Работи ли NordVPN с BBC iPlayer? Ето какво трябва да знаете

Работи NordVPN с BBCiPlayer


Подобно на повечето основни поточни услуги, BBC iPlayer е заключен в региона, което означава, че е наличен само в конкретен регион: в случая Великобритания. Ако се опитате да използвате BBC iPlayer в чужбина, ще видите една от двете грешки, „Това съдържание не е достъпно за вашето местоположение." или "BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата.“Това се случва, защото услугата е проверила вашия IP адрес и е забелязала, че не сте във Великобритания. За щастие, има лесно решение: да се свържете с VPN.

VPN ви позволяват да се свържете със сървъри на други места по света и да получите временен IP адрес, специфичен за региона. Това измамва гео-ограничените сайтове и услуги да мислят, че сте в действителност в друга държава, което означава, че можете да ги използвате в чужбина. Въпреки това BBC iPlayer има доста силни функции за откриване на VPN и само шепа VPN мрежи все още могат надеждно да го деблокират. По-долу ще тестваме изключително популярна услуга NordVPN, за да видим дали тя ви позволява да гледате BBC iPlayer в чужбина.

NordVPN деблокира ли iPlayer на BBC?

Свързахме се с няколко британски сървъра на NordVPN и се опитахме да предаваме съдържание на живо и по заявка на BBC iPlayer. Резултатите бяха веднага очевидни: NordVPN отблокира BBC iPlayer лесно, без нужда от промяна на настройки.

Нещо повече, той дори ви позволява да гледате на мобилни устройства, както на мобилния уебсайт, така и в приложението BBC iPlayer за BBC. Трябва да се отбележи, че не всеки сървър, който сме опитали, работи, така че, ако имате проблеми, препоръчваме да се свържете с поддръжката на клиенти, за да разберете кой сървър да използвате.

Защо да избера NordVPN?

NordVPNJan 2020unblocks bbc iplayerTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN деблокира BBC iPlayer, но е способен на много повече от това. Тази нискотарифна услуга има над 5000 високоскоростни сървъри в 60 държави, както и изключителна деблокираща способност.

Това означава, че можете да използвате NordVPN за достъп до стрийминг услуги от цял ​​свят, включително Netflix US, ITV Hub и beIN Sports. Освен това NordVPN ви позволява да имате до шест едновременни връзки, така че да можете да гледате на всяко устройство, което предпочитате.

Тази услуга има широк спектър от функции за сигурност и поверителност, включително 256-битово криптиране, превключвател за убийства, защита срещу WebRTC, IPv6 и DNS течове, автоматично блокиране на реклами и сканиране на злонамерен софтуер и политика без регистрация. Можете дори да плащате с Bitcoin, ако искате друг слой анонимност.

NordVPN идва с безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че ако не сте импресирани или се нуждаете само от VPN за кратко време (ако сте в почивка, например), можете просто да анулирате и да си върнете парите.

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ-VPN ЗА СТРАМИРАНЕ: NordVPN е бърза, многостранна услуга с най-добрите в клас функции за сигурност, политика с нулеви регистрации и възможност за деблокиране на BBC iPlayer отвсякъде.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

Как да гледате BBC iPlayer в чужбина с NordVPN

Разблокирането на BBC iPlayer в чужбина не може да бъде по-просто с NordVPN. Просто следвайте стъпките по-долу, за да стриймвате всички свои любими предавания извън Великобритания.

Ето как да гледате BBC iPlayer в чужбина с Nord VPN:

 1. Първо, регистрирайте се за NordVPN, ако още не сте го направили. Можете да се абонирате за един месец или една, две или три години.
 2. След това създайте акаунт на BBC iPlayer. Ще бъдете помолени да въведете британски пощенски код, но BBC всъщност не потвърждава дали живеете там, така че всеки валиден пощенски код да работи.
 3. Свържете се с един от сървърите на NordVPN във Великобритания.
 4. Влезте в BBC iPlayer. Докато британският закон изисква да имате телевизионен лиценз, за ​​да използвате тази услуга, BBC iPlayer разчита на честна система.
 5. Опитайте да гледате нещо. Видеоклипът трябва да започне незабавно, но ако не стане, изчистете кеша и бисквитките на браузъра си, след което презаредете страницата. Ако все още имате проблеми, опитайте друг сървър или се свържете с клиентската поддръжка на NordVPN за допълнителна помощ.

Мога ли да отблокирам BBC iPlayer с безплатен VPN?

Безплатните VPN мрежи могат да бъдат изкушаващи, но силно препоръчваме да не ги използвате. Като начало, поради строгите функции за гео ограничение на BBC iPlayer, повечето просто няма да работят. Дори и да намерите това, което прави, вероятно ще откриете, че поточно нещо е трудно. Това е така, защото повечето безплатни VPN имат повече потребители, отколкото техните мрежи могат да поддържат, което води до много бавни скорости, заекващи видеоклипове и дълги буферни времена.

Трудно е да се каже дали безплатният VPN, който използвате, е безопасен. Едно проучване тества над 280 безплатни VPN приложения и откри, че почти 40% съдържат зловреден софтуер. Проблемите не спряха дотук и около 80% бяха уязвими от течове на IPv6, а 18% не използваха никакво криптиране, което не ги прави по-безопасни от обичайното сърфиране. Добре известните доставчици не са непременно по-добри, както видяхме през 2015 г., когато Хола беше хванат да продава честотна лента на потребителите, за да помогне за стартиране на ботнет.

Използването на надежден VPN със силни защитни функции, политика за без регистрация и опит за защита на личния живот е най-добрият начин да се защитите онлайн.

Имам ли нужда от VPN, ако вече съм във Великобритания?

Можете да гледате съдържание на BBC iPlayer без VPN, ако сте във Великобритания, но все пак препоръчваме да използвате такова. VPN мрежите не само ви позволяват да заобиколите регионалните ограничения; те също криптират вашия трафик, предотвратявайки четенето му от снайперисти като вашия доставчик на интернет услуги (ISP), правителството и работодателя. Известно е, че някои доставчици на интернет услуги ограничават скоростта на потребителите, които често стриймират, но без конкретно доказателство за това, което правите, намаляването на скоростите на мрежата им става по-трудно за оправдаване.

Какво мога да гледам на BBC iPlayer?

BBC iPlayer ви позволява да предавате на живо 11 поточни канала и една радиостанция безплатно. Той предлага богато съдържание по поръчка, включително всичко - от документални филми до хитови драми. По-долу сме изброили кои потоци на живо на BBC са налични и няколко от най-популярните заглавия на услугата:

Предавания на живо

 • BBC1
 • BBC2
 • CBeebies
 • BBC3
 • BBC4
 • CBBC
 • BBC Шотландия
 • BBC News
 • Радио 1
 • Парламентът на Би Би Си
 • BBC Alba
 • S4C

Популярни предавания

 1. Poldark
 2. Убиване на Ева
 3. Eastenders
 4. Peaky Blinders
 5. Доктор Кой
 6. Fleabag
 7. Кой си мислиш че си?
 8. Холби Сити
 9. Нашето момиче
 10. Miranda

Вижте също: Най-добрите VPN мрежи за BBC iPlayer

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − = 70