The 20+ Best Kodi Sports Addons: Актуализиран януари 2020 г.

Гледането на спорт е забавление на избор за много от нас. Ако не можете да сте там лично, следващото най-добро нещо е да гледате любимата си игра на живо по телевизията. Потребителите на Kodi ще се радват да разберат, че правилните добавки улесняват улова на любимите ви спортове на живо. Всичко от футбола на NCAA до задължителните бокс и MMA събития като UFC 232 Jones срещу Gustafsson е лесно достъпно чрез Kodi. Добавки като DAZN, Fox Sports Go, PlayStation Vue, SportsDevil, cCloud TV и други предлагат страхотно изживяване, но някои от тях са опции, които трябва да избягвате.


Нашият най-добър избор за спортни добавки за януари 2020: AMA Pro Racing

AMA Pro Racing Kodi Addon

2020 г. е чудесно време да вземете пристрастеността си към мотокрос. AMA е единственият най-голям доставчик за спортни събития в мотокрос и суперкрос. Можете лесно да гледате стотици събития на Motorcross и Supercross, както на живо, така и при поискване, като използвате добавката AMA Pro Racing Kodi.

Този addon е напълно безплатен за изтегляне, а също така изтегля съдържание от официалния канал на AMA Pro Racing YouTube. Ще можете да гледате събития на живо, когато са достъпни чрез добавката.

Нашето ръководство за спортни добавки Kodi

По-долу ще обсъдим някои от добавките, които хората се обръщат към спорта и някои опции, които трябва да избягвате. Вижте по-долу за прегледи и ръководства за инсталиране на най-добрите налични спортни добавки Kodi.

Внимавайте с много спортни добавки Kodi. В момента на писане, опциите, които препоръчахме по-долу, предоставят няколко безплатни и легални опции за стрийминг за потребителите на Kodi. Въпреки това, някои от най-популярните добавки имат достъп до неофициални спортни потоци.

Най-долу сме изложили някои често изброени добавки на трети страни, както и обясняваме какво трябва да знаете за тези добавки.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Най-добрите добавки от Kodi за спорт

Най-добрите Kodi добавки за спортен стрийминг включват:

 • DAZN
 • Fox Sports Go
 • PS Vue
 • USTVnow
 • Sportsnet Now
 • Xumo
 • Плутонов телевизор
 • ТГС
 • BBC iPlayer (iPlayer WWW)
 • ITV
 • Tablo
 • SVT Play
 • SR Mediathek
 • ORF TVthek
 • НХЛ телевизия
 • NBC Sports Live Extra
 • NFL.com
 • НФЛ отбори
 • MLB.tv
 • Играч на Евроспорт
 • ESPN Player
 • ESPN 3
 • Fite.tv
 • AMA Pro Racing

Някои от тези добавки предлагат напълно безплатни спортни потоци. Други ще изискват да се свържете с платена услуга. Повечето са географски заключени към конкретни места, така че може да се нуждаете от VPN, за да получите достъп до техните потоци.

Предупреждение: Вашият интернет доставчик може да вижда потоците ви Kodi

Когато предавате съдържание през Kodi, вашият интернет доставчик може да вижда всичко, което правите. Поради последните промени в закона, вашият интернет доставчик може да събира вашите данни и да ги продава на трети страни. Освен това вашият интернет доставчик може да удържи скоростите на потока ви. За спортни потоци това означава видео с по-ниско качество и буфериране.

Ако се опитвате да предавате малко съдържание, може също да откриете, че то е блокирано благодарение на блокирането на географско съдържание. Много сайтове и услуги, особено за спорт, блокират потребителите за достъп до съдържание, докато са извън техните регионални зони за услуги.

Виртуална частна мрежа или VPN може да ви помогне да заобиколите блокирането на ISP мониторинг, дроселиране и поточно местоположение на услугата. VPN скриват истинското ви местоположение и идентичност от посещаваните от вас сайтове и напълно скриват вашата поточна активност от вашия интернет доставчик или от някой друг.

Най-добрият вариант за потребителите на Kodi, които намерихме IPVanish. Можем да потвърдим, че IPVanish работи с всички добавки на Kodi, които сме тествали и е много популярен в общността на Kodi. Още по-добре, нашите читатели получават 60% отстъпка от годишния план. Ако искате да изпробвате алтернативен доставчик, можете да намерите нашия пълен списък тук на препоръчаните Kodi VPN услуги.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Спестете до 60% на IPVanish

Kodi v17.6 „Krypton“ е най-новата стабилна версия на Kodi, достъпна за изтегляне.

Най-добрите официални спортни добавки Kodi

Всяка от тези добавки ще ви позволи да гледате спортове на живо главно чрез обобщаване на IPTV връзки от цялата мрежа. Мнозина също така ще ви позволят да гледате преигравания и друго съдържание, свързано със спорт, по поръчка. Още по-хубаво е, че всички опции, изброени тук, са достъпни в Официалното хранилище на Kodi Addon, което ги прави супер лесни за инсталиране и използване дори с инсталация на Kodi.

DAZN

The 20+ Best Kodi Sports Addons: Актуализиран януари 2020 г.

Произнесена „да зона“, DAZN е британска спортна стрийминг услуга, която сега е достъпна в няколко държави, като Канада, Германия, Япония и други. Услугата предлага богат избор от популярни спортове като NFL, NHL, моторни спортове, колоездене, тенис и други в повечето страни, където е достъпна.

В САЩ обаче услугата е обслужване на едно гише за борба със спортове, което намалява високата цена, свързана с бойните спортове Pay-Per-View. DAZN предлага различно съдържание във всеки регион, където е достъпно, но открихме, че ExpressVPN работи, за да вкара потребителите в канадската версия на услугата. Това означава, че ако сте в САЩ и се регистрирате за DAZN, можете да разширите опциите си за спорт, което прави DAZN една от най-добрите възможности за спорт.

Популярен: Можете ли да гледате McGregor срещу Khabib на Kodi?

Fox Sports Go

спортове с лисици отиват kodi спортни добавки

Ако използвате услуга за абонамент, която включва Fox Sports (като PlayStation Vue, Sling TV, Fubo или обикновен абонаментен абонамент, където е включен Fox Sports), можете да предавате поточно Fox Sports през Kodi.

Добавката Fox Sports Go ви позволява да се свържете с вашия акаунт на Fox Sports чрез достъп до услугата си за абонамент на живо и използване на тези идентификационни данни. След това можете да предавате както игри на живо, така и съдържание по заявка чрез добавката Fox Sports Go. Можете да намерите тази добавка лесно чрез официалния хранилище за добавки Kodi.

PS Vue

спорт на kodi

Добавката PS Vue Kodi е плъгинът, който можете да използвате за достъп до вашия PlayStation Vue акаунт. PlayStation Vue предоставя на потребителите няколко десетки канала за $ 39,99 на месец. Това включва няколко от най-популярните спортни канали, като Fox Sports и ESPN.

Достъпни чрез официалното хранилище за добавки на Kodi, потребителите на Kodi могат да включат своите идентификационни данни в PS Vue и да гледат съдържанието чрез Kodi. Достъпът до настройките може да се извърши чрез десен бутон на мишката върху добавката или дълго натискане, ако сте устройство на Amazon Fire TV. използване По-благоприятното преживяване при гледане чрез Kodi го прави повече, отколкото си струва усилията.

USTVNow

kodi_ustvnow_install
Добавката USTVnow е уникална, платена услуга, която предлага няколко безплатни канала на живо от мрежите в ефир. Можете да получите достъп до ESPN, ако решите да платите цената от 29 долара на месец за допълнителни 21 канала чрез услугата. Този аддон е предназначен предимно за американски експатри и военни, но всеки може да се регистрира. Може да се нуждаете от VPN, за да получите правилен достъп до съдържанието.

Sportsnet Now

Спортна мрежа Kodi Addons

Sportsnet Now е канадски спортен канал, който предлага много страхотно спортно съдържание. Докато месечният абонамент струва само около $ 25 на месец, потребителите могат да влизат и да имат достъп до своите акаунти чрез много полезна добавка Kodi. Тази добавка е достъпна чрез официалното хранилище на добавки Kodi.

Sportsnet предлага много спортни потоци в редица различни категории, включително MLB, NHL, NBA и дори някои мачове в NFL.

Xumo

Xumo kodi спортни добавки

Безплатен IPTV добавка, достъпна чрез официалното хранилище, Xumo има редица канали, свързани със спорта, лесно достъпни за потребителите на Kodi, включително канали за футбол, лакрос, сърф, риболов, MMA, футбол и други. Още по-добро е, че качеството почти винаги е добро.

Плутонов телевизор

Pluto.TV Kodi addon

Подобно на Xumo, Pluto TV предоставя доста обширен и безплатен списък от телевизионни канали. Въпреки че няма да намерите някои от най-популярните опции за телевизионни канали чрез Pluto TV, ще намерите голям избор от новини, забавления, спорт и други, които са изключително атрактивни оферти за простата цена от $ 0.

За разлика от Xumo, който ще играе безплатно на Kodi без идентификационни данни за вход, ще трябва да създадете акаунт в Pluton и да влезете през Kodi, за да получите потоците. Регистрацията на акаунт обаче е безплатна.

ТГС

The 20+ Best Kodi Sports Addons: Актуализиран януари 2020 г.

Канадската телевизионна компания е напълно безплатна телевизионна услуга, достъпна за всеки - в Канада, т.е. Можете да гледате безплатно съдържание на CBC както на живо, така и при поискване, ако използвате добавката CBC Kodi. Ще можете да гледате и някои спортове, достъпни чрез предавания на живо на CBC, като например Нощ на хокея и Олимпиадата.

Ако не сте в Канада, все още можете да получите достъп до предаването на CBC лесно, като използвате VPN, свързан към канадски сървър. Имайте предвид, че живите потоци на CBC могат да варират в зависимост от местоположението, така че различните VPN сървъри могат да доведат до различни потоци.

BBC iPlayer (iPlayer WWW)

iplayer www

BBC iPlayer Kodi addon върви с името iPlayer WWW. Можете да изтеглите и инсталирате този аддон от официалното хранилище. Услугата BBC iPlayer е достъпна за всеки жител на Обединеното кралство с лиценз за телевизия.

Въпреки че BBC е добре известен с висококачествените си драми, документални филми и комедии, вие също ще намерите добро количество спортно съдържание на живо и от услугата, и през Kodi. Много от задължителните световни спортни събития го правят правилно за BBC, като Световната купа или Олимпиадата, но също така и някои други спортове, включително няколко NFL игри.

Ако пътувате извън Обединеното кралство, все още можете да получите достъп до добавката за iPlayer WWW чрез VPN, свързан към сървър във Великобритания.

ITV

инсталирайте itv плейър

Подобно на BBC iPlayer на BBC, iTV е предимно безплатна стрийминг услуга, която предлага голям брой канали за жителите на Великобритания. Телевизионен лиценз също е необходим за iTV съдържание, но сайтът също така изглежда, че позволява на потребителите да зареждат потоци и да създават акаунт с действително потвърждаване на собствеността на телевизионния лиценз.

Можете лесно да предавате спорт чрез iTV, когато е наличен, тъй като iTV често придобива правата за поточно предаване на спорта през цялата година. Няма да намерите някои от най-добрите футболни мачове, но тук ще намерите голям брой други спортове. Можете да проверите календара на iTV на уебсайта им за повече подробности.

Ако пътувате извън Обединеното кралство, съдържанието на iTV ще бъде блокирано независимо дали го използвате в мрежата, приложението или Kodi. VPN, свързан към сървър във Великобритания, ще заобиколи този географски блок.

За разлика от другите опции в нашия списък, iTV не е наличен чрез официалното хранилище Kodi Addon. Научете повече чрез нашето ръководство за инсталиране на iTV Kodi addon. 

Tablo

tablo kodi addon sports kodi addons

Tablo е интересна опция за добавяне. Този аддон не работи като самостоятелна опция. Вместо това Tablo е предна част за тези, които имат цифрови антени, проектирани да приемат телевизионни сигнали в ефир. С няколко корекции можете да получите Tablo и да работи на вашата инсталация на Kodi без допълнителен софтуер.

За резачите на кабели телевизорът с ефир е нова и все по-популярна опция, имайки предвид, че има повече OTA цифрови канали на разположение от всякога. Тъй като много мрежи за излъчване на OTA редовно получават и спортуват на живо спортно съдържание (като MLB, NFL, NBA и NCAA мачове), използването на приложението Kodi Tablo с цифров тунер и няколко допълнителни хардуерни решения имат смисъл само.

Обърнете внимание, че Tablo е също DVR, което означава, че можете да запишете потоците си на живо и да получите достъп до тези от вашето Tablo устройство чрез Kodi. Научете повече за това как работи Tablo и вземете Tablo за себе си директно от уебсайта на TabloTV.

SVT Play

SVT Play Kodi addon

Ако можете да говорите шведски или да се насладите да гледате някои от спортовете си безплатно, въпреки езиковите бариери, SVT Play и някои от другите опции под него са чудесен избор. SVT Play е опция за стрийминг на живо и по заявка за SVT, шведската телевизионна мрежа. Тази опция е напълно безплатна и можете да намерите голяма шепа спортно излъчване през SVT Play през цялата година.

SVT Play е заключен за Швеция, така че ако сте извън тази държава, ще се изисква VPN, за да гледате всякакви потоци.

SR Mediathek

SR Mediathek Kodi addon

Германия има голям брой безплатни телевизионни мрежи и опции за стрийминг. SR Mediathek е само една от тях, но е и с много функционален аддиен Kodi. Чрез SR Mediathek ще можете да гледате голямо количество спортно съдържание, както на живо, така и при поискване, въпреки че установихме, че е много по-лесно да получите достъп до съдържание по заявка от тук.

Съдържанието на тази добавка е заключено в Германия, така че е необходим VPN, свързан с немски сървър, ако сте извън тази държава. 

ORF TVthek

ORF TVthek Kodi addon

В Австрия има голям брой безплатни телевизионни станции. ORF TVthek е една от няколкото опции за онлайн стрийминг, достъпни за австрийците, предоставя богатство на телевизия на живо и голям брой опции при поискване. Можете лесно да получите достъп до всичко това и през Kodi addon, включително доста голямото количество спортни програми, достъпни през канала.

ORF TVthek е геолокиран към Австрия. VPN, свързан със сървър в тази страна, е необходим за преглед на потоци през Kodi или в мрежата.

НХЛ телевизия

NHL TV kodi спортни добавки

NHL има един от най-сложните набори от права за стрийминг, които някога сме виждали. Честно казано, това е главоболие, както открихме при изследването на парче за това как да гледаме NHL Global Series. Това, което открихме обаче, е, че използването на услугата за стрийминг на NHL TV вероятно е една от най-добрите ви възможности да намалите поне броя на главоболията, които ще се опитвате да намерите къде да гледате хокей на лед.

След като се регистрирате, можете също да намалите този стрес допълнително, като гледате през Kodi. Интерфейсът на Kodi ще опрости процеса за вас, като улеснява навигацията в съдържанието на NHL. Ако не плащате за услугата, все пак можете да получите малко безплатно съдържание чрез услугата и чрез Kodi, включително резюмета на игри и акценти, както и пълни потоци от класически игри от историята на NHL.

NHL TV е геолокирана към САЩ. Освен това, за регистрация се изисква информация за плащане в САЩ. Можете обаче да използвате VPN за достъп до безплатно съдържание отвсякъде. 

NBC Sports Live Extra

nbc спорт допълнително

NBC Sports е дом на огромен брой задължителни спортове. Повечето хора смятат, че ESPN има всички игри, които искат да видят, но NBC всъщност придобива голям брой права за стрийминг за спортни събития, включително Nascar, Premier League и голф. Ще се нуждаете от платен акаунт, преди да използвате тази услуга, а също така ще трябва да активирате устройството си (операционната система или поточното устройство), за да го използвате в Kodi. Има обаче малко свободно съдържание в секцията „Акценти“.

NBC Sports Live Extra е достъпен само за жители на САЩ и изисква метод за плащане в САЩ за тези, които се регистрират. Безплатните акценти обаче могат да се видят от всеки, заобикаляйки блокирането на географското съдържание.

NFL.com

nfl.com kodi addon

Уебсайтът на NFL има голямо количество съдържание, свободно достъпно онлайн. Виждайки, че това е леко лесно да се изстърже, има достъп до Kodi за гледане на съдържание от NFL.com.

Без да плащате и стотинка, има стотици къси клипове, достъпни от различни игри. Можете дори да използвате менюто „Екипи“, за да гледате различни акценти в играта и клипове, разделени от любимите ви отбори.

НФЛ отбори

nfl отбори kodi addon

Ако искате да се потопите в съдържание от всеки NFL екип, Kodi addon на NFL Teams определено е задължително условие. Този адон добавя от голям брой ресурси, за да предостави съдържание с размер на хапки, свързано с всеки NFL екип. Ще намерите видеоклипове за всичко - от тренировъчни лагери до задкулисни клипове след отделни играчи. Ще получите и основни акценти в играта, въпреки че няма да получите пълни игри през тази добавка.

MLB.tv

MLB.tv инсталирайте Kodi

Както и при NFL, MLB има собствена услуга за стрийминг, която ви позволява да получавате желаните от вас игри, особено ако търсите едно-отборни игри. Ще трябва да се регистрирате за платен акаунт, за да извлечете максимума от добавката на Kodi, но можете да получите кратки 1-2 минути от различни игри, като използвате секцията „Играта на вчерашната игра“ на добавката.

MLB е доста строг по отношение на блокирането на географското си съдържание, като прилага тези правила дори към абонати, базирани в САЩ, които са извън различни региони, обслужващи различни екипи. VPN е добра идея за всеки, който използва тази услуга, да премине през доста тежките блокове, които MLB поставя. Въпреки това, MLB.tv акаунт е достъпен само за резиденти в САЩ с базирани в САЩ методи на плащане.

Играч на Евроспорт

евроспорт играч

За да използвате тази добавка, ще ви трябва абонамент за услугата на Eurosport Player. Това каза, ако сте абонат и искате да използвате по-приятелския потребителски интерфейс, достъпен чрез Kodi, това е добра добавка за инсталиране.

ESPN Player

ESPN Player

Това е, което препоръчваме в различни отзиви преди. Kodi addon на ESPN Player е предназначен за тези, които плащат за достъп до няколко услуги на ESPN. Добавката на Player изтрива тези опции и ги показва в Kodi вместо вас. Ако нямате акаунт в ESPN Player, ще трябва да се регистрирате за такъв и да въведете данните си за вход в настройките на addon, преди да можете да го използвате.

ESPN 3

ESPN3 Kodi addon

Едно време ESPN 3 беше официалната услуга за стрийминг на ESPN. Вече е изпреварен (и може би обединен) в тяхната ESPN + услуга. Въпреки това, все още можете да получите достъп до потоци през този аддон и ако сте имали ESPN 3 акаунт. Ще трябва да удостоверите акаунта и устройството си в добавката, за да получите повечето функции, включително пълни игри на живо.

Въпреки това, без акаунт, все още можете да гледате малко безплатно съдържание, като преигравания и акценти на всякакви спортни ESPN корици. Геолокирането е на място, така че ще ви трябва VPN, ако сте извън САЩ, за да гледате някое от безплатно или платено съдържание.

Fite.tv

Fite.tv най-добрите спортни добавки

Безплатна услуга за стрийминг, която също предлага потоци Pay-Per-View. Fite.tv е задължителен добавка за спортните фенове. Този addon се свързва директно със уебсайта със същото име. Ще намерите часове на бойни спортове, които да гледате, с много съдържание на разположение от цял ​​свят и обхващащ богат избор от бойни спортове.

Тази добавка е достъпна на страницата на програмиста на GitHub на програмиста.

AMA Pro Racing

AMA Pro Racing

Състезанията с мръсни велосипеди стават далеч по-лесни за гледане на живо и при поискване с добавката AMA Pro Racing Kodi. Този добавка предлага достъп до стотици събития при поискване, както и събития на живо, когато станат достъпни.

Ще намерите безплатно този аддон от официалното хранилище на добавки Kodi.

Неофициални спортни добавки Kodi

Неофициалните добавки на Kodi често се използват от голям брой потребители на Kodi. Ние обаче не препоръчваме тези добавки поради начина, по който пират спортните потоци. С изключение на USTVNow, изброени по-горе, всяка добавка, предлагаща „безплатни“ потоци за спортове на живо, вероятно ще препродаде това съдържание без разрешение.

Star Tec

star tec kodi спортни добавки

Какво е? Star Tec е добавка по заявка и IPTV Kodi, която привлича съдържание за голямо разнообразие от канали. Тези потоци се получават чрез уебсайтове, които имат достъп до съдържанието от понякога съмнителни източници.

Защо трябва да го избягвате? Като добавка за IPTV, нито едно съдържание, предлагано чрез Good Fellas, не се предлага законно. Тази добавка предоставя само пиратски потоци и няма официални права за препродаване на информация от притежателите на авторски права. Поради това, не препоръчваме на потребителите да се обръщат към Goodfellas за каквито и да било цели.  

cCloud TV

kodi_best_sports_addons_ccloud

Какво е? cCloud TV е известен с това, че предоставя на потребителите на Kodi достъп до няколко вида съдържание. Спортът не е изключен. Този адон е създаден по такъв начин, че да улеснява намирането на различни видове телевизионни потоци на живо, изтрити от редица различни онлайн източници.

Защо трябва да го избягвате? cCloud TV има някои ограничени правни възможности. Те са конкретно ограничени до държави, които не ограничават препродаването. Въпреки това, най-популярните спортни потоци, като тези от САЩ, Великобритания и Канада, не се ретранслират законно до тук. Не препоръчваме cCloud TV за потребителите на Kodi, тъй като тази добавка се фокусира по-специално върху пиратски стрийминг.

квант

квантови коди спортни добавки

Какво е? Quantum е голяма добавка на Kodi, която е по-скоро комбинация от различни добавки. Разработчиците зад Quantum грабват други добавки, които са загубили поддръжката си за програмисти. Повечето стрийминг в Quantum е телевизия на живо, въпреки че добавката използва стрийминг при поискване.

Защо трябва да го избягвате? Quantum страда от същия проблем като останалите неофициални добавки, изброени по-горе. Тук могат да съществуват някои правни опции, но Quantum е специализиран в пиратски стрийминг. Малко, ако има такива, потоци, налични в Quantum, се излъчват с подходящи права за препродаване. Поради тази причина не препоръчваме Quantum.  Други, законни спортни добавки Kodi в това ръководство осигуряват по-добро изживяване.

SportsDevil

The 20+ Best Kodi Sports Addons: Актуализиран януари 2020 г.

Какво е? SportsDevil е добавка, която изтрива мрежата за спортни потоци и предлага тези потоци до потребителите на Kodi. Не е обичайно потребителите на Kodi да разчитат на SportsDevil като самостоятелна добавка. Вместо това често се използва като зависимост за други добавки.

Защо трябва да го избягвате? Просто казано, SportsDevil няма достъп до много законово достъпни потоци. Някои от потоците му може да са законни и да се предлагат на места като YouTube, но по-голямата част не са. Не препоръчваме SportsDevil или каквито и да било добавки, които използват SportsDevil като зависимост. 

Свързани спортни водачи на Kodi:

Как да гледате UFC на Kodi, включително повторения
Как да гледате НБА на Kodi и най-добрите добавки
Как да гледате MLB на Kodi и любимите ни добавки
Как да гледате NFL на Kodi и кои добавки да използвате

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 + = 81