TVAddons.ag надолу: Това са най-добрите алтернативи за добавки на Fusion и Indigo

tvaddons_logo
Въпреки че TVAddons вече е архивиран с нов уебсайт, услугите му за добавяне все още са малко несигурни. Това е оставило много потребители на добавки да се разхождат и да търсят работеща подмяна.

Съществуват няколко други хранилища, които еднакво съдържат много от добавките, към които потребителите се обръщат за съдържание. Тези алтернативни източници включват много, които предлагат смесица от безплатен и легитимен стрийминг, с обичайната комбинация от по-малко реномирани добавки..

За потребителите на Kodi е важно да се опитват да избягват добавките, които играят хост на неофициални потоци.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно предаване чрез Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Освен това, след неотдавнашното разтърсване на добавки и хранилища, сега поддържаме текущ списък с добавки и хранилища на Kodi, както и техните работни или неработещи състояния. Щракнете тук, за да разгледате пълния ни списък от работещи добавки и хранилища на Kodi.

По-долу ще намерите най-добрите хранилища за добавки Kodi, в които се съхраняват повечето от основните легални и безплатни добавки, които търсите.

Как да използвате добавките на Kodi безопасно

Бихме искали също да подчертаем важността на използването на виртуална частна мрежа (VPN), когато използвате Kodi. Има три солидни причини, поради които ще искате да се обърнете към такава за поточно предаване на Kodi: поверителност, мониторинг на ISP и блокиране на географско съдържание.

Много от доставчиците на интернет услуги не харесват потребителите си да стриймират видео - VPN не им позволява да откриват това и да ограничават скоростта на мрежата ви. Както е при много доставчици на интернет услуги, няма отделно седене и гледане на вашия трафик на данни - всичко е компютърно. Този код не може да определи какъв е трафикът ви на данни, ако се анонимизира чрез VPN, което затруднява вашия интернет доставчик да намалява скоростта си поради поточно видео.

Освен това много доставчици на съдържание ще се опитат да блокират потребителите извън определени области. Можете да предавате чудесно съдържание чрез добавки на Kodi, но някои добавки могат да имат достъп до съдържание, което е географски заключено. VPN ще ви позволи да се свържете със сървър в тази страна, където съдържанието се предава поточно, като ви предоставя бърз и лесен достъп.

И накрая, добавките на Kodi са прекрасни, но понякога и безопасни. Дори официалните добавки от официални източници могат да бъдат отвлечени и използвани, за да шпионират потребителите на Kodi чрез атаки на човек в средата. След това хакерите могат да видят какво правите, да откраднат данните ви и дори да имат достъп до вашия твърд диск на моменти. Шифроването на връзката ви чрез VPN помага да им попречите да виждат вашите данни, докато преминават през Kodi.

За да осигурят сигурността на всички тези области, много потребители на Kodi се обръщат към IPVanish. Услугата има силна репутация сред общността за скриване на потребителите от нелоялни практики на ISP, преодоляване на блокове със съдържание и защита на потребителските данни при поточно предаване през Kodi.

Ексклузивна отстъпка за четене:
 Спестете 60% от годишния план за IPVanish тук или 25% за месечната сделка.

Официално хранилище за добавки Kodi

TVAddons.ag надолу: Това са най-добрите алтернативи за добавки на Fusion и Indigo

Тези, които искат да намерят безплатно и легално съдържание, не трябва да търсят повече от официалното хранилище за добавки Kodi. Официалното репо за добавка е единственото, което се предлага с нова инсталация на Kodi, въпреки че никоя от добавките в тях не се инсталира автоматично. Потребителите все още трябва да преминат през и да намерят добавки, които да инсталират и изпробват.

Това, което много потребители може да не осъзнават, е, че има голям брой висококачествени добавки за първи път, достъпни само чрез официалното хранилище. Това включва добре разработените добавки за Funimation и Crunchyroll, както и добавки, които изтеглят законно достъпно съдържание от други източници. Страхотните опции тук също включват добавки за Fox Sports Go, BBC iPlayer (жители на Великобритания само с лиценз за телевизия), MLB.tv, PBS Kids и други. Има над 350 добавки за изпробване в официалното хранилище.

SuperRepo

superrepo_screencap

SuperRepo е едно от най-големите хранилища там. Той разполага със стотици видео добавки, добър подбор на музика и дори скинове за самия Kodi. Полезно е, че разделя колекцията си от добавки на трети страни от официалните SuperRepo, така че лесно да разберете кои имат текуща поддръжка. Винаги можете да видите всяка добавка от определен тип, ако желаете, но има толкова много, че е трудно да се каже кои си струва да получите.

Потребителите ще намерят някои популярни, безплатни и легални избори в SuperRepo, включително FilmOn, който предлага легални опции за стрийминг, както и добавката USTVNow и няколко добавки в YouTube. Тук обаче има редица добавки, свързани с пиратството, така че потребителите, които изпробват различни добавки, които търсят безплатно и законно съдържание, трябва да бъдат внимателни, когато тестват потенциални опции за стрийминг..

Не препоръчваме да използвате SuperRepo за достъп до неофициални добавки. Можете да намерите много, полезни добавки за първи път и законни, налични в SuperRepo.

Можете да изтеглите хранилището SuperRepo от http://srp.nu

Помощник на Арес

ares_screencap

Ares има далеч по-ограничена оферта от SuperRepo, но все още има голямо количество съдържание. Видеосъдържанието е групирано в няколко различни добавки по жанр и ще трябва да инсталирате добавката Ares Indexer, за да търсите конкретно заглавие - повече е за онези времена, когато не сте сигурни какво искате да гледате , От плюс, той има всичко - от Кунг Фу до готварство, така че трябва да можете да намерите нещо, което харесвате.

Ares има доста добавки за самостоятелна марка, но също така включва някои интересни правни опции, като добавка, специално създадена за стрийминг на геймърите в YouTube, и добавка за помощ и поддръжка за аутизъм.

Някои официални и законни добавки са налични в Арес. въпреки това, не препоръчваме повечето от трета страна добавки в Ares Wizard. Потребителите трябва да използват предпазливо и да изследват всяка добавка преди да изтеглят.

Хранилището на Ares Wizard може да бъде изтеглено от http://repo.ares-project.com/magic

Noobs and Nerds

nan_screencap

Това хранилище е фокусирано главно върху филми и карикатури, което го прави фантастичен избор, ако имате нужда от начин да държите децата заети. Той има само шепа добавки за аудио и програма, така че ако това е след това, ще бъдете по-добре обслужван от SuperRepo, но добавките, които има, обхващат доста широк спектър от жанрове на филми и времеви периоди.

Това репо включва популярната добавка Metalliq, която помага на потребителите на Kodi по-добре да организират своето съдържание и списъци за наблюдение, както и добавка, която директно излъчва достъпно съдържание от уебсайта на Buzz Funny Videos.

Репозиторият Noobs and Nerds може да бъде изтеглен от http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/

Текущият прекъсване на TvAddons.ag не е краят на света. Все още има много хранилища, които могат да ви помогнат да надраскате сърбежа си за стрийминг, просто е нужно малко лов, за да ги намерите. Надяваме се, че TvAddons просто извършват актуализации или поддръжка, но дори и да не се върнат, репозициите по-горе трябва да ви държат заети доста дълго време. Ако знаете за скрито хранилище за скъпоценни камъни, оставете коментар по-долу и уведомете света!

Вижте също: Най-добрите добавки на Kodi за филми.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − 91 =

Adblock
detector