Най-добрите VPN мрежи Netflix Италия (Netflix Italia), за да можете да гледате в чужбина

netflix Италия 2

Обикновено, когато говорим за деблокиране на Netflix, имаме предвид US Netflix. В края на краищата американският каталог на предавания има най-голям избор от по-нови телевизионни предавания. Но и други държави имат свое изключително съдържание в Netflix. Италианският каталог на Netflix включва както международни, така и местни заглавия, включително Amiche da Morire, Generazione 1000 Euro и Reality.

Netflix Италия също предлага италиански субтитри и дублиране на голяма част от съдържанието му, което го прави за предпочитане за италианците, пътуващи в чужбина.

Потребителите, които се опитват да гледат Netflix Italia извън Италия, автоматично ще бъдат пренасочени към версията на Netflix на настоящата им държава. За достъп до Netflix Италия, ще ви трябва италиански IP адрес. IP адресът е уникален идентификатор за вашето устройство, използван за приближаване до вашето местоположение.

Най-добрият начин да получите италиански IP адрес е да използвате VPN. Виртуалната частна мрежа криптира целия интернет трафик на устройството и го маршрутизира през посреднически сървър в избрано от вас място. Това маскира вашия истински IP адрес с този, използван от сървъра, който в този случай ще бъде разположен в Италия.

Netflix има в черен списък много VPN сървъри от достъп до съдържанието му. Опитът да гледате Netflix Италия с забранен VPN ще доведе до следното съобщение за грешка:

"Ops! Qualcosa е andato storto ... Грешка - стрийминг. Sembra che tu stia usando un unblocker o и proxy. Disattiva questionsti servizi e riprova.

Или на английски:

„Уаупс, нещо се обърка… Грешка в потока. Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. "

Най-добрите VPN за гледане на италиански Netflix

Шепа VPN мрежи все още са в състояние да заобиколят грешката на прокси сървъра на Netflix в Италия и ние ще разберем в някои подробности, но ако не можете да прочетете до края, сме подготвили този списък с най-добрите VPN за Netflix Италия:

 1. ExpressVPN Нашият топ избор. Сървърите в Италия нямат проблеми при деблокиране на Netflix Italia и почти всички други сайтове за стрийминг. Скоростите са впечатляващи, а поверителността и сигурността са от първостепенно значение. Те включват 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN Бюджетен вариант. Сървърите в Италия са доста способни да деблокират Netflix при добри скорости. Добри функции за поверителност.
 3. PrivateVPN Отблокира Netflix лесно, но изисква ръчна конфигурация на рутери.

Ние избрахме нашите избрани критерии на следните критерии:

 • Италиански сървъри, които могат да заобиколят грешката на прокси сървъра на Netflix
 • Бързи и стабилни връзки за HD стрийминг без прекъсвания
 • Силни стандарти за сигурност и политика за поверителност
 • Бърза и компетентна поддръжка на клиенти
 • Поддържа множество видове устройства

Обърнете внимание, че тествахме тези VPN мрежи с Netflix в уеб браузър. Не можем да гарантираме, че те ще работят с приложението Netflix на мобилни или поточни медийни устройства.

Свързано: Най-добър VPN за Rai TV, за да можете да гледате RaiPlay в чужбина

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯн 2020Отблокира Netflix ItaliaTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN наскоро добави възможността за деблокиране на Netflix Италия към вече дълъг списък от геозаключени сайтове и приложения. Други включват Netflix САЩ, Великобритания, Канада, Япония и Франция, BBC iPlayer, HBO, Amazon Prime Video и Hulu. Просто попитайте поддръжката за чат на живо, кои сървъри могат да деблокират Netflix Италия, или просто да го разберете чрез опит и грешка (има само две места за избор в Италия). ExpressVPN е достатъчно бърз за поточно предаване без буфериране с високо качество.

Освен отблокирането, ExpressVPN е чудесен всеобщ доставчик. Той предлага здрава сигурност, политика без регистрация и най-добрата в класа защита срещу течове. Компанията оперира над 3000 сървъра в 94 държави. Всеки абонамент идва с интелигентната DNS прокси услуга MediaStreamer, която може да деблокира геозаключени сайтове на устройства, които не поддържат VPN, като Apple TV и игрови конзоли.

Можете да свържете до три устройства наведнъж при стандартен абонамент. Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS, Android, Amazon Fire TV, Linux и някои wifi рутери.

Професионалисти:

 • Оперира супер бързи сървъри в Cosenza & Милано, чудесно за предаване на италиански предавания в чужбина
 • Достатъчно бърз за възпроизвеждане на HD видео без буфериране
 • Най-добра в класа сигурност и поверителност
 • Покривала ли сте поддръжката на чат на живо
 • Приложения за Windows, MacOS, Android, iOS и Linux

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от някои съперници

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА Netflix Италия: ExpressVPN е нашият избор номер едно. Надеждно деблокира съдържанието на Netflix от Италия със субтитри и дублиране. Освен това се справя отлично с повечето стрийминг услуги, като същевременно осигурява изключителни скорости за гледане на HD без буфер HD. Обща сигурност и поверителност. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNДеблокира Netflix ItaliaTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN не посочва италианския Netflix в списъка на страните, в които може да деблокира услугата за стрийминг, но ние успяхме успешно да се свържем и гледаме италианския Netflix от Канада в нашето тестване. Nord работи с 50 сървъра в Италия и ние успяхме да заобиколим прокси грешката, когато сме свързани с най-популярната (натоварването на сървъра е посочено в приложението). NordVPN също деблокира Netflix в САЩ, Франция, Индия, Холандия, Германия и Австралия. Други поточни услуги като HBO Now, BBC iPlayer и Hulu също могат да бъдат деблокирани извън техните страни.

NordVPN използва военно криптиране, за да предотврати хакерите и вашия интернет доставчик да проникнат върху вашата дейност. Компанията използва истинска политика за нулеви регистрации, което означава, че не запазва информация за това как използвате услугата. Един абонамент ви позволява да свържете до шест едновременни устройства. Поддръжка на клиенти на живо е достъпна на уебсайта. Сървърите са достатъчно бързи, за да осигурят безпроблемен поток без буфериране.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Оперира 52 сървъра в Италия, лесно деблокира RaiPlay и Netflix Италия от чужбина
 • Бюджетен доставчик, който не прави компромиси по отношение на сигурността и поверителността
 • Приложения, достъпни за повечето основни мобилни и десктоп платформи
 • Обширна поддръжка документация и опция за чат на живо

Недостатъци:

 • За да свържете някои сървъри отнема повече време
 • Може да изберете само местоположение, а не конкретен сървър

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN е добър избор на стойност. Добър всеобхват, който работи добре с Netflix от Италия. Силни функции за защита и позволява да се използват до 6 устройства едновременно от един акаунт. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

3. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира Netflix ItaliaTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN, да не се бърка с частния достъп до Интернет, е сравнително млад доставчик на VPN, който си създава място като солиден VPN, който може да се отблокира за всичко. Това включва и италианския Netflix, наред с други услуги. Той има само два сървъра в Италия и около 100 общо. Това е само малка част от 5 100 и повече сървъри на NordVPN, но в този случай се плаща да се задържите и да летите под радара на Netflix.

PrivateVPN се представи добре в нашите тестове за скорост, предлагайки достатъчно честотна лента за поточно предаване на Netflix с висока разделителна способност. Силно криптиране, превключвател за убийство, защита от течове на DNS, политика за нулева регистрация и до пет едновременни устройства са включени в нормален абонамент.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Работи със сървъри в Арецо и Милано, които са насочени за стрийминг
 • Може да деблокира най-популярните стрийминг услуги
 • Лесни за използване приложения за Windows, MacOS, iOS и Android

Недостатъци:

 • Newish доставчик все още разширява мрежата си, има по-малко сървъри за избор
 • Поддръжният персонал е добър, но работи само през европейското работно време

ВЕЛИКИ СКОРОСТИ: PrivateVPN е добър семеен избор за семейства, които използват множество устройства. Скоростите бяха изненадващо добри в този край на пазара. Може да има повече сървъри и да няма 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Как да гледате Netflix Italia в чужбина

Лесно е да гледате Netflix Italia от чужбина, след като знаете как. Просто следвайте тези стъпки:

1. Изтеглете и инсталирайте VPN, който работи с Netflix Italia. Препоръчваме ExpressVPN.
2. Стартирайте приложението VPN и изберете сървър в Италия. ExpressVPN има два сървъра в Италия и поне един винаги е работил с Netflix Italia по време на нашето тестване.
3. Изчистете бисквитките и кеша на браузъра си. Те могат да съхраняват информация за местоположение от предишни сесии.
4. Отворете Netflix Italia и започнете да гледате любимите си италиански предавания и филми!

Мога ли да използвам безплатен VPN с Netflix Италия?

Вероятно не. Дори сред платените VPN услуги открихме само три, които успешно заобиколиха защитната стена на Netflix. Безплатните VPN просто нямат ресурси за борба с Netflix.

Препоръчваме да избягвате безплатни VPN мрежи като цяло. Обикновено имат далеч по-ограничен избор на сървъри, налагат ограничения на данни и ограничават честотната лента.

Много безплатни VPN правят пари, нарушавайки поверителността на потребителите, инжектирайки реклами и проследявайки бисквитки в техните браузъри. Данните им за сърфиране се извличат и продават на трети страни. Някои безплатни VPN приложения носят дори злонамерен софтуер, който може да зарази, повреди и / или открадне от вашето устройство.

VPN мрежи, които не работят с италианския Netflix

Ето списък на VPN мрежи, които не работят с италианския Netflix, по собствено признание или според нашите тестове:

 • ExpressVPN
 • VyprVPN
 • IPVanish
 • IronSocket
 • HideMyAss (HMA)
 • Buffered
 • SaferVPN
 • Частен достъп до Интернет (PIA)
 • PureVPN
 • Здравей
 • Щит за гореща точка
 • CyberGhost
 • Tunnelbear
 • CactusVPN
 • Zenmate
 • Keenow

Има още много VPN, които няма да работят с Netflix, но е вероятно да попаднете на тях в търсенето. Ако не сте сигурни, знайте, че VPN, които могат да деблокират Netflix, са по-скоро изключение, отколкото правило.

VPN не работи с Netflix? Опитайте тази

Ако имате абонамент с един от доставчиците на VPN, които препоръчахме по-горе, но все още нямате достъп до Netflix, опитайте следните стъпки.

 1. Излезте от всички профили в Google на устройството, включително профила си в Chrome, ако го използвате. Google кешира IP адреси, които могат да разкрият действителното ви местоположение.
 2. Деактивирайте всички услуги за местоположение във вашия браузър и всички услуги за местоположение на вашето устройство или устройство (GPS и т.н.)
 3. Изчистете файловете с бисквитки, кеш и темп файлове на вашия браузър. Научете как да изчистите кеша си тук и как да изчистите бисквитките си тук.
 4. Деактивирайте IPv6 на вашето устройство. Тази опция обикновено може да бъде намерена някъде в настройките на вашата мрежа.
 5. Прекъснете връзката и свържете отново с избраното местоположение на сървъра, за да получите нов IP адрес.
 6. Променете часовата зона на устройството си в обслужващата зона на доставчика и коригирайте местното време. За Италия часовите зони са UTC + 1 и UTC + 2.
 7. Ако сте свързани с wifi мрежа и имате достъп до рутера, преименувайте името на вашата Wifi мрежа (SSID), като в края добавяте „„ _nomap ““ (без кавички). Това ще изключи вашата мрежа от геолокационните услуги на Google. Ще трябва да свържете отново устройството си с новата мрежа, за да възстановите достъпа до интернет.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − 23 =

Adblock
detector