Най-добрите 5 VPN за Sky Go Italia, които все още работят през 2020 г. (така че можете да го гледате навсякъде)

Най-добрите VPN мрежи за Sky Go Italia

Sky Go е онлайн стрийминг услуга, която е достъпна само за абонати на Sky TV. За да получите Sky Go Italia, трябва вече да имате абонамент за Sky в Италия. Освен това не е необходимо да плащате допълнителни такси и можете да гледате Sky Go през браузър или чрез приложение за Android или iOS.

Обикновено можете да гледате Sky Go Italia само когато сте в Италия. Това може да бъде разочароващо, ако отидете на почивка или пътувате в чужбина, за да работите на кратък договор. Въпреки че все още плащате за Sky у дома и компанията предоставя развлеченията си достъпни в мрежата, поточните видеоклипове са блокирани за абонати извън страната.

Подобно на повечето развлекателни оператори, Sky работи под регионални ограничения. Това означава, че само хора в една държава могат да гледат определена услуга. Можете да заобиколите това препятствие, като използвате VPN. VPN криптира целия интернет трафик от компютър или смартфон и го маршрутизира през посреднически сървър на място по ваше желание. Чрез свързване към VPN сървър в Италия местоположението на сървъра ще маскира Вашия IP адрес и местоположение и ще деблокира Sky Go Italia от чужбина.

Попадаме на известна дълбочина във всеки от VPN-ите, които сме избрали за този списък, но ако не можете да се придържате и да прочетете цялата статия, ето обобщение на нашите най-добри снимки:

 1. ExpressVPN Нашият топ избор за Sky Go Italia. Обширна мрежа от супер бързи сървъри, които са чудесни за стрийминг. Деблокира най-популярното поточно съдържание. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Предлага се с 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN Избор на бюджет с голяма мрежа от сървъри, които се представят добре с поточно предаване. Деблокира Sky Go Italia и повечето други популярни стрийминг сайтове.
 3. PrivateVPN Възходяща и идваща мрежа, която се увеличава. Сървърите са насочени към скорост и надеждност.
 4. VyprVPN Има добри скорости за стрийминг. Приложенията са лесни за използване. Не е най-евтиният в този списък.
 5. VPNArea Впечатляващи пълномощия и добри скорости за стрийминг. Може да деблокира повечето съдържание, но имахме проблеми с връзката по време на тестване.

Най-добрите VPN мрежи за Sky Go Italia

Когато търсите най-добрия VPN за Sky Go Italia, трябва да поставите приоритет на следните критерии:

 • Бързи скорости за поточно видео
 • Възможност за заобикаляне на регионални ограничения
 • Възможност за маскиране на VPN активност
 • Сървъри в Италия

За съжаление ситуацията е малко по-сложна и не всички VPN мрежи ще отблокират Sky Go Italia в чужбина. Можете да прочетете повече за регионалните ограничения и защо Sky Go Italy ги използва по-нататък в това ръководство. Все пак, нека първо да разгледаме петте най-добри VPN, които да използвате с Sky Go Italia.

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯн 2020Отблокира Sky Go ItaliaTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN управлява сървъри в 94 страни и това включва в Италия. VPN има отлични скорости за стрийминг на видео, което е от съществено значение, ако искате да предавате Sky Go Italia от чужбина. Можете да инсталирате този VPN като приложение и той е достъпен и като разширение за браузър за Chrome, Firefox и Safari.

ExpressVPN е една от малкото услуги, които имат опит в влизането в Sky Go. Ако не можете да преминете веднага, екипът за онлайн поддръжка 24/7 може да ви каже кой е най-добрият сървър за избор.

Тази услуга е в състояние да избегне VPN системи за откриване по целия свят и също така може да премине през Голямата защитна стена на Китай. Компанията е инвестирала във висока сигурност за защитата си от пренос. Това включва 256-битово AES криптиране за данни и 4098-битово RSA криптиране за установяване на сесия. Тази силна защита прави този VPN добър избор за широк спектър от приложения, включително изтегляне.

Друга характеристика на защитата на това VPN приложение е превключвател за убийство или „мрежово заключване“, който не позволява на всички приложения на вашето устройство да се свързват към интернет, ако VPN връзката падне.

Приложението ExpressVPN е достъпно за Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire TV Stick, Amazon Fire TV, таблети Kindle Fire и Linux. Можете също да инсталирате VPN на определени рутери и това ще покрие всички устройства в дома ви, включително игрови конзоли и приставки. Разрешени са ви три едновременни връзки с тази услуга и инсталацията на рутер се счита за само една от тях.

Професионалисти:

 • Оперира супер бързи сървъри в Cosenza & Милано, чудесно за предаване на италиански предавания в чужбина
 • Страхотни възможности за деблокиране на геозаключено съдържание като Sky Go Italia
 • Достатъчно бърз за възпроизвеждане на HD видео без буфериране
 • Функции за защита и поверителност от най-висок клас
 • Защитата от течове на DNS е включена във всички конфигурации на VPN сървъра
 • Денонощната поддръжка за чат е добре обучена за справяне със сложни ситуации

Недостатъци:

 • Не е толкова евтино, колкото някои други услуги

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА СКАЙ ИД ИТАЛИЯ: ExpressVPN е нашият избор №1. Надеждно деблокира Sky Go Italia, както и повечето други стрийминг услуги. Изключителни скорости за гледане на HD без буфер, заедно с пълна сигурност и поверителност. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNДеблокира Sky Go ItaliaTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има сървъри в Италия и 60 други страни. Попитайте екипа за поддръжка за най-добрия сървър за Sky Go Italia. Това е чудесен VPN за поточно видео, включително някои от най-трудните услуги за влизане от чужбина, като Sky Go Italia и Netflix.

Nord използва споделени IP адреси, което означава, че никой, който се опитва да проследи потребителите на конкретен сайт, не може да се свърже с вас, защото много други хора използват същия адрес едновременно. Механизмът, който компанията използва за картографиране на всеки отговор на всеки клиент, се нарича „превод на мрежови адреси“. Тази система действа като отлична защитна стена, защото прави невъзможно хакерите да стигнат до реалния интернет адрес на всеки клиент.

NordVPN използва OpenVPN с 256-битово AES криптиране за данни.

Получавате силни шест квоти за едновременно свързване с NordVPN. Можете да инсталирате приложението NordVPN на Windows, macOS, Android и iOS устройства. Ако имате компютър с Linux, ще трябва да конфигурирате VPN ръчно. Същото важи и за рутерите. И в двата случая обаче ще намерите много точни инструкции на уебсайта на NordVPN. Можете просто да защитите браузъра си с разширението на браузъра NordVPN, достъпно за Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • Оперира 52 сървъра в Италия, лесно деблокира Sky Go, Italia, RaiPlay и Netflix Италия от чужбина
 • 256-битово криптиране с военен клас за голяма поверителност
 • Достатъчно бързи скорости за поточно съдържание на HD без прекъсвания
 • Защитата от течове на DNS е вградена
 • Поддръжният персонал е полезен и знаещ

Недостатъци:

 • Някои сървъри са ненадеждни, може да се наложи да получите поддръжка, която да ви помогне на най-добрия сървър

БЮДЖЕТ-ПРИЯТЕЛ: NordVPN е голяма стойност. Страхотна опция, която работи добре с Sky Go Italia. Позволява до 6 едновременно свързани устройства. Страхотни данни за поверителност и сигурност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира Sky Go ItaliaTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN има сървъри в 55 държави, включително Италия - екипът за поддръжка може да ви каже най-добрия сървър, който да изберете да влезете в Sky Go Italia. Това е един от най-бързите VPN, които сме тествали и отблокира почти всеки сайт за стрийминг на видео, който можете да хвърлите към него, включително Sky Go. Тази услуга, базирана в Швеция, разполага с отличен англоезичен помощен персонал, който е на разположение чрез чат на живо на уебсайта по време на европейско работно време и по електронна поща в друго.

Подобно на NordVPN, PrivateVPN предлага на всеки клиент надбавка от шест едновременни връзки. Можете да инсталирате приложението PrivateVPN в Windows, macOS, iOS, Android и Amazon Fire операционни системи. VPN може също да се конфигурира ръчно на някои рутери и на Linux.

Функциите за сигурност в приложението включват превключвател за убийство и автоматична защита на wifi. 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и политика без регистрация гарантират, че никой не може да види вашата онлайн активност.

PrivateVPN предлага тридесетдневна гаранция за връщане на парите на новите абонати.

Професионалисти:

 • Работи със сървъри в Арецо и Милано, които са насочени за стрийминг
 • Придобиване на солидна репутация за отблокиране на гео ограничено съдържание, включително Sky Go Italia
 • Скоростите на потока са достатъчно добри за HD
 • Няма проблеми с работата му с Kodi устройства

Недостатъци:

 • По-малко сървъри за избор от други доставчици по-високо в този списък

ВЕЛИКИ СКОРОСТИ: PrivateVPN е добър семеен избор. Деблокира Sky Go Italia и позволява до 6 устройства на същия акаунт. Малка мрежа от сървъри, но бързи връзки. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

4. VyprVPN

VyperVPNДеблокира Sky Go ItaliaTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VyprVPN е добър избор, ако искате да играете онлайн игри и да гледате Sky Go Italia от чужбина. Тази компания има сървъри в 58 страни и Италия е в този списък. Попитайте екипа за поддръжка за името на най-добрия му сървър за Sky Go Italia. Той има голямо предимство, което е, че позволява на всеки клиент да свързва до пет устройства наведнъж.

Получавате добри скорости от тази компания, която притежава и управлява цялата си инфраструктура. Компанията оперира с динамична система за IP адреси, което означава, че всеки път, когато се свържете с услугата, ви се предоставя различен интернет адрес. VyprVPN използва OpenVPN по подразбиране, защитен от 256-битово AES криптиране.

VyprVPN е друга VPN, която работи добре в Китай и други страни, които имат строг контрол върху достъпа до интернет. Това е така, защото системата за кодиране на данни включва специална методология на прикриване, наречена Хамелеон - това не е включено в основния план.

Приложението на VyprVPN може да бъде инсталирано в операционни системи Windows, macOS, Android и iOS. VPN може да бъде настроен ръчно на Linux компютри, Blackberry и рутери. Приложението включва превключвател за убийство, а също така има опция за автоматична защита на wifi.

Професионалисти:

 • Оперира сървъри в Рим, които са оптимизирани за стрийминг на италианска телевизия в чужбина
 • Деблокира Sky Go Italia и много други сайтове за стрийминг
 • Функциите за поверителност и сигурност няма да ви подведат

Недостатъци:

 • Други VPN имат повече опции за разширена конфигурация
 • Двустепенната структура на ценообразуването може да бъде объркваща

ЛЕСНО ЗА НАСТРОЙВАНЕ: VyprVPN е удобен за потребителя. Работи добре с Sky Go Italia и повечето други популярни стрийминг услуги. Лесен за използване, но малко скъп. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на VyprVPN.

VyprVPN Купон Спестете 81% на 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

5. VPNArea

VPNAreaДеблокира Sky Go ItaliaTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Уеб сайт: www.VPNarea.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VPNArea е VPN за достъп до услуги за стрийминг. Тази VPN може да влезе в почти всяка услуга за стрийминг на видео, независимо колко трудни са нейните VPN проверки. Това също е наистина добра услуга за Китай и други репресивни държави, които блокират достъпа до задгранични обекти.

Услугата включва достъп до сървъри в 70 страни, а в Италия има девет сървъра. Изберете Италия-SkyGo2 или Италия-SkyGo3, за да влезете в Sky Go Italia.

Това също е добра услуга за игри и изтегляне и има сървъри, които са оптимизирани за тези дейности. VPNArea съответства на квотата за връзка на NordVPN и PrivateVPN, като предлага шест едновременни връзки. Въпреки това VPNArea отива една стъпка по-напред и на своя уебсайт ясно заявява, че споделянето на акаунти е добре дошло. Това е много рядко.

Повечето VPN компании влагат финия шрифт, че всеки акаунт може да се използва само от един човек.

Приложението включва редица функции за защита, които включват превключвател за убийство. Има и опция за включване на IP чейнджър, който периодично ви присвоява нов IP адрес. Удивително е, че тази промяна не прекъсва видео потоците.

Получавате по-голям шанс винаги да заобиколите регионални ограничения за сайтове за поточно видео по целия свят, ако получите специален IP адрес от вашата VPN услуга. Повечето VPN компании предлагат тази опция, но специалният план за IP адреси на VPNArea е супер евтин само за 20 долара годишно.

Приложението за VPNArea може да се инсталира на Windows, macOS, iOS и Android. Можете да заредите VPN и на рутери. Ако сте на пазара за нов рутер, можете да си купите такъв от VPNArea с всички готови VPN услуги. Тази инсталация на рутер се счита за само една от вашите квоти от шест връзки, въпреки че обхваща всички свързани с интернет устройства в дома ви, оставяйки ви още пет връзки, за да запазите споразумение за споделяне на акаунт с приятели от интернет. Можете също да инсталирате VPN на компютри с Linux.

Професионалисти:

 • Нямаше трудности да деблокира Sky Go Italia от чужбина по време на тестване
 • Не е необходимо да регистрирате никакви метаданни
 • Солидни функции за поверителност и сигурност

Недостатъци:

 • Дисконтирането на дългосрочни договори е само незначително
 • Някои сървъри отнеха повече от минута за свързване по време на тестване
 • Приложенията могат да правят актуализиране, особено мобилни

сигурност: VPNArea е чудесен за стрийминг сайтове. Бързи сървъри и добри защитни функции. Не е най-евтиният вариант в този списък. 7-дневна гаранция за връщане на парите

Прочетете пълния ни преглед на VPNArea.

Безплатни VPN-та за Sky Go Italia

Сега знаете, че VPN може да ви вкара в Sky Go Italia, може би се чудите дали има безплатни VPN мрежи. Да, има. Както ще прочетете по-долу, Sky Go Italia е един от най-трудните сайтове за стрийминг на видео, за да получите достъп от чужбина. Netflix обръща вниманието на индустрията като трудна система за достъп, но всъщност платформата Sky Go е още по-трудна за подмазване.

Необходима е много работа, за да се заобиколят регионалните ограничения и не много компании имат достатъчно пари, за да инвестират в задачата. Мнозина ще ви кажат, че никой VPN не може да влезе в Netflix, което не е вярно. Почти никой от тях дори не споменава за Sky Go Italy, защото знае, че няма риск да ви вкара от чужбина. Много малко платени VPN услуги могат да ви вкарат в Sky Go Italia и нито един безплатен VPN няма да може да ви помогне.

Защо Sky Go Italia блокира своите потребители?

Sky Go Italia не е изключителен в блокирането на достъпа от чужбина. Това е много често състояние при онлайн поточните услуги. Причината за тези блокове се крие в договорите, които излъчващите оператори подписват със собствениците на развлечения, които предават. Sky Италия може да избере да купи глобалните права върху филм, но те никога не го правят. Това е така, защото целта им е да обслужват клиентите в Италия. Sky има други подразделения в други страни и тези компании ще наддават за правата да се показват на собствените си територии.

Продуцентските компании намаляват цената на правата за показване на филм или драматичен сериал за по-малки територии. Следователно, струва много по-малко закупуването на правата за показване на филм само в Италия, отколкото би било да се покаже този филм по целия свят.

Договорите определят територия като такава, където може да се показва съдържанието, а не където се намира сървърът, който предава видеото. И така, Sky Italia има правата да показва филм на хора, разположени в Италия. За клиентите с абонамент за дома това ограничение не представлява никакви проблеми. Sky просто отказва да продаде картата на Sky Italy на всеки адрес извън Италия.

Опцията да гледате Sky Italy по интернет е приятно добавена допълнителна сума и за този бонус няма такса. Интернет обаче е глобален и затова Sky не може да попречи на видеоклиповете му да пътуват извън интернет рутерите в Италия. Това, което може да направи, е да блокира достъпа извън страната. Когато вашият компютър изпрати заявка до сървъра на Sky Go Italia, този сървър може да каже от адреса за връщане къде се намирате.

Ако сте извън Италия, ще видите съобщение за грешка:

За повече информация за съдържанието е необходимо територията на Република Република Република Италия Италия на Сан Марино или дел Città del Vaticano.

Ако вашият интернет адрес показва, че сте в Италия, ще получите видеопоток.

VPN мрежи за Sky Go Italia

Тъй като не можете да предавате видео от Sky Go Italia, ако не сте в Италия, целта ви е да направите Sky Go мисля ти си в Италия. Тактика, наречена „подправяне“, маскира вашия реален IP адрес със заместващ. Вашият IP адрес е уникален и се използва от Sky Go и други сайтове, за да определи приблизителното ви местоположение.

VPN подправя вашия IP адрес, така че Sky Go вижда IP адреса на VPN сървъра само когато имате достъп до сайта или приложението. Изпращате заявка до Sky Go Italia за видео, но VPN софтуерът на вашия компютър пренасочва тази заявка към VPN сървъра в Италия. След това този сървър изпраща заявката за видеоклипа от ваше име от неговия адрес. Сървърът Sky Go Italia проверява адреса, вижда, че е в Италия, и след това изпраща обратно видео потока към VPN сървъра. След това VPN сървърът ви го препраща. Сървърът Sky Go Italia няма представа, че не сте в Италия.

Sky знае, че хората използват VPN, за да подмамят своите системи за откриване на местоположение. Sky използва същата софтуерна платформа за доставяне на видео за редица канали, включително Sky Go и NowTV във Великобритания плюс Sky Go в Германия. Всички те имат много изчерпателни проверки за VPN. Ако се опитате да влезете в сайта на Sky Go Italia чрез VPN, вероятността е системата за откриване на местоположение да забележи посредника и да блокира достъпа.

Много е трудно да се намери VPN, който работи с Sky Go Italia. За щастие, ние свършихме тежката работа за вас и намерихме пет.

Процедури за достъп до Sky Go Italia

Имате право да свързвате едновременно две устройства към услугата Sky Go Italia. Това е в допълнение към вашата телеприставка у дома. Необходимо е да се регистрирате в Sky Go Italia, въпреки че услугата е безплатна за абонати на Sky Italy.

При първото си посещение на сайта е необходимо да зададете Sky ID. Всичко, което трябва да направите в полето за създаване на идентификатор, е да въведете вашия клиентски код. Това се показва в горната част на сметката ви в Sky. Ако нямате Sky вкъщи, уебсайтът Sky Go ще ви отведе до страница за регистрация, за да инсталирате Sky чиния.

Първият път, когато влезете в услугата, компютърът или мобилното устройство, на което сте включени, автоматично се регистрират като разрешено устройство. Когато влезете в услугата от друг компютър или смартфон, това ще бъде регистрирано като вашето второ позволено устройство. Така че, бъдете много внимателни да обикаляте къщата на приятел или да вземете назаем таблет на някой друг за достъп до Sky Go Italia, защото техният компютър или мобилно устройство ще имат правото да имат достъп до Sky Go Italia през вашия акаунт през останалата част от месеца.

Не можете да премахнете регистрацията на разрешено устройство. Регистрацията обаче изтича в края на месеца. Така че, не забравяйте да получите достъп до услугата само на две от вашите собствени устройства в началото на всеки месец. В противен случай ще бъдете заключени.

В macOS, iOS и Android трябва да изтеглите приложение за гледане на видео. На компютри с Windows трябва да гледате през браузъра си. Видеоплейърът на Sky Go Italy обаче работи само с Internet Explorer 11 и по-нови версии.

Гледайте Sky Go Italia

Влизането в Sky Go Italia наистина е доста сложно само поради особените изисквания към регистрираните устройства и необходимостта от свързване на услугата с вашия домашен пакет Sky. Опитът да влезете в акаунта си на Sky Go Italia извън Италия, прави всичко още по-сложно.

Не забравяйте, че много малко VPN мрежи могат да влязат в Sky Go Italia. Опитайте някое от петте VPN в нашия списък без риск. Всички те предлагат периоди за възстановяване, за да ви позволят да ги въртите. Друга италианска телевизионна услуга, до която можете да получите достъп до Интернет благодарение на VPN, е Rai. Насладете се на пътуванията си, но се насладете на възможността да имате достъп до телевизия от обратно в Италия, където и да сте, благодарение на VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 38

Adblock
detector