NordVPN купон: Спестете 70% върху тригодишния план

NordVPN е един от нашите най-високо оценени VPN и най-добрият VPN за бюджет, който сме разгледали. Това е най-добрият и единствен действащ код на талон на NordVPN, който в момента е наличен и се прилага автоматично.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

NordVPN талон (2023)

Този код на купон NordVPN ви дава 70% отстъпка. Най-хубавото е, че има гаранция за връщане на парите, така че можете да получите пълно възстановяване, ако промените решението си в рамките на 30 дни.

Купонът се прилага автоматично, не е необходим код.

Когато става дума за деблокиране на гео-ограничени сайтове и услуги, NordVPN е един от най-добрите. Като се има предвид, че се гордее с висока скорост, 5000+ сървъра и богат набор от функции за защита, не е чудно, че оценяваме този VPN толкова високо. Все още не сте убедени? Ами ако ви кажем, че има купон NordVPN, който намалява цената със 70%, ако се регистрирате за 3 години?

nordvpn сделка

С този купон получавате огромна 70% отстъпка от тригодишния план на NordVPN. Това намалява месечното Ви плащане до едва $ 3,49 USD, което е най-ниската налична цена.

Потвърдихме, че този талон продължава да работи от януари 2023 г.. 

Плановете на NordVPN се предлагат с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това ви позволява да тествате услугата и да се откажете за пълно възстановяване, ако не сте удовлетворени. Не сте сигурни дали NordVPN е подходящ за вас? Защо да не се възползвате от безплатната си тридневна пробна версия? Не се изисква информация за кредитната карта, което означава, че няма задължение да се абонирате след това.

  Как да получите IP адрес за Дания

Как да използвам този талон NordVPN?

Следвайте тези стъпки, за да използвате купона NordVPN:

  1. Кликнете върху тази връзка, която ще ви отведе до страница в уебсайта на NordVPN с ексклузивната оферта.
  2. От тук кликнете върху бутона, показващ цената на сделката.
  3. Изберете плана със 70% отстъпка.
  4. Продължете да плащате, както обикновено промоционалната сделка се прилага автоматично и не е необходим код.

Какви други отстъпки от NordVPN има?

Nord-цени

NordVPN и много други VPN услуги периодично добавят нови оферти. Обикновено те се добавят непосредствено преди празничния сезон или голямо спортно събитие. Те обаче често са достъпни само за кратко време и се предлагат само на нови абонати.

Към момента на писането този талон предлага най-големите спестявания за NordVPN, така че няма да намерите по-добра сделка никъде другаде.

Как мога да разбера за бъдещите предложения на NordVPN?

NordVPN показва най-новите си оферти в горната част на началната си страница. Това е най-лесният начин да проверите за нови оферти, но ако искате да сте сигурни, че не пропускате, можете също да се свържете с поддръжката на клиенти и да попитате за отстъпка. Трябва да обърнете внимание, че може да отнеме до 48 часа, за да получите отговор по имейл, така че вместо това препоръчваме да използвате чат на живо. И накрая, можете да проверите Comparitech; ще ви държим в течение с най-новите сделки, отстъпки и купони на NordVPN, както са обявени.

NordVPN: Ръководство за поглед

Функции за защита: 256-битово AES криптиране, SHA-512 удостоверяване, DNS защита от теч, специфичен за приложение превключвател, перфектна тайна напред, автоматична защита на wifi.
Сървърна мрежа: 5000+ сървъра в 62 държави
Дневници: Няма журнали за активност или сесия
Поддръжка на клиенти: Имейл, чат на живо
Поддържани операционни системи: Windows, MacOS, Linux, Android, iOS
Позволени едновременни връзки: 6
  Как да промените PSN региона на PS4
Плюсове минуси
Възможност за деблокиране на най-популярните стрийминг услуги, включително Netflix и BBC iPlayer Не мога да изберете към кой град да се свържете
Високо адаптивен и позволява разширени настройки за сигурност Някои ненадеждни сървъри
Записва никаква лична информация
Разрешени са до шест едновременни връзки

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

Вижте също: Купон ExpressVPN

About the author

Comments

  1. да намеря никакви недостатъци на NordVPN. Това е един от най-добрите VPN провайдъри, който предлага висока скорост, много сървъри и богат набор от функции за защита. Сега, когато има купон, който намалява цената с 70%, това е идеалната възможност да се абонирате за три години и да спестите много пари. Гаранцията за връщане на парите в рамките на 30 дни е още една голяма предимство, което ви дава възможност да тествате услугата и да се уверите, че тя отговаря на вашите нужди. В крайна сметка, ако търсите надежден VPN провайдър, който да ви защитава онлайн, NordVPN е отличен избор.

Comments are closed.