Най-добрите VPN за Amazon Fire Stick и Fire TV

Най-виртуални частни мрежи и за Амазонка-Fire-стик-и-Fire-TV


Amazon Fire TV и Fire TV Stick са страхотни преносими устройства с възможност за добавяне и пускане, които улесняват поточното предаване на любимите ви медии на вашия телевизор. Той ви осигурява достъп при поискване до хиляди часове видео от Amazon Prime, Netflix, Hulu и други. Базираната на Android операционна система Fire TV също е любима сред потребителите на Kodi.

За съжаление голяма част от това съдържание е гео-заключено, което означава, че нямате достъп до каналите на Firestick, докато сте в чужбина. Видео библиотеките са ограничени поради лицензионни споразумения за съдържание, а местните спортни събития са потъмнени поради изключителни права за излъчване. Потребителите на Kodi, които стриймират от популярни добавки, може да се нуждаят от начин да скрият дейността си от своя доставчик на интернет услуги.

Ние предоставяме подробни подробности за всеки от нашите най-добри селекции по-долу, но ето обобщение в случай, че трябва да прескочите напред.

Смятаме, че това са най-добрите VPN за Amazon Firestick:

 1. IPVanish Топ избор за потребителите на Kodi и Amazon Fire TV Stick. Леко, дистанционно управление. Силна сигурност и прилична скорост. 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. ExpressVPN Най-бързият VPN за Firestick със солидна сигурност, плюс това може да отблокира множество поточни сайтове като Netflix.
 3. CyberGhost Бюджетен вариант. Деблокира основните сайтове за стрийминг без компромиси със сигурността и бързите сървъри.
 4. NordVPN Водещи функции за сигурност и поверителност. Предава видео с добра скорост и качество.
 5. PrivateVPN Най-новата услуга в този списък с бързи сървъри, които са добри за стрийминг.
 6. Windscribe Има специално приложение Fire Stick, прилични скорости.

Решението на всички тези проблеми е да добавите VPN към Fire Stick. Съкратена за виртуална частна мрежа, VPN услуга криптира интернет връзката на Fire TV и я насочва през сървър-посредник на място по избор на потребителя. Това може да промени вашия IP адрес и по този начин вашето възприемано местоположение, за достъп до гео-заключено съдържание от Канада, Великобритания, Австралия или от другаде по света. Шифроването значително подобрява поверителността ви и маскира вашата активност от подхранване на интернет доставчици.

Не всички VPN се предлагат с приложения Firestick. Имаме отделно ръководство за инсталиране на VPN на Amazon Firestick и Fire TV устройства.

Критерии за избор на VPN

За да помогнем за избирането на VPN за Amazon Fire TV, стеснихме списъка ни за 2018 г. с най-добрите VPN за Amazon Fire TV и Fire TV Stick въз основа на следните критерии:

 • VPN приложение, достъпно в магазина за приложения Fire TV или Android APK, достъпно за директно изтегляне (прави инсталирането много по-лесно)
 • Леко приложение, което няма да намали производителността
 • Бърза скорост на потока и надеждна работа
 • Съвместим с всички добавки на Kodi
 • Бонус точки за деблокиране на гео-ограничено съдържание като Netflix и Hulu

Имайте предвид, че не всяка VPN услуга в този списък може да деблокира Amazon Prime Video от чужбина. Имаме отделна статия за Amazon Prime VPN, някои от които също се появяват в този списък.

6 най-добри VPN за Amazon Fire Stick и Fire TV

Ето нашия списък с най-добрите VPN мрежи за Fire Stick и Fire TV:

1. IPVanish

IPVanishJan 2020Работи с Fire TVTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish VPN е любим сред потребителите на Kodi, и то с добра причина. Той предлага неограничена честотна лента и данни за HD видео стрийминг. Силното криптиране и правилата без регистрация крият вашата дейност от вашия доставчик на интернет услуги. IPVanish има огромна мрежа от сървъри по целия свят, така че деблокирането на съдържание не трябва да бъде проблем, докато VPN връзките не са блокирани. Абонатите могат да свържат до пет едновременни устройства. Интерфейсът на приложението е особено подходящ за Fire TV и може да се използва с дистанционното Fire TV.

IPVanish създаде приложение специално за Firestick, което е сега достъпно директно от официалния магазин за приложения на Amazon на вашия Fire TV. Просто потърсете IPVanish и той ще се появи. Приложението е напълно съвместимо с дистанционното ви управление и много лесно за използване.

Професионалисти:

 • Избран фаворит сред потребителите на Fire TV Stick и Kodi с дистанционно управление
 • Интуитивният потребителски интерфейс на приложението работи добре с използване на дистанционно управление
 • Впечатляващи 4K скорости на поточно предаване, постигнати по време на тестване
 • Напълно услугата без грешки няма да наруши поверителността ви
 • Предлага 24/7 чат на живо

Недостатъци:

 • Не деблокира надеждно Netflix, Hulu

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ПОЖАРЕН ТВ СТИК: IPVanish е нашият топ избор. Има приложение, създадено специално за използване с Fire TV или Fire Stick. Собствена мрежа от супер бързи сървъри и оценяване на най-добрите оценки за поверителност и сигурност. Любимо с потребителите и торентерите на Kodi. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

2. ExpressVPN

ExpressVPNРаботи с Fire TVTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN може да се похвали с най-високите стандарти, що се отнася до скоростта и сигурността. Той има сървъри в над 90 страни и е един от малкото VPN, способни да деблокират американските Netflix и Hulu извън САЩ. Наскоро ExpressVPN създаде своя версия приложение специално за Fire TV, който вече е достъпен чрез официалния магазин за приложения на вашия Firestick. Можете лесно да го инсталирате и да управлявате VPN с дистанционното си управление.

Ако имате първо поколение Fire TV Stick и искате да настроите ExpressVPN на вашия wifi рутер, ExpressVPN прави фърмуер за персонализиран рутер можете да преминете към определени модели рутери или можете да закупите предварително конфигуриран рутер директно от компанията. Абонаментите за ExpressVPN също се предлагат с a интелигентно DNS прокси решение наречено MediaStreamer, които можете да използвате и за отблокиране на геозаключено съдържание. MediaStreamer може да бъде настроен в настройките на Fire TV, без да е необходимо да инсталирате приложение.

Професионалисти:

 • Приложенията работят чудесно с Fire TV Stick
 • Супер бързите сървъри могат да деблокират почти всяка популярна стрийминг услуга
 • Висока степен на поверителност и сигурност
 • 24-часова поддръжка за чат на живо, 7 дни в седмицата

Недостатъци:

 • Разрешава само 3 едновременни връзки

GREAT ALL-ROUNDER: ExpressVPN притежава свой собствен. Бърз и надежден избор, който уверено деблокира всички основни поточни услуги с лекота, включително Netflix, Hulu, Amzon Prime, BBC и други. Предлага се с приложение за Fire TV. Страхотни функции за поверителност и не съхранява регистрации. Един от малкото VPN, работещи в Китай и ОАЕ. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

3. CyberGhost

CyberghostРаботи с Fire TVTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost току-що е пуснал Fire TV версията на приложението си, която можете да намерите и изтеглите чрез функцията за търсене на вашия Firestick или Fire TV Cube. Cyberghost ви позволява да изберете сървър според услугата за стрийминг, която искате да деблокирате, вместо да ви принуждава да изберете местоположение и да се надявате на най-доброто. Това прави изключително лесно да деблокирате Netflix, BBC iPlayer и много други. Вземете приложението Cyberghost на Amazon.

Скоростите са много големи - достатъчно бързо, за да предавате висококачествено видео без буфериране. CyberGhost има отлични политики и практики за сигурност и се придържа към политика без регистрация. Той оперира хиляди сървъри в повече от 60 страни.

Приложенията са налични и за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Специализираната версия на приложението за специална програма Fire TV работи добре с услугите на Amazon
 • Доставчик на бюджетни цени с впечатляващи скорости на поточно предаване
 • Използвайте до седем устройства едновременно

Недостатъци:

 • Не деблокира всички основни сайтове за стрийминг

БЮДЖЕТ ИЗБОР: CyberGhost е чудесен за начинаещи. Бюджетен избор, който работи добре с Amazon Fire Stick и предоставя версия на Fire TV за приложението му. Не съхранява никакви дневници за интернет активност и подава надеждно HD видео. Може да се бори с деблокиране на някои популярни сайтове за стрийминг. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. NordVPN

NordVPNРаботи с Fire TVTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN наскоро пусна официално приложение Fire TV, така че можете да го изтеглите направо от Amazon на Firestick или Fire TV Cube. Просто потърсете NordVPN и това трябва да е първата опция.

NordVPN има сървъри, оптимизирани за ултра бърз стрийминг и може да деблокира САЩ Netflix и Hulu от приложението за Android. Базираният в Панама доставчик се придържа към истинска политика за нулева регистрация и поддържа строги стандарти за сигурност. Един абонамент ви дава шест едновременни връзки. Ръководства за широк спектър от фърмуер за рутери са налични и на уебсайта му.

NordVPN Android APK е достъпен тук (директна връзка за изтегляне).

Професионалисти:

 • Осигурете специфично приложение за пожарна телевизия за изтегляне директно от Amazon
 • Отблокира по-голямата част от поточните услуги с лекота
 • Широка гама от международни сървъри

Недостатъци:

 • Не може да се посочат отделни сървъри, с които искате да се свържете
 • Скоростите понякога са непостоянни

ВЕЛИКА СТОЙНОСТ: NordVPN е солиден всеобхватен. Работи добре с Amazon Fire TV Stick и има съвместимо приложение. Солиден изпълнител на сигурност и поверителност. Някои сървъри могат да бъдат ненадеждни и не можете да посочите сървъри. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNРаботи с Fire TVTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN наскоро стартира Fire TV версия на своето приложение, които можете да изтеглите и инсталирайте директно от официалния магазин за приложения на Amazon на вашия Firestick без заобикаляне или хакове. PrivateVPN, без да се бърка с частния достъп до Интернет, е нов потребител в VPN индустрията. Въпреки че има по-малка VPN сървърна мрежа от другите опции в този списък, тя се представя също толкова добре, когато става дума за деблокиране на геозаключено съдържание като Netflix, Hulu, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

PrivateVPN също използва стандарти за криптиране наравно със своите колеги ветерани. Той може да се похвали с политика без регистрация и позволява до шест едновременни връзки.

Професионалисти:

 • Има Fire TV версия на приложението си в магазина за приложения на Amazon
 • Нарастващ списък на стрийминг услуги, които може да отблокира, включително Netflix, Hulu, BBC iPlayer и Amazon Prime
 • Може да свързва до шест устройства едновременно

Недостатъци:

 • Няма 24/7 чат на живо
 • Не работи в Китай

ДОБРИ СКОРОСТИ: PrivateVPN е добър семеен избор. Предлага се с конкретна Fire TV версия на приложението. Добър за HD Streaming. Разрешава до 6 устройства на същия акаунт. Може да има повече сървъри и да няма 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Ветропис

WindscribeРаботи с Fire TVTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Уеб сайт: www.windscribe.com

Гарантирано връщане на парите: 3 ДНИ

Windscribe прави a специално приложение за Firestick на разположение на потребителите в магазина за приложения Fire Fire. Инсталирате е много лесно, без да настройвате каквито и да е настройки и не се нуждаят от приложения на трети страни за контрол. Абонаментът на Windscribe ви осигурява бързи скорости, неограничени едновременни връзки и силна сигурност. Той деблокира US Netflix, както и шепа други сайтове за стрийминг на видео от чужбина.

Windscribe работи в Китай и позволява порой. Той не поддържа регистрации на потребителска активност.

В допълнение към Fire TV приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS, Android, както и разширения за браузър за Chrome, Firefox и Opera.

Професионалисти:

 • Има специално приложение Fire TV Stick в магазина за приложения на Amazon
 • Бързите скорости са чудесни за стрийминг
 • Работи в Китай и позволява порой

Недостатъци:

 • Мобилното приложение е гладко, но ограничава потребителския избор
 • Никой истински чат на живо няма да осуети някои потребители
 • Очаквайте някои превключване на сървъра, за да отблокирате US Netflix

ОБРЪЩЕН КОНДЕНТЪР: Вятърният абонамент постига добри скорости. Има специално приложение за Firestick. Над стандарта за сигурност и поверителност. Липсва истинска 24/7 поддръжка. 3-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Windscribe.

Уверете се в купон Спестете 55% върху годишния годишен планПОЛНИТЕ СНИМКАДостъпката се прилага автоматично

Как да използвам VPN на Firestick

Ако вашият доставчик на VPN прави приложението си достъпно в магазина за приложения на Amazon Fire TV, настройването е лесно. Просто се регистрирайте, инсталирайте, влезте и се свържете. В нашия списък, ExpressVPN, IPVanish, PrivateVPN, NordVPN, CyberGhost и Windscribe правят страхотни VPN приложения на Firestick.

Повечето VPN обаче нямат приложения в магазина за приложения на Amazon в Fire TV. Добавянето на VPN към Amazon Fire Stick от източник на трета страна не е трудно, но е малко по-сложно от инсталирането на такъв на десктоп, лаптоп или смартфон. Тъй като Fire TV няма достъп до Google Play, ще трябва ръчно изтеглете приложението за Android APK файла за Android или странично зареждане на приложението от друго свързано с Google Play устройство Android. Ние имаме подробни инструкции за няколко различни решения в ръководството за настройка на VPN за Amazon Fire TV, както и ръководството за настройка на Fire TV Kodi.

Имайте предвид, че първото издание Fire TV Stick не е съвместимо с VPN приложения. Ако използвате тази по-стара версия, VPN ще трябва да се конфигурира на вашия wifi рутер вместо на самото устройство. Освен това можете да се свържете с VPN на вашия смартфон с Android и да излъчвате поточно видео към вашия Fire Stick. Fire TV и второ поколение Fire TV Sticks и по-късно трябва да поддържат VPN приложения.

Контрол на въвеждането на мишката на Firestick

Някои VPN приложения не работят добре с дистанционното за Fire TV и изискват поне мишка за използване. Очевидното решение е да свържете Bluetooth мишка, която се поддържа от по-нови версии на Fire TV и Fire TV Stick.

Друг вариант е да използвате Mouse Toggle, приложение налично за iOS и Android. Превключване на мишката превръща вашия смартфон в мишка, която може да се използва за управление на вашата телевизия с огън. Той струва $ 2,99, което е по-евтино от закупуването на физическа мишка. Ще трябва да активирате отстраняването на грешки в ADB в настройките на Fire TV. В приложението са включени инструкции и можете да сте готови за около пет минути.

Вижте нашия видеоурок за това как да инсталирате и контролирате приложение за Android VPN, което не е достъпно от магазина за приложения на Amazon в Fire TV. Този пример използва старото приложение на NordVPN за демонстрация:

Други съвети за геоблокиране на Fire TV

След като имате активиран VPN на Fire TV, новоназначеният ви IP адрес трябва да ви позволи да деблокирате повечето географски ограничени съдържание. Въпреки това, някои приложения и източници за стрийминг може да изискват още няколко стъпки.

Променете настройките на DNS на Fire TV

Някои потребители, по-специално тези, които използват устройствата си Fire TV с VPN, настроена на виртуален или физически рутер, имаха проблеми с промяната на местоположението си на деблокирано гео-заключено съдържание. Това вероятно се дължи на пожарната телевизия, изпращаща DNS заявки извън VPN тунела.

Решението е да промените настройките за DNS на Fire TV. Проверете при вашия доставчик на VPN, за да видите дали имат DNS адрес, който можете да използвате. Ако не, препоръчваме да намерите DNS адрес за вашата желана държава от OpenNIC.

Ще ви е необходим IP адресът на вашия wifi рутер. Това обикновено е 192.168.0.1 или 192.168.1.1.

С DNS адреса и IP маршрутизатора в ръка направете следното:

 1. Когато се свържете с вашата wifi мрежа за първи път (използвайте функцията Forget Network, ако сте се свързали преди това), в менюто, където въвеждате паролата си за wifi, щракнете върху напреднал.
 2. Въведете IP адреса на вашия рутер, но променете последната цифра. Може да бъде всичко, което вече не е определено между 2 и 255. Пример може да бъде 192.168.1.100
 3. при врата, въведете IP адреса на вашия рутер.
 4. при Дължина на префикс на мрежата, въведете 24
 5. при DNS1 и DNS2, въведете вашия основен и алтернативен DNS адрес
 6. Кликнете Connect

Променете вашата часова зона на Fire TV

За достъп до някои гео-заключени съдържание, часовата зона на устройството ви може да се наложи да се приведе в съответствие с държавата, от която предавате видео. За да промените часовата зона на пожарна телевизия, направете следното:

 1. От началното меню превъртете надолу и изберете Настройки
 2. Изберете Система > Часова зона
 3. Изберете Часова зона и изберете часовата зона за желаната от вас държава

Променете акаунта си в Amazon в желаната държава

За някои съдържание, като Amazon Prime Video и Amazon Instant Video, може да се наложи да смените акаунта си в Amazon в САЩ или друга държава. За да направите това, влезте в акаунта си в Amazon в уеб браузър и направете следното:

 1. Кликнете Вашата сметка > Управлявайте съдържанието и устройствата си
 2. Щракнете върху Настройки раздел
 3. при Настройки за държава, щракнете върху промяна бутон
 4. Въведете вашия американски адрес. Ако нямате такъв, просто Google адрес на хотел или нещо подобно
 5. Кликнете Актуализация
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =