по-висока от някои конкуренти

БЕЗПЛАТНА Сделка: ExpressVPN е най-добрият ни избор за Netflix и можете да се насладите на месец от бързата и сигурна услуга безплатно, възползвайки се от 30-дневната гаранция за връщане на парите. Той предлага безпроблемно гледане за много популярни сайтове за стрийминг, така че може просто да искате да го запазите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNдеблокира netflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN предлага много ниска месечна цена за потребителите на бюджет. За краткосрочно деблокиране можете възползвайте се от него тридневна безплатна пробна версия. Той надеждно деблокира Netflix от почти всеки сървър в огромната му мрежа (в момента повече от 5000 сървъра в 63 държави). Обърнете внимание, че докато отблокира няколко локални каталога, включително САЩ, Великобритания, Австралия, Канада, Холандия и Италия, той ще пренасочи към библиотеката на Netflix на САЩ в други случаи.

NordVPN свързва някои големи скорости в последния ни кръг от тестове и може да се справи с поточно HD видео без проблеми. Той е снабден със строга сигурност, включително силно криптиране, защита от течове, превключвател за убийство и перфектна секретност напред, както и допълнителни функции като автоматична защита на wifi, което е чудесно за поточно движение в движение. NordVPN не поддържа журнали.

Клиентите за настолни компютри са достъпни за Windows, MacOS и Linux, а приложенията за iOS и Android могат да бъдат намерени в съответните им магазини за приложения. Всеки план позволява шест едновременни връзки.

Професионалисти:

 • Деблокира Netflix, Hulu, Amazon Prime Video и други
 • Предлага безплатна пробна версия и ниска месечна ставка
 • Изпълнява се добре при тестове за скорост
 • Силно криптиране и допълнителни функции за защита
 • Не поддържа дневници

Недостатъци:

 • Свързването с някои сървъри може да бъде малко бавно

БЕЗПЛАТНО ИЗПИТВАНЕ: NordVPN е отлична бюджетна опция за стрийминг. Той предлага ниски месечни ставки, 30-дневна гаранция за връщане на парите и a безплатна 3-дневна пробна версия.

Вижте нашия задълбочен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghostдеблокира netflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е отличен бюджетна опция и приложенията му са проектирани с ясен фокус върху потребителите, които искат да стриймват. Сървърите са етикетирани според това кои сървъри могат да деблокират, така че рядко е необходимо да се свържете с поддръжката на клиенти за помощ. CyberGhost деблокира множество региони на Netflix, включително Великобритания, САЩ, Франция, Австралия, Испания и Италия. Нещо повече се представи по-добре от всеки друг VPN в последните ни тестове за скорост.

Обърнете внимание, че CyberGhost предлага безплатни разширения за браузър, но те не деблокират Netflix.

Само защото е евтин, не означава, че ще се омрази на услугата си. CyberGhost има отлична сигурност, включително 256-битово криптиране, превключвател за убийство на всички платформи и защита срещу теч. Той не поддържа никакви дневници.

Приложенията на CyberGhost са достъпни за Windows, MacOS, iOS и Android и можете да свържете до седем устройства наведнъж.

Професионалисти:

 • Деблокира американските Netflix и много европейски библиотеки
 • Отлични скорости
 • Изпълнява се добре на защитния фронт
 • Не пазете регистрации на потребителски данни

Недостатъци:

 • Приложенията не са толкова лесни за потребителя, колкото бяха

ИДЕАЛ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ: CyberGhost има бързи скорости и приложения, пригодени за стрийминг, което прави този доставчик на ниски цени си струва да се обмисли. Плановете идват с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. Surfshark

SurfShark VPNдеблокира netflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark е чудесен за деблокиране на различни библиотеки на Netflix, включително САЩ, Великобритания, Франция, Индия, Холандия и др. Подобно на NordVPN, ако се свържете със сървър в регион, за който библиотеката не може да бъде деблокирана, автоматично ще бъдете пренасочени към US Netflix. Така че, независимо от всичко, поне винаги ще имате достъп до най-популярната библиотека.

Surfshark предлага ниски цени и е един от малкото достойни VPN доставчици, който позволява неограничен брой устройства, които трябва да бъдат свързани едновременно. Скоростите са достатъчно бързи за стрийминг, така че можете да очаквате изживяване без стрес.

Функциите за сигурност и поверителност са неравномерни и включват силно криптиране, превключвател за убийства, защита срещу теч и истинска политика за нулева регистрация. Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Деблокира Netflix с всеки тестван сървър
 • Използва силно криптиране
 • Позволява неограничен брой едновременни връзки

Недостатъци:

 • Работи със сравнително малка сървърна мрежа
 • Записва някои по-ниски скорости

НЕОГРАНИЧЕНИ ВРЪЗКИ: Surfshark ви позволява да предавате Netflix на толкова устройства, колкото искате, с ниска месечна скорост. Плановете идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Задълбочете се в пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNдеблокира netflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е малък доставчик, който все още успява да задържи своето, като си направи име в бранша. Въпреки че работи само по-малко от 100 сървъра, той е добре известен със своите възможност за заобикаляне на някои от най-трудните блокове от харесванията на Netflix, Amazon Prime Video и BBC iPlayer. Някои от библиотеките на Netflix, които деблокира, са Великобритания, САЩ, Австралия, Япония, Испания и Германия. Бързите скорости и надеждните връзки правят безпроблемното поточно предаване.

PrivateVPN се оценява добре и по отношение на сигурността и неприкосновеността на личния живот. Той използва 256-битово криптиране, включва превключвател за убийство в приложението на Windows и поддържа политика за без регистрация. Приложенията могат да се изтеглят за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Лесно деблокира Netflix и други услуги
 • Страхотни скорости
 • Сигурни и частни

Недостатъци:

 • Малка сървърна мрежа
 • Не предлага 24/7 чат на живо

UNBLOCK МНОГО РЕГИОНИ: PrivateVPN деблокира много региони и Netflix предлага конкурентни месечни цени. 30-дневна гаранция за връщане на пари също помага.

Прочетете нашия задълбочен преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Какво е толкова лошо в безплатните VPN за Netflix?

Споменахме това наистина безплатните VPN не са добър избор за Netflix, и тук ще обясним повече за това защо е така. Безплатните VPN се управляват от малък бюджет, но все още са създадени, за да печелят пари. Липсата на ресурси означава, че има малка вероятност безплатен VPN да надеждно да деблокира всяка библиотека на Netflix, камо ли тази, до която искате да получите достъп. Липсата на средства означава също, че ще трябва да издържите на разочароващо бавна и ненадеждна връзка, което прави безплатните VPN-и крайно неподходящи за поточно предаване.

Може да се чудите как тези VPN печелят пари, ако не ви таксуват. Някои инжектират реклами в сайтовете, които посещавате, а други проследяват вашата онлайн активност и продават събраните данни на трети страни. Освен присъщите проблеми с поверителността, безплатните VPN мрежи обикновено не ви дават сигурността, която очаквате от VPN. Много от тях не криптират данните ви, а за някои VPN приложения са открити злонамерен софтуер или продават вашата честотна лента.

Въпреки че ще намерите много безплатни VPN мрежи, които твърдят, че работят с Netflix, обикновено има много повече неща за разглеждане. С толкова много реномирани доставчици, които предлагат безплатни пробни процеси, гаранции за връщане на пари или супер ниски месечни ставки, не си струва да губите времето си с подпарт услуги.

Отстраняване на неизправности

Който и доставчик на VPN да приключите, стъпките за започване са обикновено едни и същи.

Видео: Как да гледате Netflix с VPN

Ако получите грешка при опит да гледате предаване, може да има няколко причини за това. Най-често срещаният е, че вашият VPN просто не може да деблокира този регион за Netflix. Въпреки че някои VPN деблокират множество региони, тепърва ще се натъкваме на един, който може да ги деблокира всички. Повечето VPN се фокусират върху деблокирането на най-популярните библиотеки, такива Netflix US и Netflix UK.

Друга възможна причина за грешка е, че сте свързани със сървър, който не работи с Netflix. За всеки от тези проблеми можете да опитате да се свържете с екипа за поддръжка на клиенти на вашия доставчик на VPN. Доставчиците на Netflix VPN наблюдават кои сървъри работят с Netflix, така че трябва да могат да ви помогнат бързо.

Мога ли да използвам прокси за отблокиране на Netflix?

В миналото интелигентните DNS прокси сървъри, много от които могат да бъдат намерени безплатно, са били използвани за деблокиране на Netflix. Умен DNS прокси сървър следи DNS заявки (търсене на име на домейн) и маршрутизира трафика за заявки на Netflix чрез специален сървър.

въпреки това, Netflix се хвана за интелигентни DNS прокси и те рядко ще работят за деблокиране на услугата за стрийминг. Един, който работи надеждно, е ExpressVPN MediaStreamer, който се предлага с всеки план ExpressVPN.

Обърнете внимание, че дори и да можете да деблокирате Netflix с интелигентен DNS прокси, те имат и други проблеми. Първо, повечето не кодират вашия трафик, а тези, които го правят, само криптират трафика на браузъра ви, така че няма защита за други приложения на вашето устройство. Освен това много безплатни прокси сървъри страдат от подобни недостатъци на безплатните VPN мрежи, като малък брой места за избор и лоши политики за поверителност.

Кредитен образ: „Нетфликс хол”Лицензиран по CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − = 63

Adblock
detector