Можете ли да гледате Canelo срещу GGG на живо онлайн или с Kodi?

Ще ви покажем дали потребителите на Kodi могат да гледат Canelo v GGG онлайн или в Kodi и дали има някакви безопасни и законни добавки на Kodi, които да предават битката. Ще ви покажем също кои добавки на Kodi да не използвате. Щракнете тук, за да преминете към раздел Kodi. Ще разгледаме и редица други опции за предаване на живо на голямото събитие онлайн и ако има безплатни опции.

canelo vs ggg kodi

Саул „Канело“ Алварес ще се изправи срещу Генадий „GGG“ Головкин за Световното първенство за средна категория на 16 септември 2017 г. в T-Mobile Arena в Лас Вегас. Превъзходството, тъй като двубоят беше таксуван, ще бъде състезание за обединеното WBA (Super), списание Ring, WBC, IBF и линейно първенство за средна категория. Ако се чудите как да предавате Алварес срещу Головкин онлайн с Kodi или по друг начин, ще стигнете до правилното място.

Къде да гледате Алварес срещу Головкин онлайн: Великобритания, САЩ и навсякъде

Битката ще бъде излъчена по тези кабелни мрежи:

 • HBO PPV (САЩ)
 • BoxNation Box Office (UK)
 • Космос (Латинска Америка)
 • Основно събитие (Австралия)
 • Канал Индиго (Канада)
 • beIN Sports (Франция)
 • DAZN (Германия)
 • tvOne (Индонезия)
 • Спорт 1 (Израел)
 • WOWOW Prime (Япония)
 • Казахстан Казспорт (Казахстан)
 • TV Azteca (Мексико)
 • Televisa (Мексико)
 • Sky Arena (Нова Зеландия)
 • Cignal PPV (Филипини)
 • SkyCable PPV (Катар)
 • Starhub (Сингапур)
 • SuperSport 2 (Южна Африка)

От тези мрежи няколко предлагат онлайн потоци. Най-вероятно всички те ще бъдат геозаключени за зрителите в съответните страни. За да заобиколите тези географски ограничения, препоръчваме да се свържете с добра VPN. Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN криптира интернет трафика на дадено устройство и го маршрутизира през посреднически сървър на местоположение по ваше желание. Това маскира вашия IP адрес с такъв от държавата, от която се опитвате да предавате поточно, като по този начин деблокира борбата.

Предаванията на живо изискват стабилна връзка и изобилие от честотна лента, да не говорим за силни практики за сигурност и поверителност. Препоръчваме IPVanish, който има много сървъри по целия свят, оптимизирани за стрийминг. Той също е любим сред потребителите на Kodi заради приятен интерфейс с дистанционно управление и способността да работи с всички добавки.

Ето списък на онлайн потоци на живо за Canelo срещу GGG по целия свят:

The Ring TV (САЩ)

Ring TV е официалната онлайн услуга за поточно плащане за гледане в САЩ. Битката струва $ 79,99. Изглежда сайтът има известна връзка с HBO и затова предполагаме, че ще бъде идентично излъчване и коментар на това, което ще получите по кабел. Доколкото можем да кажем, че няма приложение за Android или iOS, което да гледа битката. Ще трябва да гледате в уеб браузър. Американски IP адрес и метод на плащане, базиран в САЩ, ще бъдат необходими, за да поръчате двубоя..

BoxNation

Британските фенове на бокса могат да поръчат Canelo срещу GGG на BoxNation и да го гледат онлайн. Ценовата схема обаче е малко объркваща. Ако сте нов клиент, битката ще ви струва общо £ 16.95. Това включва обичайния абонамент за 12 месеца на месец плюс допълнителна еднократна такса от 4,95 паунда добавена, когато се регистрирате между 9 и 18 септември. След това, освен ако не анулирате абонамента си, BoxNation ще продължи да ви таксува 12 паунда на месец , Ще ви е необходим IP адрес на Великобритания и начин на плащане, за да поръчате двубоя.

Приложенията BoxNation са достъпни за iOS и Android, включително Amazon Fire TV Stick. Ако искате да гледате в Fire TV, но сте извън Обединеното кралство, разгледайте нашия урок как да инсталирате VPN на Amazon Fire TV Stick.

DAZN (Германия)

Абонатите на онлайн телевизионна услуга DAZN в Германия могат да гледат на живо Алварес срещу Головкин без допълнително заплащане. Услугата струва 9,99 евро на месец и също е достъпна в Швейцария, Япония, Австрия и Канада, но само потребители в Германия имат право да пренасят на живо битката. Ако вече сте абонат на DAZN, може да можете да използвате VPN, за да получите немски IP адрес и да предавате на живо битката, но ние сами не сме тествали това. Коментарът вероятно ще е на немски език.

Суперспорт (Южна Африка)

DSTV казва, че клиентите с първокласни абонаменти за SuperSport 2 могат да гледат Canelo срещу GGG без допълнителни разходи за абонамента си. От уебсайта им: „Феновете на голяма битка в Южна Африка могат да гледат чрез своите декодери или на DStv Now, онлайн или приложението.“

Космос (Аржентина, Чили, Мексико, Колумбия, Венецуела)

Латиноамериканският оператор Space ще направи двубоя достъпен на своя уебсайт. От това, което можем да ви кажем, ще ви трябва съществуващ абонаментен абонамент, за да гледате двубоя, заедно с латиноамерикански IP адрес, но той може да бъде гледан без допълнително заплащане. Коментарът вероятно ще е на испански.

beIN Sports Connect (Франция)

BeIN Sports ще излъчи двубоя във Франция, а резачките за кабели могат да предадат на живо двубоя чрез beIN Sports Connect. Месечният абонамент струва 15 евро, или 14 евро, ако плащате за цялата година наведнъж. Уебсайтът посочва, че ще получите достъп до всяко живо дори и на всеки канал BEIN Sports, който ще включва битката. Можете да гледате в уеб браузър, iOS, Android и някои интелигентни телевизори или приставки. Ще ви трябва френски IP адрес и начин на плащане, за да се регистрирате.

WOWOW Prime (Япония)

WOWOW Prime абонати с абонаментен абонамент могат да предадат битката чрез мобилни и интелигентни телевизионни приложения на WOWOW или в уеб браузър. Нашият японец е доста ограничен, но изглежда, че струва 2300 йени на месец. Ще ви трябва японски начин на плащане и IP адрес.

TV Azteca и Televisa (Мексико)

TV Azteca и Televisa ще излъчват двубоя на живо по основен кабел без допълнително заплащане в Мексико. Не можахме да намерим подробности дали ще се предава онлайн, но и двата уебсайта безплатен поток на живо от техните канали. Тук е TV Azteca, а тук е спортният канал на Televisa. Не е ясно дали това ще бъде затъмнено по време на двубоя или не, но си струва да се изстреля! Ще ви е необходим мексикански IP адрес.

Starhub (Сингапур)

Starhub ще излъчи Canelo срещу GGG на Hub Sports 2 в Сингапур. Смятаме, че Абонатите могат да гледат на живо онлайн със спортния пакет Starhub Go, който струва $ 9,90 на месец. Но само в случай, че сме разбрали погрешно нещо, вероятно трябва да се обадите предварително, преди да поръчате. Ще ви трябва сингапурски IP адрес и начин на плащане.

Мога ли да предавам на живо Canelo срещу GGG на Kodi?

Kodi е безплатен и с отворен код софтуер за домашно кино, който работи на широк спектър от устройства, вариращи от операционни системи за настолни компютри като Windows и Mac до малки стрийминг кутии като Amazon Fire TV. Kodi може да предава съдържание от огромен набор от източници чрез разширения на трети страни, наречени добавки, което го прави изключително универсален.

Внимание: За каквото и да използвате Kodi, препоръчваме да се свържете с VPN, за да се предпазите от заплахи, включително атаки от човек в средата, отвличане на IP адреси на хакери и прослушване на интернет и пропускане на честотна лента от ISP. VPN често се свързват с потребители на Kodi, които гледат да скрият своите пиратски потоци от своя интернет доставчик, всички потребители на Kodi ще се възползват от използването на VPN. Въпреки че неофициалните добавки носят повече рискове за сигурността, официалните добавки също не са имунизирани срещу тях.

Препоръчваме IPVanish, който защитава връзката ви в криптиран тунел и маскира истинския ви IP адрес и не запазва дневници на дейност, така че вашият интернет доставчик и други да не могат да шпионират вашата онлайн активност. Това ще защити вашата поверителност и може да ви помогне да се предпазите от Man in The Middle Attacks. Тя работи с всички добавки на Kodi, които сме тествали и е една от малкото VPN, достатъчно бързи, за да предава непрекъснато видео на живо, дори и в HD. Работи с Amazon Fire Stick и Fire TV, както и с всички други популярни устройства, използвани с Kodi.

Изключителна сделка за четене: Спестете до 60% от IPVanish планове тук.

За съжаление борбата на живо не е достъпна за всички официални добавки на Kodi, за които знаем. Разбира се, няма да намерите недостиг на препоръки за добавки на трети страни извън официалното хранилище Kodi с малко Googling. Потребителите трябва да се пазят от тези добавки и да знаят рисковете, преди да ги използват. Съветваме ви да избягвате тези добавки, тъй като те дават достъп до съдържание, защитено с авторски права, което може да ви създаде проблеми, ако вашият интернет доставчик или притежателите на авторски права.

Някои от тези добавки включват:

 • SportsDevil
 • SmoothStreams
 • MMAStreams
 • ProSport
 • SportsAccess
 • cCloud TV
 • Отхвърлям
 • Плейлист на UK Turk
 • Проект Cypher
 • FilmOn Simple
 • Sportie

Какви са тези добавки: Тези добавки на Kodi на трети страни обобщават връзки към спортни видеоклипове на живо и при поискване. Списъкът с връзки се дава на потребителя, който може да кликне върху тях, за да отвори поток в Kodi.

Защо трябва да ги избягвате? Източниците, които тези добавки се агрегират, са по-големи пиратски потоци. Възможно е те да бъдат незаконни за гледане във вашата страна. Добавките на Kodi от трети страни могат да пренасят злонамерен софтуер, да извършват атаки от човек в средата и да добавят вашето устройство към ботнет. Тези заплахи могат да повредят устройството ви и да изложат вашия IP адрес на хакери. Нашият съвет е да се пазите от тях.

Добавките на трети страни за спортни събития на живо, като например борбата Canelo срещу GGG, често използват пиратски IPTV (Internet Protocol Television) потоци като източник. Тези добавки често разчитат на Acestreams, които използват мрежата BitTorrent за споделяне на мрежовото натоварване между паралелни зрители. Това ще изложи вашия IP адрес на всички останали, които гледат същия поток, някои от които биха могли да ползват тролове с авторски права, които искат да изнудват пари от потребителите на Kodi.

SportsAccess и SmoothStreams са платени услуги, но те не са непременно законни. И двата източника пиратски потоци и ги продават на потребителите на Kodi. Много от потоците могат да бъдат намерени законно на други места от законни източници или дори без неофициални.

Тези добавки може да не са незаконни за използване във всяка държава, но горещо препоръчваме на потребителите да изберат официални потоци и добавки.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

„Ernesto Magos con el Canelo Alvares“ от Ernesto Magos, лицензиран съгласно CC BY SA 3.0

„Генадий Головкин“ от Поща на Казахстан, лицензиран под публичното пространство

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 + = 43

Adblock
detector