SALTS Kodi Addon: Трябва ли да инсталирате SALTS, безопасно ли е?

Ако мислите да инсталирате добавката Kodi SALTS, прочетете първо това. Ще ви разгледаме какво представлява SALTS и ще ви обясним подробно как действително работи тази добавка. Ние също така даваме преглед на проблемите за поверителност, свързани със SALTS и други добавки на Kodi. Най-важното е, че наблягаме на някои полезни алтернативи на SALTS, които смятаме, че ще ви харесат.СОЛИ Kodi addon
Kodi е един от най-универсалните медийни плейъри, които са свободно достъпни. Конфигурира се лесно и е почти безкрайно адаптивен. Потребителите могат да добавят голям брой различни плъгини за стрийминг към плейъра и да предават съдържание чрез софтуера.

В момента обаче се води битка между законни, законни добавки и добавки на трети страни, като добавката SALTS Kodi. SALTS или Stream All The Source, привлича голям брой потребители на Kodi, които търсят достъп до филми и телевизионни предавания. За съжаление, огромното мнозинство филми и телевизионни предавания, които ще намерите поточно през СОЛТИ, не са разрешени.

В някои други части на света, като САЩ и Канада, законът просто е объркващ, превръщайки поточното неразрешено съдържание в огромен риск. Имайки това предвид, важно е да разберете рисковете, свързани с използването на Kodi добавки като SALTS, като разберете как работят. Прочетете, за да разберете дали трябва да използвате този аддон и дали има по-добри алтернативи.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Как да използвате Kodi сигурно и частно

Тъй като добавките на трети страни като SALTS често не преминават през по-строгия процес на проверка, който правят официалните добавки, шансовете да попаднат в лоша и потенциално опасна версия на SALTS са високи. И ако сте инсталирали вашата добавка чрез хранилище, тази добавка може да се актуализира без вашето съгласие или ваше знание.

Дори законните, добавки от първа страна могат да бъдат отвлечени по тези начини, което означава, че всички потребители на Kodi, като цяло, трябва да го играят безопасно. Един от най-добрите начини да направите това е да изтеглите и инсталирате VPN или виртуална частна мрежа, която ще ви помогне да маскирате вашата самоличност, да анонимизирате вашите данни и да предотвратите доста голям риск, свързан и с двата вида добавки на Kodi..

Освен това, независимо дали използвате добавки на Kodi за законни цели или не, интернет доставчиците все повече се опитват да намалят скоростите за онлайн видео. VPN ще ви помогне да предотвратите вашия интернет доставчик да разбере откъде идват вашите данни, като премахне заплахата от прекъсване на скоростите, за които сте платили поради дори законни поточни дейности.

Препоръчителен VPN: IPVanish е най-популярният VPN с Kodi потребители и по добра причина. Той не съхранява регистрация на потребителска активност, лесно предотвратява вашия интернет доставчик да вижда къде предавате потоци и може да ви помогне да предотвратите проникването и шпионирането в Интернет. IPVanish е един от малкото VPN, поддържащи свои собствени сървъри и инфраструктура, което означава, че може да предложи вида скорост и сигурност, необходими за непрекъснато гледане. IPVanish работи безпроблемно с всички добавки на Kodi, които сме тествали и установихме, че това е най-лесният VPN за инсталиране на Fire Stick или Fire TV.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Тук можете да спестите 60% за IPVanish годишен план.

VPN не само ще ви помогне да запазите сигурността си, когато използвате добавки на Kodi, но и ще запази частните ви дейности по Kodi като цяло. Поддържането на поверителност чрез VPN ще гарантира, че навиците ви за поточно предаване на Kodi не се излъчват на лица, които биха могли да искат да откраднат вашите данни.

Ако искате да разширите вашето VPN търсене, вижте нашия кръг от най-добрите VPN за Kodi.

Какво представлява SALTS Kodi addon?

соли kodi addon
SALTS е една от многото добавки за стрийминг на телевизия и филми. SALTS работи, като изстъргва голям брой различни уебсайтове, търси различни телевизионни и филмови заглавия. Ако намери онези филми и телевизионни предавания, изброени в менютата му, след това предоставя това съдържание на потребителя на Kodi, като го предава директно от сайта, който потребителят избере.

Важното е, че самият добавка SALTS не хоства нито едно от това съдържание. Вместо това тя търси това съдържание от голям брой сайтове за пиратски потоци. SALTS работи по същия начин, както другите добавки на Kodi, използвайки код за опит за локализиране на работни потоци. Тъй като SALTS главно изброява пиратски сайтове в своя код, почти всяко телевизионно шоу или филм, който намерите чрез SALTS, ще идва от такива сайтове.

Освен ако не знаете пълната история на всеки изброен сайт, шансовете ви за поточно съдържание на пиратско съдържание са високи, дори и да не се опитвате да го направите. SALTS използва няколко, ако има такива, легални поточни сайтове за съдържанието си. Поради начина, по който SALTS има много ограничен пул от легални поточни източници, не препоръчваме на Kodi потребителите да инсталират или използват SALTS.

Вместо това, ние насърчаваме тези, които търсят телевизионни и филмови потоци, да проверят алтернативите на SALTS по-долу.

Най-добрите алтернативи на SALTS

Като се има предвид популярността му, милиони потребители на Kodi вече се обръщат към SALTS за пиратско поточно съдържание. Трябва ли да използвате добавката SALTS Kodi за поточно съдържание? Нашият отговор на това е не. Вместо да се обърнете към SALTS, има някои страхотни алтернативи, които не само предоставят легално поточно съдържание, но като цяло осигуряват потоци с по-високо качество.

USTVNow

kodi_ustvnow_install
Добавката USTVNow Kodi предоставя комбинация от живи потоци и съдържание по заявка. USTVNow е легитимна добавка, достъпна чрез официалното хранилище за добавки Kodi. Фондацията XBMC, ключовата група за разработка зад Kodi, поддържа списък с неофициални добавки на Kodi. На него ще намерите СОЛТИ, но не и USTVNow.

USTVNow всъщност е стрийминг услуга, предназначена за военни членове на САЩ и американски експатрианти, живеещи в чужбина. Въпреки това, почти всеки може всъщност да се регистрира за тази услуга, тъй като USTVNow няма реален метод за потвърждение за вашето местоположение.

Безплатно ще получите достъп до няколко редовни OTA канала, като NBC, CBS и FOX. За 19 долара на месец ще получите над 25 канала с включена опция за DVR. Можете също така да наемете филми чрез USTVNow, което прави добър заместител на поточно предаване чрез СОЛТИ.

USTVNow законно ли е?? Към този момент на писане не е имало повдигнати правни оплаквания срещу тази услуга. Това означава, че можете да го използвате за достъп до съдържанието, предоставено там.

За да научите повече, щракнете тук, за да получите достъп до нашето по-дълго ръководство по USTVNow.

BBC iPlayer

BBC iplayer
BBC iPlayer предлага голямо количество съдържание по заявка - от популярни филми до телевизионни предавания. Докато сте жител на Обединеното кралство с валиден телевизионен лиценз, можете да получите достъп до BBC iPlayer директно чрез Kodi и да изтеглите добавката, като използвате Официалното хранилище Kodi.

Най-добрата част от достъпа до BBC iPlayer чрез Kodi е, че получавате някои от възможно най-качественото стрийминг. Освен това, ако понастоящем сте жител на Обединеното кралство, пътувате или живеете в чужбина и имате телевизионен лиценз, все още можете да получите достъп до BBC iPlayer с помощта на VPN. Както при обикновения уебсайт, iPlayer Kodi addon просто ще ви попита дали имате лиценз. Ако имате такъв и имате информация за вашия акаунт, можете да влезете, в противен случай можете просто да влезете, без да се налага да въвеждате официалните си идентификационни данни (възможно е добра идея предвид свързаните рискове с добавки на Kodi).

SALTS Kodi addon: Общ преглед и проблеми с поверителността

Като се има предвид неговата популярност, е важно да разберем какво е свързано с добавката SALTS Kodi. SALTS е добавка за поточно предаване на филми и телевизии, която се фокусира основно върху предоставянето на пиратски потоци.

Когато използвате SALTS, вие поемате риска от невнимание да поточно пиратско съдържание. Докато някои легални филми и телевизионни предавания с обществено достояние могат да бъдат достъпни чрез СОЛТИ (като версията „Последният човек на Земята“ от 1964 г.), тези видове филми са не само трудни за намиране, но и лесно достъпни чрез по-законни източници. От хилядите филми и телевизионни предавания, достъпни чрез SALTS, повечето са пиратски, а в някои държави незаконни за стрийминг.

Със сигурност можете да изключите различни доставчици в SALTS, ако не искате да предавате поточно от определени пиратски сайтове, но намерихме малко сайтове, предоставящи съдържание на SALTS, които не са пиратски.

SALTS kodi addonВсички тези източници за стрийминг на SALTS са пиратски сайтове.

Съществуват обаче притеснения, свързани със SALTS, които се простират отвъд просто опитите да защитят нечия идентичност при поточно предаване на пиратски филми и телевизионни предавания. SALTS, като всички Kodi добавки, се доставя чрез плъгини, които могат да получат достъп до вашите навици за стрийминг и вашия твърд диск. Kodi добавките обикновено се изтеглят от несигурни HTTP сървъри. Голяма част от съдържанието, предавано чрез SALTS, също е необезпечено.

В миналото някои добавки, като Exodus, са били отвлечени от собствените им създатели и използвани като злонамерен софтуер. Добавките на Kodi като SALTS също са податливи на отвличане от други страни извън създателите, които лесно могат да качат модифицирана версия на добавката на ново място, да пуснат на пазара тази добавка на потребителите на Kodi и след това да използват променените версия на добавката, за да шпионира потребителската активност. Този тип отвличане на човек в средата се е случвало с добавки на Kodi в миналото и е особено лесно за хакерите да правят.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 7

Adblock
detector