Най-добър VPN за Netflix Франция (френски Netflix), за да можете да гледате в чужбина

netflix Франция 2

Търсенето на VPN мрежи, които деблокират американската версия на Netflix, е по-високо от която и да е друга страна, но това не означава, че САЩ Netflix имат единствения каталог на телевизионни предавания и филми, които си струва да се деблокират. Други страни като Франция имат собствено съдържание, голяма част от които не могат да бъдат намерени в други страни, дори в САЩ. Архивът на Netflix France включва френски предавания като Marseille, Braquo, Engrenages и Wakfu, както и англоезично съдържание, което не може да бъде намерено в САЩ като Fargo, Penny Dreadful, Modern Family и The Big Bang Theory.

Ще обхванем VPN-ите много по-подробно, но ако не искате да прочетете цялата статия, ето нашите най-добри снимки:

 1. ExpressVPN Супер бързи сървъри, разположени във Франция, способни да отблокират френския Netflix и повечето други стрийминг съдържание с лекота. Водещи функции за поверителност и сигурност и 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN Бюджетна опция, която отблокира френския Netflix. Достойни скорости на поточно предаване без компромиси с поверителността или сигурността.
 3. PrivateVPN Малка мрежа, която все още е в състояние да деблокира Netflix France с добри поточни скорости.

За французите, пътуващи в чужбина, Netflix France добавя опции за френски субтитри и дублиране.

Но френските абонати, които се опитват да получат достъп до Netflix France извън страната, автоматично се пренасочват към местната версия на сайта и се ограничават до каталога на предаванията и филмите на тази страна. За достъп до Netflix France ви е необходим френски IP адрес. IP адресът е уникален низ от числа и точки, които Netflix използва, за да идентифицира вашето устройство и неговото местоположение.

Най-добрият начин да получите френски IP адрес е да се свържете към VPN. Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN криптира целия интернет трафик на устройството и го маршрутизира през посреднически сървър на местоположение по ваше желание. Например, като се свържете към VPN сървър във Франция, вашият истински IP адрес ще бъде маскиран от френския IP адрес на сървъра.

За съжаление, Netflix блокира повечето VPN сървъри да имат достъп до библиотеката си през 2016 г., когато услугата стана глобална. Ако се опитате да гледате френски Netflix, докато сте свързани с VPN сървър в черен списък, ще получите следното съобщение за грешка:

Упс, un problème est survenu… Erreur de streaming. Il semble que vous utilisiez un proxy ou un débloqueur. Veuillez désactiver ces services et réessayer.

Или на английски:

„Уаупс, нещо се обърка… Грешка в потока. Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. "

Най-добрите VPN мрежи за Netflix Франция

Сега само шепа VPN са в състояние да заобиколят грешката на прокси сървъра на Netflix във Франция. Избрахме следния списък с най-добрите VPN за Netflix Франция въз основа на следните критерии:

 • Оперира сървъри във Франция, които деблокират Netflix
 • Бързи и надеждни скорости за HD стрийминг без прекъсвания
 • Силни стандарти за сигурност и политика за поверителност
 • Бърза и компетентна поддръжка на клиенти
 • Поддържа множество видове устройства

Обърнете внимание, че тези VPN са тествани на настолен уеб браузър и не гарантираме, че ще работят в приложението Netflix за мобилни и поточни медийни конзоли.

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Един от ExpressVPN на два сървъра в Париж успешно отблокираха Netflix France в нашите тестове. Премиум доставчикът също деблокира САЩ и Великобритания Netflix, сред някои възможни други. ExpressVPN постоянно е бил един от най-добрите VPN за деблокиране на Netflix през целия борд. Всички сървъри са оптимизирани да ви осигурят максимална скорост и стабилност, достатъчна за поточно предаване на Netflix в HD без буфериране.

Стандартите за шифроване са най-силните на пазара, като включват 256-битово AES криптиране и перфектна секретност напред. Компанията не записва регистрации на потребителска активност, нито вашия реален IP адрес. Поддръжката на клиенти на живо е на разположение 24/7. Един абонамент ви дава до три едновременни устройства.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Най-добър представител в нашите тестове за деблокиране на Netflix Франция
 • Сървърите в Париж са чудесни за стрийминг в HD качество
 • Висококачествени функции за защита и политика без регистрация защитава вашата поверителност
 • Приложенията са интуитивни и лесни за използване
 • Денонощният екип за поддръжка на чат на живо е на бала

Недостатъци:

 • Може да свързва само 3 устройства едновременно

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ФРАНСКИ NETFLIX: ExpressVPN е нашият избор №1. Надеждно деблокира съдържанието на Netflix от Франция и повечето стрийминг услуги с изключителни скорости за гледане на HD без буфер HD. Обща сигурност и поверителност. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN може да е VPN, който деблокира Netflix в повече страни от всички други. Той успешно заобиколи грешката на прокси сървъра на Netflix France в нашите тестове. Компанията оперира повече от 1100 сървъра в световен мащаб. Трябва да ги намерите достатъчно бързо, за да стриймват във висока резолюция, а стабилността не е проблем. NordVPN също деблокира Netflix САЩ, Великобритания, Австралия, Италия, Индия, Холандия и Германия.

Базираната в Панама компания не запазва информация за това как използвате VPN или за какво го използвате, както е посочено в политиката му за нулева регистрация. Стандартите за шифроване са актуални и достатъчно силни, за да предотвратяват хакерите и вашия интернет доставчик. Един абонамент ви позволява да свързвате до шест устройства едновременно.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN е добър избор на стойност. Добър всеобхват, който работи добре с френския Netflix. Силни функции за защита и позволява да се използват до 6 устройства едновременно от един акаунт. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

Професионалисти:

 • Разблокиран Netflix France по време на тестване с добри скорости за HD стрийминг
 • Избор на бюджет, който деблокира и най-популярните сайтове за стрийминг
 • Предлага сигурни, криптирани връзки по всяко време
 • 24/7 поддръжка за чат на живо на оферта

Недостатъци:

 • Настолното приложение е малко тромаво
 • Само в състояние да изберете местоположение на сървъра, а не на конкретни сървъри

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е относително новодошъл в VPN индустрията, но тази изгряваща звезда вече се оказва способна деблокираща на поточните услуги. Успяхме да деблокираме Netflix France, когато сме свързани с VPN без проблеми. Въпреки много по-малката мрежа от сървъри, PrivateVPN предлага някои от най-бързите скорости за изтегляне в бизнеса. Освен това успяхме да деблокираме Netflix US и Netflix Italy.

Сигурността също е силна. Ще получите криптиращо критерий, превключвател за убийство и защита от течове на DNS всички вградени в приложенията. Няма регистрирани потребителски активности на сървърите на компанията. Можете да свържете до пет устройства едновременно с един абонамент.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Малка и нарастваща мрежа, която отблокира френския Netflix с добри скорости
 • Печелят популярност за все по-голям списък от сайтове, които отблокират
 • Също така деблокира Hulu, Amazon Prime Video и BBC iPlayer

Недостатъци:

 • По-малко сървъри за избор от други доставчици по-високо в този списък
 • Няма 24/7 чат на живо
 • Нуждае се от ръчно настройване за работа в Китай

ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е добър семеен избор. Разблокира френския Netflix. Подходящ за сърфиране и порой. Може да има повече сървъри и да няма 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN, за да гледам Netflix Франция?

Шансовете за намиране на безплатна VPN услуга, която ви позволява да получите достъп до Netflix France, са много малки. Малко вероятно е безплатна VPN услуга да разполага с ресурси за борба със забраната за прокси на Netflix.

Препоръчваме да избягвате така наречените „безплатни“ VPN мрежи. Много от тях експлоатират потребителите чрез извличане на данните им за сърфиране, инжектиране на проследяващи бисквитки в браузърите им и вмъкване на реклами в уеб страници. Те често продават данните на потребителите на трети страни, обикновено рекламни компании.

Безплатните VPN също са склонни да ограничават вашите данни, да ограничават честотната лента и да имат много по-малък избор на сървър. Твърде често те носят злонамерен софтуер, който може да открадне данни или да повреди вашето устройство.

VPN мрежи, които не работят с Netflix France

Изброихме всички VPN мрежи, за които знаем, че работят с френския Netflix. По-голямата част от другите няма да работят. Ето няколко, на които може да се натъкнете при търсенето си, но въпреки това, което може да ви каже други сайтове, те не работят с Netflix France от момента на писането.

 • VyprVPN
 • Buffered
 • IPVanish
 • PureVPN
 • LiquidVPN
 • SaferVPN
 • Частен достъп до Интернет (PIA)
 • HideMyAss (HMA)
 • Zenmate

VPN не работи с Netflix? Опитайте тази

Ако сте закупили абонамент от един от доставчиците на VPN, който препоръчахме по-горе, но все пак получавате грешка в прокси сървъра на Netflix, опитайте следните стъпки.

 1. Излезте от всичките си акаунти в Google на устройството, включително Chrome, ако го използвате. Google кешира IP адреси, които могат да разкрият действителното ви местоположение.
 2. Деактивирайте всички услуги за местоположение във вашия браузър и на вашето устройство (GPS и т.н.). Ако сте позволили на Netflix да знае местоположението ви в миналото, ще трябва да забраните това в настройките на браузъра си.
 3. Изчистете файловете с бисквитки, кеш и темп файлове на вашия браузър. Научете как да изчистите кеша си тук и как да изчистите бисквитките си тук.
 4. Изключете IPv6 на устройството си. Тази опция обикновено може да бъде намерена някъде в настройките на вашата мрежа. Може да се наложи да рестартирате устройството си след.
 5. Прекъснете връзката и свържете отново с избраното местоположение на сървъра, за да получите нов IP адрес.
 6. Променете часовата зона на устройството си в обслужващата зона на доставчика и коригирайте местното време. За Франция часовата зона е UTC + 1.
 7. Ако сте свързани с wifi мрежа и имате достъп до рутера, преименувайте името на вашата wifi мрежа (SSID). Добавете „_nomap“ в края (без кавички). Например „comparitech_nomap“. Това ще изключи вашата мрежа от геолокационните услуги на Google. Ще трябва да свържете отново устройството си с новата мрежа, за да възстановите достъпа до интернет.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − = 11

Adblock
detector