Ръководство: 6 най-добри коди телевизионни добавки на Kodi за 2017 г., които всъщност работят!

Потокът на видео по заявка е както удобен, така и спестяващ време. Не е нужно да чакате определено време, за да гледате любимите си предавания, за разлика от традиционното телевизионно излъчване. Телевизията на живо обаче все още има своите предимства. Например събития като церемонии за музикални и видео награди обикновено се излъчват на живо. Можете да ги гледате след това, но дотогава вече сте виждали спойлерите в социалните медии. Каквато и да е причината, ако желаете телевизия на живо, можете да я получите чрез Kodi.

Важно е да се разбере обаче, че има както официални, така и неофициални добавки на Kodi за стрийминг на живо. Независимо дали предавате Kodi на компютъра си, устройството на Amazon Fire TV или другаде, добавките, които инсталирате, ще бъдат същите.

Нашето ръководство се фокусира специално върху официалните добавки на Kodi, които предлагат легален поточен достъп до телевизия на живо. Накрая ние предоставихме подробен преглед на популярните неофициални добавки на трети страни, които може да видите изброени другаде. Предоставихме повече информация относно това, което правят тези добавки и защо препоръчваме вместо това официалните добавки.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Използвайте VPN с Kodi

VPN кодират вашия интернет трафик и го пренасочват през сървър на местоположение по ваше желание, скривайки вашето местоположение и самоличност. Независимо дали използвате официални или неофициални добавки на Kodi, излъчването на телевизионни източници на живо чрез някои добавки на Kodi може да не бъде санкционирано от вашия доставчик на интернет услуги.

Имайки това предвид, те могат да се опитат да заглушат връзката ви, когато използвате услуга като Kodi.

Скоростното заглушаване обаче не е единственото притеснение при използване на Kodi с различни добавки. Съществуват рискове за неприкосновеността на личния живот и сигурността за всички видове добавки. Добавките на Kodi могат да се използват за осъществяване на хак атаки срещу потребители на Kodi. Когато изтегляте и стартирате добавка на Kodi, често го правите чрез незащитени връзки. Самата добавка може да бъде отвлечена и използвана за наблюдение на вашите интернет данни, кражба на пароли и потребителски имена и дори за достъп до твърдия диск на компютъра ви.

Докато някои потребители се обръщат към работа на Kodi в пясъчна кутия, избягването на тази ситуация чрез криптиране на трафика ви на данни е по-лесен и по-предпочитан начин за управление на много от свързаните рискове за сигурността. Потребителите на Kodi са загубили данни и техните устройства са били хакнати в миналото, като някои добавки, като например Exodus добавка, са били използвани за създаване на DDoS ботнети.

За да избегнете това, се препоръчва свързване към VPN, когато използвате Kodi. VPN ще гарантира, че вашите данни не се излагат чрез добавяне на поточно предаване.

Обърнете внимание, че VPN също ви позволяват достъп до гео ограничено съдържание и защита на вашата поверителност онлайн.

Потокът изисква голямо количество честотна лента. По-конкретно, потоците на живо не компресират видеото толкова много и по този начин изискват повече честотна лента за изтегляне. Надеждният, бърз и сигурен VPN доставчик е от съществено значение. Препоръчваме IPVanish, който е популярен избор с Kodi общността и осигурява необходимата здрава връзка, изобилен капацитет и високо ниво на защита на поверителността.

Можем да потвърдим, че IPVanish работи с всички Kodi Addons, които сме тествали и е много популярен в общността на Kodi. Ако искате да изпробвате алтернативен доставчик, можете да намерите нашия пълен списък тук на препоръчаните Kodi VPN услуги.

Сигнал за сделка: IPVanish предложиха на нашите читатели 60% отстъпка от годишния им план тук. и 25% отстъпка от месечния план.

Съвет: Ако използвате Kodi с Amazon Fire Stick IPVanish, можете лесно да бъде инсталиран директно на устройството. Вижте нашето ръководство за инсталиране на VPN Fire Stick за подробности.

Kodi v17.3 „Krypton“ е най-новата стабилна версия на Kodi, достъпна за изтегляне

Най-добрите официални добавки на Kodi Live TV

По-долу сме изброили и описали най-добрите добавки на TV Kodi на живо. Ще намерите комбинация от добавки, които предоставят телевизионни потоци на живо законно и безплатно, с някои, които ви предоставят достъп до страхотни канали чрез премиум абонаменти.

USTVnow Plus

kodi_ustvnow_install
Преди да използвате USTVnow Plus, първо ще трябва да се регистрирате за акаунт тук. Добавката предлага седем американски канала безплатно с безплатен абонамент, но има достъпни платени абонаменти, които предлагат до 28 канала в HD резолюция.

kodi_live_tv_great_us_tv_now_plus_subscriptions
Канали като ABC, CW, PBS и лисица с USTVnow Plus присъстват.

Ще намерите USTVNow на разположение в хранилището на SuperRepo.

iPlayer WWW (BBC iPlayer)

iplayer
iPlayer WWW предлага цялото съдържание, достъпно в популярния сайт на BBC iPlayer. Съдържанието по заявка и съдържанието на живо могат да бъдат намерени на iPlayer WWW. Моля, обърнете внимание обаче, че IP адрес във Великобритания е необходим, за да видите съдържание в iPlayer и чрез разширение iPlayer WWW. Освен това BBC iPlayer е достъпен само за онези с валиден BBC TV лиценз.

Ако всъщност не сте във Великобритания, препоръчва се VPN да промените IP адреса си на такъв от Обединеното кралство. Просто изберете Гледайте на живо за да започнете да гледате наличното съдържание на живо от любимите си канали на BBC.

Добавката за BBC iPlayer е налична в официалното хранилище за добавки Kodi.

FilmOn Simple

filmon
Предлага се в хранилището на SuperRepo, FilmOn Simple съдържа множество канали. Категориите варират от Бизнес телевизия, музика и забавление да се начин на живот и тяло & душа. Съдържанието е на английски, както и на други езици като руски и италиански. Можете също така да намерите радио радио съдържание чрез FilmOn Simple.

Ако имате проблеми с възпроизвеждането на съдържание с тази добавка, задръжте курсора на мишката върху добавката и щракнете с десния бутон / натиснете „c“, ако използвате стандартна USB клавиатура, или натиснете бутона „ръководство“ на дистанционно MCE.

kodi_fimon_live_tv_settings
Изберете Настройки за добавки и задайте Качество на филма да се ниско.

kodi_fimon_live_tv_quality_settings
Това трябва да помогне, ако изглежда, че източниците на съдържание никога не започват да играят.

PS Vue (добавка за PlayStation Vue)

добавки на живо от телевизионни програми
Ако имате акаунт в PlayStation Vue, можете да получите достъп до него чрез добавката PS Vue Kodi. Напълно легален и достъпен чрез официалното хранилище за добавки Kodi, добавката PS Vue ви позволява да влизате в своите идентификационни данни за PlayStation Vue и да гледате телевизията си на живо директно през Kodi.

Защо да използвате Kodi над приложението PlayStation Vue? Kodi го прави по-добре. Като медиен плейър, Kodi предлага по-добро изживяване при гледане от приложението PlayStation Vue на много устройства, където се предлага. Освен това можете по-лесно да превключвате между различни услуги, като използвате добавката Kodi за PlayStation Vue, което прави добавката PS Vue чудесен начин за преглед на вашата абонаментна услуга.

Клиент на Sky Go

sky go live tv addons
Ако имате акаунт в Sky, можете да получите достъп до него чрез Sky Go. Това също означава, че можете да използвате добавката на Sky Go Client, за да получите достъп и до вашите Sky потоци. Почти цялото поточно съдържание на Sky е достъпно чрез Sky Go и следователно клиентът Sky Go, с изключение на събитията Sky Sports Box Office. Box Office, който работи като Pay-Per-View в САЩ, не се вижда и може да се осъществява достъп само чрез други средства извън Kodi.

Клиентът Sky Go работи само за жители на Обединеното кралство и само за тези, които имат официални идентификационни данни на акаунта. Можете да въведете тези идентификационни данни в добавката, след като я заредите, след което да получите достъп до потоците си.

Клиентът Sky Go е достъпен чрез хранилището SuperRepo.

Неофициални добавки на Kodi за телевизия на живо

Докато много добавки на Kodi предлагат законно съдържание, някои считат за неофициално. Тези добавки са много популярни, но варират от сива зона до по-съмнително правно. По-долу са някои от добавките, които може да намерите препоръчани на други сайтове за телевизия на живо.

cCloud TV

ccloud TV
Какво е? cCloud TV е добавка за IPTV Kodi с голяма потребителска база и голямо разнообразие от съдържание на няколко езика. cCloud TV изтрива мрежата, търсейки различни опции за стрийминг от голямо разнообразие от източници, което по това време на писане включва няколко хиляди канала от целия свят.

Защо трябва да го избягвате? Макар да е популярен, огромното мнозинство от това, което cCloud TV предлага, са пиратски потоци от съдържание. Въпреки че има някои изброени канали, като например публично достъпни уеб камери, които могат да бъдат препродадени без никакви въпроси към авторските права, повечето от тях не е вярно от предлагането на съдържание на cCloud. Не препоръчваме cCloud TV като източник на поточно предаване на телевизия, като се има предвид, че тази добавка предлага преди всичко пиратски потоци. Другите, законни опции в този списък осигуряват по-добро съдържание с по-високо качество.

квант

Ръководство: 6 най-добри коди телевизионни добавки на Kodi за 2017 г., които всъщност работят!

Какво е? квант предоставя голям избор на телевизионни канали на живо от няколко източника. Quantum предлага голямо количество съдържание и е много популярен сред потребителите на добавки на трети страни поради силната си поддръжка за разработчици и големия избор.

Защо трябва да го избягвате? Quantum има същия проблем като cCloud TV: може да успеете да намерите идеално легален поток тук или там, но ще ви е трудно да го направите. Вместо това по-голямата част от предлаганото от Quantum е пиратско съдържание. Поради тази причина, wне препоръчвайте Quantum за телевизионни предавания на живо. Другите опции в официалния списък с добавки осигуряват по-добро преживяване при гледане. 

UK Turk Плейлисти

UK Turk

Какво е?
Плейлистът на UK Turk е малко неуловимо чудовище. Основната причина за това е, че разработчикът продължава да полага законите във Великобритания по отношение на пиратските потоци. Всъщност това е основният фокус, но не и единственият фокус на добавката за плейлисти в UK Turk. Плейлистите на UK Turk предлагат предимно канали на САЩ и Великобритания чрез някакво съмнителни средства. Това не е бракуване от други източници, като cCloud, а предлагането им по-директно.

Защо трябва да го избягвате? Плейлистите на UK Turk са популярни поради своето качество, но това е качество, което се ражда от по-явното пиратство. Ние не препоръчваме плейлисти на UK Turk за предаване на телевизия на живо, като се има предвид, че разработчикът на тази добавка няма законни права да предава съдържание.

Вижте също: Най-добрите добавки към филма на Kodi за 2017 година.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 15 = 21

Adblock
detector