PureVPN деблокира ли Netflix? Поставихме го на теста

PureVPN Netflix.

Има противоречиви съобщения за това дали PureVPN е в състояние да осигури достъп до Netflix чрез своята услуга. Подлагаме го на изпитание, за да разберем истината.

Да се ​​режеш на гонитбата, PureVPN наистина деблокира Netflix, по-специално библиотеката на Netflix в САЩ. Всъщност доставчикът на PureVPN редовно тества достъпа до Netflix и съответно актуализира своята специална страница. Прочетете, за да научите повече за нашето тестване и какво можете да очаквате.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Читателите на Comparitech могат да спестят 50% от едногодишния план на PureVPN тук. Седемдневната гаранция за връщане на парите я прави безрискова.

Получаването на достъп до различни библиотеки на Netflix често е една от основните причини да се използва използването на виртуална частна мрежа (VPN). Освен осигуряването на сигурност чрез криптиране на интернет трафика ви VPN може да излъже местоположението ви, за да изглежда, че сте някъде, където не сте. Това означава, че с правилния доставчик можете да се наслаждавате на достъп до различни библиотеки на Netflix, както и гео-ограничено съдържание от други сайтове.

Ние редовно тестваме редица VPN доставчици, за да видим кои от тях работят с популярни стрийминг сайтове. Съобщава се, че PureVPN не преодолява претенциите си, че може да деблокира Netflix. Ние го подлагаме на тест, за да видим дали тези отчети са верни или не.

Преди да опишем тестовете, за тези, които искат бърза справка, ето таблица, показваща някои от основните резултати.

AppServer ChoiceUnblocked Netflix US
Windows Списък на държавите (САЩ) – Солт Лейк Сити да
Windows Списък на градовете – Чикаго да
Windows Списък на градовете – Рестън да
Windows Списък с цели – Канали за забавление да
IOS Режим на свобода в Интернет (сървър в САЩ) Не
IOS Поточен режим – американски сървър Не
IOS Режим на стрийминг – Netflix US (По-бързо стрийминг) да

Работят ли PureVPN настолните клиенти с US Netflix?

В миналото сме тествали PureVPN няколко пъти с US Netflix и обикновено сме имали успех. Въпреки това, тъй като Netflix прекъсва използването на VPN за достъп до съдържанието му, някои доставчици, които са работили, вече няма да работят. За да тестваме твърденията, проведохме нов набор от тестове.

  Най-добър VPN за Pandora през 2023 г. и как да слушате в чужбина

Първо, ще разгледаме как PureVPN тарифира, използвайки настолния клиент на Windows. Когато за първи път стартирате клиента, ще бъдете подканени да изберете режим. Има Streaming режим, но ние го пробвахме с равнината Интернет свобода режим за стартиране.

Екран за избор на режим на PureVPN.

След като сте в избрания режим, стигате до таблото за управление, където можете да изберете сървър. Възможно е да изберете сървър въз основа на града, но просто използвахме общата опция за САЩ. Сравнително бързо бяхме свързани със сървъра на Солт Лейк Сити.

Екран за връзка с PureVPN сървър.

И така, работи ли Netflix? Да; успех!

Макар че това беше бриз, в случай че не работи за някои потребители, тествахме няколко други опции.

Докато в същото Интернет свобода режим, тествахме на случаен принцип няколко локации на сървъри в САЩ, преминавайки към градове списък на сървъра Странно е, че изборът на Аляска ни свърза със сървър в Чикаго. Независимо от това, пробвахме Netflix и той работи. При избора на Вирджиния се сдобихме със сървър Reston, Virginia, който също работи с Netflix.

Следващият вариант, който се опитахме, беше да преминем към Streaming режим и изберете американски сървър. Това отново ни свърза със сървъра на Солт Лейк Сити, който работи за деблокиране на Netflix.

Ако всичко това не успее, можете да опитате да използвате Предназначение списък на сървъра и изберете Канали за забавление (по-бързо стрийминг). Това работи и за нас.

И накрая, ако никой от тези не работи, винаги можете да се свържете с представител за обслужване на клиенти за адрес на сървъра. Трябва просто да поискате сървър, който ще работи с US Netflix и след това да влезете Специализиран IP режим и включете адреса на сървъра. Когато тествахме PureVPN в миналото, понякога ни се налагаше да вървим по този път и той беше успешен.

  Какво е Tor? Как да го използвате безопасно и законно (плюс 5 Tor алтернативи)

Тъй като Netflix прекъсва използването на VPN, често се блокира IP адреси, за които се знае, че са от VPN сървърите. Следователно е доста обичайно да се свържете с представител за обслужване на клиенти за адрес на сървъра, дори и с най-добрите доставчици.

Имайки това предвид, това всъщност са много по-добри резултати, отколкото виждаме при много други VPN.

Работят ли мобилните приложения PureVPN с US Netflix?

Тествахме приложението PureVPN iOS, за да видим дали няма да получим подобни резултати. Първо, в Интернет свобода режим, използвайки американски сървър, завършихме с грешка.

PureVPN Netflix мрежа грешка.

След това пробвахме Streaming режим с американски сървър и отново получи същата грешка.

Накрая се опитахме да използваме Netflix US (По-бързо предаване) опция, налична в Предназначение списък на сървъра. Това проработи!

Отново, ако нямате късмет, можете да се свържете с агент за поддръжка на клиенти чрез чат на живо и да поискате подходящ адрес на сървъра.

Може ли PureVPN достъп до други библиотеки на Netflix?

Netflix е наличен в повечето страни, но поради ограниченията за лицензиране, каталогът на предавания и филми се различава в различните региони. Докато библиотеката на Netflix в САЩ е една от най-големите и най-популярните от нейните глобални предложения, може да искате да получите достъп до съдържание, което е достъпно само в други региони.

Тествахме PureVPN със сървъри от няколко страни (Обединеното кралство, Канада, Франция, Италия, Испания, Япония и Бразилия), но не успяхме да получим достъп до никоя от тези библиотеки и вместо това бяхме посрещнати с грешка в прокси сървъра: „Упс, нещо се обърка … Грешка в потока Изглежда, че използвате разблокиращ или прокси сървър. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. За повече помощ посетете netflix.com/proxy. “

PureVPN Netflix proxy error.

Честно казано на този доставчик, той наистина само рекламира способността си да деблокира US Netflix и не смята да може да предлага достъп до други регионални библиотеки.

  Как да гледате HBO Go от Канада с VPN

Всъщност представител на чат на живо потвърди, че PureVPN може да деблокира само библиотеката на Netflix в САЩ понастоящем. Подразбираше се, че работят по предоставяне на достъп до други библиотеки, но изглежда, че US Netflix е основният приоритет в момента.

За достъп до Netflix в други региони може да искате да разгледате нашите специализирани публикации за достъп до Netflix UK, Netflix Japan, Netflix Spain, Netflix Brazil, Netflix France и Netflix Italy.

Мога ли просто да използвам разширението на браузъра PureVPN, за да гледам US Netflix?

Освен настолни и мобилни приложения, абонаментът за PureVPN включва разширения за браузър за Chrome и Firefox. В своята литература доставчикът често препоръчва просто да използвате едно от тези разширения за деблокиране на Netflix.

Инструкции за достъп на PureVPN Netflix.

Въпреки че разширението на браузъра може да маскира вашия IP адрес и да излъже вашето местоположение, заслужава да се отбележи, че е различно от действителното VPN приложение. Разширенията обикновено са прокси сървъри, които обикновено не спират течовете в DNS и само трафик на браузъра на маршрута. Следователно, ако просто използвате разширението на браузъра, няма да получите същата защита, както при VPN.

Ако не се притеснявате за сигурността, разширението на браузъра може да свърши работа.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Спестете над 70%, когато се регистрирате за двугодишен план с PureVPN.

Работи ли PureVPN с други поточни сайтове?

Последното ни тестване показва, че PureVPN може да се използва за деблокиране на други сайтове за стрийминг. Обърнете внимание, че това не е изчерпателен списък, а просто това, което тествахме наскоро.

  • Amazon Prime Video
  • Център за ITV
  • Всички 4
  • BBC iPlayer (трябва да поискате сървър)

От друга страна, един сайт, до който не сме имали късмет достъп до PureVPN, е Hulu.

Присъдата за това дали PureVPN работи с Netflix или не

в обобщение, успяхме безпроблемно да осъществим достъп до US Netflix с настолното приложение. Мобилното приложение отне няколко опита, но все още нямаше нужда да прибягваме до поддръжка на клиенти. Дори ако трябва да опитате чат на живо, агент трябва да може бързо да ви насочи към подходящ сървър.

Докато PureVPN работи с US Netflix, ако искате да получите достъп до библиотеки от други региони, може да се наложи да продължите да търсите.

About the author

Comments

  1. Благодаря за тази информация за PureVPN и достъпа до Netflix. Интересно е да видим, че PureVPN е в състояние да деблокира Netflix, особено библиотеката на Netflix в САЩ. Също така е добре да знаем, че доставчикът на PureVPN редовно тества достъпа до Netflix и актуализира своята специална страница. Това е полезна информация за тези, които искат да гледат различни библиотеки на Netflix и други гео-ограничени сайтове. Бих препоръчал на читателите да използват PureVPN, особено ако искат да гледат Netflix в САЩ.

Comments are closed.