Най-добрите VPN за гледане на ICI Tou.tv от всяка точка (извън Канада)

Най-добрите VPN за гледане на ICI Tou.tv отвсякъде

Обикновено, ако се опитате да гледате ICI Tou.tv извън Канада, ще се покаже следната грешка: “Conformément aux droits de diusion, ce flux vidéo n'est pas disponible actuellement". Грубо преведено, това означава „В съответствие с правата за излъчване този видеопоток понастоящем не е наличен.“Ако виждате това съобщение, това е защото ICI Tou.tv е проверил вашия IP адрес и е забелязал, че не идва от Канада. Не се притеснявайте обаче: има лесен начин да гледате ICI Tou.tv отвсякъде.

Ако се свържете с VPN сървър в Канада, ще ви бъде назначен временен IP адрес на Канада. След това ICI Tou.tv (и много други стрийминг услуги) няма да може да каже, че всъщност се намирате някъде другаде и ще ви позволи да гледате, сякаш сте в Канада. Още по-добре, VPN кодират вашия трафик, така че ще можете да използвате интернет безопасно, без да се притеснявате, че ще бъдете наблюдавани от вашия доставчик на интернет услуги (ISP), работодател или правителство.

Нямате време да прочетете цялата публикация? Няма проблем: разгледайте по-долу кратки резюмета на най-добрите VPN за гледане на ICI Tou.tv в чужбина.

Най-добрите VPN за гледане на ICI Tou.tv:

 1. ExpressVPN: Нашият най-добър избор за стрийминг на ICI Tou.tv извън Канада. Той има над 3000 сървъра в 94 страни, висока скорост, най-добрата в класа защита и защита на поверителността и отлична деблокираща способност.
 2. NordVPN: Най-добрият бюджетен вариант за гледане на ICI Tou.tv в чужбина. NordVPN отблокира много упорити услуги, осигурява достъп до 400+ бързи и надеждни канадски сървъри и включва многобройни разширени функции за сигурност, което прави лесно гледането.
 3. CyberGhost: Този VPN има силна деблокираща способност, предварително конфигурирани функции за защита и повече от 200 високоскоростни канадски сървъра. Като такъв, това е силен избор за всеки, който иска да предава на живо ICI Tou.tv в чужбина.
 4. IPVanish: Предлага бързи и надеждни връзки, достъп до над 1300 сървъра в 60+ държави, разширени функции за защита, политика за без регистрация и възможност за деблокиране на ICI Tou.tv извън Канада.
 5. PrivateVPN: Осигурява по-висока скорост от повечето, включва силни функции за сигурност и поверителност и деблокира някои от най-популярните стрийминг платформи (включително ICI Tou.tv) в чужбина.
 6. Surfshark: Тази услуга има бързи скорости, политика без регистрация, мощни функции за защита и няма ограничение за връзка. Той деблокира многобройни затворени в региона услуги, включително ICI Tou.tv в чужбина.

Има десетки различни VPN, от които да избирате, и не винаги е лесно да разберете кое е най-доброто за дадена задача. Това каза, че откриваме, че най-добрите VPN-та обикновено са най-универсални. Ето защо при търсенето на най-добрите VPN мрежи за ICI Tou.tv считахме само услуги, отговарящи на всички критерии по-долу:

 • Може надеждно да деблокира ICI Tou.tv и подобни услуги извън Канада
 • Осигурява постоянно високи скорости и надеждни връзки
 • Използва силни защитни функции, включително ефективно неразбираемо криптиране
 • Има приложения за всички основни операционни системи и устройства
 • Не регистрира никаква лична информация

6 най-добри VPN за гледане на ICI Tou.tv в чужбина

Прочетете за по-подробно разглеждане на всеки от най-добрите VPN за поточно предаване на ICI Tou.tv в чужбина:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks ICI TOu.tvТестиран Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN в момента има повече от 3000 сървъра в 94 страни, включително Канада. Тази услуга се отличава с отлична деблокираща способност, така че ще можете да използвате не само ICI Tou.tv, но и платформи като Netflix US и BBC iPlayer в чужбина. Освен това, високите скорости, неограничената честотна лента и ограничението от пет връзки означават, че можете да стриймвате с възможно най-високо качество на всяко устройство, което предпочитате.

Функциите за защита на тази услуга включват 256-битово AES криптиране, защита срещу течове на DNS и IPv6 и превключвател за убиване, който спира всички прехвърляне на данни, когато връзката ви изведнъж падне. ExpressVPN не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира, но ако искате допълнителен слой анонимност, можете да плащате с Bitcoin. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с поддръжката на клиенти чрез чат на живо, 24/7.

ExpressVPN има приложения за MacOS, Windows, iOS, Android и Linux. Има фърмуер за персонализиран рутер, за да улесните защитата на всичките си устройства наведнъж.

Професионалисти:

 • Страхотни възможности за деблокиране на геозаключено съдържание
 • Най-добра в класа сигурност и поверителност
 • Надеждни, високоскоростни канадски сървъри
 • Плащайте анонимно с Bitcoin

Недостатъци:

 • Разширената конфигурация за потребители на захранване е малко ограничена

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ICI TOU.TV:ExpressVPN е най-добрият ни избор за гледане на ICI Tou.tv в чужбина. Той осигурява постоянно високи скорости, взема сериозно сигурността ви и деблокира широка гама от географски ограничени услуги в чужбина. Има и безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Вижте нашия пълен преглед ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNдеблокира ICI TOu.tvТестиран януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има огромна мрежа с над 5000 в 60 държави по света, около 460 от които са в Канада. Високоскоростните му сървъри гарантират, че можете да предавате потоци без забележимо буфериране или забавяне и тъй като NordVPN деблокира всички, освен най-упоритите услуги, можете да получите достъп до платформи като ICI Tou.tv, Netflix или дори BBC iPlayer от чужбина.

Този VPN поддържа вашите дейности поверителни по всяко време, използвайки 256-битово криптиране, специфичен за приложение превключвател и защита срещу течове на WebRTC, IPv6 и DNS. По-модерните му функции включват автоматично блокиране на реклами и сканиране на злонамерен софтуер, както и специализирани сървъри за достъп до Tor през VPN или използване на две VPN едновременно. NordVPN не пази никакви регистрационни файлове, така че поверителността ви е гарантирана. Поддръжка, базирана на чат на живо, е на разположение 24/7 в случай на проблеми.

NordVPN предоставя приложения за Linux, Windows, MacOS, iOS и Android и може да бъде конфигуриран ръчно за работа на безжични рутери.

Професионалисти:

 • Повече от 400 високоскоростни сървъри в Канада
 • Деблокира най-популярните географски услуги за стрийминг
 • Позволява за персонализирана настройка на сигурността
 • Политика без регистрация

Недостатъци:

 • Приложението за десктоп може да бъде неудобно за използване, има нужда от актуализиране

НИСКИ РАЗХОДИ, ВИСОКО ИЗПЪЛНЕНИЕ: Достъпна, но многофункционална услуга, NordVPN улеснява преминаването на потока на ICI Tou.tv в чужбина лесно. Той разполага с мощни функции за сигурност, над 400 сървъра в Канада, бързи скорости и изключителна способност за деблокиране, както и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghostдеблокира ICI TOu.tvТестиран януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost осигурява достъп до над 3900 сървъри в 60 страни и около 220 в Канада. Скоростите му са постоянни и достатъчно бързи, за да предава HD видео на живо без никакви проблеми, което е перфектно, тъй като CyberGhost деблокира широк спектър от популярни услуги, включително ICI Tou.tv. Нещо повече, разрешени са до седем едновременни връзки, така че можете да защитите всичките си устройства с един акаунт.

Този VPN е идеален за начинаещи потребители, тъй като всички негови функции за сигурност са предварително конфигурирани. Има 256-битово криптиране, защита срещу течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство, както и блокиране на реклами, сканиране на зловреден софтуер и автоматична защита на wifi. CyberGhost не регистрира никаква лична информация но можете да се регистрирате почти напълно анонимно с биткойн и имейл адрес за изхвърляне. Тази услуга е особено удобна за потребителя, но поддръжката е достъпна 24/7 през чата на живо за всеки случай.

Приложенията CyberGhost са достъпни за Windows, Android, MacOS и iOS. Тази услуга трябва да бъде инсталирана ръчно на Linux системи и домашни рутери.

Професионалисти:

 • 220+ бързи канадски сървъри
 • Солидни функции за поверителност и защита, активирани по подразбиране
 • Деблокира ICI Tou.tv и подобни услуги в чужбина

Недостатъци:

 • Не е подходящ за тези, които се нуждаят от контрол на разширени функции

ИДЕАЛНО ЗА НОВИНИ: CyberGhost осигурява висока скорост, предварително конфигурирани функции за защита, удобни за потребителя приложения и възможност за деблокиране на ICI Tou.tv отвсякъде. Тази услуга се предлага с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Разгледайте нашия задълбочен преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishдеблокира ICI TOu.tvТестиран януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish има около 1300 сървъра в над 60 страни, включително Канада. Той предлага надеждни връзки, леки приложения, прилична деблокираща способност и ограничение от десет връзки, така че е идеален за тези, които искат да предават потоци от множество устройства. Освен това, с постоянно високи скорости, ще можете да гледате ICI Tou.tv на живо без никакви прекъсвания.

Тази услуга ви защитава онлайн, използвайки 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство. Потребителите, които спазват поверителност, могат да блокират изцяло трафика на LAN и да прикрият трафика си в OpenVPN, криейки факта, че въобще използват VPN. IPVanish е доставчик на нулев дневник така че вашите дейности не могат да бъдат проследени до вас. Ако се сблъскате с някакви проблеми, можете да стигнете до поддръжка на клиенти 24/7 чрез чат на живо.

Можете да изтеглите IPVanish приложения за Android, Windows, iOS и MacOS. Този VPN работи с Linux платформи и интернет рутери, въпреки че е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Използвайте до десет устройства едновременно
 • Високи скорости и прилична деблокираща способност
 • Политика без регистрации и силни функции за сигурност

Недостатъци:

 • Бори се за отблокиране на по-големи поточни платформи

БЪРЗО, НАДЕЖДАНО VPN: IPVanish е олекотен VPN с ограничение за десет връзки, усъвършенствани функции за защита, политика без регистрация и постоянно високи скорости. Той деблокира ICI Tou.tv в чужбина и включва 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия цялостен преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNдеблокира ICI TOu.tvТестиран януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN може да няма толкова голяма мрежа, колкото някои други в нашия списък (приблизително 150 сървъра в 60 страни), но той осигурява по-висока скорост. Освен това този VPN деблокира широк спектър от географски ограничени платформи като ICI Tou.tv, Netflix Canada и BBC iPlayer. PrivateVPN позволява до шест едновременни връзки, така че можете да защитите всичките си любими устройства наведнъж.

Функциите за защита на този VPN включват 256-битово криптиране, превключвател за убийство (само за Windows) и защита срещу течове на DNS, WebRTC и IPv6. PrivateVPN не съхранява регистрации, но можете да плащате с Bitcoin за добавена анонимност, ако искате. Нужда от помощ? Поддръжката на клиентите е достъпна през чат на живо от 15:00 до 13:00 PST всеки ден, а персоналът може да конфигурира дистанционно VPN за вас с ваше разрешение.

PrivateVPN предлага приложения за MacOS, iOS, Windows и Android. Може да се инсталира ръчно на Linux системи и мрежови рутери.

Професионалисти:

 • По-бързо от много други доставчици
 • Доставчик на нули
 • Може да деблокира най-популярните стрийминг услуги

Недостатъци:

 • Чатът на живо не е денонощен
 • Малка, но нарастваща мрежа от сървъри

NO-FUSS STREAMING: PrivateVPN може да се похвали с много бързи скорости, силна сигурност и политика с нулева регистрация. Още по-добре, той деблокира множество популярни платформи, включително ICI Tou.tv отвсякъде. Включена е 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Вижте пълния преглед PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPNдеблокира ICI TOu.tvТестиран януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark има мрежа от над 800 сървъра в 50 страни, включително Канада. Тази услуга е силен избор за стрийминг, тъй като осигурява прилична скорост и деблокира някои от най-популярните стрийминг платформи, включително Netflix US, Amazon Prime Video и, разбира се, ICI Tou.tv. Surfshark няма ограничение за връзка, така че можете да защитите всяко устройство, което имате.

Тази услуга има многобройни функции за защита, включително 256-битово криптиране, защита срещу IPv6, DNS и WebRTC течове, превключвател за убийство, функционалност за разделно тунелиране, блокиране на реклами и сканиране на злонамерен софтуер. Какво още, Surfshark не регистрира никаква лична информация така че подробности за вашите дейности не могат да бъдат разкрити, дори и да бъдат поискани. Поддръжката на клиенти е на разположение 24/7 през чат на живо в случай на проблеми.

Приложенията Surfshark са достъпни за Windows, MacOS, Linux, Android и iOS. Тази услуга трябва да бъде конфигурирана ръчно за използване на безжични рутери.

Професионалисти:

 • Няма ограничение за броя на свързаните устройства
 • Достатъчно бърз за предаване на телевизия на живо без проблеми
 • Поема поверителността и сигурността много сериозно

Недостатъци:

 • Сравнително малка сървърна мрежа
 • Понякога бавен сървър

ЗАЩИТАЙТЕ ВСИЧКО УСТРОЙСТВО: Surfshark ви позволява да гледате ICI Tou.tv онлайн отвсякъде. Той също така предлага разумни скорости, силен потенциал за деблокиране и мощни функции за сигурност, а най-доброто от всичко е, че няма ограничение за връзка. Този VPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

За повече информация, разгледайте пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Как да деблокирате ICI Tou.tv извън Канада с VPN

Никога не сте използвали VPN преди и не сте сигурни как да започнете? Просто следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате ICI Tou.tv.

Ето как да гледате ICI Tou.tv извън Канада:

 1. Първо, регистрирайте се за един от горепосочените VPN (особено препоръчваме ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN, след това влезте.
 3. Свържете се с един от сървърите на вашата VPN в САЩ.
 4. Можете да гледате по-голямата част от съдържанието на ICI Tou.tv безплатно, без да се регистрирате. За да гледате "допълнително" съдържание обаче, трябва да плащате $ 6,99 CAD на месец. Ще се нуждаете и от канадска кредитна карта или абонамент за Telus, за да се регистрирате.
 5. И накрая, опитайте да пуснете видео на ICI Tou.tv. Тя трябва да започне почти моментално, но ако не, можете да коригирате повечето проблеми, като изчистите кеша и бисквитките на браузъра си. Ако проблемът продължава, опитайте да използвате друг сървър или се свържете с екипа за поддръжка на VPN за допълнителна помощ.

Мога ли да гледам ICI Tou.tv в чужбина с безплатен VPN?

Безплатните VPN се предлагат с няколко съществени недостатъци и съответно, не препоръчваме да ги използвате. Като начало тези услуги често са много бавни, тъй като имат повече потребители, отколкото техните мрежи могат да поддържат. Това прави особено трудно да се предава поточно, с често буфериране, разпръснато възпроизвеждане или видеоклипове, които изобщо не се зареждат. Освен това, безплатните VPN често се блокират направо чрез поточни услуги, така че няма гаранция, че изобщо ще можете да гледате ICI Tou.tv.

Сигурността е друг основен проблем. Изследванията показват, че значителен брой безплатни VPN приложения носят зловреден софтуер. Допълнително, 18% от анкетираните приложения никога не са използвали никакъв вид криптиране, и близо 80% са уязвими от течове на IPV6. Тези проблеми не са ограничени до малко известни услуги, както и през 2015 г., Хола беше хванат да продава неработеща потребителска честотна лента, за да помогне за стартиране на ботнет.

Най-добрият начин да бъдете в безопасност онлайн е да използвате уважаван VPN с ясна, първоначална политика за регистриране от потребителя и проследяващ опит за защита на личния живот.

Какво мога да гледам в ICI Tou.tv?

ICI Tou.tv разполага с особено голяма колекция от телевизионни драми и риалити предавания, много от които са международни хитове с френско звучащо аудио. По-долу ще намерите някои от най-популярните заглавия на тази услуга:

 1. Отговорник: Thistle and Tartan (Outlander: Le chardon et le tartan)
 2. Абатство Даунтън
 3. Кв. 31
 4. Les Magnifiques
 5. Шерлок
 6. свръхестествен (Surnaturel)
 7. Bonsoir Bonsoir!
 8. Les Chefs!
 9. Dans L’Oeil Du Dragon
 10. Рикардо
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − 91 =

Adblock
detector