Най-добрите 7 VPN за Safari през 2020 г.

Най-добрите 5 VPN за Safari

Браузърът Safari се предлага в комплект с Mac OS X и macOS. Ако имате Mac, вече имате Safari. Собствениците на iOS устройства могат да изтеглят браузъра, но няма налична версия за Windows, Android или Linux. В тази статия ще разгледаме най-добрите VPN мрежи за Safari и защо трябва да използвате такъв.

Ще разгледаме повече подробности за най-добрите VPN за Safari в тази публикация, но ето нашето бързо обобщение.

Ние открихме, че това са 7-те най-добри VPN за Safari:

 1. ExpressVPN Нашият №1 избор за Safari. Солиден с iOS и Macs, супер бързи скорости със сигурни и частни връзки. Отблокира ограниченото съдържание с лекота и чудесно за стрийминг. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Страхотен бюджетен VPN. Работи с Macs и iOS устройства.
 3. IPVanish Работи добре с Macs и iOS устройства. Добра скорост, поверителност и сигурни връзки.
 4. NordVPN Добра стойност с бързи сървъри, които доставят при стрийминг, и поверителност с надеждна сигурност.
 5. PrivateVPN Все по-популярна услуга с бързи скорости. Добър за стрийминг.
 6. Surfshark VPN без регистрация, който работи перфектно на iOS и MacOS. Той предлага прилична скорост, отлична деблокираща способност и възможност да свържете всичките си устройства наведнъж.
 7. Щит за гореща точка Бърз VPN с лесни за използване приложения за iOS и MacOS. Също така предлага широка гама от функции за сигурност.

Ако използвате браузъра Safari за сърфиране в интернет, трябва да знаете за допълнителна защита, която можете да добавите към вашите връзки. VPN ще защити вашата поверителност и ще ви позволи да заобиколите регионални ограничения, които много уебсайтове налагат за достъп. Това означава, че ще можете да получите достъп до услуги за стрийминг на видео от други страни, въпреки че вашето местоположение обикновено ще ви изключи.

Има много ползи от използването на VPN, за които можете да прочетете по-нататък в този доклад. Първото ви решение обаче е кой VPN доставчик да изберете. Когато търсите най-добрия VPN за Safari, трябва да вземете предвид следните функции:

 • Може да се инсталира на Macs и iOS устройства
 • Има добри скорости
 • Предлага силно криптиране
 • Може да избегне регионалните ограничения

Имайки предвид тези критерии, ние съставихме списък на седемте най-добри VPN за Safari.

Най-добрите VPN мрежи за Safari

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020Работи със SafariTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е нашата основна препоръка, защото наистина изпълнява всички изисквания за Safari VPN. Това е единствената основна VPN услуга, която се предлага като разширение за Safari. Ако използвате разширението на браузъра, само вашата активност в браузъра ще бъде защитена от VPN. Версията на браузъра ExpressVPN обаче е много обширна реализация и включва всички функции за защита на приложението, включително защита от течове от DNS.

Освен това можете да инсталирате приложението VPN и да го използвате, за да покриете всичко на вашето устройство.

Приложението ExpressVPN е достъпно за всички операционни системи, на които Safari работи: Mac OS X, macOS и iOS. Можете също да инсталирате системата на операционни системи Windows и Android, Amazon Fire TV Stick, Amazon Fire TV, таблети Kindle Fire и Linux машини. Получавате надбавка от три едновременни връзки, така че можете да имате и други джаджи, обхванати от VPN, както и вашия браузър Safari едновременно.

ExpressVPN е един от малкото VPN, който всъщност има приложение за Linux и също така има автоматичен инсталатор за рутери. Инсталацията на рутер се счита за само едно от трите ви едновременни обезщетения за връзка, въпреки че обхваща всички свързани с интернет устройства във вашия дом.

ExpressVPN включва много силно криптиране, което е от съществено значение, ако искате да се свържете с интернет в репресивни страни. Освен че използва 256-битово AES криптиране със системата OpenVPN, той използва и 4096-битово RSA криптиране за създаване на сесия, което е най-силното на разположение на пазара.

Тази услуга е много добра и при избягване на откриването, което я прави добър вариант за места като Китай и Иран, а също така ще ви подмине почти всички регионални ограничения в света, включително Netflix. ExpressVPN има сървъри в 94 държави, което ви дава много възможности, когато искате да изглеждате в друга държава. Компанията не поддържа дневници за връзка.

Ако използвате приложението вместо разширението на браузъра, получавате повече функции за защита. Те включват превключвател за убийство, който ще попречи на всички приложения на вашето устройство да се свържат към интернет, ако VPN не е активен. Освен това получавате автоматична защита на wifi с приложението ExpressVPN, което е от съществено значение, ако сте склонни да използвате WiFi горещи точки на обществени места.

Професионалисти:

 • Единствен доставчик, който предлага специализирано разширение за браузър Safari
 • Супер бързите сървъри са чудесни за стрийминг на HD съдържание
 • Криптирането с най-добро качество в класа гарантира стабилна сигурност и поверителност
 • Събира блокове на торент проследяващи блокове, без да нарушава поверителността
 • Налични анонимни биткойн плащания
 • Няма дневници за трафик

Недостатъци:

 • Разширението на браузъра Safari обхваща само дейността на браузъра - трябва да инсталирате приложението VPN, за да покриете останалата част от интернет трафика

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА САФАРИ: ExpressVPN е нашият избор №1. Бърз и надежден избор, който деблокира всички основни поточни услуги. Сигурност и поверителност в най-добрия клас. Единствената VPN в този списък със специално разширение за браузър Safari. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

CyberghostРаботи със SafariTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost няма разширение за браузър Safari, но можете да го инсталирате на Mac OS X, macOS и iOS. Приложенията са налични и за Windows и Android и можете да инсталирате системата ръчно на рутери и Linux компютри.

Услугата ви дава достъп до сървъри в 80+ държави и специална опция за прикриване ще ви помогне на места, които имат строги правителствени ограничения за достъп до интернет. VPN връзките са свързани чрез AES 256-битово криптиране и 4096-битово RSA криптиране за установяване на сесия. В приложението са вградени превключвател за убийство и автоматична защита на wifi.

Компанията не държи никакви подробности за своите клиенти. Цялата обработка на плащанията се извършва от трета страна и вие сте идентифицирани в системата CyberGhost само чрез номер на сметка. Компанията не поддържа дневници за дейности и е базирана в Румъния, където няма изисквания за запазване на данни.

Интерфейсът на приложението се отваря с екран за дейности, където можете да изберете VPN сървър, пригоден за дейности като гледане на поточни видеоклипове или изтегляне. Получавате надбавка от пет едновременни връзки с CyberGhost, а компанията дава на всички нови клиенти гаранция за връщане на парите от 45 дни.

Професионалисти:

 • Лесните за използване приложения работят добре със Safari
 • Предава безпроблемно HD видео
 • Преустановете превключването на всички приложения и не съхранява регистрации

Недостатъци:

 • Torrenting и P2P няма да работят на всички сървъри

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ ИЗБОР: CyberGhost е лесен за използване. Бързи и надеждни връзки с добър набор от сървъри. Страхотна поверителност с нулева регистрация и DNS защита от теч. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. IPVanish

IPVanishРаботи със SafariTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish предлага добри скорости за достъп до поточно видео и компанията има сървъри в 60 страни. Няма разширение за браузър IPVanish Safari, но има приложения за операционни системи Mac OS X, macOS и iOS, които ще защитят трафика на вашия браузър. Можете също да инсталирате приложение за IPVanish на Windows и Android, включително ръчно на Amazon Fire устройства и рутери. Компанията ви дава надбавка от пет едновременни връзки.

Компанията е базирана в Съединените щати, което може да притеснява, тъй като е известно, че НСА и други правоприлагащи органи прилагат секретен натиск върху ИТ компаниите, за да имат достъп до информация за клиентите. Въпреки това, IPVanish предлага силна сигурност със системата за криптиране AES, използвайки 256-битов ключ чрез методологията OpenVPN. Това ниво на защита се използва и от другите VPN в нашия списък с най-добрите VPN мрежи за Safari.

Основна характеристика за поверителност на VPN услугата е, че тя не съхранява регистрации. Това е важно, ако искате да изтеглите файлове с протокола BitTorrent. Адвокатите за авторски права в САЩ са особено активни, така че ако избраната от вас VPN компания запазва записи за активност или връзка, вие ще загубите поверителността си. Приложението IPVanish включва превключвател за убийство и автоматична защита на wifi, което ще попречи на истинския ви IP адрес да бъде открит от снайперисти в интернет.

IPVanish предлага седемдневна гаранция за връщане на парите.

Професионалисти:

 • Предоставя сигурни приложения за Mac OS X, macOS и iOS
 • Не поддържа журнали, има автоматично превключвател за убийство и защита на wifi
 • Деблокира Netflix US

Недостатъци:

 • Приложенията не работят в Китай

Нашият резултат:

4 извън 5

ДО 10 УСТРОЙСТВА: IPVanish има голяма мрежа от сървъри. Като цяло солиден за потребителите на Safari. Спазвайте най-високия стандарт на поверителност, но можете да се борите с деблокиране на някои популярни сайтове за стрийминг. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

4. NordVPN

NordVPNРаботи със SafariTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Получавате достъп до сървъри в 61 държави с NordVPN и приложението е отлично за заобикаляне на регионални ограничения, включително тези в Netflix. NordVPN не поддържа никакви регистрационни файлове, което помага да се скрие самоличността ви в интернет. Можете да се свържете с услугата на шест устройства едновременно и уебсайтът има дълъг списък от уроци за това как да инсталирате VPN ръчно на вашия рутер - това се отчита само като една връзка.

Можете да инсталирате приложението NordVPN на Mac OS X, macOS и iOS, за да покриете браузъра си Safari. Има и приложение за Windows и Android и можете да инсталирате системата ръчно на компютри и устройства с Linux.

NordVPN не предлага разширение за браузър Safari. Въпреки това той има допълнителна услуга, наречена HTTP прокси, която можете да настроите на вашия браузър. Урокът на уебсайта обяснява как да го настроите. Уеб прокси не е толкова добър като VPN, защото не ви дава допълнително криптиране или други мерки за сигурност, той просто променя видимото ви местоположение.

Приложението NordVPN включва редица интересни функции за сигурност. Те включват криптиране на всичките ви връзки и има и ключ за убиване. Можете да изберете маршрут с двоен хоп, който ще пътува през два различни VPN сървъра и да криптирате вашите връзки два пъти. Можете също така да се свържете към мрежата Tor чрез NordVPN. Поверителността ви е защитена допълнително от политиката на NordVPN за не-регистрация.

Професионалисти:

 • Браузърът Safari може да бъде сдвоен с HTTP прокси или да инсталирате специално приложение
 • Доставчик на ниска цена с добро глобално представителство на сървъра
 • Повечето приложения имат специфичен за процеса превключвател за убийство

Недостатъци:

 • Настолното приложение може да отнеме известно време

Нашият резултат:

4.5 извън 5

СТОЙНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ: NordVPN е голяма стойност. Истинският претендент във всички категории, има силни защитни функции и позволява да се използват до 6 устройства едновременно от един акаунт. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNРаботи със SafariTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е със седалище в Швеция, но всички служители на службата говорят отлично английски. Екипът за поддръжка може да се свърже онлайн по време на европейското работно време чрез прозорец за чат на живо на уебсайта на услугата. Екипът е много компетентен и дори може да поеме контрола над вашия компютър дистанционно, за да отстрани проблемите вместо вас. Въпреки това е малко вероятно да срещнете проблеми с инсталирането на това приложение, тъй като то идва с съветника за инсталиране, което ще накара VPN да работи без много въвеждане от вас.

Можете да защитите браузъра Safari, като инсталирате приложението PrivateVPN на устройства с Mac OS X, macOS и iOS. Приложенията са налични за Windows и Android и можете да инсталирате VPN ръчно на рутери, Amazon Fire устройства и операционната система Linux.

PrivateVPN работи със сървъри в 56 държави. Това е особено добър вариант, ако искате да изтеглите с торенти, тъй като компанията не поддържа никакви регистрационни файлове. Протоколът OpenVPN е защитен с 256-битово AES криптиране. Освен това получавате превключвател за убийство и опции за автоматична защита на wifi с приложението PrivateVPN.

Услугата предоставя на всеки клиент и надбавка от шест едновременни връзки и получавате 30-дневна гаранция за връщане на пари, за да изпробвате системата.

Професионалисти:

 • Има лесен съветник за инсталиране за Mac OS X, MacOS и iOS устройства
 • Силни функции за защита и защита на поверителността
 • Не поддържа никакви дневници

Недостатъци:

 • Поддръжният персонал е добър, но работи само през европейското работно време
 • Малък брой сървъри за избор

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ВЕЛИКИ СКОРОСТИ: PrivateVPN е добър семеен избор. Скоростите бяха изненадващо добри в този край на пазара. Може да има повече сървъри и да няма 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPNРаботи със SafariTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark предлага достъп до 1000 сървъра в 60+ страни, което само би направило това силен избор. Въпреки това, той може да се похвали и с множество функции за защита, включително 256-битово криптиране, превключвател за убийства и защита срещу течове на WebRTC, IPv6 и DNS. Най-хубавото е, че тази услуга ви позволява да свързвате колкото се може повече устройства, като гарантира, че никога не трябва да разглеждате мрежата незащитено.

Тази услуга приема вашата поверителност много сериозно. Surfshark не регистрира никаква лична информация но ако се притеснявате за анонимността, можете да се регистрирате почти напълно анонимно, като плащате в криптовалута (приема биткойн, Ripple и Ethereum).

Surfshark няма разширение за браузър Safari, но предлага приложения за MacOS, iOS, Android, Windows и Linux. Освен това, той може да бъде инсталиран ръчно на поддържани интернет рутери.

Професионалисти:

 • Мощна защита и сигурност
 • Достатъчно бързо за почти всичко
 • Няма ограничение за връзка

Недостатъци:

 • Някои бавни скорости
 • Доста малка мрежа

Нашият резултат:

4 извън 5

НЕОГРАНИЧЕНИ ВРЪЗКИ: Surfshark ви позволява да защитите всяко устройство, което притежавате. Още по-добре, с политика без регистрация, висока скорост и силна поддръжка на много платформи не е нужно да търгувате за сигурност за удобство. Тази услуга има 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark. 

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

7. Щит за гореща точка

Щит за гореща точкаРаботи със SafariTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Уеб сайт: www.Hotspotshield.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Щит за гореща точка оперира над 3000 сървъра в 70+ страни. Връзките му са бързи и надеждни, така че няма да се притеснявате за изоставане или буфериране при поточно предаване. Тази услуга запазва вашите дейности като частни, използвайки комбинирано 256-битово криптиране, IPv6 и DNS защита от теч и превключвател за убиване, който спира всички прехвърляне на данни, ако вашата VPN връзка изпадне неочаквано.

Тази услуга предлага функция, която автоматично се включва VPN всеки път, когато се свържете с незащитена безжична мрежа. Също така ви позволява да решите кои уебсайтове могат да заобиколят VPN (ако има). Hotspot Shield не съхранява никаква лична информация след приключване на сесията ви. Ако имате нужда от помощ, поддръжката на клиентите е достъпна чрез 24/7 чат на живо.

Hotspot Shield предлага приложения за MacOS, iOS, Windows и Android устройства, въпреки че няма разширение за браузър Safari.

Професионалисти:

 • Високоскоростна връзка
 • Силна за сигурност
 • Много лесен за използване

Недостатъци:

 • Не работи в Linux
 • Имало е проблеми с поверителността в миналото

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ИДЕАЛ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ: Hotspot Shield е бърз и надежден VPN, който деблокира огромен набор от услуги, заключени в региона. С мощни функции за сигурност, специализирани приложения за платформи на Apple и 45-дневна гаранция за връщане на парите, той е напълно достоен за вашето внимание.

Прочетете пълния ни преглед на Hotspot Shield.

Купон за Hotspot Shield Специална сделка - спестете 75% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТАДостъпката се прилага автоматично

Правят ли безплатни VPN мрежи със Safari?

По-добре е да избягвате безплатни VPN услуги. Няма да намерите такова, което да ви осигури пълна защита на поверителността. Продължаването на ограниченията и системите за откриване на правителства и уебсайтове струва много пари. Така че трябва да сте подозрителни към компаниите, които твърдят, че предлагат пълна VPN услуга безплатно. Как плащат сметките си?

Някои безплатни VPN мрежи са измами и вместо да защитават личната ви информация, техните VPN приложения всъщност я събират за продажба на рекламодатели. VPN не е VPN без криптиране и изненадващо, има много безплатни VPN, които изобщо не включват криптиране. Тези услуги ви дават невярно чувство за сигурност и всъщност могат да се окажат опасни. Целият трафик, който минава през вашата връзка, е достъпен за всеки прехващач, който може да прочете, ако вашият VPN не използва криптиране.

Много уважавани VPN услуги предлагат безплатна версия за примамване на нови клиенти. Очевидно тези безплатни версии не са толкова добри, колкото платените VPN, предлагани от една и съща компания, в противен случай тези доставчици никога няма да успеят да убедят някого да плати за услугата. Обикновено тези добросъвестни услуги имат ограничения, наложени им. Те включват ограничение за сървърите, до които можете да получите достъп, ограничение за скоростта на пропускане или ограничение за количеството данни, което можете да използвате всеки месец.

Въпреки че безплатните VPN мрежи са изкушаващи, те обикновено са загуба на време. Ето защо не препоръчваме да прекарвате ценни онлайн часове в лов за изгодни сделки. VPN-ите в нашия списък предлагат много добра цена / качество.

Разширение или приложение за браузър?

Ще забележите, че ExpressVPN е единствената услуга в нашия списък, която всъщност има разширение за браузър за Safari. Освен това получавате приложение с ExpressVPN и девет пъти от десет, ще е по-добре да използвате приложението, а не разширението на браузъра. Това е така, защото разширението на браузъра обхваща само интернет предаванията, които отиват от и към вашия браузър. Междувременно, много фонови процеси и приложения на вашия компютър също ще имат достъп до интернет.

Когато използвате само VPN на браузъра, всички останали интернет дейности на вашия компютър не са защитени. Това означава, че всички те комуникират чрез вашия реален IP адрес и всички компютри, с които се свързват, също могат да бъдат записани от вашия доставчик на интернет услуги. Така че, ако имате клиент за изтегляне, работещ на вашия компютър и използвате само VPN за разширение на браузъра, тези транзакции, извършвани от изтеглящия, всички ще бъдат видими за всеки от вашата мрежа.

HTTP проксито, предлагано от NordVPN, ще промени местоположението на всички ваши транзакции в браузъра, но няма да ви даде криптиране. Както при разширението VPN на браузъра, уеб прокси, създаден във вашия браузър, няма да покрие нито едно от другите приложения, работещи на вашия компютър, които също се свързват с интернет. Като цяло, когато имате избор между VPN приложение и разширение на VPN браузър, е по-добре да използвате приложението.

VPN мрежи за Safari

Сега, когато имате препоръки за най-добрите VPN, които да използвате за Safari, вашето търсене на поверителност в интернет просто стана много по-лесно. Днес на пазара има толкова много VPN услуги, че е трудно да се проучат кои са добрите и кои са лошите.

VPN-ите в нашия списък ще шифроват всичките ви връзки и ще ви помогнат да ги защитите от хакери и крадци на данни. Те ще попречат на интернет доставчиците и правителствените агенции да блокират достъпа до определени сайтове и ще избегнат регионалните ограничения, които някои уебсайтове налагат.

Възползвайте се от периодите на връщане на пари, предлагани от услугите в нашия списък, за да върнете няколко от тях без никакъв риск. VPN ще подобри вашето удоволствие от мрежата и ще засили поверителността ви, затова опитайте днес.

Вижте също:

 • Най-добър VPN за Mac
 • Най-добрият VPN за iPhone
 • Има нужда от Mac антивирусен?
 • Най-добрият антивирус за Mac
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 30

Adblock
detector