NordVPN безплатен пробен хак (тестван на януари 2020 г.)

Снимка на началната страница на NordVPN

Актуализирахме този безплатен пробен хак и можем да потвърдим, че той е успешно тестван през януари 2020 г..

NordVPN е един от най-големите платени VPN мрежи на пазара днес, предлага широка мрежа от над 5000 сървъра в 59 страни. Известен е със своите удобни за начинаещи приложения и разширения за браузъри, както и със силната сигурност и стриктната политика за без регистрация. Въпреки всичко това може да не сте готови да се ангажирате с услуга, която никога не сте опитвали.

Докато някои VPN предлагат безплатни изпробвания, при които не е необходимо да плащате нищо предварително, подобни оферти са все по-редки. Вместо това NordVPN включва 30-дневна гаранция за връщане на парите. Разликата е, че макар да трябва да платите предварително, след това можете да получите пълно възстановяване, стига да се откажете в рамките на 30-дневния период. Това по същество прави 30-дневна гаранция за връщане на парите на NordVPN месечен безплатен пробен акаунт.

Тук ще обясним как можете да се регистрирате за NordVPN и да анулирате акаунта си преди да изтече безплатният пробен период.

Как да хакнем гаранцията за връщане на пари на NordVPN

Хакването на гаранцията за връщане на пари от NordVPN е по-бързо и лесно, отколкото може да си мислите, правейки я безрискова. Важно е да не забравяте да прекратите абонамента преди изтичането на 30 дни. Ето какво трябва да направите стъпка по стъпка:

За да получите своя 30-дневен безплатен пробен период на NordVPN, ще трябва да се абонирате за NordVPN.

Ето как да използвате безплатна пробна версия на NordVPN:

 1. Отидете на сайта NordVPN и кликнете Вземете NordVPN. Това може да бъде изразено по различен начин (например „Спестете 80% сега“), ако има активна специална оферта).Снимка на началната страница на NordVPN
 2. Изберете план. Имате възможност за едномесечен, едногодишен, двугодишен или тригодишен план. Не забравяйте, че ще бъдете таксувани цялата сума от предварителен срок. Докато анулирате и получавате пълно възстановяване, може да предпочетете да изберете едномесечния план за най-малкото първоначално плащане. Ако в крайна сметка решите да се абонирате за дългосрочен NordVPN, може да искате да обмислите по-дългосрочен план, тъй като те работят много по-евтино на месец.NordVPN планове
 3. Създайте си акаунт. Това изисква да въведете своя имейл адрес, както и начин на плащане. NordVPN приема широк спектър от методи за плащане, включително всички основни кредитни карти, Amazon Pay, Apple Pay, Google Pay, Sofort, Alipay, UnionPay и криптовалути. По-долу продължи бутонът казва следното: „Вие сте 100% подкрепени от нашата 30-дневна гаранция за връщане на пари.“ Тази гаранция за връщане на пари се прилага за всички видове плащания.NordVPN създайте акаунт
 4. След като завършите данните си за плащане, ще получите имейл с потвърждение на данните за профила си. Кликнете върху "Задайте парола и активирайте акаунта" бутон.NordVPN активира акаунт
 5. Създайте парола за вашия NordVPN акаунт и щракнете Промяна на паролата.NordVPN безплатна пробна парола
 6. Сега можете да изтеглите NordVPN на вашето устройство. Показаната версия трябва да съвпада с тази на устройството за сърфиране, което използвате. След отваряне на приложението NordVPN ще бъдете подканени да влезете.

NordVPN безплатно изтегляне на пробно приложение

 1. Готов си! Вече можете да се насладите на безплатни услуги от 30 дни без ограничения. Не забравяйте, че 30-дневната гаранция за връщане на парите трае точно 30 дни. Например, ако се абонирате в 12:00 на 1 февруари, ще имате до 12 ч. На 31 февруари, за да заявите възстановяване на сумата си.

Как да отмените безплатна пробна версия на NordVPN

Ако решите, че NordVPN не е за вас, можете лесно да отмените и да заявите пълно възстановяване. Всичко, което трябва да направите, е да следвате тези прости стъпки:

 1. Отидете на уебсайта на NordVPN. Кликнете върху Моята сметка и въведете данните си за вход, ако вече не сте влезли.
 2.  при Моите услуги, щракнете върху трите точки до Промяна на план бутон. След това кликнете върху Анулиране на автоматичните плащания.NordVPN отменя автоматичните плащания
 3. След това ще бъдете помолени да го направите Потвърдете анулирането. Ще видите и опция за запазване на автоматични плащания в случай, че сте променили решението си.
 4. Автоматичните плащания вече се отменят! Сега също ще видите, че вашият VPN план казва, че скоро ще изтече.NordVPN отменя автоматичните плащания
 5. След това ще трябва да се свържете с поддръжката на клиентите на NordVPN, за да закриете акаунта си и да поискате възстановяване на сумата. Можете да направите това, като кликнете върху иконата на балончето в долния десен ъгъл на екрана.
 6. Направете искането за възстановяване чрез имейл или чат на живо. Ще бъдете помолени да получите основна информация, включително начина на плащане, вида на плана, платената сума и датата на плащане. След това ще получите потвърждение за анулиране и възстановяване на сумата. Имайте предвид, че може да отнеме няколко дни, за да възстановите възстановяването и средствата да ви бъдат върнати.

VPN гаранции за връщане на пари

Гаранцията за връщане на пари от NordVPN е чудесен начин да изпробвате качествена VPN безплатно до 30 дни. Всъщност някои популярни VPN предлагат още по-дълги гаранции за връщане на пари. Например гаранцията за връщане на пари на CyberGhost е 45 дни. За съжаление, някои VPN мрежи не са толкова надеждни, когато става въпрос за спазването на собствените им гаранции за връщане на пари и го използват за примамване на клиенти и задържане на първоначалното плащане.

Един от проблемите, открити при някои VPN гаранции за връщане на пари, е, че въпросният доставчик е труден за връзка. Възможно е информацията за контакт да се намери трудно или просто няма отговори на имейли. Не е необходимо да се притеснявате за това с гаранцията за връщане на пари от NordVPN, тъй като предлага поддръжка за чат на живо, която е лесна за намиране. Има опция за имейл и според нашия опит NordVPN много бързо отговарят.

Друг проблем, породен от някои VPN гаранции за връщане на пари, е, че там те включват някакво състояние, скрито в малкия печат. Например доставчик на VPN може да заяви, че определен начин на плащане не е покрит от гаранцията. Възможно е дори да има ограничение на ресурсите, които могат да бъдат използвани по време на безплатния пробен период, за да бъде гаранцията валидна. За разлика от тях, гаранцията за връщане на пари от NordVPN е прозрачна, без скрити изненади.

Безплатни тестове за VPN

Въпреки че гаранцията за връщане на пари изисква да извършите авансово плащане, безплатната пробна версия не е необходима. Като такъв безплатен пробен период може да изглежда много по-примамлив от гаранция за връщане на парите. Важно е обаче да знаете, че безплатните тестове имат редица недостатъци, които също си струва да се разгледат.

Един от основните проблеми с безплатните опити е, че обикновено текат само няколко дни. Това ви дава малко време за истински тест на въпросната услуга. Гаранциите за връщане на пари обаче обикновено работят за 30 дни, което означава, че имате достатъчно време да изпробвате сървърите в различно време на деня, както и различните функции.

Освен това, безплатните тестове обикновено са много ограничени, предлагайки само най-основните VPN функции. Например, можете да срещнете по-малко сървъри и дори ограничения на честотната лента. Гаранцията за връщане на пари от NordVPN включва неограничен достъп до всички функции, което ви помага да вземете по-информирано решение.

Вижте също:

 • Безплатни пробни VPN
 • Безплатен пробен хак за ExpressVPN
 • NordVPN срещу ExpressVPN
 • NordVPN талон
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 4

Adblock
detector