Най-добрите коди Боливудски добавки за хинди, пенджаби и филми на Деси

kodi_bollywood_best_snagfilms

За Kodi има стотици добавки, но само малък брой добавки, които предлагат качествени боливудски филми и телевизионни предавания. Това ръководство ще ви преведе през едни от най-добрите добавки на Боливудски Kodi за хинди, пенджаби и Деси филми на Kodi.

Последната стабилна версия на Kodi е Kodi v18.3 “Krypton”.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Преди да започнем: Как да използвате Kodi безопасно

VPN може да се използва за скриване на поточна активност на потребителя. Освен това има много други законни причини за инсталиране на надежден VPN. Първо, VPN мрежите маскират нейна онлайн идентичност, като впоследствие защитават потребителите от рискове за сигурността, като например атаки човек в средата. Тези атаки водят до прихващане на вашата интернет връзка от злонамерен човек, който ще има достъп до ценните ви данни, ако успее.

В допълнение към атаките на човек в средата, има вероятност добавките да имат вграден злонамерен код. VPN може да е в състояние да ви помогне да избегнете този риск поради начина, по който пренасочва трафика.

VPN мрежите също могат да предоставят на потребителите достъп до гео-ограничено съдържание. Някои услуги работят само в определени страни, но VPN може да пренасочи вашата интернет връзка чрез сървър в страна, която сте избрали. Това в крайна сметка ви дава достъп до съдържание, до което обикновено не бихте имали достъп поради местоположението си.

За да предавате висококачествено съдържание през Kodi, ще ви е необходим бърз и надежден VPN, който може да се справи с изискванията за лентова ширина на потока. IPVanish е препоръчителният ни VPN, но не се колебайте да разгледате пълния ни списък с препоръчани VPN услуги.

Сделка за четене: Спестете 60% на IPVanish план 

Най-добрите боливудски добавки Kodi за филми за хинди, пенджаби и деси: официални добавки

Добавките, изследвани в този раздел, могат да бъдат получени чрез законни услуги като официалното хранилище на добавки Kodi. Тези добавки излъчват законно съдържание и не представляват голяма грижа за поверителността.

Einthusan

еритусан боливуд коди аддони

Едва ли става по-добър от Еритусан, що се отнася до съдържанието на Боливуд. Този добавка се предава директно от официалния уебсайт на Einthusan.tv. Einthusan лицензира съдържанието си законно, което го прави чудесен избор за феновете на Bollywood Kodi, които искат да поддържат съдържанието си поточно легално.

За да инсталирате този добавка, ще трябва да изтеглите Reasons Repository.

  • Щракнете тук, след което изтеглете repository.reasonrepo досие
  • След това отворете Kodi, след което отидете на Addons
  • Кликнете върху Символ на пакета горе вляво, после нататък Инсталиране от цип
  • Намерете папката за изтегляне, след което щракнете върху repository.reasonrepo zip файл за инсталиране
  • Върнете се на предишния екран, след което щракнете върху Инсталиране от репоsitory
  • Намерете Изложение на мотивите Репо, след това кликнете върху Видео добавки. Оттам инсталирайте Einthusan

SnagFilms

kodi_bollywood_best_snagfilms

SnagFilms е доста подобен на Viewster и се предлага и със специална категория Боливуд. Понастоящем тази добавка работи на Kodi версия 18 и по-нова версия, което я прави по-добра опция от Viewster, тъй като можете да я използвате в много повече инсталации на Kodi.

SnagFilms осигурява достъп до законно поточно съдържание и е една от добавките, които препоръчваме.

Можете да инсталирате този аддон директно от официалното хранилище на добавки Kodi.

Viewster

viewster_bollywood_kodi

Viewster е по същество колаж от добре организирано съдържание. Можете лесно да намерите това, което търсите, като изберете съответната категория. От друга страна, можете също да използвате функцията за търсене, за да намерите любимите си филми.

Ще се развълнувате, когато знаете, че Viewster има своя собствена Боливуд категория, която осигурява достъп до голямо разнообразие от филми.

Viewster предоставя на потребителите достъп до легални потоци и е един от нашите препоръчани добавки Kodi

Можете да инсталирате добавката Viewster Kodi от официалното хранилище на Kodi addons. Имайте предвид обаче, че в момента Viewster работи само на Kodi версия 17 и по-ниска.

YouTube

youtube_bollywood

YouTube наистина няма нужда от въведение. Този все популярен уебсайт за видео споделяне се предлага и като добавка на Kodi. YouTube е изпълнен с филми за Боливуд стари и нови филми. Просто извършете търсене, за да видите дали можете да намерите съдържанието, което търсите.

Препоръчваме YouTube, тъй като осигурява достъп до законно съдържание. Въпреки че има вероятност да се натъкнете на незаконно поточно съдържание в YouTube, това е доста малко. Такова съдържание обикновено бързо се премахва.

Този аддон е достъпен в официалното хранилище на добавки Kodi.

Неофициални добавки на Kodi Bollywood за филмите за хинди, пенджаби и деси

Според нашето изследване изглежда, че тези добавки осигуряват достъп до голямо боливудско съдържание. Трябва обаче да сте наясно, че съдържанието, предоставено от добавките, описани по-долу, вероятно ще бъде предоставено чрез пиратски потоци и може да получите правни заплахи за достъп до това съдържание, ако вашият интернет доставчик може да види, че правите това.

Телевизор в DESI ZONE

tv_on_desi_zone_kodi_comparitech

Какво е? Телевизорът на DESI ZONE осигурява достъп до съдържание на Боливуд от два източника. Или от DesiRulez или DesiTVBox. И двата източника осигуряват достъп до телевизия на живо, както и при поискване на видео.

Защо трябва да избягвате да го използвате? Телевизорът на DESI ZONE осигурява достъп до съдържание най-вече чрез пиратски потоци. Съществува обаче вероятност да има малко по-старо съдържание, което да може да се предава законно в публичното пространство с тази добавка. Въпреки това, тъй като тук съществуват няколко правни опции, не препоръчваме телевизия в Desi Zone за потребителите на Kodi.

масово изселване

Exodus_bollywood

Какво е? Exodus представя съдържание на потребителите в лесен за използване формат. Налично е голямо разнообразие от видео съдържание, включително филми в Боливуд. Изходът позволява да се организира съдържание според езика, което улеснява намирането на категории като хинди и пенджаби, осигурявайки бърз достъп до любимите ви филми в Боливуд.

Защо трябва да избягвате да го използвате? Много от филмите и телевизионните предавания, които могат да бъдат намерени чрез Изход, са пиратски. Потребителите трябва да полагат специално внимание, за да разберат дали съдържанието, до което имат достъп, може да бъде достъпно законно и безопасно в техните страни. Поради зависимостта си от пиратско съдържание, не препоръчваме Exodus за потребителите на Kodi.

Swa-Деси

добавки за боливуд коди

Какво е? Swa-Desi организира съдържание от кино и телевизия. при кино Ще намерите голямо разнообразие от заглавия в Боливуд, подредени според езика и след това по жанр и популярност. Филмите в театъра и представените филми също са подчертани.

Защо трябва да избягвате да го използвате? Тъй като съдържанието, показано от Swa-Desi е до голяма степен пиратско, ние не препоръчваме този плъгин.

Защитете поверителността си, когато сте онлайн: Спестете 60% на IPVanish план 

Как да инсталирате Kodi добавки

За да инсталирате добавки на Kodi, първо трябва да се инсталира съответното хранилище на добавката. След като тази стъпка приключи, след това можете да търсите и инсталирате добавката. Добавки могат да се инсталират и чрез .ZIP файлове.

Ако искате да научите повече за инсталирането на добавки на Kodi, разгледайте това ръководство, което обхваща инсталирането на хранилища.

Закони в Индия

Ние в никакъв случай не оправдаваме поточно предаване на пиратски материали. Въпреки това може да сте шокирани, когато разберете, че не е незаконно да гледате поточно съдържание в Индия. Вие обаче бихте се сблъскали с проблеми, ако охотно разпространявате, публично показвате или продавате съдържание, защитено с авторски права, без необходимите разрешения.

Правосъдието Гаутам Пател направи това съобщение миналата година, след като редица потребители бяха загрижени, след като бяха предупредени от своите интернет доставчици, че могат да бъдат наказани за стрийминг на съдържание.

Въпреки че не е незаконно, все пак трябва да внимавате, когато предавате поточно и да обмисляте закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтегляте или предавате материали, защитени с авторски права, без разрешение. Не забравяйте, че законите се променят и както винаги трябва да направите собствено проучване.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector