Най-добрите VPN мрежи за гледане на Vudu в чужбина (извън САЩ)

най-добрите vpns за vudu

Vudu е компания за онлайн стрийминг на медии, подобна на Netflix. Той е със седалище в САЩ и през 2015 г. предлага над 18 000 филма и 5000 телевизионни предавания в библиотеката си. Въпреки това, за разлика от Netflix, Vudu не е достъпен за потребители по целия свят. Услугата се предлага само на жители в САЩ и Мексико. За достъп до Vudu ще ви трябва IP адрес от която и да е от тези две държави.

Правилата остават същите, дори ако първоначално сте се регистрирали за Vudu от съвместима държава, но се опитвате да получите достъп до нея от друго местоположение. Най-лесният начин да деблокирате Vudu извън САЩ или Мексико е с помощта на VPN. Следвайте този урок, за да гледате Vudu в Канада, Австралия, Великобритания, Индия или където и да е другаде.

Най-добрите VPN за деблокиране на Vudu от чужбина

Ако нямате време да прочетете останалата част от тази статия, ето кръг от най-добрите VPN мрежи, които ще деблокират Vudu:

 1. ExpressVPN Нашият №1 избор. Бързите сървъри по целия свят гарантират висококачествени потоци. Способен да отблокира Vudu и повечето други стрийминг сайтове от почти навсякъде. Най-добрите в класа функции за поверителност и сигурност. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN Hige сървърна мрежа, която е в състояние да деблокира почти всяка поточна услуга, включително Vudu. Бюджетен доставчик, който не прави компромиси с функциите за сигурност и поверителност.
 3. CyberGhost Нискотарифна услуга с някои от най-бързите скорости на поточно предаване, които тествахме. Лесните за използване приложения са чудесни за начинаещи.
 4. IPVanish Предпочитан от потребителите на Kodi и Fire TV Stick. Скоростите са чудесни за гледане на Вуду, но могат да се борят с отблокиране на Netflix или Hulu.
 5. VyprVPN Отблокира Vudu и изобилие от друго поточно съдържание с добри скорости на поточно предаване, но малко скъпо.

Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN криптира целия трафик, преминаващ към и от вашето устройство, и го тунелира по избран от вас сървър. Следователно изглежда, че имате достъп до мрежата от място извън настоящия си град. VPN също прави невъзможно интернет доставчиците, хакерите и агенциите за наблюдение да наблюдават поведението ви в интернет. Той ще отключи хост от гео ограничено съдържание.

Регистрирането и използването на VPN е законно и по този начин ще се присъедините към общност от милиони хора по целия свят, които имат достъп до тази опция. Поведението ви няма да бъде под контрол, стига да не използвате VPN, за да извършите незаконно действие. Ако сте експедитор американец или мексиканец, който се опитва да получи достъп до Vudu, най-добрият ви залог е да се регистрирате за VPN.

Как да използвам VPN, за да отблокирам Vudu?

В този раздел ще ви преведем списък на това, което смятаме за най-добрите VPN, които ще работят безотказно с Vudu. Те са класирани по следните фактори:

 • Скорост и стабилност на обслужването
 • Голям брой местоположения на сървъри в САЩ и Мексико
 • Силни стандарти за криптиране
 • Възможност за деблокиране на ограничено съдържание
 • Приложения за Android и iOS
 • Лесна употреба

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯн 2020Деблокира VuduTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е отличен избор поради първоначалния си подход, бързата скорост и голямата мрежа от сървъри.

Компанията оперира над 3000 сървъра, разпространени в 94 държави, с бързи и ефективни връзки към всички и различни. Има 18 сървърни места в САЩ и едно в Мексико. Express е популярен избор и с всички тези опции ще бъде лесен за достъп до Vudu.

ExpressVPN не съхранява никакви дневници за трафик. Той обаче извлича минимална информация като дата (не час) на връзка, избор на местоположение на сървъра и обща използвана честотна лента.

Компанията е със седалище на Британските Вирджински острови - което означава, че не подлежи на задължителни закони за запазване на данни.

Успокояващ фактор е, че услугата никога няма да регистрира вашия индивидуален IP адрес. Възможно е също да се регистрирате чрез имейл акаунт на горелка и да платите чрез Bitcoin - добавяне на допълнителни слоеве за поверителност и анонимност.

ExpressVPN използва 256-битов AES-CBC като свой стандарт за криптиране, както и HMAC автентификация и перфектна секретност напред. Включен е превключвател за интернет убийство, обозначен като заключване на мрежата, което означава, че целият уеб трафик ще бъде спрян, ако връзката изчезне неочаквано.

Освен Vudu, Express също така е в състояние да отключи лесно с Netflix лесно. Подобно е съвместим както с Hulu, така и с BBC iPlayer.

Има приложения както за Android, така и за iOS, което означава, че е възможно да изтеглите придружаващото приложение Vudu и да предавате видео директно на телефона си. Включена е и поддръжката на работния плот за Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Скоростта на сървъра е чудесна за HD стрийминг и бързо изтегляне
 • Работи със сървъри в десетки градове в САЩ и Мексико, може лесно да деблокира повечето стрийминг сайтове от чужбина
 • Най-добрите стандарти за криптиране
 • Приложения за Windows, MacOS, Android, iOS и Linux
 • Страхотни възможности за деблокиране на геозаключено съдържание
 • Поддръжният персонал може да ви помогне с връзки, достъпни 24/7 чрез чат

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от някои от неговите конкуренти

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ДА ГЛЕДАЙТЕ ВУДУ В чужбина: ExpressVPN е нашият избор №1. Пламтящ бърз и надежден избор. Задава стандарта за деблокиране на най-ограничените географски услуги за стрийминг. Най-добрите функции за поверителност и не съхранява регистрации. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Ето нашия задълбочен преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNДеблокира VuduTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN съществува от повече от десет години и той остава популярен избор за потребителите поради солидната си услуга и бързата скорост.

Това е друг доставчик на VPN, който има истинска политика за нулева регистрация - има регистриране на информация, свързана с потребителски сесии, трафик или времеви отметки.

NordVPN е получавал заявки за информация в миналото, но политиката означава, че не е в състояние да предаде нищо. Сървърите също бяха конфискувани в един случай, но нямаше нищо, което да може да идентифицира потребителите.

Компанията оперира с 5133 сървъри в 60 държави - 1778 от тях са разположени в САЩ и Мексико. Освен това, те са раздвоени според силата - някои са подходящи за по-строго криптиране като анти-DDoS и двоен VPN, а други са по-добре оборудвани за поточно видео и специален IP. Следователно това е солиден избор не само за отблокиране на Vudu, но и за неща като стабилност на връзката.

Nord е в състояние да преодолее забраната за VPN на Netflix, както и да отключи съдържание както от Hulu, така и от BBC iPlayer.

Стандартите за криптиране са солидни. 256-битовият протокол за криптиране на AES протокол се използва по подразбиране, съчетан с 2,048-битови SSL ключове. DNS защитата от теч е активирана.

Приложенията са налични както за Android и iOS, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Достатъчно бързи скорости за поточно съдържание на HD без прекъсвания
 • Над 1700 сървъри в САЩ и Мексико могат да деблокират почти всичко
 • Силно криптиране и никакви регистрационни файлове не осигуряват максимална сигурност и поверителност
 • Лесни за използване приложения за всички основни платформи
 • Налична е 24/7 поддръжка за чат на живо

Недостатъци:

 • Не може да се избере с кой сървър искате да се свържете, само приложенията на сървъра могат да бъдат посочени в приложенията

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN предлага страхотна стойност. Страхотна опция, която работи надеждно с Vudu. Свързва до 6 устройства едновременно. Приложението не предлага избор на смяна на сървър 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

CyberghostДеблокира VuduTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost поддържа, че не регистрира поведението на потребителите и навиците си на сърфиране, така че би трябвало да облекчи опасенията за поверителност и анонимност. Наскоро обаче тя беше придобита от израелска фирма, регистрирана във Великобритания, така че ще трябва да изчакаме и да видим дали политиката се променя.

Има над 3700 сървъри, разпространени в целия свят, 730 от които са в Съединените щати, така че достъпът до Vudu съдържание не трябва да е проблем. Също така работят 20 сървъра в Мексико.

Приложенията са налични както за Android и iOS, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS.

VPN услугата няма да отключва гео ограничено съдържание в Netflix, но работи на BBC iPlayer.

Стандартите за криптиране са солидни - CyberGhost Pro използва 256-битово AES криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране, заедно с 2,048-битови RSA ключове и MD5 HMAC удостоверяване. Включен е и превключвател за интернет убийство, което означава, че уеб трафикът ще бъде спрян, ако връзката изчезне неочаквано.

Професионалисти:

 • Тестовете ни разкриха над средните HD поточни скорости
 • Оперира над 750 сървъра в различни градове в САЩ и Мексико
 • Силно криптиране и солидна политика за поверителност
 • Начинаещите намират приложенията си лесни за настройка и употреба.

Недостатъци:

 • Не деблокира всички локализирани библиотеки на Netflix в библиотеката на САЩ

GREAT FOR STREAMING: CyberGhost осигурява достъп до много географско ограничено съдържание и неговите лесни за използване приложения са идеални за начинаещи. Плановете идват с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishДеблокира VuduTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е със седалище в САЩ, но личните ви данни не са изложени на риск, защото просто съхраняват нулева потребителска информация. Единственият път, когато някои данни се запазват е, когато акаунтът е регистриран за първи път. След това не е нужно да се притеснявате.

Освен това е доста стабилен избор, ако търсите да предавате видео и друго медийно съдържание. Сървърите са оптимизирани за скорост, стабилност и сигурност - и над 1300 от тях са разпространени в 60 страни, включително над 650 в САЩ и Мексико. Има множество опции за отключване на Vudu.

Стандартите за криптиране също са твърди. Използва 256-битово криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране, SHA512 удостоверяване и DHE-RSA 2,048-битова обмяна на ключове с перфектна секретност напред. Това означава, че дори ако профилът ви е компрометиран, хакерите ще бъдат невъзможни да декриптират данните от миналата сесия и да разберат какво сте направили в мрежата.

Допълнителната сигурност на превключвателя за убийство в Интернет е удобна за осигуряване на достъп до гео ограничено съдържание. IPVanish предлага и на този фронт с опцията, налична при регистрация.

IPVanish не отключва гео ограничено съдържание в Netflix или Hulu, но го прави лесно за BBC iPlayer на BBC.

Има приложения както за iOS и Android, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS. IPVanish е добър избор за VPN и за потребителите на Fire Stick, тъй като е лесен за инсталиране.

Професионалисти:

 • С над 650 американски и мексикански сървъри, той може да деблокира почти всеки стрийминг сайт с HD скорост
 • Връзките, комуникациите и трафикът остават криптирани и частни по всяко време
 • Работи добре с Kodi устройства, които изискват iPhone или iPad VPN

Недостатъци:

 • Някои сървъри не се представят добре с Netflix или Hulu

БЪРЗО И СИГУРНО: IPVanish ви осигурява стабилна сигурност в бърз пакет. Липсва 24/7 поддръжка. Той предлага 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. VyprVPN

VyperVPNДеблокира VuduTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VyprVPN има политика за запазване на данни - по-конкретно „IP адрес на потребителя, IP адрес на VyprVPN, използван от потребителя, време за стартиране и спиране на връзката и общият брой използвани байтове“.

Тази политика може да изнерви някои потребители, но компанията казва, че всички данни се запазват само за 30 дни и се използват за отстраняване на проблеми. Той добавя, че няма начин да се определят точните подробности за уеб трафика или съдържанието на комуникациите.

VyprVPN е популярен избор в Китай, защото може да пробие Голямата защитна стена. Това не е малко постижение, защото буквално се изправя срещу хиляди назначени от правителството инженери, които работят денонощно за блокиране на сайтове. Мнозина считат, че тя е в най-високото ниво на VPN услугите.

Компанията притежава и управлява цели центрове за данни - за разлика от отдаването под наем от доставчици на трети страни. Това означава, че той е в пълен контрол върху трафика, преминаващ през сървърите му, като оптимизира скоростта и стабилността на връзката. Всички връзки са криптирани от OpenVPN протокол, 256-битово AES криптиране, 2,048-битови RSA ключове без перфектна предна секретност и SHA256 удостоверяване.

VyprVPN включва превключвател за интернет убийство по подразбиране, което означава, че интернет трафикът ще бъде временно спрян, ако връзката падне.

Премиум версия на пакета позволява достъп до протокола Chameleon ™, който кодира метаданните на OpenVPN, така че дълбоката проверка на пакетите не може да го разпознае.

VyprVPN може да отключи съдържание в Netflix, Hulu и BBC iPlayer.

Има над 700 сървъра, разпространени по целия свят. Компанията казва, че има осем сървърни места в САЩ и едно в Мексико, но не дава цифра колко сървъра има общо в тези две държави.

Приложенията са налични както за Android и iOS, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Деблокира Vudu и много други сайтове за стрийминг
 • Бързите скорости са идеални за поточно предаване
 • Криптиране на военни степени и регистрационни файлове няма идентифицируема информация

Недостатъци:

 • Други VPN имат повече опции за разширена конфигурация
 • По-евтини доставчици по-високо в списъка
 • Без опции за плащане с криптовалута

ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: VyprVPN е лесен за употреба. Солиден избор за деблокиране на Vudu. Не съхранява регистрационни файлове, предлага голяма сигурност и деблокира повечето стрийминг услуги. По-скъпи от някои. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Щракнете тук, за да прочетете пълния ни преглед на VyprVPN.

VyprVPN Купон Спестете 81% на 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

Трябва ли да използвам безплатен VPN за отключване на Vudu?

Безплатните VPN дебнат в мрежата и хората могат да бъдат изкушени да ги изпробват.

Но поточното видео със сигурност не е една от техните силни страни. Обикновено има само един или два сървъра, с които можете да се свържете - и също така е възможно те да ви накарат да изчакате в ред, ако има задръствания в мрежата. Скоростите са бавни, тъй като честотата на заглушаване на честотната лента е често срещана.

Параметрите за криптиране са слаби, така че не предполагайте, че връзката ви ще бъде оптимизирана за поверителност и сигурност. И най-вероятно ще има ограничение на данните, което означава, че връзката ви може да се прекрати, ако предавате Vudu твърде дълго.

Нашата препоръка е да се избягва. Ако дадена услуга е безплатна, има вероятност вместо това да сте продуктът. Известно е, че безплатните VPN мрежи се реализират чрез агресивно вмъкване на проследяващи бисквитки, следене на моделите ви на сърфиране и продажба на данните на трети рекламодатели. Излагате реален риск от заразяване с зловреден софтуер - което може да доведе до трайна загуба на данни.

Какво да правя след като се регистрирам за VPN?

Ако вашето намерение е да предавате Vudu на настолен компютър, Macbook или смартфон, тогава това е проста процедура за първо влизане във вашето VPN приложение, свързване към съвместим сървър и използване на Vudu, както обикновено. Препоръчваме ви да изчистите всички кеширани данни, за да премахнете идентификаторите на местоположението.

Но Vudu е съвместим и със следните устройства:

 1. Roku
 2. Chromecast
 3. Конзола за игри
 4. Xbox One

Тези устройства не предлагат вградена поддръжка за VPN приложения - следователно няма собствен софтуер, който да свърши работа. За да настроите приложението, препоръчваме да използвате VPN на виртуален рутер. Това е възможно, тъй като повечето компютри, които могат да се свързват с wifi, също са способни да излъчват свои собствени wifi сигнали - подобно на това как смартфоните настройват горещи точки за мобилни wifi.

Прочетете нашите уроци за това как да настроите VPN на виртуален рутер - за Windows и Mac устройства.

„GDC Online 2011_Tuesday_Show Environment“ от Официален GDC, лицензиран под CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 84

Adblock
detector