Топ 5 VPNs, които Redditors обичат (и този, който обичат да мразят)

Reddit VPN


Reddit е един от най-големите интернет форуми в света, което го прави идеален източник за мрачни и нефилтрирани мнения за почти всичко - включително VPN. Сайтът също е разработил своя собствена култура „стреля направо от бедрото“, която е силно предпочитана за тези, които споделят честни, добре развити мнения. Redditors също бързат за гърлото, когато нещо не им харесва, което понякога го прави минно поле за онези, които споделят мнения и отзиви за VPN (някои от които са платени реклами или тролове).

Разгледахме няколкостотин публикации и коментари за Reddit, търсейки любимите и най-малко любимите VPN на Reddit. Ние също проверяваме два пъти историята за публикуване на потребителски акаунт, за да премахнем платените и трол акаунти. Повечето Redditors, които обсъждат VPN, препоръчват използването на такъв, но общността Reddit препоръчва някои VPN повече от други..

reddit vpnsИзточник: Reddit

Най-добрите Reddit VPNs TL; DR

Нашият преглед включва повече подробности по-долу, но ако имате кратко време, нашето изследване чрез публикации в Reddit на VPN дава следните резултати:

 • ExpressVPN е най-добрият всеобщ VPN, базиран на настроенията в Reddit. Когато се споменава в Reddit коментарите за него почти винаги са положителни, въпреки че потребителите не говорят за ExpressVPN толкова, колкото правят NordVPN или частен интернет достъп.
 • NordVPN е най-противоречивият вариант на Reddit. Лъжлива история за практиките за регистриране и регистриране на данни на компанията, разпространени през 2018 г., довела до мащабни неточно представяне за начина им на работа. Щетите върху репутацията на компанията бяха сериозни, но по типичен начин Reddit, някои Redditors започват да помагат за изчистването на тези погрешни схващания. Други също отчитат положителния си опит с NordVPN. Понастоящем това е едно от най-обсъжданите VPN в Reddit.
 • Частният достъп до Интернет е най-доброто за новодошлите. Открихме многобройни нови VPN потребители, които се опитват или им препоръчваме да изпробват частен достъп до Интернет поради ниската му цена и всеобхватната добра функционалност и функции за сигурност. Той е и един от най-обсъжданите VPN на Reddit.
 • Mullvad е най-малко противоречивият вариант на Reddit. Беше ни трудно да пренебрегнем Мулвад, защото при десетки споменавания трудно успяхме да намерим отрицателни коментари. Тези, които го споменаха, го харесаха, въпреки че услугата е много по-малка от голямата тройка (ExpressVPN, NordVPN и частен достъп до интернет), споменати в нашия списък, с много по-малко сървъри и сървър.
 • IVPN е най-довереният доставчик на Reddit. Въпреки че рядко се появява в публикации или коментари в Reddit, IVPN е изключително предпочитан поради своите бизнес практики.
 • PureVPN е най-харесваният VPN на Reddit. Намирането на положителни отзиви или мнения за PureVPN беше направо трудно. Като цяло е възможно PureVPN да е единствената VPN услуга Redditors, която е почти универсална.

1. ExpressVPN: Най-добър VPN във всички области

ExpressVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN предлага хиляди VPN сървъри в над 90 страни. Това му дава един от най-широките достижения на пазара на VPN и го прави особено предпочитан сред силно международната тълпа на Reddit. Важното е, че услугата не поддържа журнали, предлага бърза 24-часова поддръжка за чат, позволява плащане от голям брой източници и предоставя 30-дневна гаранция за връщане на парите на новите потребители. Освен това е добре известен с деблокирането на голям брой американски поточни услуги като Netflix, Amazon Prime и други. ExpressVPN оглави нашите VPN тестове за скорост.

Какво харесват Redditors в ExpressVPN?

И така, какво казват потребителите на Reddit за ExpressVPN? Почти винаги добри неща, когато възниква темата.

reddit vpns expressvpnИзточник: Reddit

Едно нещо, което ще намерите при Redditors, е че те се доверяват на експерти. Това е част от причината много Redditors да докладват положително за ExpressVPN. Експертите, които пишат и преглеждат VPN, са склонни да разглеждат ExpressVPN благоприятно при множество фактори (местоположения на сървъра, функции за защита, защита на поверителността).

Като цяло, Redditors са склонни да обичат ExpressVPN за неговата скорост:

Reddit vpns expressvpnИзточник: Reddit

Вижте също: Най-бързи VPN

Това са технически подробности:

reddit vpns expressvpnИзточник: Reddit

И това е функция за поверителност:

reddit vpns expressvpnИзточник: RedditReddit vpns expressvpnИзточник: Reddit

Какво не харесват Redditors в ExpressVPN?

Най-последователното оплакване, което открихме с ExpressVPN, беше във връзка с използването на виртуални сървъри:

reddit vpns expressvpnИзточник: Reddit

Виртуалните сървъри получават много по-лошо рапване, отколкото заслужават. Въпреки че физическите сървъри е хубаво да имат, те не винаги са практични. В много случаи местата, където ExpressVPN предлага IP адреси, нямат надеждни физически сървъри или скорости на интернет доставчика, които биха били адекватни за повечето потребители, свързващи се дистанционно през VPN тунел. За да компенсира, ExpressVPN използва сървъри, разположени в близките страни и им присвоява IP адрес от страната, където съществува местоположението на виртуалния сървър. ExpressVPN обяснява защо и как техните виртуални сървъри работят по-подробно тук.

Като цяло настроенията на Reddit за потребителите на ExpressVPN са изключително положителни. Извършихме анализ на всеки коментар за ExpressVPN за Reddit от 2015-2019 г. и установихме, че услугата не само поддържа положителна гледна точка от Redditors, но и благото й сред потребителите нараства..

анализ на настроенията на reddit за expressvpn

Интересното е, че потребителите на Reddit са склонни да говорят повече за ExpressVPN през летните месеци, но като цяло потребителите на Reddit говорят положително за услугата на ExpressVPN.

2. NordVPN: Най-противоречивият Reddit VPN:

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има доказани мерки за поверителност и сигурност, които са независимо тествани и проверени след мащабни спорове и слухове, разпространени за услугата през 2018 г. Услугата оперира над 5800 сървъра в 60 държави, което я прави една от най-големите на пазара. Това е и една от най-бързите опции на пазара, с голям брой специализирани сървъри за торент, поточно предаване и добавена поверителност на сърфирането. Заинтересованите ще намерят офертите на NordVPN има строга политика за без регистрация, бързи скорости, стандарти за криптиране на високо ниво и могат да работят на 6 устройства наведнъж.

Какво харесват Redditors в NordVPN?

Ние наричаме NordVPN „най-противоречивият“ избор преди всичко, защото получава изобилие от противоречива любов и омраза през форумите за поверителност и сигурност на Reddit. Вредните отчети за правилата за събиране на данни на услугата са основната причина, която се счита за най-противоречивия избор.

За да отбележим, тези противоречия са изяснени и Redditors започват точно да докладват за този факт:

Reddit vpns nordvpnИзточник: Reddit

Освен че изчистват името си, Redditors, които предпочитат NordVPN, правят това заради функциите си за сигурност и поверителност:

Reddit vpns nordvpnИзточник: Reddit

И много обичат превключвателя му за убийство:

reddit vpns nordИзточник: Reddit

Малко публикации обобщават всички останали публикации, поддържащи NordVPN от този, обаче:

reddit vpns nordvpnИзточник: Reddit

Какво не харесват Redditors в NordVPN?

Спорният статус на NordVPN не се дължи само на фалшив доклад. Много скорошни публикации на Reddit в услугата бяха отрицателни, като повечето се фокусираха основно върху лошата скорост на изтегляне:

reddit vpns nordИзточник: Reddit

NordVPN има ли проблем със скоростта? За съжаление да. Въз основа на най-новите ни VPN тестове за скорост, скоростта на NordVPN е най-добрата. Въпреки това, резултатите могат да варират и скоростта на изтегляне не винаги е всичко, в зависимост от това как възнамерявате да използвате VPN. Услугата има 30-дневна гаранция за връщане на парите, която винаги почитат, което прави лесно да се опита за достатъчно дълъг период, за да ви даде фураж да публикувате за това на / r / VPNreviews.

3. Частен достъп до Интернет Най-добрата репутация на Reddit за доказана сигурност:

Частен достъп до Интернет

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Уеб сайт: www.PrivateInternetAccess.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

Частен достъп до Интернет е сред най-големите доставчици на VPN на пазара и един от най-евтините. Услугата предоставя над 3300 сървъра в 30+ страни и ги осигурява със силни стандарти за криптиране. Както при много други доставчици на VPN от най-високо ниво, Private Internet Access поддържа политика за без регистрация, която също е тествана в съда на няколко пъти (услугата не е имала регистрационни файлове, когато е поискана).

Какво харесват Redditors в частния достъп до Интернет?

Redditors обикновено харесват частния достъп до Интернет и често го препоръчват на тези, които търсят доставчик на VPN с проверени защити за поверителност:

reddit vpns частен интернет достъп piaИзточник: Reddit

(и отново…)

Reddit vpns частен интернет достъпИзточник: Reddit

(и отново…)

Reddit vpns частен интернет достъпИзточник: Reddit

Какво не харесват Redditors в частния достъп до Интернет?

Проверени защити за поверителност настрана, оплакванията за PIA са смесени. Някои потребители стенат от ниски скорости, докато други отчитат негативно за рекламните методи на услугата:

reddit vpns частен интернет достъп piaИзточник: Reddit

Най-голямото притеснение, което много потребители изразяват, е свързано с това къде се намира PIA:

reddit vpns частен интернет достъп piaИзточник: Reddit

Частният достъп до Интернет няколко пъти е призован от федералните власти в САЩ. Във всеки случай властите се появиха празни, тъй като политиката на PIA за нерегистрирани журнали гарантира, че няма данни. Услугата може да се намира в САЩ, но е доказано, че поддържа строги стандарти за поверителност на потребителите.

4. Mullvad: Най-малко противоречивият избор на Reddit VPN

Mullvad VPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • Linux

Уеб сайт: www.mullvad.com

Въпреки че е малък доставчик, за сравнение, базираната в Швеция Mullvad предоставя няколкостотин VPN сървъра в няколко десетки места. Услугата предлага строга политика за без регистрация, анонимни акаунти и приема множество форми на сигурни плащания, включително биткойн и дори пари в брой. Услугата също се предлага на по-ниска месечна цена от повечето нейни конкуренти, предлагайки услуга за около 5,50 долара на месец (5 евро на месец, както се рекламира).

Какво харесват Redditors в Mullvad?

Mullvad е малък доставчик на VPN и не рекламира толкова силно, колкото най-големите услуги. Това прави далеч по-малко вероятно да се споменава в Reddit, но това е и една от най-малките опции, които открихме, споменавани сравнително често за нейния размер. И когато Redditors споменават Мулвад, почти винаги е с много похвали:

reddit vpns mullvadИзточник: Reddit

Потребителите също обичат функциите му за сигурност и поверителност:

reddit vpns mullvadИзточник: Reddit

Докато много Redditors го смятат за един от най-надеждните VPN доставчици на пазара:

mullvad reddit vpnsИзточник: Reddit

Какво не харесват Redditors в Mullvad?

Въпреки че е рядко да открием отрицателни коментари за Mullvad за Reddit, основните, които открихме, свързани с липсата на поддръжка от страна на услугата:

mullvad reddit vpnsИзточник: Reddit

Това е често срещан проблем при по-малките VPN доставчици. Типът 24/7 поддръжка на клиенти, предлаган от по-големите доставчици, е скъп, но те могат да си го позволят въз основа на техния размер. Mullvad поддържа ниската си цена, като полага голяма част от настройките и отстраняването на проблеми в ръцете на своите потребители. Въпреки оплакванията, Mullvad предлага ръководства за отстраняване на неизправности и потребителите, които не са сигурни как да отстранят проблеми, винаги могат да се обърнат към / r / VPN за поддръжка от Redditors с повече техническо ноу-хау..

5. Най-довереният VPN на Reddit: IVPN

Топ 5 VPNs, които Redditors обичат (и този, който обичат да мразят)

IVPN осигурява бездоговорна VPN защита със стандарти за криптиране от военна степен. Компанията следва политика за без регистрация, оперира със собствен DNS сървър без регистрация и разполага със сървъри на разположение в нарастващ брой страни по света. Услугата предлага и 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Какво обичат Redditors в IVPN?

През 2016 г. IVPN направи публично съобщение на своя уебсайт: Вече няма да изпълнява партньорска програма. Това беше огромна новина, особено като се има предвид, че повечето доставчици на VPN имат партньорски програми от някакъв вид и с различна достоверност. Резултатът беше двоен за Reddit:

 1. Това доведе до повече Redditors, които се доверяват на IVPN, включително някои от по-добре разглежданите защитници на поверителността на Reddit (като например One One Guy Privacy).
 2. Това доведе до значително намалено присъствие на IVPN в Reddit поради по-малко реклама.

Всичко казано, този ход беше посрещнат с огромни похвали на форумите за поверителност в Reddit.

reddit vpns ivpnИзточник: Reddit

Наред с това потребителите на Reddit възхваляват компанията за скоростта на сървъра:

Reddit VPNs ivpnИзточник: Reddit

И това е добра функционалност и приложения:

reddit vpns ivpnИзточник: Reddit

Какво не харесват Redditors в IVPN?

Както бе отбелязано по-рано, решението на IVPN да откаже партньорската си програма означаваше присъствието му на Reddit, но изчезна. Споменава се тук или там в секции с коментари, но малко потребители правят прегледи на услугата и публикуват за нея. Коментарите са винаги положителни там, където идват.

И все пак, най-големият проблем, който може да отдалечи потенциалните потребители от потенциалното им използване, е цената. IVPN струва 15 долара на месец или 8,33 долара на месец, ако е закупен чрез годишен абонамент. Тази цена е доста прекомерна за много Redditors, които са склонни да предпочитат услуги с по-ниска цена, а също така са склонни да харесват отстъпките или кодовете на купоните, които могат да получат чрез филиали за други услуги.

6. PureVPN: VPN доставчик Redditors не харесват най-много

PureVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PureVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 31 ДНИ

Докато повечето VPN мрежи на Reddit получават известна любов и някои омраза, PureVPN е един от малкото VPN, който не получава почти никаква любов от общността Reddit.

reddit vpnsИзточник: Reddit

Колкото и да изглеждахме, намерихме само един положителен отзив за PureVPN с всякаква разумна доза отзиви за публикацията. Redditors също не се доверяват на PureVPN, след като компанията прехвърли регистрационни файлове в съдебно дело, което разкри, че политиката на компанията за без регистрация е заподозряна.

Единственото, за което Redditors са съгласни? Безплатните VPN мрежи са лоши

Redditors почти не харесват PureVPN, но има едно нещо, за което всички се съгласяват още по-последователно: безплатните VPN са най-лошият маршрут, който можете да предприемете до поверителност и сигурност в интернет.

reddit vpnsИзточник: Reddit

Безплатните VPN звучат чудесно, защото, добре, те са безплатни. Но един често срещан рефрен, който ще чуете на Reddit и на други места, е този: „Ако не плащате, вие сте продуктът“. Това не винаги е вярно в наши дни, тъй като много технологични компании събират пари и все още събират и продават много потребителски данни. Безплатните VPN мрежи обаче са кошмар за поверителност. Наред с компрометирането на личните ви данни, безплатни VPN мрежи:

 • Имайте строги ограничения за данни
 • Имат по-ниска честотна лента
 • Имайте повече проблеми със закъснението
 • Може да съдържа вируси и зловреден софтуер, включително криптоминиращ код

Reddit vpnsИзточник: Reddit

Ако проучвате опции за VPN, избягвайте безплатни оферти. Съществуват нискотарифни VPN и повечето имат многомесечни или годишни планове, предназначени да намалят значително колко ще платите за услугата. Освен това повечето законни доставчици на VPN редовно предлагат сделки с отстъпка през цялата година.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − = 7