Обикновено преодоляване на MLB.tv Blackout с помощта на VPN | Тестван март 2019г

Изтъркани


В тази статия ще ви покажем как да заобиколите затъмненията на MLB.tv и да гледате всички мачове за MLB 2019 както отвътре, така и извън САЩ. Ще ви трябва активен абонамент за MLB.tv, уеб браузър за настолни компютри като Chrome или Firefox и VPN. Това означава, че ако пътувате, все още можете да получите достъп до обичайните си услуги за стрийминг в дома, където и да сте, и да преодолеете ограниченията за затъмнение.

Как да заобиколите затъмненията на MLB.tv: бързо ръководство

Обикновено преодоляване на MLB.tv Blackout с помощта на VPN | Тестван март 2019г

Ето бърз пропуск за тези от вас, които не искат да се притесняват да четат цялата статия.

Ето как да гледате игри за затъмняване:

 1. Регистрирайте се и изтеглете добро VPN с много честотна лента и места на сървъра. Използвахме ExpressVPN в нашите тестове и той работи чудесно.
 2. Инсталирайте приложението VPN на вашия Macbook или компютър и го стартирайте.
 3. Свържете се със сървър на място, където играта, която искате да гледате, не е затъмнена. Имахме късмет със сървъри в Канада и Мексико, които ви позволяват дори да заобиколите национални затъмнения, като тези на 2018 MLB Playoff Games.
 4. Отворете уеб браузъра си и отидете на MLB.tv, за да гледате играта както обикновено.

3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО: Получете допълнителни 3 месеца безплатно тук, когато се регистрирате за годишния план на ExpressVPN. Сделката включва 30-дневна гаранция за връщане на парите без 30 минути, така че ще получите пълно възстановяване, ако не сте удовлетворени.

Байпас затъмнения на MLB с VPN

Феновете на бейзбола на основната лига в САЩ, които закупиха абонаменти за MLB.tv, се чувстват предадени от факта, че не могат да гледат всички обещани им игри поради прекъсвания на живо. Собственият уебсайт на MLB.com твърди, че абонатите, които плащат по 25 долара на месец или 120 долара на година, могат да „гледат всяка редовна сезонна игра извън пазара на живо или при поискване на над 400 поддържани устройства.“

Превъртете надолу до финия отпечатък и реалността е съвсем различна. Феновете изразиха гняв към MLB.tv, че много игри са с географски заключения поради местни лицензионни ограничения, принуждавайки ги да купуват абонамент за кабелна или сателитна телевизия, за да гледат. Според политиката на затъмняване на MLB.TV:

„Всички игри на живо, излъчвани на всеки продукт на MLB.TV и достъпни чрез MLB.com на Bat, са обект на местни, регионални или национални пропуски. С изключение на някои редовни сезони и следсезонни игри на MLB, както е описано по-долу или в определени територии за домашна телевизия на MLB Club, за които MLBAM може да предлага абонаментни услуги за абонамент, всички игри на живо ще бъдат блокирани във всяка приложима територия на клуба за домашна телевизия. Ако играта е затъмнена в даден район, тя не е достъпна за гледане на живо чрез MLB.TV. “

За щастие, има решение. VPN или виртуална частна мрежа пренасочва целия интернет трафик на устройство чрез местоположение по избор на потребителя. Феновете могат да изглеждат така, сякаш гледат от друга държава или дори държава, за да заобиколят затъмнението. Добрите VPN обикновено изискват месечна абонаментна такса, но тя е далеч по-евтина от закупуването на кабел. Ние сме тествали този метод от октомври 2018 г. и можем да потвърдим, че той все още работи.

Какво точно е затъмнението на живо?

Преди всеки сезон на MLB, мениджърите сядат и решават кои излъчващи компании получават правата върху кои игри. Често регионален телевизионен партньор, например местната ви телевизия Fox, NBC или ABC, получава изключителни права за игри, играни от местните екипи, и те не споделят. Те също не играят поточни игри онлайн през голяма част от времето. Дори самият MLB не може да излъчва тези игри онлайн или по телевизията в рамките на този географски пазар.

Можете да разберете кои игри ще бъдат изтрити предварително с помощта на редовно актуализирания списък на MLB.tv или с помощта на картата за затъмняване на MLB по-долу.

MLB_Blackout_Areas

Тези права за съдържание често забраняват на абонатите на MLB.tv да наблюдават екипите, от които се грижат повечето - най-близките до тях. Всеки път, когато фен отиде да гледа игра в уеб браузър или в приложението MLB.tv, приложението или уебсайтът проверява IP адреса на устройството. IP адресът се използва за определяне на местоположението на зрителя. Ако този зрител попадне в региона на затъмнението, потока на живо се блокира. Вместо поток на живо ще получите едно от следните съобщения за грешка:

 • "Съжаляваме. Понастоящем не могат да се извършват необходимите проверки за затъмняване на операторите. Моля, опитайте отново след няколко минути. "

 • "Съжаляваме. Определихме, че се намирате в една от приложимите територии на домашната телевизия на клуба и следователно не сте в състояние да гледате избраната от вас игра. Аудиото на тази игра е достъпно като част от абонамента ви за MLB.TV. “

 • „Поради ексклузивите на бейзбола в Мейджър Лийг, игрите на живо, които се появяват всяка събота с планирано начално време след 13:10 ET или преди 20:00 ET и всяка неделя с планирано начално време след 17:00 ET, ще бъдат блокирани в САЩ."

 • „Медийна грешка. Тази игра е временно недостъпна. Моля, опитайте отново след няколко минути. "
 • Понастоящем този видеоклип не е наличен поради местни или национални ограничения за затъмняване. Моля, кликнете върху „Научете повече“, ако се нуждаете от помощ.

Ситуацията се влошава от конфликти между телевизионни компании като Comcast и Time Warner Cable, които допълнително фрагментират каналите, достъпни по кабел.

Преминайте изчерпванията на MLB.tv в уеб браузър

Сред другите функции, VPN може да промени вашия IP адрес на този на друго място. След като се свържете с VPN, просто изчистете бисквитките си и опреснете страницата, където се стриймира играта, която искате да гледате.

Повечето VPN имат местни клиенти, които лесно можете да изтеглите и инсталирате. След настройката просто изберете местоположение на сървъра и натиснете Connect.

Тествахме това чрез свързване към сървър в Чикаго и се опитвахме да гледаме игра на Cubs. Със сигурност, получихме съобщение, което ни предупреждава, че играта е под локално затъмнение.

mlb blackout chicago

След това се свързахме със сървъри в Канада, използвайки ExpressVPN, който работи безотказно. Бързо опресняване беше всичко, което беше необходимо за отблокиране на потока; няма повече съобщения за затъмняване.

mlb blackout chicago fix

Някои игри са под национално затъмнение, така че за това тествахме сървъри в Мексико и Аржентина. Това също се получи добре. В идеалния случай обаче бихте искали да се свържете с местоположението, което е географски най-близко до вас, но все пак извън региона на затъмнението. Това ускорява връзката и води до по-високо качество на потока. В случай на затъмнение в цялата страна обаче, свързването с друга държава трябва да работи. Единственото изключение може да бъде Канада, откъдето идват някои екипи на MLB.

Преминаване на затъмненията на MLB.tv в приложението Android и iOS MLB At Bat

Ако искате да заобиколите затъмнението в приложението MLB At Bat или на iOS или Android, съжаляваме, че ви информираме, че това е много по-трудно от 2017 г. Когато тествахме това преди, посъветвахме потребителите да се свържат към VPN сървър с IP адрес извън техния пазар на blackout. След това потребителите на Android биха могли да използват фалшиво GPS приложение, за да подправят местоположението си, за да съответстват на зададения в VPN.

Този метод вече не работи. В Bat вече изисква вашето GPS местоположение, преди да видите каквато и да е игра и може да открие дали се използва макетно местоположение в Android. Вместо това той ще блокира потока, като показва съобщението за грешка:

„При прилеп не може надеждно да потвърди местоположението ви. Докоснете Помощ по-долу за повече информация относно ограниченията за затъмняване. “

От сезон 2017, заобикаляйки MLB At Bat при затъмнение ограниченията изискват да се вкоренят телефони и таблети с Android, а iPhone и iPad да бъдат счупени.

По-долу ще ви покажем няколко стратегии, които можете да опитате, но ние правим няма гаранции, че ще работят.

Заобикаляйте MLB при затъмнения на прилеп на Android

 1. Root вашия Android телефон. Процесът за това е сложен и може да тушира ​​устройството ви, ако не е направено правилно, така че продължете с повишено внимание. Тъй като кореновият процес варира в зависимост от устройството, ние не предоставяме инструкции за тази стъпка.
 2. Изтеглете и инсталирайте FakeGPS или приложението за подправяне на GPS местоположение по ваш избор (с изключение на опция C).
 3. Изтеглете и инсталирайте MLB At Bat (с изключение на опция C). Ако вече е инсталиран, изчистете данните от кеша на приложението си в настройките на устройството за съхранение.

От тук имате три възможности да опитате:

Вариант А:

 1. Инсталиране на скрити макет местоположения от модула Xposed (изисква корен).
 2. В Настройки > Опциите за програмисти позволяват „Разрешаване на макет местоположения“ или, в по-новите версии на Android, да ви изберете приложението за подправяне на GPS местоположение
 3. Отворете Hide Mock Locations и го задайте в режим на черен списък.
 4. Добавете MLB At Bat към черния списък
 5. Отворете приложението си за подправяне на GPS местоположението и пуснете щифта някъде извън региона си на затъмняване, където е наличен VPN сървър.
 6. Отворете VPN приложението си и се свържете със сървър близо до местоположението, което сте избрали в предишната стъпка.
 7. Отворете MLB At Bat и поточно играта!

Вариант Б:

 1. Преместете своето GPS приложение от / Данни / апартамент да се / Система / апартамент използване на Root Explorer или подобно приложение за управление на файлове (изисква root)
 2. Рестартирайте устройството си.
 3. В Настройки > Опции за програмисти деактивират Mock Locations (ако са активирани)
 4. Отворете приложението за подправяне на местоположението и задайте местоположението си някъде извън региона на затъмнение, където е наличен VPN сървър
 5. Отворете VPN приложението си и се свържете със сървър близо до местоположението, което сте избрали в предишната стъпка.
 6. Отворете MLB At Bat и поточно играта!

Вариант В:

 1. Инсталиране на XPrivacy от модула Xposed (изисква root).
 2. Когато инсталирате MLB At Bat, ще видите списък с разрешения. Когато се появи този списък, отворете Настройки на устройството си
 3. Чукнете Рандомизирайте сега бутон.
 4. Задайте IP адрес на местоположение извън вашия регион на затъмняване (можете да използвате IP адреса на вашия VPN, ако желаете)
 5. Ограничете всички разрешения, с изключение на интернет
 6. В настройките си за Android задайте Местоположение на Висока точност вид
 7. Завършете инсталирането на MLB В Bat, отворете го и поточно играта!

Ако се сблъскате с проблеми с Вариант Б, някои потребители съобщават, че рестартирането в Recovery и изчистването на Cache / Dalvik Cache може да реши някои проблеми. Можете също да опитате да изхвърлите данните си за вход, като използвате „изтриване на данни“ в настройките на MLB At Bat, след което влезете отново.

Байпас на MLB при затъмнения на Bat в iOS

 1. Затворите вашия iPhone или iPad. Процесът за това е сложен и може трайно да тухли устройството ви, ако не е направено правилно, така че продължете с повишено внимание. Jailbreaking варира в зависимост от вашия iPad или iPhone модел, така че не предоставяме инструкции за тази стъпка.
 2. Изтеглете и инсталирайте Protect My Privacy (PMP) от магазина Cydia
 3. Изтеглете и инсталирайте MLB At Bat и отворете потока.
 4. Когато MLB At Bat поиска разрешение за преглед на местоположението ви чрез вашия GPS, PMP ще покаже подкана. Изберете опцията за „защита“ на вашето местоположение, което ще замести произволно GPS местоположение, а не просто да блокира достъпа
 5. Може също да се наложи да се свържете с VPN, за да промените вашия IP адрес (за да бъде потвърдено)
 6. Поток в играта!

Изображение: „Scuffed up“ от slgckgc, лицензиран под CC BY 2.0

„MLB Blackout Areas“ от Braindrain0000, лицензирани под CC BY 3.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1