Най-добрите VPN за Филипините и някои, които трябва да се избягват

Най-добрите VPN за Филипини
Потребителите на интернет във Филипините обикновено се ползват от свобода на достъп и изразяване на ниво над своите връстници в Югоизточна Азия. Това право се отстоява в конституцията на Филипините, която счита за необходимо за всеки гражданин.


В момента изглежда има битка между все по-авторитарното правителство на Филипините, което иска да наложи по-големи ограничения, и обикновените граждани, които се опитват да възстановят правата си. Законът за предотвратяване на киберпрестъпността от 2012 г. се опита да регулира мрежата с много по-голям контрол, но други оръжия на държавата осигуряват необходимата балансираща сила.

За да останете сигурни и защитени в мрежата във Филипините, препоръчваме ви да използвате Виртуална частна мрежа (VPN). Това е удобен софтуер, който поддържа вашата анонимност онлайн чрез криптиране на целия трафик, който преминава към и от вашето устройство и го маршрутизира чрез посреднически сървър извън вашата страна. Шумни хакери и агенции за наблюдение се държат на разстояние.

VPN мрежите също са чудесен начин да се свържете с любимото си съдържание и стрийминг услуги от всяко място.

Ако не искате да прочетете останалата част от тази статия, ето нашия списък с най-добрите VPN за Филипините:

 1. ExpressVPN Нашият топ избор на VPN за Филипините. Бързи скорости, голяма сигурност и работи с популярни стрийминг услуги. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Най-добра бюджетна опция с лесни за използване приложения. Сървърите са бързи и сигурни с множество разположени във Филипините.
 3. NordVPN Ветеран доставчик. Силни функции за сигурност и поверителност. Работи добре за поточно видео с добри скорости.
 4. IPVanish Известен със своите добри скорости и сигурно обслужване. Лесен за използване, но не и най-евтиният в този списък. Популярни за порой.
 5. VyprVPN Популярно за отблокиране на гео ограничено съдържание и скорост на потока.

VPN е също отличен избор за чуждестранни експатрии, живеещи във Филипините, които желаят да получат достъп до местно съдържание от дома си като BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Sky Sports или BeIN спортове. Филипинците, пътуващи в чужбина, също могат да използват VPN за достъп до канали като SkyCable и Cablelink.

Най-добрите VPN за Филипините

Нашият списък с най-добрите VPN за Филипините се основава на следните фактори:

 1. Скорост и стабилност на обслужването
 2. Голяма мрежа от сървъри по целия свят за експатрианти за деблокиране на съдържание
 3. Силни параметри за криптиране за поддържане на поверителност и анонимност
 4. Лесна употреба
 5. Приложения за Android и iOS

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN се нарежда като една от нашите най-добри VPN услуги заради първоначалния подход на потребителите, минималистичния дизайн и ангажимента за бързина и сигурност. Оформлението е просто и интуитивно с почти никакъв престой.

Той предлага голяма мрежа от над 1500 сървъра, разпространени в 94 страни, включително някои във Филипините. Тези опции го правят удобен избор за живеещите в страната емигранти, както и за местните жители, пътуващи в чужбина, които желаят да поддържат връзка с местното съдържание.

Загрижеността за поверителност се облекчава от политиката на ExpressVPN да не се съхраняват никакви дневници за трафик. Има плъзгане на задържането на метаданни, отнасящи се до дата (не време) на връзка, избор на местоположение на сървъра и използвана обща честотна лента. Вашият индивидуален IP адрес няма да бъде регистриран.

Ако все пак искате да останете напълно анонимни, е възможно да се регистрирате с имейл акаунт на горелка и да платите чрез Bitcoin. Това означава, че вашият цифров отпечатък е до голяма степен скрит.

Протоколите за криптиране са строги. ExpressVPN използва 256-битов AES-CBC с използването както на HMAC автентификация, така и на перфектна секретност напред. Превключвател за интернет убийства временно спира целия уеб трафик, ако връзката пада неочаквано.

Услугата отключва гео-ограничено съдържание в Netflix без никакви проблеми. Работи също с Hulu и BBC iPlayer и поддържа торенти.

Има приложения за Android и iOS, както и поддръжка за десктоп за Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Свръхбързият сървър в Сингапур обслужва Филипините с незадължителен локален IP адрес
 • Голямата сървърна мрежа може да деблокира филипинско съдържание почти навсякъде в чужбина
 • Целият трафик е криптиран, заобикаляйте натрапчивото наблюдение и надвишаващата цензура
 • Приложения за Windows, MacOS, Android, iOS и Linux
 • Налични са анонимни настройки и плащания
 • Денонощният екип за поддръжка за чат е чудесен за работа чрез всякакви проблеми.

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от някои от конкурентите си, използвайте талон за отстъпка

най-добрите VPN за Филипините: ExpressVPN е нашият избор №1. Оптимизиран за високоскоростни връзки. Отчита високо над своите конкуренти за деблокиране на Netflix и други стрийминг сайтове. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите без кадри, така че можете да опитате безрисково.

Прочетете нашия отзив за ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost значително увеличи своя избор на сървъри и върши работата особено добре за начинаещи потребители, които не искат много възможности за персонализиране. Ускоренията са бързи, има лесен за използване интерфейс и стандартите за поверителност са строги.

Компанията, която е регистрирана в Румъния, казва, че не съхранява потребителски регистрационни файлове или данни. Напоследък обаче имаше няколко промени в управлението - по-специално придобиването му от израелска фирма със седалище в Лондон. Това може да повлияе на условията за ползване. Ще поддържаме нашите читатели публикувани.

С над 5690 сървъра, разпространени в 90 страни, има много възможности за адекватна връзка.

Приложенията са налични както за Android и iOS, така и за поддръжка на работния плот за Windows MacOS и Linux.

CyberGhost използва 256-битово AES криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране заедно с 2,048-битови RSA ключове и MD5 HMAC удостоверяване. Включен е и превключвател за интернет убийство, което означава, че уеб трафикът ще бъде спрян, ако връзката спадне.

Професионалисти:

 • Добър доставчик на стойност с бързи сървъри, които са чудесни за стрийминг и изтегляне
 • Приложенията са лесни за използване и чудесни за нови потребители
 • Свържете до седем устройства едновременно
 • Не поддържа регистрации на потребителска активност и осигурява силно криптиране за заобикаляне на откриването на активност
 • Надеждна и знаеща 24/7 поддръжка за чат на живо

Недостатъци:

 • Не работи в Китай или ОАЕ

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ ИЗБОР: CyberGhost има проста настройка. Работи добре във Филипините. Добър вариант, ако търсите бърза, надеждна връзка и лесен за използване интерфейс. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия пълен преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN може да не се похвали със същия вид безупречен дизайн, който е отличителен белег на Express, но не позволявайте на това да ви заблуди, че не е услуга от най-високо ниво. Компанията съществува повече от десетилетие и този опит й е помогнал да осигури печеливш продукт, когато се класира както по бързина, така и поверителност.

Това е поредното усърдно оползотворяване на напълно нулева политика, което означава, че запазва нулева информация за потребителски сесии, трафик или времеви марки.

Тази политика осуети опитите на агенциите за наблюдение да идентифицират потребителите и да получат данни за тях. NordVPN допуска поне два случая, в които е получавал официални искания за данни, но казва, че не е имало начин да бъдат изпълнени. Хората, които ценят поверителността, трябва да почиват лесно. Фактът, че той е включен в Панама - извън обсега на всички закони за запазване на данни - също е друг фактор, който се чувства добре.

Компанията оперира с над 5200 сървъра в 60 страни, което я прави стабилен избор за цял набор от уеб дейности. Всъщност това е една от малкото VPN компании, която ви помага да изберете сървър специално за вашите изисквания - това може да е анти-DDoS, стрийминг на видео, двойна VPN, Tor през VPN или специален IP.

Няма опция за свързване със сървър във Филипините, но голямата мрежа от сървъри в близките страни трябва да компенсира този факт.

NordVPN работи с много услуги за онлайн стрийминг, включително Netflix, Hulu и BBC iPlayer. Той поддържа торент.

Компанията криптира интернет трафик по 256-битов AES протокол по подразбиране и използва 2,048-битови SSL ключове. DNS защитата от теч е активирана. Спецификациите са едни от най-силните в бизнеса с VPN, така че вашата поверителност и анонимност са почти сигурни.

Има поддръжка за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Огромна мрежа от бързи сървъри с ниска латентност
 • Деблокира Hulu, Amazon Prime Video и BBC iPlayer
 • Осигурява сигурни, криптирани връзки и не съхранява регистрации
 • Приложения за Windows, MacOS, iOS, Linux и Android
 • Позволява 6 едновременни връзки в един акаунт

Недостатъци:

 • Настолното приложение може да направи актуализация, изглежда датира и тромаво

СИЛЕН ВСИЧКИ КРЪГ: NordVPN е добър избор на стойност. Добър всеобхват, който работи добре с популярните стрийминг услуги. Силни функции за защита и позволява да се използват до 6 устройства едновременно от един акаунт. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия задълбочен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish не прави компромиси с никакви аспекти на първокласна VPN услуга - и има предвид запазването на поверителността и анонимността на потребителите, като същевременно предлага големи скорости.

Той също е друг доставчик на VPN, който отказва да съхранява информация за потребителите. Единственият път, когато съхранява някакви данни, е когато акаунтът е регистриран за първи път. След това активността на потребителя остава скрита - това включва неща като история на сесиите, избор на сървъри и честотна лента.

Строгите параметри за сигурност означават, че вашите данни трябва да остават защитени. IPVanish използва 256-битово криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране, SHA512 удостоверяване и DHE-RSA 2,048 обмен на клавиши с перфектна предна секретност. Последната функция означава, че дори и хакери да влязат във вашия акаунт (което на първо място е малко вероятно сценарий), за тях ще бъде невъзможно да дешифрират минали сесии и да разкрият вашата уеб история.

Превключвател за интернет убийство е включен в архитектурата на системата и добавя допълнителен слой сигурност. Тази функция означава, че целият трафик ще бъде временно замразен, ако има спад във връзка.

С над 850 сървъра, разпространени в 60 държави, подходяща връзка никога не е недостъпна. IPVanish също има две възможности за свързване със сървъри във Филипините, ако сте местен жител, пътуващ в чужбина, опитвайки се да получите IP адрес от страната.

IPVanish не отключва съдържание в Netflix или Hulu, но работи с BBC iPlayer безпроблемно. Той също така позволява торент на всички сървъри.

Има приложения както за iOS и Android, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS.

Много потребители го намират за отличен вариант за Kodi, тъй като им позволява да изтеглят Android APK директно на своето устройство. Интерфейсът е удобен и за дистанционно управление за Kodi устройства, на които липсва клавиатура и мишка.

Професионалисти:

 • Впечатляващи 4K скорости на поточно предаване, постигнати по време на тестване
 • Силното криптиране прави приложенията защитени
 • Работи добре с Kodi устройства
 • Политика без регистрация

Недостатъци:

 • Поддръжката на клиентите е малко бавна
 • Някои сървъри не се представят добре с Netflix или Hulu

ГОЛЯМА МРЕЖА: IPVanish може да свърже до 10 устройства и е чудесен за семейства. Препоръчайте за техния висок стандарт на поверителност, но продължавайте да пазарувате, ако искате да деблокирате Netflix. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. VyprVPN

VyperVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VyprVPN е зрял VPN, който работи в продължение на повече от седем години. Неговите стандарти за криптиране са сред най-добрите на пазара - компанията заобикаля дори най-трудните блокади, които налагат правителствата.

Някои потребители може да са малко притеснени от политиката си за регистриране. VyprVPN казва, че съхранява „IP адреса на потребителя, IP адреса на VyprVPN, използван от потребителя, времето за стартиране и спиране на връзката и общия брой използвани байтове“.

Но компанията настоява, че данните се запазват само за 30 дни и се използват за подобряване на услугата. Той добавя, че няма да регистрира данни за трафика или съдържание на никакви комуникации.

В същото време е малко вероятно вашите лични данни някога да бъдат изложени. Стандартите за криптиране на VyprVPN са невероятни - той е много популярен при потребителите в Китай, където лесно деблокира Great Firewall. Това означава, че използваният от компанията собствени технологии превъзхожда хиляди правителствени инженери, които работят денонощно, за да гарантират, че съдържанието остава блокирано. Това няма нищо дребно.

Освен това, VyprVPN притежава и управлява цели центрове за данни - за разлика от други услуги, които решават да отдават под наем или да възлагат на трети страни оператори. Това му помага да управлява целия трафик, като гарантира стабилност и минимален престой.

VyprVPN използва OpenVPN протокол, 256-битово AES криптиране, 2,048-битови RSA ключове без перфектна предна секретност и SHA256 удостоверяване. Включен е превключвател за интернет убийство Също така може да отключи съдържание в Netflix, Hulu и BBC iPlayer.

Премиум версия на пакета позволява достъп до протокола Chameleon ™, който кодира метаданните на OpenVPN, така че дълбоката проверка на пакетите не може да го разпознае.

Има над 700 сървъра, включително няколко във Филипините.

Приложенията са налични както за Android и iOS, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Скоростите на потока бяха над средните при нашето тестване
 • Функциите за поверителност и сигурност няма да ви подведат
 • Големи възможности за деблокиране, дори работи добре в Китай

Недостатъци:

 • Може да има повече опции за разширена конфигурация
 • Маргинално по-скъпи от някои VPN
 • Открихме двустепенната структура на ценообразуването ненужно объркваща

НЕЗАВИСИМА МРЕЖА: VyprVPN е лесен за ползване. Добрите скорости и продължителността на работа, тъй като всички сървъри са собственост на VyprVPN. Страхотна поверителност и сигурност. Деблокира популярните поточни канали. Не е най-евтиният вариант. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на VyprVPN.

VyprVPN Купон Спестете 81% на 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

Какво ще кажете за безплатен VPN?

Определено има няколко безплатни VPN-та, дебнещи в интербусите, но не очаквайте същите стандарти за скорост и криптиране, които предлагат платените опции.

Безплатните VPN мрежи обикновено осигуряват приходи от вас с всякакви инвазивни реклами, вмъкване на проследяващи бисквитки и продажба на вашите данни. Имало е и случаи на услуги, които отвличат вашата честотна лента и ви превръщат в крак войник в масивна ботнет армия.

Някои от VPN, изброени в статията, предлагат безплатна пробна версия. Това е удобна опция, ако не сте сигурни дали да изберете изцяло VPN. Но ви препоръчваме да избягвате случайните, които съществуват в интернет. Вероятно са твърде добри, за да бъдат истина.

Някои VPN, които трябва да се избягват

Една от имплицитните части на социалния договор между VPN и крайния потребител е ангажимент за запазване на поверителността на всяка цена. В крайна сметка това е основна причина хората да изберат да използват софтуера на първо място. Споменатите в тази статия VPN няма никакви документирани случаи на доброволно предаване на потребителски данни, но има няколко недобросъвестни такива, които ще направят това без да се замислят. Препоръчваме ви да избягвате подобни услуги.

Ето три примера за VPN доставчици, от които смятаме, че трябва да избягате:

1. PureVPN

Има данни, които предполагат, че доставчикът на VPN PureVPN си сътрудничи с правоприлагащите органи, за да помогне за идентифициране на един от неговите потребители. PureVPN и ФБР обединиха сили, след като неназована 24-годишна жена подаде жалба за падане на плячка в онлайн заговор за изнудване. Тя подозира, че съквартирантът й Райън Лин е виновен.

ФБР проследява дейността обратно до PureVPN, който след това използва своите регистрационни файлове, за да идентифицира виновника. Райън беше арестуван. По онова време обаче PureVPN имаше политика на „без регистрации“, която поставя истински въпрос за това колко етична може да е компанията.

2. HolaVPN

Базираната в Израел Хола навремето имаше впечатляваща потребителска база от 50 милиона. Но въпреки тази добронамереност и доверие, тя избра да го използва за коварни цели и в крайна сметка превърна критичната си маса в масивен ботнет. Потребителите бяха разположени като пешки в по-голяма битка, напълно без тяхното знание. Част от тяхната интернет честотна лента се използва за атаки към други сайтове, популяризиране на съдържание, защитено с авторски права, и порнография.

Това е объркано и горещо ви призоваваме да избягвате тази измислена услуга.

3. Щит за гореща точка

Може да сте попаднали на Hotspot Shield, докато сърфирате в мрежата или търсите VPN. Това е доста популярна услуга, тъй като не изисква предварително плащане. Но точно тук чарът завършва.

Миналия месец група за защита на личните данни заяви, че Hotspot Shield вмъква проследяващи бисквитки в потребителски данни без тяхно знание и ги продава за рекламни цели. Освен това той бе обвинен в пренасочване на трафика на електронна търговия към партньорски домейни - в непрофесионално изражение това означава, че законните заявки като macys.com са били принуждавани насила към партньорски сайтове, където VPN компанията ще спечели комисионна, ако продажбата премине през.

Обвиненията все още не са доказани в съда - Федералната търговска комисия разследва въпроса. Това обаче следва подобна приказка с други безплатни VPN услуги. Нашата препоръка е да избягвате Hotspot Shield, докато не успеят да докажат невинността си.

Не одобряваме използването на VPN за извършване на действия, изрично забранени от законите на дадена държава - изглежда, че това правят и Коди Крецингер, и Крис Дюпюи. Ние обаче вярваме, че доставчиците на VPN трябва да бъдат отворени и прозрачни с потребителите. Доброволното предаване на данни и отвличането на HTTP заявки са сериозни опасения и нарушение на етиката.

Как да получа достъп до порнография във Филипините?

Филипинците са ненаситни осиновители на порнографско съдържание, като жителите на страната прекарват повече време в сайтове за възрастни на сесия, отколкото във всяка друга държава. Достъпът до споменатия материал обаче е забранен съгласно местните закони, като наскоро правителството блокира литания на подобни сайтове. През февруари местните доставчици на интернет услуги бяха насочени от Филипинската национална комисия по далекосъобщения, за да не позволят на хората да изтеглят и стриймират порно.

Най-лесният начин да заобиколите този проблем е като се регистрирате за един от споменатите в този списък VPN, свържете се със сървър в Европа или Северна Америка и навигирайте до сайтовете, които искате да посетите. Вашата самоличност ще остане скрита.

Интернет свобода във Филипините

В последния доклад на Freedom House, глобален застъпнически орган, се казва, че свободата на интернет в страната е намаляла от класацията си миналата година и се е измъкнала до статус „Не е свободен“.

Той цитира принудителното затваряне на новинарския сайт Rappler като особена загриженост, заедно с нарастващия брой арести на журналисти и блогъри. Предполага се, че правителството закупува и сложно оборудване за наблюдение, което сочи по-голяма среда на репресии.

През 2014 г. Върховният съд се произнесе срещу някои доклади от Закона за предотвратяване на киберпрестъпността, които биха позволили на Министерството на правосъдието да разреши блокирането на съдържанието без да получи съдебно разпореждане. Едно от малкото ограничени неща е онлайн клевета и клевета, но различно от това филипинците могат да пишат, да публикуват блог и да участват в дискусии онлайн без значителна заплаха от взривяване.

Има обаче притеснителни области. Действителността на сегашния президент Дутерте срещу престъпниците и откритото насърчаване на извънсъдебните убийства изглежда са внушили страх в цялата страна. Freedom House отбелязва, че цифровият активизъм изглежда е намалял след избирането му - въпреки че не предоставя никакви твърди данни, които да обосноват това твърдение.

Насилието над журналисти също е проблем. От 1992 г. най-малко 77 местни журналисти са убити във връзка с работата си. Ниската степен на убеденост предизвика критики от правозащитните органи, като някои настоящи журналисти също получават заплашителни съобщения чрез цифрови носители. Президентът Дутерте също не е направил много, за да разреши притесненията си - казва, че журналистите, които получават заплати за нападение или защита на политици, заслужават да бъдат убити.

Свързано: Как да блогвам анонимно, наръчник за активисти, податели на сигнали и журналисти.

„DSC_0061“ от Trishhh, лицензиран под CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − = 34