Най-добрите VPN мрежи за PUBG: Неограничени игри без забавяне

Най-добрият VPN за PUBG - Играта на BattleUnknown's Battlegrounds

Има много причини, поради които може да искате да използвате VPN с PUBG. Може би искате да получите скинове, които са налични само в конкретна държава. Може би просто искате да изиграете няколко кръга на почивката си по време на работа. Независимо от случая, VPN може да помогне.

VPN мрежите работят, като криптират вашия трафик и го насочват през сървър другаде по света. Това не само ви позволява да заобиколите блокирането на интернет, но също така пречи на вашия работодател или правителство да виждат какво получавате до онлайн. Още по-добре, веднъж свързан, вашият IP адрес ще се промени, така че да изглежда така, сякаш сте където и да е избраният от вас сървър. Това ви позволява да промените вашия PUBG регион, за да играете срещу потребители с подобна латентност или да получите специфични за местоположение бонуси.

Нямате време да прочетете цялата публикация? Няма проблем; просто прочетете, за да разберете кои VPN са най-подходящи за PUBG. Ще обхванем по-подробно всяка услуга по-нататък по-долу.

Най-добрите VPN за PUBG

 1. ExpressVPN: Нашият избор №1 за PUBG. Тази услуга може да се похвали с висока скорост, силна сигурност и сървъри в повече от 90 страни.
 2. CyberGhost: Най-добрият ни избор на бюджет. Той осигурява бързи връзки, неограничена честотна лента и широк спектър от мощни, но лесни за използване функции за сигурност.
 3. NordVPN: Тази услуга предлага силни защитни функции, стриктна политика без регистрация и достъп до над 5000 високоскоростни сървъри по света.
 4. IPVanish: С много високи скорости, неограничена честотна лента и политика с нулева регистрация, IPVanish улеснява отблокирането и възпроизвеждането на PUBG отвсякъде.
 5. PrivateVPN: Силната защита за защита и поверителност, съчетана с бързи и надеждни връзки, правят този VPN отличен избор за BattleUnknown на PlayerUnknown.
 6. Surfshark: Тази VPN няма ограничение за връзка. Той също така предлага прилични скорости, отлична деблокираща способност и силен ангажимент за вашата сигурност.
 7. Щит за гореща точка: Бърз, удобен за начинаещи VPN с мощни функции за защита и възможност за отблокиране на PUBG от почти навсякъде.

Изборът на първата ви VPN не трябва да е труден. Номерът е да намерите услуга, която да се справи с широк спектър от различни задачи, а не да плащате за VPN, който превъзхожда в една област (способност за деблокиране например). Имайки това предвид, решихме да препоръчаме само услуги, които имат всички характеристики по-долу:

 • Осигурява надеждни връзки и разполага с голяма мрежа от високоскоростни сървъри
 • Позволява ви да заобиколите блокирането и да получите достъп до PUBG от почти навсякъде
 • Защитава вашия трафик с ефективно неразбираемо криптиране и различни други функции за защита
 • Не регистрира никаква лична информация
 • Има приложения за всички основни операционни системи и устройства

Най-добрите VPN за PUBG

Прочетете, за да разберете повече за най-добрите VPN за игра на PUBG онлайн:

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN в момента работи около 3000 обслужващи в 94 страни, така че е идеален за деблокиране на гео ограничени услуги като Netflix US, Sling TV и PUBG. Още по-добре, този VPN може да се похвали с постоянно високи скорости и неограничена честотна лента, което означава, че няма да трябва да се притеснявате за изоставане при игра. Ако предпочитате да играете в движение, това не е проблем, тъй като ExpressVPN ви позволява да свързвате до пет устройства наведнъж.

Тази услуга защитава вашия трафик, използвайки 256-битово AES криптиране и защита срещу течове на WebRTC, DNS и IPv6. Има и превключвател за убийство (понякога наричан „мрежово заключване“), който спира всички прехвърляне на данни, ако внезапно изгубите връзка с VPN. Вие сте свободни да плащате с Bitcoin за по-голяма анонимност, но като ExpressVPN не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира, тази стъпка е напълно незадължителна. Поддръжката на клиенти е на разположение 24/7 по време на чат на живо.

Приложенията ExpressVPN са достъпни за устройства с Windows, MacOS, Linux, iOS и Android. Има и персонализиран фърмуер за рутери, който улеснява възможно най-лесна защита на всичките ви устройства.

Професионалисти:

 • Бързи връзки с ниска латентност
 • Най-добра в класа сигурност и поверителност
 • Плащайте анонимно с Bitcoin
 • Деблокира разнообразно съдържание, включително библиотеки на Netflix

Недостатъци:

 • Не е толкова конфигурируем, колкото биха искали някои потребители на енергия

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА PUBG: ExpressVPN е първият ни избор за PUBG. Това е бърза и надеждна услуга, която поставя основен акцент върху вашата сигурност и поверителност. Има дори 30-дневна гаранция за връщане на парите, която ви позволява да опитате безрисково.

Интересувате ли се? Вижте нашия пълен преглед на ExpressVPN за повече подробности.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost има една от най-големите мрежи наоколо, с над 5500 сървъра в 89 страни. Това означава, че е лесно да получите връзка с ниска латентност, където и да сте по света. Освен че отблокира PUBG, CyberGhost ви позволява да получите достъп до големи поточни платформи като Netflix US и BBC iPlayer, така че има много малко ограничения за това, което можете да направите. Тази услуга позволява до седем едновременни връзки, което е повече от много от нейните конкуренти.

Това е много удобна за потребителя услуга, тъй като всички функции за защита са активирани по подразбиране. Те включват DNS, IPv6 и WebRTC защита от теч, 256-битово криптиране, рекламен блокер, скенер за злонамерен софтуер и превключвател за убийство (наличен във всяка версия). Най-хубавото е, че CyberGhost не регистрира никаква лична информация. Поддръжка, базирана на чат на живо, е на разположение 24/7 в случай на проблеми.

CyberGhost има приложения за iOS, Android, MacOS и Windows. Ако искате да използвате тази услуга във вашата Linux система или безжичен рутер, ще трябва да я конфигурирате ръчно.

Професионалисти:

 • 5000+ високоскоростни сървъри по целия свят
 • Цялостна сигурност
 • Приема биткойн
 • За щастие деблокира хост от гео ограничено съдържание

Недостатъци:

 • Не е подходящ за тези, които се нуждаят от контрол на разширени функции

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN ЗА PUBG: CyberGhost е най-добрият VPN за бюджет за PUBG. Той предлага висока скорост, предварително конфигурирани функции за защита и отлична деблокираща способност, плюс това се предлага с много щедра гаранция за връщане на парите от 45 дни.

За да разберете повече, разгледайте пълния преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има над 5000 сървъра, разпространени в 59 страни. Тази услуга е достатъчно бърза за стрийминг на 4K видео в платформи като Netflix и Amazon Prime Video, така че не трябва да изпитвате никакво изоставане, докато играете PUBG. С изключителна възможност за деблокиране и до шест едновременни връзки, NordVPN ви позволява да гледате каквото искате, където и да искате.

Тази услуга е известна със силната си сигурност. Има 256-битово криптиране AES, адаптивен превключвател за защита и защита срещу течове на WebRTC, IPv6 и DNS, както и автоматично блокиране на реклами и сканиране на зловреден софтуер. Всъщност има дори специфични сървъри, оптимизирани за използване в страни със строги онлайн ограничения. NordVPN има строга политика за незаписване но винаги можете да плащате с Bitcoin за добавена анонимност. Можете да достигнете до поддръжка на клиенти 24/7 чрез чат на живо в случай на проблеми.

NordVPN предлага приложения за Linux, MacOS, Windows, Android и iOS. Може да се инсталира ръчно на поддържаните мрежови рутери.

Професионалисти:

 • Основен акцент върху сигурността и неприкосновеността на личния живот
 • Бързо и надеждно скорост на изтегляне и поточно предаване
 • Политика за нулиране

Недостатъци:

 • Връзките през настолното приложение могат да бъдат бавни

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ДОБРО ВСИЧКО КРЪГЛО: NordVPN е чудесен избор за PUBG, тъй като може да се похвали с широк спектър от защити и защита на поверителността, политика без регистрация и достъп до над 5000 високоскоростни сървъри по целия свят. Всички планове включват 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия цялостен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е много бърз VPN, който има около 1300 сървъра в 60+ страни. Тази услуга лесно деблокира платформи като Netflix US и Hulu, така че не трябва да имате проблеми с достъпа до BattleUour на PlayerUnknown на работа или в колеж. Друга отличителна черта на тази VPN е, че тя позволява до 10 връзки наведнъж; много повече от индустриалния стандарт от пет.

Не се заблуждавайте от опростените приложения на IPVanish; всъщност има доста вградени функции за сигурност. Вашите дейности се пазят скрити, като използвате комбинация от 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство, но също така имате възможността да кодирате трафика си или да блокирате изцяло локалните връзки. IPVanish не съхранява никакви регистрационни файлове, така че вашите дейности не могат да бъдат проследени до вас. Нужда от помощ? Можете да стигнете до поддръжка на клиенти чрез чат на живо, 24/7.

IPVanish предоставя приложения за устройства с iOS, MacOS, Android и Windows. Може да се конфигурира ръчно за използване с Linux системи и да изберете интернет рутери.

Професионалисти:

 • Политика без регистрация
 • Достатъчно бърз за игри без забавяне
 • Силна криптиране и защита на поверителността

Недостатъци:

 • Не приема биткойн

Нашият резултат:

4 извън 5

ВИСОКИ СКОРОСТИ, НИСКА ЛАТЕНЦИЯ: IPVanish е много бърз VPN с висок лимит на връзка, но също така може да се похвали с мощни функции за защита и политика с нулева регистрация. Тази услуга се предлага със седемдневна гаранция за връщане на парите.

Разглеждаме по-отблизо тази услуга в пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN няма толкова сървъри, колкото някои от неговите конкуренти (приблизително 150 в 60+ страни), но предлага по-добри от средните скорости и изключителни възможности за деблокиране. Освен че ви позволява да играете PUBG навсякъде, PrivateVPN ви дава достъп до услуги като Netflix US, BBC iPlayer и Amazon Prime Video. До шест устройства могат да бъдат свързани едновременно.

Тази VPN защитава вашия трафик от снайпери, използващи IPv6, DNS и WebRTC защита от теч, превключвател за убийство (само за Windows) и 256-битово AES криптиране. Можете също така да кодирате вашите данни, което ви позволява да използвате мрежи, които обикновено блокират VPN връзки. PrivateVPN има политика без регистрация, така че веднъж свързан, вие сте ефективно анонимен. Можете да изберете да платите в Bitcoin, ако предпочитате допълнителен слой анонимност. Поддръжката е достъпна чрез чат на живо 22 часа на ден.

PrivateVPN има приложения за iOS, Windows, Android и MacOS. Тази услуга също работи на базирани на Linux платформи и безжични рутери, но първо трябва да бъде инсталирана ръчно.

Професионалисти:

 • Не поддържа никакви дневници
 • Един от най-бързите VPN мрежи наоколо
 • Придобиване на солидна репутация на гамата от сайтове и услуги, които могат да деблокират

Недостатъци:

 • Поддръжка на чат на живо не 24/7
 • Малка, но нарастваща мрежа от сървъри

Нашият резултат:

4.5 извън 5

БЪРЗО, СИГУРНО-СЪОБРАЖЕНО VPN: PrivateVPN поставя скоростта ви на първо място, но сигурността идва на близка секунда. С надеждни връзки, политика без регистрация и 30-дневна гаранция за връщане на парите, този VPN е идеален за всеки, който иска да се защити, докато играе PUBG онлайн.

Вижте пълния ни преглед PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark осигурява достъп до повече от 1000 сървъра в 60+ страни. Той е отличен избор за всеки, който иска да играе, благодарение на сравнително високите си скорости, неограничената честотна лента и отличната деблокираща способност. Нещо повече, тъй като този VPN няма ограничение за връзка, можете едновременно да защитите всяко свое устройство.

Този VPN използва 256-битово криптиране, защита срещу течове на DNS, IPv6 и WebRTC и превключвател за убиване, за да запази трафика си скрит по всяко време. Освен това има функция, която блокира рекламите и сканира злонамерен софтуер автоматично, както и друга, която ви позволява да заобиколите ограниченията за интернет в цялата страна.. Surfshark не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира, но ако се притеснявате за поверителността, можете да плащате с Bitcoin, Ethereum или Ripple. Ако се сблъскате с проблеми, поддръжката е на разположение 24/7 за чат на живо.

Surfshark предлага приложения за Windows, Linux, MacOS, Android и iOS. За използване с домашни рутери е необходима ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Силен ангажимент за вашата сигурност
 • Не поддържа никакви дневници
 • Няма ограничение за броя на свързаните устройства

Недостатъци:

 • Някои бавни скорости

Нашият резултат:

4 извън 5

PLAY PUBG НА ВСЯКО УСТРОЙСТВО: Surfshark предлага отлична деблокираща способност, прилични скорости и силни защитни функции. Най-хубавото е, че няма ограничение за връзка, което ви позволява да играете на всяко устройство, което предпочитате. Включена е 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

7. Щит за гореща точка

Щит за гореща точка

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Уеб сайт: www.Hotspotshield.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Щит за гореща точка предлага достъп до 3 200+ сървъра в повече от 70 страни. Без ограничения на данните, неограничена честотна лента и постоянно високи скорости, тази услуга е отличен избор за всеки, който иска да играе. Той деблокира и платформи като Netflix, Hulu и Sling TV, като ви дава свобода за достъп до всички видове досега недостъпно съдържание. Разрешени са до пет едновременни връзки.

Този VPN се предлага с 256-битово криптиране, превключвател за убийство (само за Windows) и защита от течове на DNS, активирана по подразбиране. Това обаче не е всичко: има и автоматична защита на wifi и възможност за някои приложения да заобикалят VPN (функция, известна като разделен тунелинг). Hotspot Shield не съхранява регистрационни данни за идентифицираща информация, след като сте прекъснали връзката. Можете да се свържете с поддръжката на клиенти чрез чат на живо, 24/7.

Hotspot Shield се предлага с приложения за Android, iOS, Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Бързи, надеждни скорости
 • Силна защита и поверителност
 • Отличен потенциал за деблокиране

Недостатъци:

 • Някои предишни притеснения за поверителност
 • Без поддръжка на Linux

Нашият резултат:

4.5 извън 5

UNBLOCK PUBG ANWWHERE: Hotspot Shield е бърз, силен по отношение на сигурността и способен да деблокира широк спектър от популярни услуги (включително PUBG). Този VPN се предлага с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

За повече информация, вижте пълния преглед на Hotspot Shield.

Купон за Hotspot Shield Специална сделка - спестете 75% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТАДостъпката се прилага автоматично

Как да деблокирате PUBG с VPN

VPN мрежите могат да изглеждат сложни в началото, но всъщност са доста лесни за използване, след като знаете как. Следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате и играете PUBG където и да сте.

Ето как да деблокирате и играете PUBG с VPN отвсякъде:

 1. Започнете, като се регистрирате за един от горепосочените VPN, ако още не сте го (особено препоръчваме ExpressVPN).
 2. Изтеглете подходящата версия на приложението за вашето устройство, след това го инсталирайте и влезте.
 3. Свържете се със сървър в желаното от вас местоположение. Ако имате възможност да изберете сървъри в конкретен град, често е най-добре да се свържете с местоположение, близко до вас, тъй като това помага да се намали закъснението.
 4. Отворете PUBG. Вече би трябвало да можете да играете без никакви проблеми. Ако все още не можете да се свържете, може да искате да се свържете с екипа за поддръжка на вашия VPN за допълнителна помощ.

Мога ли да отблокирам PUBG с безплатен VPN?

Възможно е да обмислите да използвате безплатен VPN за деблокиране на PUBG, но ще ви посъветваме. Като начало тези услуги обикновено са първите в черния списък, така че по всяка вероятност няма да можете да се свържете. Безплатните VPN мрежи са по-бавни от платените, тъй като имат много повече потребители (и по-малко сървъри за избор). Освен това те често имат много ниски граници на данни, което може да ви види, че сте изгонени на части от игра.

Трябва също така да знаете, че безплатните VPN мрежи идват с повече рискове от техните платени колеги. Всъщност, едно проучване на 280+ безплатни VPN установи това почти 40% съдържащ зловреден софтуер. За да се влошат нещата, 18% не са използвали никакво криптиране, което означава, че потребителите им всъщност не са по-безопасни, отколкото при нормално сърфиране. И накрая, докато платените VPN обикновено ви информират как те обработват вашите данни предварително, безплатните услуги не предлагат такива гаранции и дори могат да продават подробности за вашите дейности.

Най-добрият начин да се защитите онлайн е да използвате реномиран VPN, който предлага първо на клиента политика за поверителност.

Защо иначе може да ми трябва VPN за PUBG?

VPN не са само за хора, които искат да играят игри по време на работа. Например, ако имате бавна интернет връзка, можете да се окажете в значително неблагоприятно положение, когато играете срещу други във вашата страна. Можете дори да заложите малко на коефициента, като използвате VPN, за да превключите в регион с по-ниска средна скорост на интернет.

Нека да кажем, че сте стриймър с прилична големина аудитория. Троловете знаят, че нарушавайки вашата интернет връзка, те могат да ви попречат да си изкарвате прехраната. Това ви прави основна цел за DDoS атаки. Без VPN това ефективно ще парализира маршрутизатора ви, спирайки ви дори да влизате онлайн. След като веднъж сте свързани с VPN, мрежата обикновено е в състояние да абсорбира и пренасочва всички злонамерени заявки, което ви позволява да продължите с деня си.

В зависимост от това къде живеете, може дори да не можете да играете PUBG без VPN. Държави като Южна Корея имат ограничения за това, кога ти е позволено да играеш игри (ако си от определена възрастова група), докато специфични райони на Индия са забранили PUBG изцяло. VPN не само ви позволяват да заобиколите наложеното от правителството уеб филтриране, но също така гарантират, че дейностите ви не могат да бъдат проследени до вас.

Въпреки че географските забрани за PUGB са рядкост, си струва да проверите местните закони, преди да получите достъп до PUGB в ограничен район, за да се уверите, че не действате незаконно.

Вижте също:

 • Най-добър VPN за Dota 2
 • Най-добрите VPN игри
 • Най-добър VPN за Minecraft
 • Най-бързи VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector