Най-добрите VPN за деблокиране на Facebook през 2020 г.

Най-добър VPN за Facebook

Трудно е да си представим живота без Facebook. Повечето от нас имат любовна омраза с повсеместното приложение за социални медии, но също така признават, че то заема централна роля в нашия живот.

За съжаление много училища, колежи и работни места блокират Facebook в опит да ограничат използването на честотна лента, както и да гарантират, че хората се концентрират върху основните си задачи и остават неразрешени. Някои страни като Китай и Северна Корея са забранили услугата напълно. Други, като Саудитска Арабия, Дубай, Абу Даби и Катар, ограничават използването на Facebook Messenger, за да не позволят на жителите да имат достъп до функциите за гласов и видео чат. Единственият начин да се заобиколи това е чрез инсталиране на VPN.

Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN маскира истинското ви местоположение, като криптира целия трафик, преминаващ към и от вашето устройство, и го тунелира чрез посреднически сървър. Мрежовите администратори няма да могат да определят вашата активност при сърфиране. Следователно дори да сте влезли в колежа си или да работите през wifi, използването на VPN ще ви помогне да деблокирате Facebook.

В тази статия ще намерите много подробности за всеки от доставчиците, които представяме по-долу, но в случай, че имате време само за кратко обобщение, ето нашия списък с най-добрите VPN за деблокиране на Facebook:

 1. ExpressVPN Out първи избор за деблокиране на Facebook. С широка мрежа от бързи сървъри в над 90 държави, този доставчик се отличава с деблокиране на гео ограничени сайтове и цензурирани услуги. Силна поверителност и 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Бюджетни и лесни за използване приложения, които са чудесни за VPN първокласници. Някои от най-бързите сървъри, които сме тествали.
 3. NordVPN Ветерански доставчик на ниски цени, който не прави компромиси в скоростта или поверителността. Хиляди сървъри по целия свят са страхотни за деблокиране на сайтове и услуги.
 4. IPVanish Бърза и сигурна услуга, на която можете да разчитате. Приложенията имат добри функции за поверителност и са удобни за дистанционно управление.
 5. VyprVPN Впечатляващи възможности за деблокиране с добра скорост на сървъра и лесни за използване приложения, но по-евтините доставчици са по-високи в списъка.
 6. ZenMate Направихте този списък, тъй като може да отблокира повечето ограничени услуги, включително Facebook, но скоростите могат да бъдат непоследователни.

Ето какво трябва да направите за достъп до Facebook:

 1. Изберете VPN, който е най-подходящ за вас
 2. Придвижете се през опциите и изберете план
 3. Изтеглете придружаващите приложения
 4. Отворете приложението VPN, влезте и изберете сървър, за предпочитане извън вашата страна на пребиваване
 5. След като връзката е установена, отворете Facebook и го използвайте както обикновено

Най-добрите VPN за Facebook

За да ви помогнем, съставихме списък с най-добрите VPN, които работят с Facebook безупречно. Те са класирани по следните фактори:

 • Скорост и стабилност на обслужването
 • Голям брой сървърни местоположения в целия свят
 • Силни параметри за криптиране, така че вашето местоположение остава скрито
 • Приложения за Android и iOS
 • Осигуряване на едновременни връзки
 • Лесна употреба

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е фаворит за ентусиастите за поверителност, защото безпроблемно комбинира протоколи за криптиране от военна степен с бърз и ефективен продукт. Дизайнът му е лесен за очите, а услугата работи без никакви проблеми.

Има стабилна селекция от сървъри, от които да избирате - с над 1500 сървъра, разпространени в 94 държави. Приложението включва и опция „интелигентно местоположение“, която е сървър, който ExpressVPN смята, че е най-подходящ за вас въз основа на текущото ви местоположение.

Стандартите за криптиране са издръжливи - компанията използва OpenVPN с 256-битов AES по подразбиране. 4,996-битови DHE-RSA ключове се идентифицират чрез SHA-512 хеширане на алгоритъм. По думите на обикновения човек, те са строги и създадени, за да запазят вашите данни.

Има минимално задържане на потребителски данни. Единственото регистриране на данни с нишки са сървърите, към които хората се свързват, и датите, на които те влизат. Отделните IP адреси не се записват. Вграденият в продукта е „мрежово заключване“, което временно блокира достъпа до интернет, ако връзката изчезне неочаквано, като по този начин добавя допълнителен слой сигурност.

Единичен абонамент предоставя достъп до три устройства едновременно - което прави удобна опция за разделяне на общата сметка с приятели. Предлагат се приложения както за Android и iOS, така и за настолни клиенти за Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Фантастични скорости за изтегляне и стрийминг
 • Изчерпателни функции за сигурност и поверителност
 • Деблокира голям набор от геозаключени сайтове и услуги
 • Управлява мрежа от повече от 3000 сървъра, обхващащи 94 държави
 • 24-часова поддръжка за чат на живо, 7 дни в седмицата

Недостатъци:

 • Разрешава само 3 връзки наведнъж

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА БЕЗОПАСЕН Фейсбук: ExpressVPN е нашият топ избор. Най-добрият изпълнител, когато става дума за деблокиране на ограничено съдържание и сайтове. Той има обширна сървърна мрежа, която е оптимизирана за високоскоростни връзки. Удобни за потребителя приложения за всички операционни системи. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите без кадри, така че можете да опитате безрисково.

Ето нашия преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е безпроблемна VPN услуга, която е един от по-евтините доставчици в този списък, така че може да се хареса на потребителите, които искат бързо коригиране. Продуктът не е снабден с множество опции, но основните стандарти за скорост и криптиране са повече от адекватни.

Фирмата е регистрирана в Румъния и има вътрешна политика да не съхранява никакви потребителски данни. Румънският закон също не налага задължително запазване на данни, така че изглежда доставчикът е обхванат от фронта на личния живот. Наскоро обаче имаше малко промени в мениджмънта - CyberGhost беше придобита от израелска фирма преди няколко месеца, което може да промени сценария. Ще актуализираме тази статия, ако забележим нещо.

За сравнително евтин VPN CyberGhost има солидни стандарти за криптиране. Той използва 256-битово AES криптиране в OpenVPN протокола, което се счита за надеждно. Има повече от 5 700 сървъра, разпространени в 90 страни. Разблокирането на Facebook не трябва да представлява предизвикателство.

Едновременен достъп до седем устройства на един план. Компанията поддържа както Android, така и iOS и има вграден софтуер за Windows, MacOS и Linux.

Професионалисти:

 • Управлява мрежа от повече от 5700 сървъра в 90 страни
 • Достойни, надеждни скорости
 • Не поддържа дневници
 • Използвайте до седем устройства едновременно
 • Опция с ниска цена с приложения за начинаещи

Недостатъци:

 • Не работи в Китай

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ ИЗБОР: CyberGhost има проста настройка и няма проблеми с деблокирането на Facebook. Страхотна поверителност, нулева регистрация и DNS защита от теч. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN се счита за ветеран в бизнеса с VPN, тъй като е на около десетилетие. Препоръчва се опция за захранващи потребители, които искат куп персонализирани опции и сървъри, предназначени да подобрят всеки аспект от вашето сърфиране. Но дори и извън тези звънци, NordVPN предлага бързина, стабилност и лекота на използване в достъпен пакет.

NordVPN може да бъде категоризиран като VPN услуга без регистрация. Потребителските данни просто не се съхраняват изобщо. Политиката я е обслужвала добре в миналото - властите са й изпращали множество заявки за данни, но на вътрешни сървъри нямаше нищо, което да идентифицира потребителите.

Целият интернет трафик се криптира чрез 256-битови AES и 2,048-битови DH ключове. Защитата от течове на DNS е активирана по подразбиране. Един абонамент предоставя достъп до шест устройства, което е сред най-високите, които сме виждали в платените VPN пакети.

Има широк списък от сървъри, от които да избирате - общо 5111, разпространени в 60 държави. Можете също да изберете такъв въз основа на това, което бихте искали да направите в мрежата, като торент, анти-DDoS, стрийминг на видео или ултра-сигурна поверителност.

Предлагат се приложения както за Android, така и за iOS, както и за настолен клиент за Windows и MacOS. В нашия потребителски преглед забелязахме, че приложенията могат да бъдат малко тромави за използване, но услугата няма да се срине или да се появи грешка.

Професионалисти:

 • Бързо и надеждно скорост на изтегляне и поточно предаване
 • Лесно заобикаля ограниченията за основните гео-заключени платформи
 • На разположение е денонощен чат на живо
 • Строга политика за без регистрация, идеална за потребители, които не са свързани с поверителността
 • Приложения за всички основни мобилни и десктоп платформи

Недостатъци:

 • Настолното приложение може да отнеме известно време

СИЛЕН ВСИЧКИ КРЪГ: NordVPN предлага страхотна стойност. Добър бюджетен всеобхват, който работи добре с Facebook, където и да е блокиран. Силни функции за защита и позволява да се използват до 6 устройства едновременно от един акаунт. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish проверява всички полета, когато става въпрос за бърз VPN, който не струва ръка и крак и е снабден с твърди стандарти за криптиране. Тя ще върши работата си тихо и ефикасно, без малко и без прекъсване по време на превъртането на вашите Facebook новини.

Компанията е пример за напълно изключен VPN. Това означава, че е почти невъзможно вашата дейност да бъде проследена до вас, тъй като IPVanish просто се въздържа от съхраняване на никакви потребителски данни. Собствените му служители няма да могат да виждат какво правите в мрежата.

Подобно на ExpressVPN, и там е включен превключвател за интернет убийство, което означава, че уеб трафикът никога няма да се върне към декриптиран статус, дори ако връзката спадне.

Що се отнася до стандартите за криптиране, IPVanish използва 256-битово криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране, SHA512 удостоверяване и DHE-RSA 2,048-битов обмен на ключове с перфектна предна секретност. Последната функция означава, че дори ако вашият акаунт е компрометиран, всички минали уеб сесии ще останат криптирани и защитени.

Има опция за избор между 1300 сървъра, разпространени в 75 места по целия свят.

IPVanish позволява да се свържат пет устройства едновременно, което е много щедро и разгражда цената на един потребител до изключително управляема сума. Учениците без пари, които искат да деблокират Facebook чрез VPN, трябва да са доволни.

Освен това има приложения както за Android и iOS, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS.

Много потребители го намират за отличен вариант за Kodi, тъй като им позволява да изтеглят Android APK директно на своето устройство. Интерфейсът е удобен и за дистанционно управление за Kodi устройства, на които липсва клавиатура и мишка.

Професионалисти:

 • Управлява мрежа от повече от 1300 сървъра от 75 града в целия свят
 • Впечатляващи 4K скорости на поточно предаване, постигнати по време на тестване
 • Силното криптиране прави приложенията защитени
 • Работи добре с Kodi устройства

Недостатъци:

 • Не предлага метод за плащане с криптовалута
 • Заявява 24/7 подкрепа, но билетите могат да отнемат един или два дни

БЪРЗО И НАДЕЖНО: IPVanish има голяма мрежа от сървъри. Ненатоварена мрежа постига добри скорости. Силни функции за сигурност и поверителност. Може да се направи с поддръжка на клиенти на живо. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. VyprVPN

VyperVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VyprVPN има легион от лоялни фенове по целия свят поради факта, че има някои от най-впечатляващите стандарти за криптиране в бизнеса. Услугата допълва този подход с 24/7 онлайн поддръжка на клиенти, безплатна тридневна пробна версия и голяма сървърна мрежа.

Има обаче малко политика на регистрация. По-конкретно, VyprVPN ще съхранява „IP адреса на потребителя, IP адреса на VyprVPN, използван от потребителя, времето за стартиране и спиране на връзката и общия брой използвани байтове“.

Но не сме срещали случаи на изтичане на данни от края на фирмата. В същото време VyprVPN твърди, че съдържанието на комуникации, т.е. посещенията на потребителите на сайта, няма да бъде записано.

Компанията е много популярна сред потребителите в Китай, където лесно деблокира Great Firewall. Той физически притежава и управлява цели центрове за данни - за разлика от други доставчици, които избират комбинация от наемни и аутсорсинг сървъри - помагайки му да контролира и стабилизира трафика.

Целият трафик се криптира чрез OpenVPN протокол, 256-битово AES криптиране, 2,048-битови RSA ключове без перфектна предна секретност и SHA256 удостоверяване. Включен е превключвател за интернет убийство.

Над 700 сървъра са разпространени по целия свят и абонамент за акаунт в VyprVPN Pro позволява до три устройства да се свързват едновременно.

Приложенията са налични както за Android и iOS, така и за настолен клиент за Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Скоростите са бързи и стабилни
 • Осигурява сигурна, криптирана връзка
 • Не поддържа идентификационни регистрационни файлове

Недостатъци:

 • Малко скъпо
 • Други VPN имат повече опции за разширена конфигурация

ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА APP: VyprVPN е лесен за употреба. Скоростите бяха изненадващо добри в този край на пазара. Може да има повече сървъри и да няма 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на VyprVPN.

VyprVPN Купон Спестете 81% на 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

6. ZenMate

Zenmate

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Уеб сайт: www.zenmate.com

Гарантирано връщане на парите: 30 дни

ZenMate е най-известен със своето безплатно VPN разширение за Chrome, но предлага и платен продукт, който има по-голям избор от сървъри и по-добри стандарти за криптиране.

В нашия преглед установихме, че услугата е донякъде смесена. Скоростта на сърфиране и стрийминг на видео беше прилична, но, което е тревожно, имаше куп течове в DNS. Някои потребители могат да намерят това смущаващо. Има първоначален безплатен пробен период от 14 дни, така че можете да тествате услугата безопасно и да вземете решение дали искате да се придържате към нея.

Ако се абонирате за премиум пакет, ще забележите, че има над 1000 сървъра.

Стандартите за шифроване са прилични. ZenMate използва 128-битово AES криптиране във връзка с 2,048-битови RSA ключове и SHA 256 за удостоверяване. Включен е превключвател за интернет убийство. Той също има политика да не съхранява никакви потребителски данни.

Приложенията са налични както за Android и iOS, така и за настолен клиент за Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Силни функции за сигурност, включително автоматично превключване за убийство
 • Изобилие от надеждни поточно оптимизирани сървъри в САЩ
 • Приложения както за iOS, така и за Android

Недостатъци:

 • Не са най-бързите сървъри в този списък
 • Поддръжка само по имейл
 • По време на нашето тестване имаме някои течове на DNS

ЛЕСНО НАСТРОЙКА: ZenMate е лесен за инсталиране. Страхотно за Facebook и дори отблокира Netflix в повечето региони. Не е най-бързият избор в този списък. 30-дневна гаранция за връщане на парите

Прочетете пълния ни преглед на ZenMate.

Безплатни VPN, които могат да деблокират Facebook

Над два милиарда потребители влизат във Facebook поне веднъж месечно. Страхотна статистика настрана, някои потребители може да не искат да се разхождате за платена VPN, особено защото не искат да плащат никакви пари, за да използват самия Facebook.

Но ние смятаме, че трябва да преразгледате тази мисъл. Безплатните VPN мрежи са значително по-ниски от платените опции. Ако се опитвате да деблокирате Facebook на работното си място или в училище, ще трябва да използвате VPN, което има стабилно криптиране и не налага неща като ограничаване на честотната лента или ограничаване на данните. Последното нещо, от което се нуждаете, е вашият мрежов администратор да разбере, че имате достъп до сайтове с ограничен достъп - този сценарий е много по-правдоподобен, когато се регистрирате за произволен безплатен VPN, който сте намерили онлайн.

Също така е важно да запомните, че безплатните VPN мрежи не са точно безплатни. Те осигуряват приходи, като ви правят продукта - засищат ви с реклами и в някои случаи вмъкват проследяващи бисквитки във вашия браузър, за да мои данни за сърфиране и да ги продават на сайтове на трети страни.

В Comparitech смятаме, че е в най-добрия ви интерес да се пазите от безплатни VPN мрежи при опит за достъп до Facebook.

Някои VPN, които трябва да се избягват

Един от имплицитните фактори за използване на VPN е гаранцията, че вашите лични данни ще бъдат защитени и защитени през цялото време. В крайна сметка, това е основна причина VPN доставчиците да съществуват на първо място.

За съжаление, не всички VPN компании налагат тези строги стандарти. Тези, които сме препоръчали в нашия списък, преминават теста, но ето няколко, които може да не:

1. HolaVPN

Базираната в Израел Hola, която изгради разширено VPN разширение за Chrome, някога имаше левиатанична потребителска база от 50 милиона. Но той реши да отмени доброто дело, като превърна потребителите в отделни крака войници в масивна армия на ботнет. Това означаваше, че част от вашата честотна лента се използва за атаки на разпределено отказване на услуга (DDoS), насърчаване на съдържание, защитено с авторски права, и порнография.

Това е неприемливо.

2. Щит за гореща точка

Hotspot Shield е добре познато име в бизнеса с безплатни VPN, тъй като е било доста преди времето, когато VPN стават тенденция. Изглежда обаче, че той също е попаднал в капана да се занимава с неетична дейност, за да направи бърз долар.

През юли група за защита на личните данни заяви, че компанията има история на насилствено вмъкване на проследяващи бисквитки в потребителски данни и продажбата им на трети рекламодатели. Групата добави, че Hotspot Shield пренасочва трафика за електронна търговия към домейни на партньори. Това означаваше, че всеки път, когато потребител въведе заявка към сайт като macys.com, той / тя беше пренасочен вместо към друг, подобен домейн, където Hotspot Shield би могъл да спечели печалба, ако продажбата премина през.

Важно е да се отбележи, че това все още са твърдения и не е взето твърдо решение - Федералната търговска комисия в момента разследва проблема. Но ние вярваме, че трябва да избягвате Hotspot Shield, докато не успее да докаже, че е невинен.

3. PureVPN

Това е доста скорошен инцидент, така че някои подробности може да не са налични все още, но се твърди, че забележителната VPN компания PureVPN си сътрудничи с ФБР за идентифициране на жителя на Масачузетс Райън Лин, за който се смята, че дебне неназована 24-годишна жена.

Райън се мести с тази жена и още двама съквартиранти, след като намери реклама в Craigslist. Той получи достъп до нейния акаунт в Apple iCloud и Google Drive, откъдето очевидно е изтеглил лични данни и го е използвал за различни отвратителни действия, като разкриване на лъжливи детайли на колегите си и подправяне на самоличността й, за да отправят заплахи за смърт. Той използва VPN, за да покрие следите си, мислейки, че властите няма да могат да пробият.

Въпреки че PureVPN има декларирана политика да не проследява никакви потребителски данни, компанията все пак успя да идентифицира Райън и да предаде инкриминираща информация на ФБР.

Не забраняваме използването на VPN, за да нарушаваме закони или да участваме в неетично поведение. Но ние вярваме, че доставчиците на VPN трябва да бъдат отворени и прозрачни с потребителите. Компаниите не могат да претендират за едно нещо и да правят друго, защото това означава, че има повече от онова, което отговаря на окото.

Трябва ли да използвам Facebook чрез VPN?

Лесно е да отхвърлите Facebook като просто друг инструмент в социалните медии, където потребителите губят времето си да превъртат снимки или да гледат видеоклипове с котки. Това отрича този факт, че много потребители зависят от Facebook за ежедневното си потребление в медиите и да търсят жизненоважна информация за бизнеса, болниците, ресторантите и кината.

Facebook Messenger е също мощен инструмент за безплатни аудио и видео разговори, както и за поддържане на връзка с приятели и семейство. Някои родители смятат, че е необходимо да общуват с децата си - в края на краищата над два милиарда души са редовни потребители.

Когато институциите блокират достъпа до Facebook, единственият възможен ход на действие е използването на VPN. Не смятаме, че трябва да се побъркате и да прекарате целия си ден в сайта на социалните медии, но няма нищо лошо в това да получите достъп до конкретна цел.

Какво да направя, ако Facebook е блокиран в моята страна?

Държави като Китай и Северна Корея блокират Facebook направо. Някои други места, като Дубай, Абу Даби, Саудитска Арабия и Катар, спират потребителите да се включват във функциите на VoIP (гласов и видео чат) на Facebook. Ако търсите решение на този проблем, следвайте стъпките, дадени в следващия раздел и Facebook трябва да работи нормално.

Как да използвам Facebook на VPN?

1. Определете се на услуга

Ние очертахме това, което според нас са шестте най-добри опции за деблокиране на Facebook с VPN, но трябва да решите кой доставчик работи най-добре за вас. Важните фактори, които трябва да вземете предвид, са ценообразуването, сигурността и избора на сървъри. Можете също да прочетете целия преглед на всяка услуга - връзките са дадени в долната част на всеки мини преглед.

След като сте решили, просто кликнете върху една от връзките, регистрирайте се за акаунт и се регистрирайте с данните на кредитната си карта.

2. Изтеглете родния софтуер

След като първоначалният процес на регистрация приключи, вероятно ще получите имейл за потвърждение от VPN компанията с вашата информация за вход. Продължете да изтеглите приложенията за вашия телефон или съответния настолен клиент и да ги инсталирате.

Когато изтеглянията приключат, изчистете бисквитките във вашия уеб браузър и рестартирайте устройството си.

3. Отворете приложението VPN

Кликнете върху приложението на вашия доставчик на VPN, след като устройството ви се е освежило. Поставете информацията за вход, изпратена ви от компанията и изберете сървър. Опитайте се да не изберете такъв от държава / регион, който е блокирал Facebook в миналото - сигурни залози ще бъдат да изберете един от Европа или Северна Америка.

4. Използвайте Facebook нормално

Изчакайте няколко секунди, за да се установи връзката. Когато това е успешно, в лентата на задачите или в горната част на екрана на вашия смартфон трябва да има зелена икона за известия. Сега можете да отворите Facebook и да го използвате без ограничения.

Facebook цензурира публикации в моята страна. Какво да правя?

В някои случаи Facebook е обвинен, че тихо се е съгласил с исканията на правителството да блокира достъпа до чувствително съдържание. Това може да има политически или икономически характер и да не се ограничава само до няколко държави.

Ние разбираме колко може да бъде разочароващо, когато ви бъде отказан достъп до информация и сте попречили да разкриете истината. Най-добрият начин за преодоляване на този проблем е да излъжете местоположението си чрез VPN.

Следващият път, когато почувствате, че вашето правителство и Facebook работят заедно за ограничаване на съдържанието, тогава вярваме, че е време да се регистрирате за VPN. Следвайте стъпките в предишния раздел, за да изглежда, че имате достъп до сайта за социални медии от страна извън текущото ви местоположение. Това трябва да направи трика.

Изображение на Уилям Ивен от Pixabay

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1

Adblock
detector